Pokemon GO
עמוד 60 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1050585960616270 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 886 עד 900 מתוך 1489
  1. Retired
    שם: Ashar
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    סטיבן:
    אתה מחזיר את מארשטומפ ומוציא גם קארנידוס איך תתקוף!?
    " מהר מארשטומפ טפר מתכת "
    פרישה

2. bbuuuii
    שם: עידן

בויזל:
    חשיבה נכונה! בויזל מתקרב לעבר מדיטייט בזנב ברזל ומדיטייט משתמש באגרוף ירח וחוסם את זנב הברזל, אך הוא לא ציפה לניב קרב שבויזל השתמש בוא אחר כך והוא נפגע קשה! מהר יש לך היזדמנות לנצח אותו או ללכוד אותו מה תעשה!?
    יש אפשרות לנטוש פוקימון?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "פוכדור צא!" אני אומר וזורק את הפוכדור עליו.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    אלי:
    סינדקוויל משתמש בגלגל להבה על מוטי'ם והוא מחוסל! המאמנת מחזירה אותו וזורקת פוקדור שני לאוויר, היא מוציאה את מה תעשה!?
    מנקטריק הא אני יודע שזה יהיה קשה אבל צא ורטלטל זנב אקווה מהר

4. משתמש מנוסה
    מקס:
    טורקול מתעשט על עצמו ומשתמש בלהביור בתוך החור שבלטוי עשה, ובלטוי נשרף וקפץ מהרר מחוץ לחור! מהר הוא עכשיו באוויר בלי יכולת להגיב מה תעשה!?

בר:
    רשומה תגיבי להתחלה

לי:
    קארנידוס כבר עייף לגמרי מהקרב עם צ'רמיליון, מנטי משתמש בצעקה שמבלבלת את קארנידוס לגמרי, לאחר מכן מנטי משתמש במערבולת! קארנידוס מנסה לחסום אותה בראשיית זן ולא כולכך מצליח, הוא נפגע קשה! אבל זה לא אומר שהוא מוותר הוא משתמש בחפירה ונעלם למנטי, מה תעשה!?

ג'ק:
    מונפרנו שהשתמש בלהט הגביר משמעותית את כוח האש שבו, הוא משתמש בבעיטת אש על קארנידוס, אך הוא חוזם אותה בעזרת ראשיית זן, לאחר מכן מונפרנו עצבני ממשיך להישתמש ביכולת שלו ומשתמש במתקפה מכת להבה קארנידוס חוסם אותו עם גלישת סלעים זה נראה כאילו הכוחות שווים! איך תגיב?

ג'ון:
    מגבי משתמש בלהביור אך גלייסון מתחמק ומגיב בקרן קרח! אך מגבי מצליח להיתחמק ומשתמש באגרוף סיחרור על גלייסיון שמבלבל אותו לגמרי! מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?

סטיבן:
    *למארשטומפ אין טפר מתכת יש לו זרוע פטיש
    *אתה לא נלחם עם מארשטומפ הוצאתה את קארנידוס
    ~~~~~~~~~
    תתקן בבקשה את התגובה

בויזל:
    יש אפשרות לנטוש פוקימון, אבל אתה יכול להשאיר אותו אצל הפרופ',
    ~~~~~~~~~~
    אתה זורק פוקדור על מדיטייט . . . . . לפתע פוף! הוא נלכד צלצול מהפוקדע: מדיטייט סוג לחימה על חושי, הוא אוכל רק ברי אחד ביום והוא משביע את עצמו בעזרת מדיטציה, מתקפות: בלבול, כוח נסתח ,אגרוף קרח, בעיטה גבוע חתך ירח אגרוף ממוקד, לאיפה תמשיך ?

אלי:
    אתה מוציא את ורטלטל שמשתמש בזנב אקווה על מנקטריק ופוגע בו קשה, הפוקימונים שלך מאוד התחזקו, לאחר מכן מנקטריק השתמש ברעם ופגע קשה בורטלטל! מה תעשה!?

5. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    מגבי משתמש בלהביור אך גלייסון מתחמק ומגיב בקרן קרח! אך מגבי מצליח להיתחמק ומשתמש באגרוף סיחרור על גלייסיון שמבלבל אותו לגמרי! מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
    'זה יפסיק את ההקפאות האלה...'אני חושב לעצמי,"מגבי תשתמש בגל לבה,ותירה דרכו להביורים,אשר כל פעם שהם יצאו מהגל רק אז היריב יראה אותם ולכן לא יהיה לו זמן לתכנן אסטרתגית התגוננות!"אני אומר.

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי:
    קארנידוס כבר עייף לגמרי מהקרב עם צ'רמיליון, מנטי משתמש בצעקה שמבלבלת את קארנידוס לגמרי, לאחר מכן מנטי משתמש במערבולת! קארנידוס מנסה לחסום אותה בראשיית זן ולא כולכך מצליח, הוא נפגע קשה! אבל זה לא אומר שהוא מוותר הוא משתמש בחפירה ונעלם למנטי, מה תעשה!?
    אני אומר למנטי" אקדח מים לבור שלכרינדוס ואז מערבולת"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    מונפרנו שהשתמש בלהט הגביר משמעותית את כוח האש שבו, הוא משתמש בבעיטת אש על קארנידוס, אך הוא חוזם אותה בעזרת ראשיית זן, לאחר מכן מונפרנו עצבני ממשיך להישתמש ביכולת שלו ומשתמש במתקפה מכת להבה קארנידוס חוסם אותו עם גלישת סלעים זה נראה כאילו הכוחות שווים! איך תגיב?
    'המקום הכי חזק אצל קריינידוס,אולי אם אפעיל עליו כח אז זאת תהיה גם החולשה שלו' אחשוב "אוקי מונפרנו תקשיב, תקוף בבעיטת אש ואגרוף מאך ותכוון אל הראש של קריינידוס!" אגיד
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

8. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    יש אפשרות לנטוש פוקימון, אבל אתה יכול להשאיר אותו אצל הפרופ',
    ~~~~~~~~~~
    אתה זורק פוקדור על מדיטייט . . . . . לפתע פוף! הוא נלכד צלצול מהפוקדע: מדיטייט סוג לחימה על חושי, הוא אוכל רק ברי אחד ביום והוא משביע את עצמו בעזרת מדיטציה, מתקפות: בלבול, כוח נסתח ,אגרוף קרח, בעיטה גבוע חתך ירח אגרוף ממוקד, לאיפה תמשיך ?
    ---------------------
    אני ילך להירשם לתחרות.....

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה

אלי:
    אתה מוציא את ורטלטל שמשתמש בזנב אקווה על מנקטריק ופוגע בו קשה, הפוקימונים שלך מאוד התחזקו, לאחר מכן מנקטריק השתמש ברעם ופגע קשה בורטלטל! מה תעשה!?
    קדימה ורטלטל אתה מסוגל השתמש בסילון אקווה ואש שאתה מתקרב אליו שנה התקפה מהר למכת גולגולתת

10. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    חשיבה נכונה! מגבי משתמש בגל לבה שמתקרב במהירות לעבר גלייסיון, ולאחר מכן הוא שולח להביורורים דרך הבל וגלייסיון לא יכול להיתחמק מהם והוא נפגע, לאחר מכן גל הלבה גם פוגע בוא, גלייסיון לחא יכול להמשיך להילחם! אתה ניצחתה! המאמן מחזיר את גלייסיון ומוציא מה תעשה!?

לי:
    חשיבה נכונה! מנטי משתמש באקדח מים לתור הבור שקארנידוס יצר! עכשיו הוא נחנק בתוך הבור! הוא יצא מימנו במהירות וקפץ גבוע, לאחר מכן מנטי השתמש במערבולת חזקה במיוחד שחיסלה לגמרי את קארנידוס! רוארק אומר לך "וואוו בחיים לא היה לי קרב כזה מעניין תודה רבה לך לי אני גאה להעניק לך את תג האבן ובנוסף מתקפה תותח פלאש! (תותח פלאש זה מתקפה לסוג ברזל,)" לאחר מכן הוא משחרר אותך לדרכך, לאיפה תמשיך!?

ג'ק:
    מונפרנו משתמש בבעיטת אש על הראש של קארנידוס אך זה לא משפיע כלל! לאחר מכן מונפרנו משתמש באגרוף מאך שוב על הראש של קארנידוס אך הוא חוסם אותו בראשייה, לאחר מכן קארנידוס משיב מלחמה עם ראשיית זן שפוגע חזק במונפרנו ומדביק אותו לקיר! ואז קארנידוס משתמש בתותח פלאש! כשמונפרנו עדיין דבוק לקיר! וואוו מונפרנו נפגע קשה מאוד! מה תעשה!?

בויזל:
    אתה הולך להירשם לתחרות ואומרים לך שהיא תערך רק בערב, ועכשיו צהריים. יש לך עוד זמן להיתאמן, לאיפה תילך!?

אלי:
    חשיבה נכונה! ורטלטל תופס תעוצה בעזרת סילון האקווה אך לפני שהוא פוגע במנקטריק הוא משתמש במכת גולגולת! חזקה במיוחד שפוגע חזק במנקטריק, מהר הוא מבולבל קשה יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?

11. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    מונפרנו משתמש בבעיטת אש על הראש של קארנידוס אך זה לא משפיע כלל! לאחר מכן מונפרנו משתמש באגרוף מאך שוב על הראש של קארנידוס אך הוא חוסם אותו בראשייה, לאחר מכן קארנידוס משיב מלחמה עם ראשיית זן שפוגע חזק במונפרנו ומדביק אותו לקיר! ואז קארנידוס משתמש בתותח פלאש! כשמונפרנו עדיין דבוק לקיר! וואוו מונפרנו נפגע קשה מאוד! מה תעשה!?
    "מונפרנו תשתמש בצעקה הכי חזק שאתה יכול! ואז תשתמש בחימום יתר!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

לי:
    חשיבה נכונה! מנטי משתמש באקדח מים לתור הבור שקארנידוס יצר! עכשיו הוא נחנק בתוך הבור! הוא יצא מימנו במהירות וקפץ גבוע, לאחר מכן מנטי השתמש במערבולת חזקה במיוחד שחיסלה לגמרי את קארנידוס! רוארק אומר לך "וואוו בחיים לא היה לי קרב כזה מעניין תודה רבה לך לי אני גאה להעניק לך את תג האבן ובנוסף מתקפה תותח פלאש! (תותח פלאש זה מתקפה לסוג ברזל,)" לאחר מכן הוא משחרר אותך לדרכך, לאיפה תמשיך!?
    אני הולך אל מרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה

אלי:
    חשיבה נכונה! ורטלטל תופס תעוצה בעזרת סילון האקווה אך לפני שהוא פוגע במנקטריק הוא משתמש במכת גולגולת! חזקה במיוחד שפוגע חזק במנקטריק, מהר הוא מבולבל קשה יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
    כול הכבוד ורטלטל עכשיו מהר פעימת מים הכי חזק שאתה יכול ותסיים את זה עם זנב אקווה

14. משתמש מנוסה
    ג'ק:
    מונפרנו מנסה להישתמש בצעקה אבל ההתקפות של קארנידוס היו חזקות מידי והוא לא יכול להמשיך להילחם, את מי תוציא לקרב?

לי:
    אתה מרפא את הפוקימונים שלך וממשיך במסע שלך, לאיפה תמשיך לאגם אקוטי, או לעיר רוסטברו!?

אלי:
    ורטלטל משתמש בפעימת מים אך מנקטריק איכשהוא הצליח להיתחמק אך הוא לא התחמק מזנב האקווה החזק של ורטלטל והוא מוסח, ניצחתה! לאיפה תמשיך? תסיים את מערת החרקים ותגיע לעיר רוסטברו, או שתחזור לעיר פטלבורג להילחם במכון הראשון!?

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

לי:
    אתה מרפא את הפוקימונים שלך וממשיך במסע שלך, לאיפה תמשיך לאגם אקוטי, או לעיר רוסטברו!?
    לעיר רוסטברו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 60 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1050585960616270 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •