Pokemon GO
עמוד 67 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1757656667686977 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 991 עד 1,005 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה

אלי:
    חשיבה נכונה! ורטלטל וגלייגר נופלים אך ורטלטל משתמש בזנב אקווה על גלייגר שמעיף אותו במהירות הבזק לריצפה לאחר מכן ורטלטל משתמש בסילון אקווה כדי לתקוף את גלייגר והוא פוגע בוא ממש חזק! מהר יש לך היזדמנות ללכוד אותו או לחסל אותו מה תעשה!?
    צא פוקדור אני זורק על גלייגר פוקדור ואומר לורטלטל כול הכבוד חבר אתה ממש חזק אני גאה בך

2. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך

מקס:
    פרינפלאפ משתמש בפעימת מים וחוסם את הגלישת סלעים של אוניקס, אך אוניקס מגיב בקצה כפול ופרינפלאפ נפגע קשה מה תעשה!?
    * אחי אם יש מקום אני רוצה להיות באיוונט .
    פרינפלאפ השתמש עוד הפעם במערבולת עם פעימת מים עכשיו ' אומר לפרינפלאפ
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי:
    אתה הולך למרכז הפוקימונם ולפתע הגיע הזמן של התחרות, אתה כולך לשם עם מקואיטה והתחרות מתחילה, בנתיים מתחילים 12 כול 2 נלחמים, בהגרלה אתה נלחם ראשון אתה מגיע לזירה ומולך עומד הוא זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצא אתה מתקיף ראשון, מה תעשה!?
    אני מוציא את מאקואיטה ואומר לו" תשתמש באגרוף ממוקד וזרוע פטיש על מאצ'ופ"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    אלי:
    אתה זורק פוקדור . . . . . כשלפתי פוף! גלייגר נתפס! צלצול בפוקדע: גלייגר סוג אדמה מעופף הכנפיים שלו מאפשרות לו דהייה למשך זמן רב מתקפות: סופת סלעים אס אווירי גליוטינה אגרוף ממוקד פטיש צבת ניב אש מספרי X זנב ברזל כוח נסתר

מקס:
    נרשמתה לאיוונט
    ~~~~~~~~~
    פרינפלאפ משתמש בכוח שנשאר לו כדי לתקוף במערבולת על אוניקס, והוא נפגע קשה מאוד! לאחר מכן פרינפלרא משתמש בפעימת מים שמסיימת את הקרב הזה! רוארק אומר "איזה קרב נהדר" הוא מחזיר את אוניקס ומוציא את אתה תוקף ראשון, מה תעשה!?

5. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    נינג'אסק עולה לשמיים ומשתמש בריקו חרבות והוא מתחזק!לאחר מכן הוא מתקיף את אלקטרובאZ במספרי X! ואלקטרובאז מחוסל! המאמן מחזיר את אלקטרובאז ומוציא את מה תעשה!?
    -----------------------------------------
    "נינג'סק חזור,גרוטל צא ותשתמש בכדור אנרגיה,ואז בסופת עלים!"אני אומר.

6. משתמש מנוסה
    לי:
    מקואיטה משתמש באגרוף ממוקד ומצ'ופ משתמש באגרוף כפול, שני הפוקימונים נפגעו, לאחר מכן מקואיטה משתמש בזרוע פטיש על מאצ'ופ, הוא מצליח להיתחמק ומתקיף במכה ססמית! מה תעשה!?

7. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    אתה מחזיר את נינג'אס ומוציא את גרוטלף הוא משתמש בכדור אנרגיה על פילוסוין אך הוא חוסם בקרן קרח, לאחר מכן גרוטל משתמש בסופת עלים ופילוסוין נפגע קשה! אך הוא משיב מלחמה בפצצת בוץ! וגם גרוטל נפגע קשה! מה תעשה!?

8. משתמש מנוסה
    אלי:
    אתה זורק פוקדור . . . . . כשלפתי פוף! גלייגר נתפס! צלצול בפוקדע: גלייגר סוג אדמה מעופף הכנפיים שלו מאפשרות לו דהייה למשך זמן רב מתקפות: סופת סלעים אס אווירי גליוטינה אגרוף ממוקד פטיש צבת ניב אש מספרי X זנב ברזל כוח נסתר
    ואו איזה גלייגר חזק! אני הלך למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי ואז למכון הראשון

9. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך

מקס:
    נרשמתה לאיוונט
    ~~~~~~~~~
    פרינפלאפ משתמש בכוח שנשאר לו כדי לתקוף במערבולת על אוניקס, והוא נפגע קשה מאוד! לאחר מכן פרינפלרא משתמש בפעימת מים שמסיימת את הקרב הזה! רוארק אומר "איזה קרב נהדר" הוא מחזיר את אוניקס ומוציא את אתה תוקף ראשון, מה תעשה!?
    ' צא פרינפלאפ קרן קרח ואז קרן בועות ' אומר לפרינפלאפ
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    אתה מחזיר את נינג'אס ומוציא את גרוטלף הוא משתמש בכדור אנרגיה על פילוסוין אך הוא חוסם בקרן קרח, לאחר מכן גרוטל משתמש בסופת עלים ופילוסוין נפגע קשה! אך הוא משיב מלחמה בפצצת בוץ! וגם גרוטל נפגע קשה! מה תעשה!?
    ---------------------------------
    "גרוטל תשתמש בסופת עלים,ותוסיף לה כל מיני סלעים וכו'... שקרובים אליך,שתיקח בעזרת גפן מצליפה!"אני אומר בביטחון.

