Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 33 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 492
  1. Retired
    שם: Ashar
    קני - פיקאצ'ו משתמש ברעם הלם ומבריח את פארצ'ד ( פיקאצ'ו קיבל 5 נקודות ניסיון על הברחה ) , מה תעשה?

לי - צ'ארמנדר משתמש בגחלת על הדלת ושורף אותה , אתם רואים את צוות רוקט בורח עם רטטה בבלון , גרי : " צא קינגלר מכת פטיש על הבלון! " קינגלר מפיל את הבלון של צוות רוקט , הפוקדע : " קינגלר פוקימון סרטן הפטיש קינלר הוא ההתפתחות של קארבי , קינגלר אוהב להשתמש בצוותות שלו כדי לפתוח דברים קשים. " הבלון של צוות רוקט נופל בהמשך היער מה תעשה?

ג'ים - הקרב ממשיך!
    הקרב :
    באלבזור לוקח תנופה עם הצלפת גפן אך בלספורט יורק זרעים שפוגעים את באלבזור ומחסים אותו ! עכשיו בלספורט שואב מבאלבזור אנרגיה , באלבזור משותק!
    סטטיסטיקה :
    רמה 1 , חיים : 28/50

רמה 1 , חיים : 33/45

מה תעשה?

נאלונדו - 3...2....1.... וג'יודוד שלך! המתקפות שהוא יודע הן : חפירה ( Dig ) ; בלימה ( Takcle ) ; זריקת בוץ' ( Mud Attack ) ; אבני התקשות ( defence Curl ) מה תעשה?

זאק - אתה מתקדם לעבר יער ורידיאן שלפתע אתה נתפס ברשת ונתקע על העץ מה תעשה?

פרישה

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי SnitchKick צפה בהודעה
    קאי - אתה מקתרב ואתה רואה נער צעיר שוכב על הרצפה פצוע מה תעשה?
    "היי אתה בסדר?"אני שואל אותו במהירות ובודק אם הוא נושם.

3. משתמש מנוסה

זאק - אתה מתקדם לעבר יער ורידיאן שלפתע אתה נתפס ברשת ונתקע על העץ מה תעשה?
    אני יוציא את נידורן ויגיד לה לנשוך את הרשת,

4. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום

נאלונדו - 3...2....1.... וג'יודוד שלך! המתקפות שהוא יודע הן : חפירה ( Dig ) ; בלימה ( Takcle ) ; זריקת בוץ' ( Mud Attack ) ; אבני התקשות ( defence Curl ) מה תעשה?

"עכשיו אפשר לחזור לשביל של אגם אגמון..."אני ממלמל וחוזר לאגם אגמון.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ברי - אתה הולך לאזור הקרבות ואתה מוצא ילד קטן וחמוד שמזמין אותך לקרב 1 ע ל1 האם תסכים?
    "כן ברור שאני מסכים" אני אומר לילד

6. משתמש מנוסה
    קני - פיקאצ'ו משתמש ברעם הלם ומבריח את פארצ'ד ( פיקאצ'ו קיבל 5 נקודות ניסיון על הברחה ) , מה תעשה?

אני מוציא את קאטרפי מהפוכדור ומחזיק אותו ביידי ומשחק איתו קצת וממשיך בדרכי ביער ורידיאן

7. משתמש מנוסה
    ג'ים - הקרב ממשיך!
    הקרב :
    באלבזור לוקח תנופה עם הצלפת גפן אך בלספורט יורק זרעים שפוגעים את באלבזור ומחסים אותו ! עכשיו בלספורט שואב מבאלבזור אנרגיה , באלבזור משותק!
    סטטיסטיקה :
    רמה 1 , חיים : 28/50

רמה 1 , חיים : 33/45

מה תעשה?

-----------------------------------------------
    "בלבאזור תנסה להעיף ממך את הזרעים האלה בגפן מצליפה,ואז תשתמש בגפן מצליפה בשביל לחנוק את בלספורט!"אני אומר בקול קצת לחוץ.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי - צ'ארמנדר משתמש בגחלת על הדלת ושורף אותה , אתם רואים את צוות רוקט בורח עם רטטה בבלון , גרי : " צא קינגלר מכת פטיש על הבלון! " קינגלר מפיל את הבלון של צוות רוקט , הפוקדע : " קינגלר פוקימון סרטן הפטיש קינלר הוא ההתפתחות של קארבי , קינגלר אוהב להשתמש בצוותות שלו כדי לפתוח דברים קשים. " הבלון של צוות רוקט נופל בהמשך היער מה תעשה?

אני אומר לגרי" כל הכבוד לך " והולך אל כיון התרסקות הבלון של צוות רוקט
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    לרן - הקרב ממשיך
    הקרב :
    אקנס משתמש בנעיצה וןזה לא משפיע על סקווירטל שנכנס לקונכיה! , אקנס קופץ על סקווירטל ונושך אותו אבל הוא בתוך הקונכיה , סקווירטל משתמש בבועות ממרחק מטר מאקנס ומעיף אותו ומכניע את אקנס! ( סקוירטל מקבל 17 נקודות ניסיון ועולה לרמה 2 )
    מה תעשה?

"כל הכבוד סקוירטל בוא נמשיך לחפש פוקימונים" אני אומר לו וממשיך בדרך ביער לחפש פוקימונים חזקים

10. Retired
    לרן - אתה מתקדם לעבר יער ורידיאן ולפתע אתה שומע קול מאחורה של והוא שואל אותך : " שלום לרן תרצה קרב אימון 1 על 1 ?

לי - אתה וגרי רצים לעבר הבלון שנפל ומצאים אותם שוכבים על הרצפה ורטטה בתוך הכלוב מה תעשה?

ג'ים - הקרב ממשיך!
    הקרב :
    באלבזור מנסה להוריד את הזרעים והם עפים על בלספורט ועכשיו נשאב ממנו החיים! , באלבזור מתקיף את הצלפת גפן את בלספורט שוחנק אותו , בלספורט נופל הרצפה בקושי קם והזרעי הםמכניעים אותו! ( באלבזור מקבל 36 נקודות ניסיון ועולה לרמה 2 ) המאמן : " לא בלבל חזור קרב טוב נערי " מה תעשה?

קני - אתה ממשיך ביער ורידיאן ופתאום אתה שומע קול מוזר של בחורה : " היי ילד תביא לנו את הקאטרפי הזה! " אתה מסתכל עליה ואתה מגלה שזאת ומאחוריה מה תעשה?

ברי - הילד " אוקיי צא וולפיקס " , פוקדע : " וולפיקס פוקימון השועל הקטן , וולפיקס אוהב לחיות עם קבוצות של וולפיקסים בהרים גבוהים וכמעט לא מראה את עצמו בפני בני אדם " מה תעשה?

נאלונדו - אתה חוזר לאגם אגמון ואתה רואה איש בתחפשות של גרידוס אומר לך : " שלום לך נערי , מה תרצה לעשות? להלחם בקרבות? להתאמן במתקפות? שיפור טכניקה? שיפור פיזיות? או לשחות באגם?

זאק - אתה מוציא את נידורן והיא מצליחה לחתוך את הרשת כשאתם יורדים למעטה אתה שומע קול של ילד שאומר לך : " ילד למה הרסת לי את הרשת זה היה מוכן לתפוס מאנקי! "

קאי - הילד : " אני בסדר אבל צוות רוקט גנבו לי את הקראבי שלי והרחו ליער ורידיאן אני לא יודע מה לעשות "

פרישה

11. משתמש מנוסה
    [B][COLOR=royalblue]

ג'ים - הקרב ממשיך!
    הקרב :
    באלבזור מנסה להוריד את הזרעים והם עפים על בלספורט ועכשיו נשאב ממנו החיים! , באלבזור מתקיף את הצלפת גפן את בלספורט שוחנק אותו , בלספורט נופל הרצפה בקושי קם והזרעי הםמכניעים אותו! ( באלבזור מקבל 36 נקודות ניסיון ועולה לרמה 2 ) המאמן : " לא בלבל חזור קרב טוב נערי " מה תעשה?

[COLOR=darkred]
    --------------------
    "בלבאזור היית מצויין!"אני אומר בשמחה בעודי מחזיר את בלבאזור לפוקדור,"זה היה קרב טוב מאוד"אני אומר לאיש,עוזב את יער פלאט ועובר לדרך 101.

12. משתמש מנוסה

זאק - אתה מוציא את נידורן והיא מצליחה לחתוך את הרשת כשאתם יורדים למעטה אתה שומע קול של ילד שאומר לך : " ילד למה הרסת לי את הרשת זה היה מוכן לתפוס מאנקי!
    אני אומר: "סליחה" ובודק על מאנקי בפוקידע

13. Retired
    ג'ים - אתה הולך לדרך מס' 1 ושם אתה רואה פידג'י אוכל תולעים באדמה , הפוקדע : " פידג'י פוקימון הציפור הקטן , פידג'י אוהב לחיות בין שיחים ששאר הפוקימונים המעופפים על עצים פידג'י אוהב להיות בקרבת בני האדם "

זאק - הפוקדע : " מאנקי פוקימון הקוף מאנקי הוא פוקימון בעל פתיל מואד קצר והוא מתעבן מהר , לא כדי הלרגיז פוקימון כזה ביחוד אחרי איומנים או זיעה " מה תעשה עכשיו?
    פרישה

14. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    נאלונדו - אתה חוזר לאגם אגמון ואתה רואה איש בתחפשות של גרידוס אומר לך : " שלום לך נערי , מה תרצה לעשות? להלחם בקרבות? להתאמן במתקפות? שיפור טכניקה? שיפור פיזיות? או לשחות באגם?
    "נראה לי שלהלחם בקרבות היתן הכי נסיון..."אני אומר מוכן לקרב.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

15. Retired
    נאולנדו - אתה הולך להלחם באזור הקרבות , אתה מגיע לאזור ואתה רואה נער צעיר שמחפש ען משהו להלחם ובסוף מוצא אותך , הנער : " רוצה קרב של 1 על 1 או 2 על 2 ? "
    פרישה

עמוד 19 מתוך 33 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •