I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
לי:
אתה ולאנס נכנסים לחדר ולפתע מחכה לכם הפתעה!!!
ונסה העוזרת של סמית' מנהיג צוות אלקטריק עומדת מולכם היא אומרת" תיראו תיראו תיראו מי לא אלה לאנס הקטן ועוד חבר שלו מה אתם רוצים?" מה תגיד לה?
מאט:
אתה מתקדם לעיר פטלבורג כשלפתע אתה רואה מזוודה מלאת פוקדורים! מה אתה עושה איתה!?
בויזל:
בויזל מנסה להישתמש בבום על קולי אך קארנידוס הודף את זה בתותח פלאש רוארק אומר "אמרתי לך שלא תצליח להיתמודד עם הפוקימון שלי חח" לפתע לבויזל נמאס הוא צועק בכעס ובהמון אנרגיה ומתקיף בנזב אקווה! ומיד אחר כך מסיים את זה באקדח מים ומסיים את זה בפתאומיות, 2 הפוקימונים נופלים אך בויזל נשאר ער לטיפה יותר זמן, ניצחתה!! רוארק אומר "ילד באמת הפתעתה אותי אני רוצה להעניק לך את תג האבן! בחיים שלי לא היה לי קרב כמו עכשיו, אני רוצה גם להביא לך מתקפה תותח פלאש! מתקפה חזקה ביותר סוג ברזל תהנה מהתג ילד אני בטוח שאני עוד ישמע עלייך"
ג'ון:
טורטוויג משתמש בסופת עלים שגורמת לנינקאדה לעוף באוויר, לפתע טורטוויג תופס את נינקאדה בגפן מצליפה ומעיף אותו על עץ נינקאדה מתושתש מסופת העלים שהוא מתחיל לתקוף את עצמו, מהר יש לך הזדמנות ללכוד אותו!
~~~~~~~~~
עשיתי לך הגרלה וקיבלתה
מתקפות:
להביור
אגרוף סיחרור
אגרוף אש
ראשייה
מבט
מקס:
המדען אומר לך שמעבר לעיר פטלבורג יש "שדות אש" קוראים להם ככה מכיוון שהם גדלו מתחת להר געש פעיל והמון פוקימוני אש נמצאים שם, אולי תמצא שם אחד,
ג'ק:
אחי כמו שאמרתי מקודם אני כול פעם כותב הרבה תגובות וחלק מהאנשים אני שוכח ואני מצתער, בשביל שאני לא ישכח תצטט את התגובה האחרונה שכתבתי לך כדאי שאני יראה אותך, אני לא יחשיב את זה כספאם או ככפל הודעות או שתכתוב לי שכחתה אותי עם ציטוט של התגובה האחרונה ואני ישמח להגיב לך
בכול מקרה סליחה זה לא יקרה שנית מבטיח!!
~~~~~~~~
לפתע צלצול בפוקדע וספיקוין סוג חרק מעופף היא שולטת בארמון דבש שמנוהל על ידי קומבי מתקפות:
חתך אוויר כדור מזג אוויר אס אווירי קרב צמוד נעיצת רעל כוח נסתר והתנגשות ג'יגה
אתה ממשיך לטייל במערת החרקים כשלפתע אתה רואה מזוודה, אתה פותח את המזוודה ומגלה שהיא מלאת פוקדורים! מה תעשה!?
ג'ון:
טורטוויג יורה כדור אנרגיה לעבר נינקאדה שכבר ממש מחוסל, אתה זורק לעברו פוקדור ונינקאדה נפתס בלי שום בעיה
לפתע צלצול בפוקדע: נינקאדה סוג חרק אדמה נינקאדה אוהב להיתחפר באדמה ולישון שם מתקפות:
מספרי X חפירה חתך כפול מכת חול וכדור צל
לאיפה תמשיך עכשיו!?
בויזל:
פיצ'ו עובר לפרופ' די בשמחה האמת הוא לא אהב את כול הקרבות האלה אתה מרפא את הפוקימונים שלך, לאיפה תמשיך!?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
מקס:
הא עכשיו הבנתי! חח המדען צחק (וגם אני) יש פה ממול מרכז פוקימונים תבקש מהאחות ג'וי שתראה לך את מכשיר העברות הפוקימונים תתקשר לפרופ' שלך ותגיד לו שישלח לך את הטורקול שלך,
סטיבן:
גרוליט בקושי התחמק מההתדפה והתקיף את ינמגה בניב אש בכנף הוא מנע מימנו לעוף יופי יש לך םה יתרון ממש מה תעשה!?
ג'ון:
*לא אתה צריך לרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים ותסתכל בדף ההרשה אם יש לך פוקימונים אצל הפרופ' שאתה רוצה לקחת לוקחים אותם גםם במכונת ההחלפות מהפרופ'
~~~~~~~~ אתה מתקדם לעבר אגם אקוטי אך לפתע אתה שם לב למזוודה אתה מרים את המזוודה ואתה רואה שהיא מלאה בפוקדורים! מה תעשה!?
ג'ק:
פתחתה את עמוד 35 וזכיתה בפוקימון!!! שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה ואני יערוך הגרלה והפוקימון שיצא בהגרלה יהיה הפרס שלך
~~~~~~~~~
*אתה פותח את המזוודה ואת רואה פוקדורים של פוקימונים מכול מיני סוגים לפתע!! אתה רואה אתאלכס העוזר של סמית' מנהיג צוות אלקטריק עם שניים מחיליו
![]()
הם צועקים עלייך לעזוב את המזוודה מהר מה תעשה!?
בויזל:
אתה מתקדם לעבר שדות האש כשלפתי אתה רואה מזוודה , אתה מרים את המזוודה ומגלה שהיא מלאה בפוקדורים, מה תעשה!?
לי:
ונסה אומרת לך תסתום את הפה ילד וזורקת פוקדור לאוויר היא מוציאה2 העוזרות שלה
![]()
גם זורקות פוקדורים לאוויר הם מוציאות
![]()
מה תעשה!??
חברה ברשותכם אני יעשה איזה הפסקה קצרה, עוד שעה אני ממשיך !!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)