Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 27 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 395
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Spaceman צפה בהודעה

אתה הולך ומוצא מאגר מים קטן. אתה שותה לרוויה ואז קוטף כמה פירות מעצים שהיו סביב המאגר. אתה אוכל אחד מהם ואת האחרים שומר.
    לפתע אתה רואה שדה קוצים מוכר- השדה מהחיזיון! ואתה רואה שם את אספיאון ואיווי, שניהם מתרוצצים.
    לפתע אספיאון קופאת וצועקת לאיווי להזהר. אתה יודע מה עומד לקרות...

אני מנסה להרחיק את איוי מה מקום
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    להפתעתך,סואלו צוחק "אתה חושב שלא ניסו?" הוא שואל "הוא אכזרי מכדי להיות מובס! ניסינו הכל! אפילו שלחנו דיטו מחופש לבנו, והדיטו רק התקרב יותר מדי והוא חיסל אותו! לא גילינו את נקודת התורפה שלו כדי לתקוף אותו. אנחנו משתדלים לשמור על פרופיל נמוך ועל המשפחות כמה שיותר. אסור לעשות מעשים פזיזים, אחרת, כל מי שאתה מכיר, גם כאלו שראית ברחוב ולא דיברת איתם לעולם יהיו בסכנה!
    "לא מעניין אותי אם הוא אכזרי!" אני צועק על סוולו "אנחנו חייבים להביס אותו בכל דרך שיש"

אתם מגיעים לבית שלך ואתה רץ לתוכו בסערה.
    סנדי מתחילה להתעורר. היא רואה איפה היא ורואה שאתה סוחב אותה וממהרת לחבק אותך. "תודה, תודה, תודה! זה היה כל כך מפחיד!" ואז נושקת לך קלות על המצח, מה שגורם לך להסמיק כמו עגבנייה ולאבד את כל הגוון הירוק.
    [/B]
    "את בסדר?זה כל מה שחשוב" אני אומר ומחבק אותה.
    לאחר מכן אני יוצא החוצה והולך לכיוון האפל של היער,לראות מה קורה שם והאם הוא חזר.

4. מורחקים
    שם: ליאור
    10000 drakon
    רשום.
    התחלה:
    אתה מתעורר בתא הטייס של מטוס קטן. אתה מביט סביב ונושף בהקלה. הגעת לבית האמיתי שלך. סוף סוף השתחררת מבני האדם הבוגדניים האלו והגעת למקום הקדוש ביותר באגדות שלכם- המקום בו אבות אבותי הפוקימונים נולדו. אתה מרגיש את הכוח שעליו סופר באגדות.

ציטוט פורסם במקור על ידי בר. צפה בהודעה
    "אני הבנתי אותך "אני אומרת לה בחיוך שכואב לעשות.
    "יום אחד את תמצאי שיאהב אותך .ואת תאהבי אותו .את מאוד חמודה ,רק שתדעי .את יכולה להפיל את קיוגר בקסמייך .וקיוגר הוא פוקימון שמאוד קדוש לנו .ויום אחד כשתמצאי אותו ,את אהובך ,את תהפכי לבליסי יפיפיה."אומרת לה בתקווה שתעזוב את באגי בשקט בלי להראות .
    צ'נסי מסתובבת אליך וסוטרת לך בעוצמה על הלחי. "תסתמי!" היא מסננת בין שיניה "אולי באגי חבר שלך עכשיו אבל אל תדאגי. אני ניצחתי בקרב לפני שהוא בכלל התחיל! באגי הוא שלי!" היא צורחת בהתקף הזעם שלה וסוטרת לך על הלחי, בעוצמה שמעיפה אותך לקיר ומשאירה לך צילצולים באוזניים. את פוקחת את העיניים ורואה את צ'נסי רוכנת מעל באגי ומנסה לנשק אותו.

ציטוט פורסם במקור על ידי DarkTiger צפה בהודעה
    "למה אתם לא עושים כלום?" אני שואל בתמימות "תצילו אותו!"
    ההאונדום האב מביט בך בשנאה. "כי אנחנו פוחדים יותר מאשר מבועתים" אומר לך חברו "אנחנו פושעים מבחינתם למרות שרק ניסינו לעצור את הטרור שהם הביאו. אם הם יתפסו אותנו, הם יפשטו לנו את העור בלי להרוג אותנו וישרפו לנו את הבשר בזמן שאנחנו חיים! נראה אותך מתמודד עם זה!"

