לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
רד~
קרה*
-----
לפני שאתה מספיק לשאול משהו דאונסי כבר רצה לשם,אתה הולך בעקבותייה ואתם רואים קבר ומסביבו מתכנסים הרבה אנשים,"הוא היה פוקימון כל כך טוב,אבל הוא נכנע לפצעים שלו" אתה שומע את אחד האנשים אומר,אתה יכול לראות שהוא לבוש בבגדי קראטה
מה תעשה?
נדב~
אויש,טעות שלי.. חשבתי שהתכוונת לOminous Wind.
אני יעשה לך המשך חדש.
----
"דריפלון,מתקפת רוח!" אתה פוקד עליו,דריפלון שואף הרבה אוויר וכעבור כמה שניות נושף אותו לכיוונו של מאנצ'לאקס,סופה אדירה נוצרת ונראה שמאנצ'לאקס נפגע ממנה.
"מאנצ'לקס,תתקוף עם ליקוק!",מאנצ'לאקס שועט לעברו של דריפלון,קופץ עליו ומלקק אותי ליקוק מגעיל,דריפלון נפגע ונופל על הארץ,כעבור כמה שניות הוא קם,"דריפ דריפ!" הוא קורא ונראה שהוא מעוניין להמשיך להילחם.
מה תעשה?
מתן~
אתה פוקד על מאדקיפ לתקוף,מאדקיפ רץ על שלוס,אבל לפתע שלוס מתעלף,כנראה שנגרם לו נזק ממתקפת הדחיפה והנזק הופיע מאוחר יותר,מאדקיפ מחייך אליך ונראה מרוצה מהניצחון.
מה תעשה?
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
נשוי כבר עשרה חודשיםלא ידעת? חח
כעבור 5 דקות אתם מגיעים למעבדה במהירות.
אתם עומדים מחוץ למעבדה ורואים דלת לבנה גדולה,הרבה מחשבות רצות במוחכם ולאחר כמה שניות של מחשבה אתם פותחים את הדלת.
לפניכם ניצב אדם גבוה,זקוף ומרשים,אך זקן ואפילו משתמש במקל הליכה
האדם שואל בחיוך:"שלום,אני פרופסור ריקרדו".
אתם משיבים בגמגום:"ש..לום אני XXXX (השם שלכם)"
"אז בוא ניגש לעניין-אתה פה כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך נכון? החלטת כבר את מי אתה בוחר?"הפרופסור שואל.
"אני בוחר את XXXX" (הפוקימון שבחרתם).
"בחירה מצוינת" הפרופסור משיב וכעבור כמה שניות הוא צועק:"היוקי,תביא את XXXXX (הפוקימון שבחרתם)".
"כ..כן פרופסור" אתם שומעים מישהו צועק בגמגום.
אתם רואים ילד נמוך-בסביבות גיל 16 למראה עין שמחזיק מגש ועליו פוקדורים .
הילד מסתכל עליכם ואומר:"ה..היי אני היוקי-קח!" הוא מושיט לכם את הפוקימון במהירות, ובמבט מהיר אפשר לראות את נוטפות טיפות של זעה,אפשר לשער שזאת השנה הראשונה שהיוקי עוזר לפרופסור ריקרדו.
פרופסור ריקרדו אומר לכם:"XXXX הוא בחירה מצוינת,אני בטוח שתיהיו חברים טובים אם תזכור שהפוקימון הוא חבר שלך-ולא מכונת קרבות חיה.
הנה-אלה יעזרו לך במהלך המסע" הוא מושיט יד לכיס ומוציא לכם:
5 פוקדורים.
פוקדע
טלפון נייד
ו1000 ש"ח
'בטח זה עלה לו הרבה' אתם חושבים, ולאחר כמה סירובים מתוך נימוס אתם מסכימים לקבל אותם.
אתם יוצאים מהמעבדה ועולים לכיוון דרך 2,אתם מתחילים להריח ריח חזק של עצים וצמחייה, ולאחר כמה דקות מגיעים ליער עצום מלא בפוקמוני חרק.
בין הפוקימונים שראיתם יכולתם לזהות את:
מה תעשו?
