Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 85
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי איש האבטיח צפה בהודעה

פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - אתה מתקרב אל העצים ורואה שהעץ די נמוך, אתה אפילו לא צריך לקפוץ בשביל להוריד אותו, אתה פשוט מושיט את היד וקוטף לך כמה פירות. אתה מסתכל על הפרי שאתה לא מכיר ומסתקרן בטעם שלו, אבל אין לך מושג אם הוא אכיל או לא.
    "יכול להיות שיהיה עליו מידע בפוקידע "אומר ואנסה ולסרוק את הפרי עם הפוקדע.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    סטיב - "בסדר" היא אומרת ומוציאה את הפוקדור של אלקיד מהמכונה. "אלקיד צריך רק לנוח בפוקדור והוא יהיה בסדר, אבל סנטרט יצטרך להשאר כאן טיפה. אולי נמצא לו אפילו מאמן. אתה יכול ללכת אם אתה רוצה" היא מוסיפה ונכנסת לחדר שבו הם מחזיקים את סטנרט ומטפלים בו.
    אני מוציא את אלקיד מהפוקדור. "אלקיד, האחות אומרת שסנטרט ירגיש יותר טוב, ואולי אפילו יימצא לו מאמן שידאג לו. אני חושב שאנחנו יכולים ללכת." אני אומר לו בקריצה.
    "אני חושב שכדאי שנתקדם האלה, לעיר וויולט - שמה נמצא מכון הפוקימונים! אתה מוכן?"

3. משתמש מנוסה
    שם בפורום: a.v.i.v
    שם+ שם משפחה: ג'ק זיקס
    אופי: קמצן,חסר סבלנות,ביישן,חכם,מנומס ואוהב פוקימונים.
    רקע: כשג'ק היה קטן,אביו היה מנהיג מכון הברזל בסינו ואימו הייתה חוקרת פוקימונים. לג'ק היו שני אחים. אחיו הקטן,רון היה מעצבן קטן שתמיד התרוצץ סביבו ולא עזב אותו. אחיו הגדול לעומת זאת היה מאמן מכון האבן בסינו,רורק,וג'ק לא ראה אותו בדרך כלל בבית כי הוא היה עסוק בקרבות מכון ובמכרה. כאשר ג'ק גדל,רורק רצה שיראה מה זה מאמני פוקימון וקרבות פוקימון והזמין אותו לבלות יום שלם במכון שלו. באותו זמן אימו של ג'ק הייתה במעבדת החקר לפוקימונים. ג'ק הלך למכון של רורק וראה את המכון היפה והתפאל ממנו כמה דקות. לפתע מאמן פוקימונים אחד עם ג'יאודוד שריחף מעל כתפו נכנס למכון ואמר לרורק:"אני באתי לעשות את קרב המכוון שלי! אני פיט גאטל!". רורק עמד מולו ואמר לג'ק שיחכה על הספסל ויצפה בקרב. ג'ק ישב על הספסל וראה את הקרב הארוך והמתיש שהיה לפיט מול רורק. לבסוף נשאר לרורק אוניקס ולפיט נשאר ג'יאודוד. ג'ק נשאר על הספסל כשהוא ממש נשאב לקרב והוא היה ממש במתך. ג'ק ראה את הקרב וראה את ג'יאודוד המיוחד של פיט עם מתקפות חזקות כל כך,צורות התקפה מיוחדות וגם מראה מיוחד ויפה מאוד. אחרי הקרב,פיט זכה בתג המכון בזכות ג'יאודוד והחמיא לו בלי סוף בזמן שיצא מהמכון. ג'ק הלך לרורק ואמר לו שזה היה קרב מדהים וג'יאודוד הזה ממש תפס את עיניו. הוא אמר לו גם שכשהוא יצא למסע הוא ירצה להתחיל עם ג'יאודוד כדי שיהיה כמו הג'יאודוד המיוחד של פיט ואף יותר חזק ולאחר הרבה אימונים הוא יפתח אותו! רורק צחק קצת,ליטף את שעירו של ג'ק ואמר לו שמה שהוא לא יעשה,ג'ק תמיד יהיה מקום ריאשון וזה ממש לא משנה עם איזה פוקימון. ג'ק היה נרגש כל כך לקראת יציאתו למסע ובקושי ישן בלילות. לפתע נשמע פיצוץ שנשמע קצת מרוחק. ג'ק ומשפחתו קמו מהמיטות וכולם שמו לב שאימו של ג'ק לא בבית! כולם רצו למעבדת המחקר וראו שהכל שם שרוף. ג'ק חשב שאימו התפוצצה כאן והוא היה ממש עצוב ומבוהל ומרוב הבלבול,הוא החליט להיכנס לשם ולהציל את אימו בעצמו! ג'ק נכנס לבניין שנראה כאילו עמד להתמותת וניסה לחמוק מבין הבערות. לפתע ג'ק ראה שהרצפה עומדת להישבר והוא נמצא כבר בקומה החמישית והוא לא ראה את אימו! לפתע,משום מקום,צללית מוזרה שנראתה כמו סלע עגול אשר מרחף באוויר,נכנסה לבניין ותפסה את הרצפה כדי שלא תיתמוטט. ג'ק לא האמין למראה עיניו כשפתאום הוא קלט את אימו שוכבת בצד החדר. הוא רץ אליה וראה שהיא שרדה אך היא נפצעה קשה. לאחר מספר חודשים הכל היסתדר. אימו כבר אחרי המון טיפולים והיא בסדר גמור,אחיו,רורק עדיין מנהיג מכון האבן,אחיו הקטן,רון,היה בבית,ראה טלוויזיה והפסיק להציק לו ואביו של ג'ק עדיין היה רחוק מהבית,במכון הברזל. פתאום אימו של אביו קמה ואמרה:"עד כאן! נמאס לי מהמקום הזה! כל מי שאין לו תפקיד חשוב במחוז הזה,בא איתי! אנחנו טסים למחוז ג'וטו!" לאחר כמה שבועות של סידורים,הם באמת טסו למחוז ג'וטו אך בלי רורק ואביו,אשר נשארו בשביל המכונים.
    סוג המאמן שבחרתי: לוחם
    התחלתי: ג'יאודוד
    הערות\הארות\בקשות,הטבות מיניות: לתפוס מגאבי/אלקיד ולהירשם כמובן . דרך אגב,יכול להיות שיש לי קצת שגיאות כתיב ממש קטנות ברקע כי בעיקר חשבתי על מה לכתוב ולא על המקלדת חחח...
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

