ג'ון:
אתה מקבל חזרה את טורטוויג והתוכנית שלך פועלת!! נינכאדה משמתש בסופת חול שמקשה עלים את הרעיה וטורטוויג מחשר את סופת החול בעזרת סופת עלים לאחר מכן נינכאדה חפר בשיא המהירות חטף את המזוודה ואתם רצתם!! לפתע השוטרת ג'ני באה ועזרה לך לברוח!! עכשיו מה תעשה!?
אלי:
סקווירטל מסתכל עלייך במבט בוטח שהוא השתמש באקדח מים חזק במיוחד!!! סטארלי נפל לריצפה וסקוירטל השתמש עליו בדחיפה סטארלי הובס!! פרופ' בירץ' לוקח אותך למעבדה שלו שם הוא מודה לך ונותן לך את סקוירטל במתנה על ההצלה שלך מקודם! והוא מבקש מימך עוד טובה אחת אחרונה! לקחת חבילה למדען בעיר אולדייל בהמשך דרך 201 אם תסכים הוא יביא לך 5 פוקדורים ופוקדע! איך תגיב!?
אי אפשר לפחות לקחת פוקדור אחד מהמזוודה ולתת לו אותה?
--------------------------------------------
אם כן אני אעשה את זה.
אם לא אז אני אגיד לו:"טוב צחקתי,המזוודה אצלי,אני אחזיר אותה אבל הפעם אני רוצה שתעזור לי,אני רוצה פוקימון שנדבק בפוקיווירוס,שמע הפעם זה לא כמו הקודמת,אני יכול פשוט להשאיר אותה כאן וללכת." אגיד לו.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אלי:
*אתה מגיב ממש מהר מזה חח!
~~~~~~~~~~~
אתה לוקח את החבילה ויוצא לעיר אולדייל כשלפתע אתה רואה בשיחיםקטן ועצבני!! מה תעשה!?
ג'ק:
תפסיק עם הגישה הזאת אין אפשרות שהפוקימונים שלך ידבקו בפוקוירוס או שהוא יביא לך פוקימון שנדבר בזה תתקן את התגובה!
ג'ון:
אתה רץ עם טורטוויג ונינכאדה בידיים כשלפתע השוטרת ג'ני עוזרת לכם ומעלה אותכם על האופנוע שלה ניצלתם והרסתם לצוות אלקטריק את התוכניות! הגעתם לעיר פטלבורג מה תעשו כאן!?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
ג'ק:
לאיזה גמישות אתה מתכוון? אני לא מתכוון להדביק פה אף פוקימון בפוקוירוס למה ציפיתה שאני יתחיל לחלק פה וירוס כזה ואולי אתה רוצה גם איזה אגדי בצד?
אני מוציא אותך מהמשחק...
אלי:
סקוירטל משתמש באקדח מים שפוגע חזק בנידורן והוא מגיב בדחיפה, מה תעשה!?
ג'ון:
אתה הולך למרכז הפוקימונים מרפא את הפוקימונים שלך והאחות ג'וי אומרת לך "שלום ג'ון הגיע לך משלוח עם פוקדור לא מזמן הינה כך" אתה זורק את הפוקדור ויוצא משםנרגש ואנרגטי, מה תעשה עכשיו!?
סטיבן:
אכלתה עם הפוקימונים שלך והתחלתה להיתקדם למכון הראשון,
אתה נכנס ואתה רואה אתאתה אומר לו "הי רוארק אני סטיבן ואני רוצה לאתגר אותך לקרב מכון האים תסכים?" רוארק אומר שכן הוא ישמח לקרב השופט של המכון מסביר את החוקים: זהו קרב של 3-3 רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב, הראשון ששלושת הפוקימונים שלו לא יכולים להמשיך להילחם מפסיד! אתה מתחיל בקרב, את מי תוציא?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)