11. משתמש מנוסה
    הודעה!!
    אני ימשיך מחר אני יוצא לעבודה, בנתיים תגיעו למערת הפוקימונים לאיוונט , מי שלא יכול אם הוא נמצא רחוק מדי או באמצע קרב מכון או באמצע תחרות בעיר רוסטברו אל תדאגו...

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    מקואיטה משתמש באגרוף ממוקד ומצ'ופ משתמש באגרוף כפול, שני הפוקימונים נפגעו, לאחר מכן מקואיטה משתמש בזרוע פטיש על מאצ'ופ, הוא מצליח להיתחמק ומתקיף במכה ססמית! מה תעשה!?
    אני אומר למאקואיטה" תתחמק ואז מיקוד אנרגיה ואגרוף ממוקד"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    מונפרנו משתמש בלהביור וטיירוג נפגע, לאחר מכן מונפרנו משתמש גם בבעיטת אש שפוגע חזק בטיירוג מהר יש לך היזדמנות ללכוד אותו או לחסל אותו, מה תעשה?
    "קדימה סיים את זה עם חימום יתר מונפרנו!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

14. Retired
    שם: Ashar

סטיבן:
    חשיבה נכונה! הקארנידוס שלך משחרר מהראשייה וקופץ לשמיים, הקארנידוס של רוארק עף לקיר מההדף של ראשיית הזן, וכשקארנידוס שלך באוויר הוא משתמש בראשיית זן ובעזרת ההדף שהוא באוויר הוא מקבל תאוצה אדירה ופוגע ממש חזק בקארנידוס של ראורק והוא לא מסוגל להמשיך להילחם!
    רוארק אומר:"וואוו איזה קרב! בחיים לא היה לי קרב כמו שלך אני גאה להעניק לך את תג האבן ואת המתקפה תותח פלאש(מתקפה רק לפוקימוני ברזל) הוא משחרר אותך לדרכך, לאיפה תילך?

" כל הכבוד קארנידוס ! יש תג האבן " אלך החוצה אחפש דשא הוציא את כל הפוקימונים וייתן להם לשחק שעה בחוץ בתור חגיגה על הניצחון
    פרישה

15. משתמש מנוסה
    ג'ק:
    מונפרנו משתמש בלהביור וטיירוג נפגע, לאחר מכן מונפרנו משתמש גם בבעיטת אש שפוגע חזק בטיירוג מהר יש לך היזדמנות ללכוד אותו או לחסל אותו, מה תעשה?

מקס:
    פרינפלאפ משתמש בפעימת מים וחוסם את הגלישת סלעים של אוניקס, אך אוניקס מגיב בקצה כפול ופרינפלאפ נפגע קשה מה תעשה!?

ג'ון:
    נינג'אסק עולה לשמיים ומשתמש בריקו חרבות והוא מתחזק!לאחר מכן הוא מתקיף את אלקטרובאז במספרי X! ואלקטרובאז מחוסל! המאמן מחזיר את אלקטרובאז ומוציא את מה תעשה!?

אלכס:
    פעם הבאה תצטטי רק את העלילה שלך מהתגובה בסדר...
    ~~~~~~~~~~~~
    טורצ'יק מתחמק ומתקיף בשריטה שוב, לאחר מכן סטארלי עולה לשמיים ומקתיף במכת כנף! מה תעשי!?

לי:
    אתה הולך למרכז הפוקימונם ולפתע הגיע הזמן של התחרות, אתה כולך לשם עם מקואיטה והתחרות מתחילה, בנתיים מתחילים 12 כול 2 נלחמים, בהגרלה אתה נלחם ראשון אתה מגיע לזירה ומולך עומד הוא זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצא אתה מתקיף ראשון, מה תעשה!?

אלי:
    חשיבה נכונה! ורטלטל וגלייגר נופלים אך ורטלטל משתמש בזנב אקווה על גלייגר שמעיף אותו במהירות הבזק לריצפה לאחר מכן ורטלטל משתמש בסילון אקווה כדי לתקוף את גלייגר והוא פוגע בוא ממש חזק! מהר יש לך היזדמנות ללכוד אותו או לחסל אותו מה תעשה!?
    תתחמק!'קדימה עוד שריטה!!!
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

עמוד 67 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1757656667686977 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •