סטיליקס מביט בך כאילו אתה לא שפוי "ברור שכן! זו טריטוריה של פוקימונים. בעיקר מסוגים אבן, אדמה, מתכת אבל מדי פעם מצטרף אחד שלא כלול באף אחד מהם". אתה חושב לעצמך שאתה אחד מיוצאי הדופן וסטיליקס מנחש נכון מה אומרת הבעת פניך "לא אתה לא. במקרה אתה מתפתח לטורטרה. אתה תהיה פוקימון אדמה. בגלל זה ננו לך אפשרות בחירה..." ואז הוא הולך משם ומשאיר אותך לחשוב על "יוצאי הדופן" שסטיליקס דיבר עליהם.
באגי צוחק. הוא עונה לך "זו לא עיר. זה אי. והאי הזה הוא שלי. עכשיו אני יכול לגלות לך" הוא היסס לרגע לפני שענה "אני הייתי בכוכב הזה לפני כמה שנים וכבשתי את האי הזה והכרתי את הכוכב. ואז חזרתי לכדור הארץ ומשם את יודעת את הסיפור" הוא סיים בעצב קל אבל מייד השתפר מצב רוחו והוא דהר לכיוון חדש ואמר לך תוך כדי "טוב בואי לבית שלי. זה בעצם ארמון גדול" הוא מחייך ואז נעצר מול מבנה עצום. "טוב ביקשתי שיעצבו אותו קצת שונה בזמן שישנת" הוא חייך כשראה את הבעת התדהמה על פנייך שראית שהארמון הזה הוא בעצם אבן ענקית שנחצבה לצורה שלך ושל באגי מתחבקים. לידה מפוזרים עוד פסלים שלך או של באגי ויש המון פוקימונים במקום. את מבינה כמה את באמת חשובה לבאגי פתאום, וזה גורם לך להסמיק
XD
------
"גם אני אוהב אותך" הוא אומר ונושק לך על הלחי ואז עונה לשאלה שלך על הסכנה "לא כאן" הוא אומר בחיוך "האי הזה כל כך מוגן, שזה נס שראית אותו! יש פה פוקימונים ששומרים עליו סביב השעון. ראית את פוקימוני הציפור שהקיפו את האי נכון?" הוא מרים רגל ומצביע על קבוצת סטארפטורים שבדיוק עברה מעליכם. "ולא רק זה מגן עליו. יש פה גם פוקימונים שדואגים להסתיר אותו עם כוחות על חושיים ופוקימוני דרקון מגינים על הארמון" הוא ממשיך ומצביע על כל מיני נקודות קטנות שחורות בשמיים. "ועכשיו, את רוצה לראות את הארמון מבפנים?" הוא שואל
אתה מחפש אותה ולבסוף מוצא אותה בחדר אמבטיה. אתה רואה שהיא בדיוק מתרחצת ואתה מסמיק קצת ואז היא רואה אותך ואומרת לך בחיוך כובש "זה בסדר, אתה יכול להכנס" ואתה כמו מישהו שנפל בקסם פשוט נכנס להתקלח איתה. תוך כדי זרם המים קורסולה מסתובבת אליך והעיניים שלה שובות אותך בקסמיה. לבסוף היא מניחה רגל על הרגל שלך ומנשקת אותך בלי התראה מוקדמת.
אחי אתה מתקדם מהר מדי
-------------------------
קורסולה מצחקקת קלות ומתנתקת ממך ואז אומרת "אתה לא חושב ש'קצת' מוקדם מדי?" היא שואלת תוך כדי צחקוק "רק הכרנו, אתה יודע... אני עוד לא מוכנה..." ואז היא מנשק אותך קלות על השפתיים ואומרת "אבל אם אין לך כוח לחכות, בוא לחדר שלי בערב" היא צוחקת ויוצאת מהמקלחת.
*שים לב! יש לך בת זוג! ראה עוד בדף הרשומים
הדיגלט נושף בכעסו נכנס מחת לאדמה. זה לא מהווה לך בעיה ואתה נכנס מתחת לאדמה גם ורואה את דיגלט חוזר לקראתך. מסביבו יש אור סגול ועל האור יש קווים צהובים. הוא משתמש בהתנגשות ג'יגה! אתה לא מספיק להמלט והוא פוגע בך ומעיף אותך החוצה, חזרה אל שאר הדיגלטים. אתה כל כך עצבני שאתה לא שולט בחשמל שלך והכל משתחרר בבת אחת.
אתה מצפה שלא יקרה להם כלום, אחרי הכל הם פוקימונים אדמה. אבל הם כן נפגעים. הם מתחשמלים וצועקים. אחד אחד הם מתחילים להתחפר מתחת לאדמה כדי לברוח עד שלא נשאר שם אף אחד חוץ ממך.
אתה ממשיך להרהר ולא מבחין בכלום. לפתע אתה שומע את סנדי אומרת "תתעורר! תתעורר כבר!"
אתה פותח עיניים ורואה שאתה בבקתה. אתה רואה את סנדי מכוונת אור על הפקעת שלך (שאתה מבחין שנפתחה לפרח) ומעבירה מגבת סחוטה במים חמים על המצב שלך. אתה נעמד על הרגליים וסנדי אומרת "סוף סוף! היית מעולף כמה שעות! התעלפת מיד כשהתפתחת!
אתה שוחה ומגיע אל הרמוריידים. הם נבהלים ומסתדרים במבנה שגורם להם להראותכמו רמוריד ענקי. זה לא עובד עליך ואתה צולל לתוך הקבוצה ותופס רמורייד אחד בזנבו. אתה מנער אותו עד שהוא מאבד את ההכרה ואז נוגס בו ובולע. הטעם שלו נהדר. אתה ממשיך לרדוף אחרי הקבוצה ובדרך טורף עוד 6 רמוריידים ואז מגיע למקום שנראה כמו הבית שלהם ושם אתה רואהאוקטילרי. הוא מביט ברמוריידים ואחד מהם צובר תאוה בכך שהוא יורה אחורה קרן על ומגיע אליו. הוא מדבר איתו ואוקטילרי מביט בך בזעם ודמעות מופיאות בעיניו. הוא מרים את ראשו ומפנה אותו לשמים. מעל פיו מתחיל להצטבר כדור כתום. אתה מבין שהוא הולך לתקוף.
הכדור צל מחמיץ את אספיאון במילימטרים אחדים, אבל ההדף ממנו בכל זאת פוגע בה והיא עפה אל היר ומתרסקת לתוכו. הסלעים מכסים אותה לגמרי.
אתה בינתיים חמקת אל מאחורי אמבריאון ואתה מנסה להשתמש בלהביור אבל במקום זה, יוצא לך מהפה הדף אדיר מלווה בצליל מחריש אוזניים. המערה רועדת והסלעים עפים מאספיאון וחושפים אותה מעולפת. באותו זמן אמבריאון נפגע מההדף ומועף אל מנהרה שנמצאת בהמשך הדרך. אתה שומע קול קריסה והתרסקות עמום שמבשר שאמבריאון התנגש במשהו.
*שים לב! כרגע גילית יכולת מיוחדת נוספת- קריאה על קולית. ראה עוד בדף הרשומים.
בטעות. לא ראיתי את שאר התגובות :/
באגי כעת הולך לאט לעבר הארמון כשאת על גבו. אתם נכנסים לארמון דרך דלת שנמצאת ברגל של הבאגי עשוי אבן. אתם מגיעים לחדר כניסה אדיר, עם פסלים של פוקימונים אגדיים ובדיוק באמצע החדר, מזרקה שהיא העתק מדוייק של האי. והכוונה בהעתק מדוייק, זה שדמויות האבן באמת זזות. אתה רואה סטארפטורים וסואלואים מיניאטורים עשויים אבן מקיפים את האי המיניאטורי, את עצי האבן זזים, פוקימונים משחקים ועוד. הכי מרשים שם זו הטירה, שאת רואה שהיא ענקית. מקודם לא שמת לב כמה היא גדולה, אבל עכשיו, כשאת מביטה בצורה המיניאטורית והמדוייקת שלה, את רואה שהטירה גבוהה כל כך, שאפשר לראות בגג שלה פסל מיניאטורי של פוקימון מסויים שאת לא מזהה משקיף אל החוף המיניאטורי. את רואה שהטירה בדיוק באמצע האי. אבל כל הפרטים האלו לא מעניינים אותך, כי כשאת מביטה לתוך הטירה המיניאטורית את רואה פסל אבן קטן שלך מביט לתוך טירת אבן קטנה אף יותר בתוך אי קטן, ואת באגי המיניאטורי מחבק את עצמך המיניאטורית.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ני הולך לחפש לי אוכל במחילות שלהם בזמן שאני צועק "דיגלטים גנבים אני ארצח כל אחד ממכם!"הדיגלט נושף בכעסו נכנס מחת לאדמה. זה לא מהווה לך בעיה ואתה נכנס מתחת לאדמה גם ורואה את דיגלט חוזר לקראתך. מסביבו יש אור סגול ועל האור יש קווים צהובים. הוא משתמש בהתנגשות ג'יגה! אתה לא מספיק להמלט והוא פוגע בך ומעיף אותך החוצה, חזרה אל שאר הדיגלטים. אתה כל כך עצבני שאתה לא שולט בחשמל שלך והכל משתחרר בבת אחת.
אתה מצפה שלא יקרה להם כלום, אחרי הכל הם פוקימונים אדמה. אבל הם כן נפגעים. הם מתחשמלים וצועקים. אחד אחד הם מתחילים להתחפר מתחת לאדמה כדי לברוח עד שלא נשאר שם אף אחד חוץ ממך.
אתה כזה פטי, נראה לך שאני אדבר על זה כול כך מוקדם ברצינות
---------------------------
"באמת, אין לך חוש הומר?." אני שואל אותה ומנשק אותה בלחי, "זה הרבה יותר מדי מוקדם, מותק."
אני אומר לה ויוצא מהמקלחת גם כן, מתנגב ואומר , "בה לך לעשות משהו ביחד?, אולי נמצא יהלום ואני אלטש אותו בשבלך.." אני אומר לה.
אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)