4. the bitch is back

גולד - נורג איז באק ביצ'ס!!!
    -------------------
    איגליבאף לא מפסיקה לבכות כשלפתע הפרופסור יוצאת מהבית ומרימה את איגליבאף. "זה בסדר" היא לוחשת לאיגליבאף ומלטפת אותה. "הוא לא אויב, הוא חבר" היא מוסיפה ומושיטה אותה אליך. איגליבאף מפסיקה לבכות, אבל היא טיפה מתביישת ממך. "קח אותה, היא פשוט קצת ביישנית ולחוצה, אבל אתם תסתדרו טוב לדעתי" הפרופסור אומרת.

"נקווה" אומר בקול פגוע ואחזיק אותה בשתי ידי "אז נדבר כבר" אומר לפרופסור ואתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר.
    "את רואה שאני לא עד כדי כך נורא" אומר לה בתקווה שהיא תחייך
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. Kibō no chi
    a.v.i.v - הפוקימון שבחרת נלקח כבר, נשאר עוד פוקימון אחד וזה ג'יודוד.

פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - אתה מוציא את הפוקידע וסוקר את הפרי. הפוקידע משמיע כמה צפצופים ומראה את התמונה של הפרי () על הצג. "גרגר אפרסם. ככל שגרגר זה שואב אנרגיה מאור השמש, ככה צבעו נהפך להיות בהיר יותר כשהוא גדל. גרגר זה ידוע ביכולתו לרפא בלבולים. הוא אכיל הן לפוקימונים והן לבני אדם." הפוקידע משמיע בקולו המכני. הצג נהפך לשחור והפוקידע כבה.

סטיב - "אלקיד..." אלקיד ממלמל ומביט עליך. מבטו הופך פתאום לרציני, הוא מסתכל לך לתוך העיניים ומהנהן.

גולד - "איגלי..." איגליבאף ממלמלת ומכסה את עינייה. אתה מבחין בזה שהיא מסמיקה. הגעת ליציאה מהעיר ניו בארק אל השדות לכיוון העיר צ'ריגרוב.

6. the bitch is back

גולד - "איגלי..." איגליבאף ממלמלת ומכסה את עינייה. אתה מבחין בזה שהיא מסמיקה. הגעת ליציאה מהעיר ניו בארק אל השדות לכיוון העיר צ'ריגרוב.
    אצחקק ואדגדג אותה אותה בבטן. "בואי נחפש לנו קרב ראשון" אומר לה בחיוך ואסתכל מסביב לקרב מתאים.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. אמאש'ך פלאפי ):

פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - אתה מוציא את הפוקידע וסוקר את הפרי. הפוקידע משמיע כמה צפצופים ומראה את התמונה של הפרי () על הצג. "גרגר אפרסם. ככל שגרגר זה שואב אנרגיה מאור השמש, ככה צבעו נהפך להיות בהיר יותר כשהוא גדל. גרגר זה ידוע ביכולתו לרפא בלבולים. הוא אכיל הן לפוקימונים והן לבני אדם." הפוקידע משמיע בקולו המכני. הצג נהפך לשחור והפוקידע כבה.
    ]
    "אוקיי אז זה אכיל "אומר ואקטוף כמה שנראים לי כאלה בהירים לאחר מכן הוציא את פוליוואג מהפוכדור ואומר לו "תקשיב אני לא רוצה להיות הבוס שלך , אתה הפוקימון הראשון שלי ואני רוצה שנהיה חברים, הינה קח קצת פירות" ואתן לו שני פירות מהעץ.

8. משתמש מנוסה
    סטיב - "אלקיד..." אלקיד ממלמל ומביט עליך. מבטו הופך פתאום לרציני, הוא מסתכל לך לתוך העיניים ומהנהן.
    "זאת הגישה!" אני קורא. "בוא נצא לכיוון העיר וויולט!!" אני צועק, ואז מבין שכל האנשים במרכז הפוקימונים מסתכלים עליי בתימהון. "סליחה..." אני אומר בשקט וצוחק עם אלקיד.
    אנחנו יוצאים לכיוון וויולט.

9. משתמש מנוסה

יאן - אתה בועט בפידג'י והוא נופל חסר הכרה על הרצפה. אתה מרים את סווינאב המפוחד ובודק מה מצבו. יש עליו כמה פצעים די שטחיים, הוא נראה די מפוחד אבל מצבו הבריאותי טוב.3
    ..................

נערך לאחרונה על ידי xXPennywiseXx, 07-16-2010 בשעה 06:18 PM

10. Kibō no chi
    גולד - אתה מדגדג את איגליבאף שצוחקת בביישנות. ברגע שאתה מזכיר את המילה קרב היא קצת רועדת. אתה סורק את הסביבה ורואה באיזור בידוף () קטן למדי שנראה די חלש.

פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - פוליוואג זועף הפנים אוכל כמה ביסים מפרי אחד וחובט בזנבו בפוקדור בשביל לחזור לתוכו. לא נראה כאילו אפשר לקנות אותו באוכל.

סטיב - אתה ואלקיד יוצאים ממרכז הפוקימונים לכיוון העיר ויולט, כשביציאה מהעיר אתה רואה לדיבה () ליד קבוצת פוקימונים מעולפים.

יאן - ואו, אכזרי ><
    ----------------------
    אתה מכניס את הגופה של פידג'י לתיק אחרי ההתעללות הקשה שעברה עליו ומאחוריך אתה שומע את סווינאב מיילל כשהוא רועד מפחד. זה לא היה הרושם הראשוני הכי טוב.

11. משתמש מנוסה
    נדב, פרשתי מהמשחק :@

12. אמאש'ך פלאפי ):

פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - פוליוואג זועף הפנים אוכל כמה ביסים מפרי אחד וחובט בזנבו בפוקדור בשביל לחזור לתוכו. לא נראה כאילו אפשר לקנות אותו באוכל.

]
    אקטוף לנו כמה לאחר כך והמשיך בדרכי.

13. משתמש מנוסה
    "אלקיד, אתה רוצה שנבדוק מה קרה? אלקיד, תשאל את הלידיבה הזה למה כל הפוקימונים האלו מעולפים."

14. משתמש מנוסה

יאן - ואו, אכזרי ><
    ----------------------
    אתה מכניס את הגופה של פידג'י לתיק אחרי ההתעללות הקשה שעברה עליו ומאחוריך אתה שומע את סווינאב מיילל כשהוא רועד מפחד. זה לא היה הרושם הראשוני הכי טוב.
    חיחי

אחריי שראיתי שסווינאב רועד מפחד ומייל הרמתי אותו ואמרתי לו ''אל תפחד , כול זה היה לטובתך הוא תקף אותך...''

15. Kibō no chi
    פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - אתה ממשיך בדרכך ורואה פוקימונים בדרך (,,) ואתה נזכר שפוליוואג עדיין לא השתתף בקרב.

סטיב - אלקיד מהנהן ופונה אל ליידיבה. ליידיבה, במקום להשיב, ליידיבה תוקף את אלקיד בדחיפה כשהוא לא מוכן ומפיל אותו על הרצפה. נראה כאילו ליידיבה נלחם מול כל מה שזז לידו.

יאן - סויינאב מיילל בזרעותיך ומנסה לקפוץ ולברוח, אבל אתה מהדק את ידיך בזמן ולא נותן לו לזוז. נראה כאילו הוא לא רוצה לשהות במחציתו של רוצח.

עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •