Pokemon GO
עמוד 46 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3644454647485696 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 676 עד 690 מתוך 1489
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    לי:
    אתה הולך למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי אומרת לך "שלום לי חיכיתי שתבוא, הגיע לך לא מזמן משלוח עם פוקדור הינה" היא מביאה לך את הפוקדור אתה מוציא אותו זורק לאויר ואתה רואה חמוד ונרגש לראותך! מה תעשה עכשיו!?
    אני אומר לסנאורט" שלום שמי לי ואני המאמן שלך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    [quote=noam121211;648199]

מקס:
    אתה נכנס לתוך מכון פטלבורג אתה רואה את ואתה מאתגר אותו לקרב, אבל הוא אומר לך שהוא מצטער והוא עורך רק קרבות של 3-3 ולך יש רק 2 פוקימונים!מה תעשה!? אתה יכול לחזור לעיר רוסטברו להשיג פוקימון מלחמה, או בשדות 203 בדרך לעיר פטלבורג אולי מסתתר שם איזה פוקימון.. מה תעשה!?

/quote]

אלך לדרך 203
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט:
    אלכס נותן הוראה ל2 חברי צוות והם מביאים את כומבסקין חבול אתה רואה על הפנים שלו שהוא מפוחד
    אתם מצבעים את ההחלפה אתה מניח את המזוודה מולך והם מניחים את קומבסקין מולם, כול אחד לוקח את מה שסיכמו בהחלפה, אתה לוקח אל קומבסקין ורץ משם כדי לא לגלות שהפוקדורים ריקים והמכשיר מעקב.. אתה רץ מהר כולכך שאתה לא שם לב אפילו! לפתי חזרתה לאותה נקודה ואתה רואה המון חברי צוות מקפים אותך עצבניים אתה חושב לעצמך שזהו זה הסוף אבל ברגע שאף אחד לא ציפה לו אתה שומע שאגה אדירה!! ואתה רואה מעלך את רכוב על גבי אדיר!! הוא שולח קרן על! לריצפה וכולם עפים אחורה מיד אחר כך הוא ממהר לקחת אותך על דרגונייט ומציל אותך בשניה האחרונה! ניצלתה איך תגיב!?
    אנשום נשימה עמוקה ואז אומר :"יואווו תודה שהצלת אותי, רגגעעעע אתה לאנננסס אלוף ליגת ג'וטו אני לא מאמין שאני רואה אותך".

4. משתמש מנוסה
    רונאל:
    אתה מוציא את הפוקדור של טיילו והוא מתקיף את הרקרוס במכת כנף חזקה במיוחד!!! הרקרוס נפגע ומתקיף את טיילו במכת קרן! טיילו גם נפגע, נראה כאילו הכוחות שווים! מה תעשה!?
    "קדימה טיילו השתמש בסופת חול ומיד אחר כך תקוף את הרקרוס בניקור קדימה טיילו" אומר.

5. משתמש מנוסה
    לי:
    סנורט מתרגש ממך ומהחברים החדשים שלו והוא כבר חייב להתחיל להיתאמן, לאיפה תלך? אם אתה בעיר פטלבורג אתה יכול ללכת למכון הראשון או להיתקדם לעבר דרך 204 למערת החרקים ולשדות האש, אם אתה מתאם אתה יכול לחזור בדרך 2203 לעיר אולקייל לחתרות הראשונה מה תעשה!?

מקס:
    אתה מטייל בדרך 203 כשלפתע אתה שם לב * קטן! מה תעשה!?

מאט:
    חח כן זה אני פרופ' בירץ' אמר לי לשמור עלייך בשעת סכנה הוא אמר שיש לך פוטנציאל גדול להצליח, הוא רצה שאני יאמן אותך יסביר לך דברים, אבל עכשיו אני צריך ללכת אולי בפעם אחרת, איפה להוריד אותך!?

רונאל:
    טיילו משתמש בסופת חול והרקרוס לא רואה טוב! מיד לאחר מכן הוא מתקיף את הרקרוס בניקור! הרקרוס מתעצבן ומגיב בכוח נסתר! שפוגע חזק בטיילו ואז הוא משתמש בקרן ברזל! שגם פוגעת חזק בטיילו והוא נופל לאדמה, מה תעשה!?

6. Retired
    שם: Ashar

סטיבן:
    *פתחתה את עמוד 35 וקיבלתה !!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "הבנתה את מהלך ההגנה של בלטוי" רוארק אומר, לפתע אייפום מתקרב אל בלטוי עם זנב ברזל וכמו שציפיתה בלטוי משתמש שוב בסופת חול! אייפום משתמש במתקפה מהירה ומצליח לחמוק מהסופה! אייפום מפגין יכולות מדהימות של מהירות! וחוזר לנתיב מול בלטוי עם זנב ברזל! ופוגע בוא! מכה קריטית!! בלטוי נפגע קשה אך זה דרש מאייפום הרבה אנרגיה והוא עייף ,מה תעשה!?
    אחי , לא הוספת לי את קליסקור
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " אייפום תעמוד על הזנב ותנסה להחזיר לעצמך אנרגיה בינתיים שהוא פצוע שהוא קשה ותנסה לגמור אוות בעוד מתקפה מהירה "
    פרישה

7. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    מקס:
    אתה מטייל בדרך 203 כשלפתע אתה שם לב * קטן! מה תעשה!?
    ' יופי באלבזור יהיה לי עוד אימון לטורקול צא טורקול בכת להבה ' אומר ואוציא את טורקול
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    אלי:
    סקוירטל משתמש בסיחרור חזק שמפיל את זובאט לריצפה! ואז סקוירל משתמש באקדח מים ומסיים את זה! לפתע המאמן בורח ואתה שם לב שהוא שכח כאן את התג שלו, על התג רשום" צוות אלקטריק" לפתע אתה נזכר שאתה מאחר ושיש לך חבילה להעביר, מה תעשה!?
    אוי לא אני אומר ורץ לכיוון העיר אולדייל, כשסקווירטל בידיים שלי,

9. משתמש מנוסה
    סטיבן:
    עכשיו אני מוסיף חח!!
    ~~~~~~~~~~
    אייפום מנסה לנוח ולהחזיר לעצמו קצת אנרגיה, בלטוי בינתיים על הריצפה לפתע! בלטוי משתחרר קרן סולארית!! מזה אתה צועק!! הקרן פוגעת באייפון ומחסלת אותו!!! מה קרה פה את חושב? מה תעשה!?

מקס:
    טורקול משתמש במכת להבה אך בלבזור קופץ הצידה ומשתמש בעלה תארוטורקול נפגע
    מה תעשה!?

אלי:
    אתה מגיע לעיר אולדייל כשלפתע אתה רואה את המדען!! הוא אומר "הי אתה בטח הילד שפרופ בירץ' שלך עם החבילה!! תודה רבה לך, הינה בתמורה כך את זה" קיבלתה פוקגיר! "הינה רק תן לי להוסיף את המספר שלי" ואז הוא משחרר אותך לדרכך, לאיפה תילך!?

10. משתמש מנוסה

אלי:
    אתה מגיע לעיר אולדייל כשלפתע אתה רואה את המדען!! הוא אומר "הי אתה בטח הילד שפרופ בירץ' שלך עם החבילה!! תודה רבה לך, הינה בתמורה כך את זה" קיבלתה פוקגיר! "הינה רק תן לי להוסיף את המספר שלי" ואז הוא משחרר אותך לדרכך, לאיפה תילך!?
    אני הולך להיתאמן בדרך 203

11. משתמש מנוסה
    אלי:
    אתה מתקדם לעבר דרך 203 כשלפתע אתה שומע פיצוץ אדיר שבא מכיוון המעבדה! אתה מרגיש לפתע צלצול בפוקגיר זה המדען! אתה שומע אותו בקול חנוק ומשתעל "אלי בוא מהר צוות אלקטריק פרצו הנה והם גנבו ממכים חשובים שקשורים לפוקוירוס אני חייב את העזרה שלך!!"
    מה תעשה!?

12. Retired
    שם: Ashar
    סטיבן:
    עכשיו אני מוסיף חח!!
    ~~~~~~~~~~
    אייפום מנסה לנוח ולהחזיר לעצמו קצת אנרגיה, בלטוי בינתיים על הריצפה לפתע! בלטוי משתחרר קרן סולארית!! מזה אתה צועק!! הקרן פוגעת באייפון ומחסלת אותו!!! מה קרה פה את חושב? מה תעשה!?

" וואו איזו התקפה כל הכבוד אייפום עשית מהר ומעבר! , צא קארנידוס מהר הוא פצוע מאוד ואחרי כל הבזבוז אנרגיה על הקרן הסולארית חסל אותו בטפר מתכת "
    פרישה

13. משתמש מנוסה
    אלי:
    אתה מתקדם לעבר דרך 203 כשלפתע אתה שומע פיצוץ אדיר שבא מכיוון המעבדה! אתה מרגיש לפתע צלצול בפוקגיר זה המדען! אתה שומע אותו בקול חנוק ומשתעל "אלי בוא מהר צוות אלקטריק פרצו הנה והם גנבו ממכים חשובים שקשורים לפוקוירוס אני חייב את העזרה שלך!!"
    מה תעשה!?
    אני רץ אל המעבדה הכי מהר שאני יכול

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    סנורט מתרגש ממך ומהחברים החדשים שלו והוא כבר חייב להתחיל להיתאמן, לאיפה תלך? אם אתה בעיר פטלבורג אתה יכול ללכת למכון הראשון או להיתקדם לעבר דרך 204 למערת החרקים ולשדות האש, אם אתה מתאם אתה יכול לחזור בדרך 2203 לעיר אולקייל לחתרות הראשונה מה תעשה!?
    אני הולך אל מכון פטלבורג
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט:
    חח כן זה אני פרופ' בירץ' אמר לי לשמור עלייך בשעת סכנה הוא אמר שיש לך פוטנציאל גדול להצליח, הוא רצה שאני יאמן אותך יסביר לך דברים, אבל עכשיו אני צריך ללכת אולי בפעם אחרת, איפה להוריד אותך!?
    "במרכז הפוקימונים של פטלבורג " אומר ללאנס.

עמוד 46 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3644454647485696 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •