זאק - הספורטאי : " 3 זה בסדר אני יוצא קודם צא אקניין" הפוקע : " גרוליט פוקימון כלב האש גרלויט הוא הכלב של המשטרה ולכל שוטרת יש אחד כזה , אפשר להגיד כל שמירה " את מי תוציא?
ג'ים : הקרב ממשיך!
הקרב :
בידרי משתמש בעוקץ ופוגע באברה חזק!! בידריל יוצא להתקפה שנייה אבל אברה משיג אותו ומכה אותו בהיגנבות שמעיפה אותו
רמה 9 , חיים : 29/75
רמה 7 , חיים : 20/31
מה תעשה?
אביב - צ'ארמנדר הולך למשקולות ואתם רואים מלא צ'ארמנדרים מחזיקים משקולות ועהוא מתחיל מרמה קלה והו מצליח! צ'אמנדר שלך עולה לרמה 2 והוא מצליח אבל מתנשף , הוא ממשיך לרמה שלישית ומצליח אבל הוא כבר מתחיל להזיע , הוא מנסה רמה רביעית והוא ומגיע כעט לוקח אוויר ומצליח , צ'ארמנדר לא עוצר ומנסה את רמה חמישית ובוקשי מרים הוא מרים עד הרגליים אבל הוא כבר רועד מה תעשה???
קאי - אתה נכנס ליער ורידיאן ואתה רואה גרוליטמלקק את עצמו , הפוקדע : גרוליט פוקימון כלב האש גרלויט הוא הכלב של המשטרה ולכל שוטרת יש אחד כזה , אפשר להגיד כל שמירה"
נאולנדו - " קרב זוגות זה מצוין! צאו ולפיקסואיווי
"
לי - הקרב מתחיל!
הקרב:
צ'ארמנדר משתמש בגחלת על נידורינו אבל הוא מתחמק , נידורינו משתמש בקרן רעל אבל צ'ארמנדר משיג אותו ומשתמש ניקוז אדמה ומעיף אל נידורינו אבן ענקית שמעיפה אותו!!
סטטיסטיקה:
רמה 9 , 58/72
רמה 6 , 41/41
מה תעשה?
לרן - סקווירטל יוצא אלב רטטה נושך אותו וקופץ עליו ויוצא מן המרכז ובורח מה תעשה?
קני - קאטפרי מסרב להכנס ולפוקדור ומתנשף מה תעשה?
פרישה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לרן - סקווירטל יוצא אלב רטטה נושך אותו וקופץ עליו ויוצא מן המרכז ובורח מה תעשה?
"לעזעזל ממש רציתי את הרטטה הזה טוב ג'יודוד בוא כנס, צא פוכדור" אני זורק עליו
"אני מניח שצריך להאתמן מתישהוא" אני חושב לעצמי. "צא פיקאצ'ו! תשתמש במתקפה מהירה!"דסו - אתה מתעלם ממנה וממשיך ואתה רואה בלספרוט זוהר שורקד לפניך
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
מסיבות כאלה ואחרות אני צריך להשהות המשחק לשבועיים =[. מקווה שתיהיו פה אחרי השבועיים האלה , תודה רבה לכל מי שעדיין פה! נתראה ביום שבת/ראשון הבא הבא.
פרישה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)