שם בפורום: a.v.i.v
שם+ שם משפחה: ג'ק זיקס
אופי: קמצן,חסר סבלנות,ביישן,חכם,מנומס ואוהב פוקימונים.
רקע: כשג'ק היה קטן,אביו היה מנהיג מכון הברזל בסינו ואימו הייתה חוקרת פוקימונים. לג'ק היו שני אחים. אחיו הקטן,רון היה מעצבן קטן שתמיד התרוצץ סביבו ולא עזב אותו. אחיו הגדול לעומת זאת היה מאמן מכון האבן בסינו,רורק,וג'ק לא ראה אותו בדרך כלל בבית כי הוא היה עסוק בקרבות מכון ובמכרה. כאשר ג'ק גדל,רורק רצה שיראה מה זה מאמני פוקימון וקרבות פוקימון והזמין אותו לבלות יום שלם במכון שלו. באותו זמן אימו של ג'ק הייתה במעבדת החקר לפוקימונים. ג'ק הלך למכון של רורק וראה את המכון היפה והתפאל ממנו כמה דקות. לפתע מאמן פוקימונים אחד עם ג'יאודוד שריחף מעל כתפו נכנס למכון ואמר לרורק:"אני באתי לעשות את קרב המכוון שלי! אני פיט גאטל!". רורק עמד מולו ואמר לג'ק שיחכה על הספסל ויצפה בקרב. ג'ק ישב על הספסל וראה את הקרב הארוך והמתיש שהיה לפיט מול רורק. לבסוף נשאר לרורק אוניקס ולפיט נשאר ג'יאודוד. ג'ק נשאר על הספסל כשהוא ממש נשאב לקרב והוא היה ממש במתך. ג'ק ראה את הקרב וראה את ג'יאודוד המיוחד של פיט עם מתקפות חזקות כל כך,צורות התקפה מיוחדות וגם מראה מיוחד ויפה מאוד. אחרי הקרב,פיט זכה בתג המכון בזכות ג'יאודוד והחמיא לו בלי סוף בזמן שיצא מהמכון. ג'ק הלך לרורק ואמר לו שזה היה קרב מדהים וג'יאודוד הזה ממש תפס את עיניו. הוא אמר לו גם שכשהוא יצא למסע הוא ירצה להתחיל עם ג'יאודוד כדי שיהיה כמו הג'יאודוד המיוחד של פיט ואף יותר חזק ולאחר הרבה אימונים הוא יפתח אותו! רורק צחק קצת,ליטף את שעירו של ג'ק ואמר לו שמה שהוא לא יעשה,ג'ק תמיד יהיה מקום ריאשון וזה ממש לא משנה עם איזה פוקימון. ג'ק היה נרגש כל כך לקראת יציאתו למסע ובקושי ישן בלילות. לפתע נשמע פיצוץ שנשמע קצת מרוחק. ג'ק ומשפחתו קמו מהמיטות וכולם שמו לב שאימו של ג'ק לא בבית! כולם רצו למעבדת המחקר וראו שהכל שם שרוף. ג'ק חשב שאימו התפוצצה כאן והוא היה ממש עצוב ומבוהל ומרוב הבלבול,הוא החליט להיכנס לשם ולהציל את אימו בעצמו! ג'ק נכנס לבניין שנראה כאילו עמד להתמותת וניסה לחמוק מבין הבערות. לפתע ג'ק ראה שהרצפה עומדת להישבר והוא נמצא כבר בקומה החמישית והוא לא ראה את אימו! לפתע,משום מקום,צללית מוזרה שנראתה כמו סלע עגול אשר מרחף באוויר,נכנסה לבניין ותפסה את הרצפה כדי שלא תיתמוטט. ג'ק לא האמין למראה עיניו כשפתאום הוא קלט את אימו שוכבת בצד החדר. הוא רץ אליה וראה שהיא שרדה אך היא נפצעה קשה. לאחר מספר חודשים הכל היסתדר. אימו כבר אחרי המון טיפולים והיא בסדר גמור,אחיו,רורק עדיין מנהיג מכון האבן,אחיו הקטן,רון,היה בבית,ראה טלוויזיה והפסיק להציק לו ואביו של ג'ק עדיין היה רחוק מהבית,במכון הברזל. פתאום אימו של אביו קמה ואמרה:"עד כאן! נמאס לי מהמקום הזה! כל מי שאין לו תפקיד חשוב במחוז הזה,בא איתי! אנחנו טסים למחוז ג'וטו!" לאחר כמה שבועות של סידורים,הם באמת טסו למחוז ג'וטו אך בלי רורק ואביו,אשר נשארו בשביל המכונים.
סוג המאמן שבחרתי: לוחם
התחלתי: ג'יאודוד
הערות\הארות\בקשות,הטבות מיניות: לתפוס מגאבי/אלקיד ולהירשם כמובן. דרך אגב,יכול להיות שיש לי קצת שגיאות כתיב ממש קטנות ברקע כי בעיקר חשבתי על מה לכתוב ולא על המקלדת חחח...
סתם,כי בא לי לדבר
-------------------------
הזיופים שלי:
ספוילר
ספוילר
ספוילר
עוד בהמשך!
a.v.i.v - הפוקימון שבחרת נלקח כבר, נשאר עוד פוקימון אחד וזה ג'יודוד.
פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - אתה מוציא את הפוקידע וסוקר את הפרי. הפוקידע משמיע כמה צפצופים ומראה את התמונה של הפרי () על הצג. "גרגר אפרסם. ככל שגרגר זה שואב אנרגיה מאור השמש, ככה צבעו נהפך להיות בהיר יותר כשהוא גדל. גרגר זה ידוע ביכולתו לרפא בלבולים. הוא אכיל הן לפוקימונים והן לבני אדם." הפוקידע משמיע בקולו המכני. הצג נהפך לשחור והפוקידע כבה.
סטיב - "אלקיד..." אלקיד ממלמל ומביט עליך. מבטו הופך פתאום לרציני, הוא מסתכל לך לתוך העיניים ומהנהן.
גולד - "איגלי..." איגליבאף ממלמלת ומכסה את עינייה. אתה מבחין בזה שהיא מסמיקה. הגעת ליציאה מהעיר ניו בארק אל השדות לכיוון העיר צ'ריגרוב.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
גולד - אתה מדגדג את איגליבאף שצוחקת בביישנות. ברגע שאתה מזכיר את המילה קרב היא קצת רועדת. אתה סורק את הסביבה ורואה באיזור בידוף () קטן למדי שנראה די חלש.
פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - פוליוואג זועף הפנים אוכל כמה ביסים מפרי אחד וחובט בזנבו בפוקדור בשביל לחזור לתוכו. לא נראה כאילו אפשר לקנות אותו באוכל.
סטיב - אתה ואלקיד יוצאים ממרכז הפוקימונים לכיוון העיר ויולט, כשביציאה מהעיר אתה רואה לדיבה () ליד קבוצת פוקימונים מעולפים.
יאן - ואו, אכזרי ><
----------------------
אתה מכניס את הגופה של פידג'י לתיק אחרי ההתעללות הקשה שעברה עליו ומאחוריך אתה שומע את סווינאב מיילל כשהוא רועד מפחד. זה לא היה הרושם הראשוני הכי טוב.
"אלקיד, אתה רוצה שנבדוק מה קרה? אלקיד, תשאל את הלידיבה הזה למה כל הפוקימונים האלו מעולפים."
פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - אתה ממשיך בדרכך ורואה פוקימונים בדרך (,
,
) ואתה נזכר שפוליוואג עדיין לא השתתף בקרב.
סטיב - אלקיד מהנהן ופונה אל ליידיבה. ליידיבה, במקום להשיב, ליידיבה תוקף את אלקיד בדחיפה כשהוא לא מוכן ומפיל אותו על הרצפה. נראה כאילו ליידיבה נלחם מול כל מה שזז לידו.
יאן - סויינאב מיילל בזרעותיך ומנסה לקפוץ ולברוח, אבל אתה מהדק את ידיך בזמן ולא נותן לו לזוז. נראה כאילו הוא לא רוצה לשהות במחציתו של רוצח.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)