נאולנדו - אתה מוציא את ג'יודוד אבל אתה רואה שהוא עדיין יושן מה תעשה?
ברי - הקרב ממשיך!
הקרב:
דרטיני משתמש בסיחרור להבה ופוגע בצ'ארמנדר ומעיף אותו! צ'ארמנדר משתמש בגחלת בכל עוצמתו ופוגע!
סטטיסטיקה:
רמה 3 , חיים : 30/47
רמה 1 , חיים : 20/43
מה תעשה?
לרן - " פוקדור צא " , 3...... 2...... 1...... ואברה שלך!!! כל הכבוד!!! השתגרות ( Teleport ) ; מראה ( Appearance ) ; גניבה ( Thief ) מה תעשה?
קני - אתה שוחה אל ופריון ואתה רואה שהוא מלקק לעצמו את הזנב ולא נראה יותר מדי פראי ואפילו לו נראה חברתי מה תעשה?
ג'ים - אתה מתקדם ואתה פוגש מאמן, המאמן : " רוצה קרב אימון של 3 פוקימונים או 2? "
דסו - אתה מעיף את גרימר ממך והוא לא מבין למה פיקאצ'ו משתמש ברעם הלם אך גרימר פותח את עצמו והרעם עובר דרכו וגרימר ממשיך לחייך ומוחה כפיים מה תעשה?
לי -אתה וגרי חוזרים לעיר ורידיאן ומחפשים את המאמן שהרטטה שלו ואתם רואים שגם רטטה דיי עצוה , אחרי 5 דקות של חיפושים אתם רואים אותו על ספסל ואתם מחזירים לו אותו והוא אומר : " וואו תודה רבה לכם בואו אני רוצה להביא משהו לשניכם " אתם הולכים אחריו ואתם רואים אבא שלו והוא אומר לכם : " תודה רבה שמצאתם לו את הרטטה שלו כפרס תקבלו את TM 92 - ניקוז אדמה שיהיה בהצלחה " מה תעשה?
ג'קסון - הקרב מתחיל!
הקרב:
באלבזור משתמש בפריקת קצה ובגלל שאתה ביער הכוח גדל פי 3! ומשחרר את זה על מאנקי ועף 30 מטר אחורה מכה ענקית! וזה מבזבז לבאלבזור הרבה אנרגיה , מאנקי קם ותוקף את באלבזור מקרוב ואגרוף
סטטיסטיקה:
רמה 4 , חיים : 17/48
רמה 2 , חיים : 39/47
מה תעשה?
קאי - אתה יוצא לחפש את צוות רוקט ביער ורידיאן ואתה מחפש ואתה מגלה את הבלון שלהם מרחוק מתחיל להמריא מה תעשה?
פרישה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"גרימר מעצבן" אני אומר "פיקאצ'ו רעם הלם והפעם אל תמקד אותו למקום אחד! חשמל אותו!דסו - אתה מעיף את גרימר ממך והוא לא מבין למה פיקאצ'ו משתמש ברעם הלם אך גרימר פותח את עצמו והרעם עובר דרכו וגרימר ממשיך לחייך ומוחה כפיים מה תעשה?
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
ג'ים - המאמן : " אברה אה? צא דיגלט" , הפוקדע : " דיגלט הפוקימון החופר , דיגלט חיי במערות הדיגלטים ותמיד אוהב לחפור בורות המשמעות של השם שלו הוא חפירה " הקרב מתחיל!
לי - אתם יוצאים מהבית שלהם האם תלמד את צ'ארמנדר את המתקפה הזאת ? ( תוכל למוד עליה עוד בעמ' הראשון )
ברי - הקרב ממשיך!
הקרב:
צ'ארמנדר מקבל את העידוד והפעם אתה רואה את הלהבה שלו חזקה מתמיד ומשתמש בגחלת שפוגעת בקריטיקל בדרטיני ומעיפה אותו!
סטטיסטיקה:
רמה 3 , חיים : 14/47
רמה 1 , חיים : 20/43
מה תעשה?
ג'קסון - הקרב ממשיך
הקרב:
באלבזור מתנשף ומאנקי פוגע בו שוב עם אגרוף מקרוב ומעיף את באלבזור! , באלבזור עדיין מתנשף ומאנקי שוב מעיף אותו באגרוף , באלבזור עדיין מתנשף מה קורה לבאלבזור? מאקני מכין את היד לסיום אבל באלבזור עובד עליו משתמש בהצלפת גפן מעיף אותו למעלה ומרסק אותו על הרצפה! ומכניע את מאנקי( באלבזור קיבל 48 נקודות ניסיון ) מה תעשה?
קאי - אתה רץ אחריי הבלון והוא כבר עולה למעלה אתה ממשיך לרוץ אחריו מה תעשה?
דסו - פיקאצ'ו מנסה הפעם בכל הכוח אבל גרימר לא כנראה בונה על קרב היום ושוב פותח את עצמו וזה לא פוגע מה תעשה?
פרישה
ברי - הקרב ממשיך!
הקרב:
צ'ארמנדר ודרטיני משתשמים בגחלת אחד על השניי ובום...................... התוצאות של הקרב היו אכזריות אבל צ'ארמנדר שרד את זה ממש בקושי וקביל 53 נקודות ניסיון!המאמן : " וואו הצ'ארמנדר שלך ממש חזק! הרבה זמן שלא ניצחו אותי כל הכבוד לך " מה תעשה?
פרישה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)