"צא טוטודייל!" אני צועק ומוציא אותו מהפוקדור. "אקדח מים! תעצור את האש כמה שאתה יכול!"דסו~
אתה רץ לכיוון השריפה ומגיע די קרוב אליה,השריפה עצומה ומהסתכלות עליה אתה מבין שפוקימון אחד לא יכול לכבות אותה,אתה מרגיש את החום שלה ומפחד מעט,אך לפתע אתה רואה תקוע בסבך זרדים ליד השריפה,נראה שאם מישהו לא יעזור לו הוא יישרף למוות.
מה תעשה?
בינתיים אני רץ אל הפוקימון ומנסה לחלץ אותו משם, כמה שיותר מהר.
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
רד~
>< העתקת את התגובה שרשמת קודם.
דארקון~
המתקפות רשומות בדף שלך,עדכנתי שם את הראקרוס
איש האבטיח~
אתה מוציא את סידוט ופוקד עליו להשתמש בכדור אנרגיה,סידוט יוצר כדור ירוק וזוהר שנורה לעבר גיראטינה,גיראטינה נפגע ופתאום הצורה שלו משתנה,הוא מתפצל ל4 פוקמוני רוח
הם מתקרבים אליך ואל סידוט באיטיות,מה תעשה?
דסו~
אתה מוציא את טוטודייל מהפוקדור ופוקד עליו להשתמש באקדח מים,אקדח המים לא עוצר את האש,היא רק ממשיכה להתפשט.
אתה מנסה לחלץ את יאנמה מהסבך אבל אין לך מספיק כוח בשביל לשחרר אותו,אתה ממשיך לנסות ולא מצליח,תצטרך יותר כוח כדי לשחרר את יאנמה
מתן~
"אתה חושב שתוכל לנצח אותי בקרב?"הילד אומר בגיחוח ושולף פוקדור מהכיס שלו,הוא זורק את הפוקדור ויוצא ממנו"תתחיל אתה,גם ככה זה לא משנה" הילד אומר בזלזול.
מה תעשה?
עומר~
סטיבן מתעלם ממך,מעיף אותך מדרכו ולוקח את הפוקדור של ספירטומב,ספירטומב נראה אדיש ולא עושה כלום נגד זה אך הילד בוכה,נראה שהילד קשור לספירטומב איכשהו.
סטיבן עוזב את המקום עם ספירטומב מבלי שיכולת לעשות כלום.
"מצטער" אתה אומר לילד בחוסר אונים,אך הילד ממשיך לבכות ולא אומר כלום.
מה תעשה?
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
מתן~
"מאדקיפ,תשתמש בצעקה ואז סטירת בוץ" אתה פוקד עליו.
מאדקיפ תוקף עם צעקה,אך נראה שהיא לא משפיעה על פיקאצ'ו,"פיקאצ'ו,מתקפה מהירה עכשיו!!!",פיקאצ'ו רץ במהירות לעברו של מאדקיפ,מאדקיפ לא נשאר חייב ורץ לעבר פיקאצ'ו עם סטירת בוץ,ההתקפות מתנגשות ונוצר ענן של אבן בין הפוקימונים,אתה ומאדקיפ לא יכולים לראות כלום.
מה תעשה?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
לשעבר MatanS23
ספוילר
מתן~
מאדקיפ קופץ למעלה ומתכונן להשתמש בסטירת בוץ,"פיקאצ'ו מכת ברק!" המאמן צועק ופתאום אתה רואה זרם חשמלי צהוב עף זורם לכיוונו של מאדקיפ,מאדקיפ נפגע פגיעה ישירה ונופל על הקרקע,נראה שהוא לא יכול להילחם.
"זה היה קרב טוב,רוצה לראות את האוסף שלי?" המאמן אומר כאשר הוא מושיט לך יד כדי ללחוץ לך אותה.
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
לשעבר MatanS23
ספוילר
מתן~
"OK,אז בוא אחריי,אני ג'ון אם לא הצגתי את עצמי" ג'ון אומר ולוקח אותך לבית קטן,אתם נכנסים אליו והוא נכנס לאחד החדרים,אתה מביט לתוך החדר ונדהם ממה שהעיניים שלך רואות,החדר מלא במדפים ועליהם ביצי פוקימונים מסודרים בצפיפות:"הרבה פוקימונים מטילים ביצים ושוכחים אותם,אני מחפש את הביצים,לוקח אותם ומוסיף אותם לאוסף שלי-כאשר הם בוקעים אני את הפוקימונים שיוצאים מהם" ג'ון אומר בעודו גאה במה שהוא עושה,"אם תרצה, אוכל להביא לך אחת מהביצים על הקרב המצוין שנתת לי."ג'ון שואל אותך בחיוך ומושיט לך את ידיו כשהוא מחזיק באחת הביצים.
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
אני עכשיו זז, אני כנראה לא אגיב בשעתיים-שלוש הקרובות.
---------
אני אומר לו:"אני אשמח לקחת את אחת הביצים הללו מהאוסף שלך, תודה רבה" ואני מחייך אליו.
אחרי כמה שניות אני אומר לו:"דרך אגב אני מתן" ואני לוקח את הביצה שהוא הושיט לי ואשים אותה במקום שאני יכול לשמור אותה בינתיים.
אני אגיד לג'ון:"תודה רבה ג'ון, אני עכשיו אמשיך בדרכי" ואני יוצא מהבית וממשיך בדרך 2.
לשעבר MatanS23
ספוילר
מתן~
אתה ממשיך בדרך 2,חוצה את היער ומגיע למרכז פוקימונים,אתה מרפא את מאדקיפ ורואה שדרך 2 מתפצלת (ראה מפה)לדרך 3 ולדרך 4.
בעוד אתה מתלבט ניגש אליך איש זקן "הרבה מאמנים מתחילים ניסו לעבור בדרך 3,לרובם היה סוף אכזרי והם איבדו את הפוקימון שלהם,לעומת זאת דרך 4 מאוד ידידותית,היא ירוקה,שקטנה ומלאה במקורות מים-ששם יש פוקמוני מים" לאחר שהוא מסיים להזהיר אותך הוא הולך לדרכו.
מה תעשה?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)