ציטוט פורסם במקור על ידי David Villa צפה בהודעה
    ברונזור אומר "גלי חשמל חזקים?! כיף לך! אתה מוגן כל עוד אתה כאן! כל הפוקימונים פה מתחננים לקבל גלי חשמל מגנים ופתאום מופיע בחור חדש והוא מוגן! כולם פה התפללו שנים לקבל הגנה" הוא כועס מאוד ומרוב זעם ונגע ברצפה.
    הפיצוץ שהתרחש היה עז. אתה רואה המון אור לבן ואז הוא נעלם. אתה מסתכל למקום שבו ברונזור עמד ורואה שברי מתכת מחושמלים. לחרדתך, השברים היו גופו של ברונזור.
    סדיסט Xddd
    -------------
    'wtf?!' אומר בלחץ וארוץ לחפש אותו[/quote]
    XD
    ------
    אתה מסתובב במקום ואז מוצא את שאר גופו של ברונזור. הוא עוד חי אבל בקושי. הוא רועד ופולט זרמים חשמליים ונוזלת ממנו כספית- דם פוקמוני המתכת. הוא אומר "רק רציתי הגנה. זה כל מה שביקשתי..." ואז רואה אותך ואומר "תעזור לי! אני מתחנן! בבקשה! אל תיתן לי למות!" את 4 המילים האחרונות הוא צורח בתחינה. הרעד שלו מתגבר והכספית נוזלת מהר יותר...

ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    אני מנסה להרחיק את איוי מה מקום
    אתה רץ לכיוון איווי ונעצר במקום בו עמדת בחלום. אתה רואה שהכל נעשה שחור ולבן ואז איווי נשאב לאדמה וצורח. אספיאון בוכה ואתה צועק בבהלה. איווי צורח "אימא!!!" ונעלם.
    האספיאון מתפתלת בכאב על הריצפה ובוכה שאיווי יחזור.
    ולדעתך יש לך קצה חוט-
    כי בדיוק לפני שנייה ראית יד יוצאת מהמקום בו היה איווי.
    והיד דומה יותר מדי ליד של זאקרום- הפוקימון שרצח את הטאורוסים.

ציטוט פורסם במקור על ידי chimcharboy צפה בהודעה
    "לא מעניין אותי אם הוא אכזרי!" אני צועק על סוולו "אנחנו חייבים להביס אותו בכל דרך שיש"
    "ואם אין?" מלמל סואלו "אולי לא חשבת על זה. אם אין דרך להביס אותו? אם ניסינו הכל?" הוא מביט בעצב בכוכב "אני עצמי נרדף... פעם השתתפתי במחתרת שרוב חבריה מתו. אני נמלטתי בעור שיניי מזורואק..." לפתע הוא מפסיק לדבר.
    שניכם שומעים ציוץ. אתה מסתובב ורואה את טיילו ממריא.
    ובעיניים שלו יש נחישות שאפשר לפרש כדבר אחד בלבד-
    הוא שמע הכל, והוא הולך להלחם בזורואק.

ציטוט פורסם במקור על ידי Tiger צפה בהודעה
    "את בסדר?זה כל מה שחשוב" אני אומר ומחבק אותה.
    לאחר מכן אני יוצא החוצה והולך לכיוון האפל של היער,לראות מה קורה שם והאם הוא חזר.
    סנדי תופסת לך את היד ואומרת "בבקשה אל תלך לשם! הוא מחכה לך! הוא אמר שהוא ייתן לך להציל אותי ואז יחכה בשבילך!" היא מתחילה לבכות "אני לא אתן לך ללכת! אני לא רוצה ל... ל... לאבד את הפוקימון הראשון שאני אוהבת!" ואז מחבקת אותך ומנשקת אותך.

5. משתמש מנוסה
    סדיסט Xddd
    -------------
    'wtf?!' אומר בלחץ וארוץ לחפש אותו[/quote]
    XD
    ------
    אתה מסתובב במקום ואז מוצא את שאר גופו של ברונזור. הוא עוד חי אבל בקושי. הוא רועד ופולט זרמים חשמליים ונוזלת ממנו כספית- דם פוקמוני המתכת. הוא אומר "רק רציתי הגנה. זה כל מה שביקשתי..." ואז רואה אותך ואומר "תעזור לי! אני מתחנן! בבקשה! אל תיתן לי למות!" את 4 המילים האחרונות הוא צורח בתחינה. הרעד שלו מתגבר והכספית נוזלת מהר יותר...

אתחיל לנסות לאסוף את החלקים שלו ולחבר אותם.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

6. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    אתה מתעורר בתא הטייס של מטוס קטן. אתה מביט סביב ונושף בהקלה. הגעת לבית האמיתי שלך. סוף סוף השתחררת מבני האדם הבוגדניים האלו והגעת למקום הקדוש ביותר באגדות שלכם- המקום בו אבות אבותי הפוקימונים נולדו. אתה מרגיש את הכוח שעליו סופר באגדות.
    __
    "אז על זה האבות הטורטורת שלי והגרוטלים האחים הגדולים שלי דברו." אני יוצא מתא הטייס בעודי מדבר.
    ואז אומר לעצמי "אימא, אבא, האחים שלי.." אני מתיישב על אבן בציברוך.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    10000 drakon
    "ואם אין?" מלמל סואלו "אולי לא חשבת על זה. אם אין דרך להביס אותו? אם ניסינו הכל?" הוא מביט בעצב בכוכב "אני עצמי נרדף... פעם השתתפתי במחתרת שרוב חבריה מתו. אני נמלטתי בעור שיניי מזורואק..." לפתע הוא מפסיק לדבר.
    שניכם שומעים ציוץ. אתה מסתובב ורואה את טיילו ממריא.
    ובעיניים שלו יש נחישות שאפשר לפרש כדבר אחד בלבד-
    הוא שמע הכל, והוא הולך להלחם בזורואק.
    "טיילו הולך אל זורואק, אז גם אני הולך!" אני אומר לסוולו בנחישות "אתה גם בא? או שאתה מפחד מדי מזורואק המפחיד??" אני מיתגרה בסוולו ועומד ללכת

8. משתמש מנוסה
    10000 drakon

צ'נסי מסתובבת אליך וסוטרת לך בעוצמה על הלחי. "תסתמי!" היא מסננת בין שיניה "אולי באגי חבר שלך עכשיו אבל אל תדאגי. אני ניצחתי בקרב לפני שהוא בכלל התחיל! באגי הוא שלי!" היא צורחת בהתקף הזעם שלה וסוטרת לך על הלחי, בעוצמה שמעיפה אותך לקיר ומשאירה לך צילצולים באוזניים. את פוקחת את העיניים ורואה את צ'נסי רוכנת מעל באגי ומנסה לנשק אותו.
    [/B]
    "משוגעת" אני אומרת לה ושולחת לה ברק.
    אני אומרת לבאגי
    "באגי תתעורר !" אני צורחת
    כשהוא מתעורר אני בורחת איתו ומסבירה מה שקרה .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

9. היכל התהילה
    ההאונדום האב מביט בך בשנאה. "כי אנחנו פוחדים יותר מאשר מבועתים" אומר לך חברו "אנחנו פושעים מבחינתם למרות שרק ניסינו לעצור את הטרור שהם הביאו. אם הם יתפסו אותנו, הם יפשטו לנו את העור בלי להרוג אותנו וישרפו לנו את הבשר בזמן שאנחנו חיים! נראה אותך מתמודד עם זה!"
    "מי זה הם?" אני תוהה

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

אתה רץ לכיוון איווי ונעצר במקום בו עמדת בחלום. אתה רואה שהכל נעשה שחור ולבן ואז איווי נשאב לאדמה וצורח. אספיאון בוכה ואתה צועק בבהלה. איווי צורח "אימא!!!" ונעלם.
    האספיאון מתפתלת בכאב על הריצפה ובוכה שאיווי יחזור.
    ולדעתך יש לך קצה חוט-
    כי בדיוק לפני שנייה ראית יד יוצאת מהמקום בו היה איווי.
    והיד דומה יותר מדי ליד של זאקרום- הפוקימון שרצח את הטאורוסים.

[/B]
    אני אומר לאספיאון"זארקום עשה את זה הוא הרג את בנך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי David Villa צפה בהודעה
    סדיסט Xddd
    -------------
    'wtf?!' אומר בלחץ וארוץ לחפש אותו
    XD
    ------

אתחיל לנסות לאסוף את החלקים שלו ולחבר אותם.[/quote]
    אתה משתדל להרכיב את החלקים במקום. לפסוף את מצליח אבל ברונזור מלא בסדקים, אבל לפחות חי. בזמן שטיפלת בו הוא נרדם ולכן הוא לא שם לב שהוא מהבהב והזוהר שלו כבה. לפתע הוא מתחיל לזרוח באור לבן ואתה מביט בו בתדהמה ורואה שהוא משתנה וגדל ואז כשהזוהר נחלש אתה לא רואה ברונזור סדוק ישן שם אלה ברונזונג ישן.

ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    __
    "אז על זה האבות הטורטורת שלי והגרוטלים האחים הגדולים שלי דברו." אני יוצא מתא הטייס בעודי מדבר.
    ואז אומר לעצמי "אימא, אבא, האחים שלי.." אני מתיישב על אבן בציברוך.
    אתה יושב שם וחושב בעצב על המשפחה שהשארת בכוכב האיום ההוא. לפתע אתה שומע קולות דהרה. אתה מביט לכיוונם ורואה להקת אוניקס וסטיליקס נעה לכיוונך במהירות. הם נעצרים לידך ואחד הסטיליקסים קושר אותך בזנבו בעוד שאר הלהקה בוחנת את המטוס שלך "תפסנו את הפולש! בואו נעוף מכאן!" אומר הסטיליקס שאוחז בך ולהפתעתך ממריא ומתחיל לעוף. שאר הלהקה ממהרת בעקבותיו על הקרקע.

ציטוט פורסם במקור על ידי chimcharboy צפה בהודעה
    "טיילו הולך אל זורואק, אז גם אני הולך!" אני אומר לסוולו בנחישות "אתה גם בא? או שאתה מפחד מדי מזורואק המפחיד??" אני מיתגרה בסוולו ועומד ללכת
    הסואלו תופס אותך ומנקר לך את הראש ואומר "זוז מהדרך!" וטס לעבר טיילו. אתה מביט בו כשהוא תופס את טיילו בזנב וגורר אותו חזרה אחורה בעוד טילו צועק "עזוב אותי! תן לי להשתמש בכוח שלי! די, די!!!" אבל סואלו לא מוותר ונכנס עם טיילו חזרה לעץ ופוקד עליו "לחדר, עכשיו!".
    כשטיילו הולך הוא פונה אליך ואומר "אתה חוצפן אתה יודע? אני מארח אותך ואתה לועג לי?!"

ציטוט פורסם במקור על ידי בר. צפה בהודעה
    "משוגעת" אני אומרת לה ושולחת לה ברק.
    אני אומרת לבאגי
    "באגי תתעורר !" אני צורחת
    כשהוא מתעורר אני בורחת איתו ומסבירה מה שקרה .
    צ'נסי עפה מעוצמת הברק ופוגעת בקיר הנגדי בצרחות. באגי מתעורר מהצרחות ואז רץ מחוץ למערה. את ממהרת בעקבותיו וכשאת משיגה אותו את מספרת לו מה קרה. "החוצפה של הצ'נסי הזאת" הוא ממלמל ומותח את גופו כדי לשחרר את איבריו הנוקשים. "בואי נסתלק מכאן. כשהיא תתעורר היא לא תהיה מאושרת!"

ציטוט פורסם במקור על ידי DarkTiger צפה בהודעה
    "מי זה הם?" אני תוהה
    "הם אלו השילטון של הכוכב. או יותר נכון הדבר הכי גרוע שקרה לכוכב" עונה החבר של האב. "הם עינו והרגו כל מי שהלך נגדם. נראה שאנחנו הניצולים היחידים... ולמרות הגורל שנידנו אליו אנחנו לא מתחרטים על מה שעשינו. סוף סוף שברנו את הביטחון שלהם."

ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    אני אומר לאספיאון"זארקום עשה את זה הוא הרג את בנך"
    "אני יודעת!" עונה אספיאון תוך כדי בכי "אבל הוא לא מת! תאמין לי הוא לא מת! רק חטפו אותו בשביל לשנות אותו!" היא בוכה בכאב ואז הכל מחשיך.

אתה רואה את איווי קשור למצבה. הוא צורח ובוכה לאימו. זאקרום מתקרב אליו מצמיד לו לפה פיסת בד. איווי משתתק אבל ממשיך להתפתל. זאקרום מתחיל למלמל מילים וזוהר עולה מאיווי. האש שבוערת שם הופכת לשחורה ואיווי ממשיך להתפתל. לפתע האור נכבה ואתה רואה שאיווי הפך ל אמבריאון! אבל משהו לא בסדר באמבריאון הזה... העיתורים שעל גופו שאמורים להיות צהובים אדומים כמו דם ובוהקים באיום. מעיניו של אמבריאון נשקפת שנאה לכל דבר- חי או לא. השנאה הזאת מפחידה...

אתה מתעורר ליד אספיאון. אתה רואה שהיא מביטה בך בדאגה ואתה שם לב שאתה מזיע ורועד. קיבלת עוד חיזיון לא מעודד במיוחד...

Metagross16-
    רשום.
    התחלה:
    [quote] אתה טס בחלל בתוך חללית קטנה. אתה זוכר איך איחרת לבריחה של שאר הפוקימונים ובגלל זה אתה טס לבדך לכוכב מהאגדות. אתה מחפש אותו דרך החלונות של החללית ואז מוצא אותו, כאילו משום מקום. אתה מאיץ לכיוונו ומתרסק.
    אתה מתעורר מוקף בשברי החללית אבל אתה שמח. אתה בכוכב של הפוקימונים. אתה מרגיש את הכוח.

12. היכל התהילה
    "הם אלו השילטון של הכוכב. או יותר נכון הדבר הכי גרוע שקרה לכוכב" עונה החבר של האב. "הם עינו והרגו כל מי שהלך נגדם. נראה שאנחנו הניצולים היחידים... ולמרות הגורל שנידנו אליו אנחנו לא מתחרטים על מה שעשינו. סוף סוף שברנו את הביטחון שלהם."
    "מה הם?" אני שואל "פוקימון?"

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    XD
    ------

"אני יודעת!" עונה אספיאון תוך כדי בכי "אבל הוא לא מת! תאמין לי הוא לא מת! רק חטפו אותו בשביל לשנות אותו!" היא בוכה בכאב ואז הכל מחשיך.

אתה רואה את איווי קשור למצבה. הוא צורח ובוכה לאימו. זאקרום מתקרב אליו מצמיד לו לפה פיסת בד. איווי משתתק אבל ממשיך להתפתל. זאקרום מתחיל למלמל מילים וזוהר עולה מאיווי. האש שבוערת שם הופכת לשחורה ואיווי ממשיך להתפתל. לפתע האור נכבה ואתה רואה שאיווי הפך ל אמבריאון! אבל משהו לא בסדר באמבריאון הזה... העיתורים שעל גופו שאמורים להיות צהובים אדומים כמו דם ובוהקים באיום. מעיניו של אמבריאון נשקפת שנאה לכל דבר- חי או לא. השנאה הזאת מפחידה...

אתה מתעורר ליד אספיאון. אתה רואה שהיא מביטה בך בדאגה ואתה שם לב שאתה מזיע ורועד. קיבלת עוד חיזיון לא מעודד במיוחד...

[/B]
    אני אומר לאספאון"קיבלתי חיזיון איוי שלך יהפוך לאמבריאון"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    XD
    ------

אתחיל לנסות לאסוף את החלקים שלו ולחבר אותם.
    אתה משתדל להרכיב את החלקים במקום. לפסוף את מצליח אבל ברונזור מלא בסדקים, אבל לפחות חי. בזמן שטיפלת בו הוא נרדם ולכן הוא לא שם לב שהוא מהבהב והזוהר שלו כבה. לפתע הוא מתחיל לזרוח באור לבן ואתה מביט בו בתדהמה ורואה שהוא משתנה וגדל ואז כשהזוהר נחלש אתה לא רואה ברונזור סדוק ישן שם אלה ברונזונג ישן.

"התפחת!" אצעק לו ואוסיף "אתה רוצה להישאר איתי?" אומר ואחשוב לעצמי 'הוא יכול להגן לי על הטריטוריה'
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

15. משתמש מנוסה
    [QUOTE=The Spaceman;697392]XD
    Metagross16-
    רשום.
    התחלה:
    אתה טס בחלל בתוך חללית קטנה. אתה זוכר איך איחרת לבריחה של שאר הפוקימונים ובגלל זה אתה טס לבדך לכוכב מהאגדות. אתה מחפש אותו דרך החלונות של החללית ואז מוצא אותו, כאילו משום מקום. אתה מאיץ לכיוונו ומתרסק.
    אתה מתעורר מוקף בשברי החללית אבל אתה שמח. אתה בכוכב של הפוקימונים. אתה מרגיש את הכוח.
    ---------------
    "אני לא מאמין,ידעתי שהכוכב הזה נותן לפוקימון עוד כוח,-אבל לא דימיינתי לעצמי שהוא יהיה כל-כך עצום!"אני אומר בעודי מתלהב מהכוח העצום שניתן לי,ואז אני מתחיל לחפש מקום מתאים להקמת הבית שלי.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

עמוד 12 מתוך 27 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •