[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
[quote=noam121211;648199]
מקס:
אתה נכנס לתוך מכון פטלבורג אתה רואה אתואתה מאתגר אותו לקרב, אבל הוא אומר לך שהוא מצטער והוא עורך רק קרבות של 3-3 ולך יש רק 2 פוקימונים!מה תעשה!? אתה יכול לחזור לעיר רוסטברו להשיג פוקימון מלחמה, או בשדות 203 בדרך לעיר פטלבורג אולי מסתתר שם איזה פוקימון.. מה תעשה!?
/quote]
אלך לדרך 203
אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
לי:
סנורט מתרגש ממך ומהחברים החדשים שלו והוא כבר חייב להתחיל להיתאמן, לאיפה תלך? אם אתה בעיר פטלבורג אתה יכול ללכת למכון הראשון או להיתקדם לעבר דרך 204 למערת החרקים ולשדות האש, אם אתה מתאם אתה יכול לחזור בדרך 2203 לעיר אולקייל לחתרות הראשונה מה תעשה!?
מקס:
אתה מטייל בדרך 203 כשלפתע אתה שם לב* קטן! מה תעשה!?
מאט:
חח כן זה אני פרופ' בירץ' אמר לי לשמור עלייך בשעת סכנה הוא אמר שיש לך פוטנציאל גדול להצליח, הוא רצה שאני יאמן אותך יסביר לך דברים, אבל עכשיו אני צריך ללכת אולי בפעם אחרת, איפה להוריד אותך!?
רונאל:
טיילו משתמש בסופת חול והרקרוס לא רואה טוב! מיד לאחר מכן הוא מתקיף את הרקרוס בניקור! הרקרוס מתעצבן ומגיב בכוח נסתר! שפוגע חזק בטיילו ואז הוא משתמש בקרן ברזל! שגם פוגעת חזק בטיילו והוא נופל לאדמה, מה תעשה!?
סטיבן:
עכשיו אני מוסיף חח!!
~~~~~~~~~~
אייפום מנסה לנוח ולהחזיר לעצמו קצת אנרגיה, בלטוי בינתיים על הריצפה לפתע! בלטוי משתחרר קרן סולארית!! מזה אתה צועק!! הקרן פוגעת באייפון ומחסלת אותו!!! מה קרה פה את חושב? מה תעשה!?
מקס:
טורקול משתמש במכת להבה אך בלבזור קופץ הצידה ומשתמש בעלה תארוטורקול נפגע
מה תעשה!?
אלי:
אתה מגיע לעיר אולדייל כשלפתע אתה רואה את המדען!! הוא אומר "הי אתה בטח הילד שפרופ בירץ' שלך עם החבילה!! תודה רבה לך, הינה בתמורה כך את זה" קיבלתה פוקגיר! "הינה רק תן לי להוסיף את המספר שלי" ואז הוא משחרר אותך לדרכך, לאיפה תילך!?
אלי:
אתה מתקדם לעבר דרך 203 כשלפתע אתה שומע פיצוץ אדיר שבא מכיוון המעבדה! אתה מרגיש לפתע צלצול בפוקגיר זה המדען! אתה שומע אותו בקול חנוק ומשתעל "אלי בוא מהר צוות אלקטריק פרצו הנה והם גנבו ממכים חשובים שקשורים לפוקוירוס אני חייב את העזרה שלך!!"
מה תעשה!?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)