I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
מאט:
אתה בודק את הפוקימונים עם הפוקדע ואתה מגלה שכולם חולים בפוקוירוס!!!! לפתע רץ לעברך חייל של צוות אלקטריקהוא אומר "היי ילדד תן לי מייד את המזוודה הזאת מה אתה חושב שאתה עושה" לפתע באים אחריו עוד 3 חברי צוות
![]()
![]()
מהר מה תעשה!?
מקס:
אתה הולך למרכז הפוקימונים ופרופ' בירץ' מעביר לך את טורקול שנראה שמח מתמיד!! אתה מרפא את שאר הפוקימונים שלך ועכשיו מה תעשה עם השותף החדש בצוות!?
ג'ון:
אתה מוציא פוקימון אחד מהמיזוודה ויוצאתלפתע אתה שומע רעש מהפוקדע "נגיף הפוקוירוס התגלה" כול הפוקימונים במזוודה חולים בפוקוירוס!!
לפתע רץ לעברך חייל של צוות אלקטריקהוא אומר לך "הי ילד תן לי את המזוודה הזאת עכשיוו" לפתע באים איתו עוד 3 חברי צוות
![]()
![]()
מה תעשה!?
ג'ק:
שני החיילים מוציאים![]()
ואלכס מוציא את
מה תעשה!?
בויזל:
אתה מוציא פוקדור אחד ויוצא מימנולפתע צליל מוזר מהפוקדע
"נגיף הפוקוירוס התגלה!" כול הפוקימונים במזוודה חולים בפוקוירוס!! לפתע רץ לברך חייל של צוות אלקטריקהוא צועק לך "הי ילדד תעזוב את המזוודה הזאת עכשיו מאחוריו עומדים עוד 3 חברי צוות
![]()
מה תעשה!?
לי:
צ'רמנדר פוגע בלהביור באחת האנטרים אח הטפר ברזל כלל לא משפיע כי מתקפות גופניות לא משפיעות על רוחות כך גם עם מנטי הוא ניסה להתקיף בסילון אקווה אח הוא פשוט עבר דרך האנטר !?
סטיבן:
גרוליט מנצל את ההיזדמנות שיש לו ומתקיף בחימום יתר חזק ביותר שמחסל את ינמגה!!
לפתע אתה רואה עיניים צהובות גדולות ורשעות מסתכלות עלייך, אך הם נעלמות מהר! מה תעשה עכשיו!?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
ג'ון:
טורטוויג משתמש בעלי תאר ויוצר טיפה אבל זה נותן לכם זמן לברוח!
ארבעתם האנשים זורקים פוקדורים לאוויר, הם מוציאים![]()
![]()
מה תעשה!??
מקס:
אתה מתקדם בדרך 203 לעבר העיר פטלבורג כשלפתע אתה שומע "הצילוו הצילוו חוטפים לי את הפוקימוןן"
אתה רואהוחבר צוות אלקטריק
גונב לה את הפוקימון
מה תעשה!?
ג'ק:
ווספיקוין תוקפת את הוויניזג הראשון בנעיצת רעל, שמשפיע ממש עליו ומסיימת עם התנגשות ג'יגה
טדיאורסה משתמש בציפורן ברזל על הוויניג השני שמחזיק מלחמה בבלימה אך טדיאורסה גומר אותה בעזרת כדור צל
וסקווירטל משתמש בפעימת מים על באסטידון שחוסם את המתקפה הזאת בעזרת תותח פלאש! ומתקיף את סקוירטל בקרן על! סקוירטל הובס, מהר מה תעשה!?
מקס:
טוראול נרגש מהקרב הראשון שלו מתקיף בחימום יתר חזק במיוחד, אך חבר צצוות אלקטריק זורק פוקדור ומוציאוחוסם את חימום היתר בעזרת זנב רעל! מה תעשה!?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)