"אני הולך לתפוס אותך," לחשתי "רק אל תזוז."
"צ'ימצ'אר!!!" זרקתי את הכדור "אני בוחר בך!"
חח, היה שווה להיות מושפל על ידי באטרפריי וכמעת להישרף למוות P:דסו~
אתה מזמין אותו להצטרף אליך,יאנמה מחייך ואומר:"יאנמה יאנמה" בעוד הוא נכנס לאחד מהפוקדורים שלך.*בקרוב יאנמה יעודכן בדף שלך*
אתה חוצה את היער של דרך 2 ומגיע למרכז פוקימונים,ליד מרכז הפוקמונים אתה רואה התקהלות של הרבה אנשים.
מה תעשה?
-----
אני אתקדם לשם כדאי לראות מה קורה. יכול להיות שיש קרב או משהו אני חושב לעצמי.
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
אדם~
וואלה..
ילדים כבר יש לך?
----
צ'ימצ'אר יוצא החוצה:"צ'ימצ'אר!!" הוא אומר בעודו מחייך אליך ורץ מסביבך במעגלים,נראה שהוא שמח ומוכן להילחם תחתיך,סידוט ממשיך לעמוד במקום,הוא עדיין לא שם לב לכולם.
מה תעשה?
נדב~
דריפלון מנסה לתקוף את מאנצ'לאקס עם משב רוח,אבל לא נראה שמשב הרוח משפיע על מאנצ'לאקס הפעם,מאנצ'לאקס מרוכז ומפוקס.
"מאנצ'לאקס תתקוף כבר!אגרוף חשמל!" אדם צועק עליו ומאנצ'לאקס מיד תוקף את דריפלון עם אגרוף חשמלי שפוגע,דריפלון מתחמק חלקית ומצליח למנוע פגיעה ישירה מאגרוף החשמל,הוא ממהר לתקוף עם תגמול ופוגע במאנצ'לאקס פגיעה ישירה,מאנצ'לאקס נופל על הרצפה אך קם מהר.
נראה שמאנצ'לאקס הושפע ממתקפת התגמול,הנשימות שלו כבדות ונפתחו כמה חתכים בגופו עקב המתקפה.
מה תעשה?
מתן~
אתה מחזיר את מאדקיפ לפוקדור וממשיך בדרך 4,פתאום אתה רואה באופק איש שרירי עם ידיים עמוסות בפוקדורים:
הוא מדבר בטלפון,אתה מצוטט לשיחה שלו ושומע:"כן אחשלו,זאת הייתה אחלה גניבה,כל כך הרבה פוקימונים ממרכז הפוקמונים של פינלו,הבוס הולך להיות כל כך מרוצה ממני!".
האיש עוזב את המקום ואתה עוקב אחריו,אחרי כמה דקות של הליכה הוא נכנס למבנה גדול שנראה לך כמו בית חרושת.
מה תעשה?
מה תעשה?
רד~
זה לא היה קרב ><
לא משנה...
-------
אתם הולכים לאכול במרכז הפוקימונים ורואים את האחות ג'וי בליווי צ'אנסי ובליסי,האחות ג'וי מציעה לכם ללון במרכז הפוקימונים הלילה.
מה תעשה?
דסו~
אתה הולך להתכנסות ורואה קבר ומסביבו מתכנסים הרבה אנשים,"הוא היה פוקימון כל כך טוב,אבל הוא נכנע לפצעים שלו" אתה שומע את אחד האנשים אומר בעודו מזיל דמעה,אתה יכול לראות שהוא לבוש בבגדי קראטה והוא בעל שיער שחור
מה תעשה?
עומר~
אתה נכנס למגדל הרוחות ונגלה לפניך מקום מוזנח,קורי עכביש נמצאים בכל מקום ואתה יכול לראות את האבק שמתפזר בכל הבית.
אתה מעיף מבט על אחד החדרים ולפתע מופיע מולך
מה תעשה?
דארקון~
אתה מדבר אל המאמן אך הוא לא מקשיב,אתה תבלבל מעט ומנסה לגעת בו אך לפתע הוא הופך ל.
מה תעשה?
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
לא ><'... בע"ה יבוא. אחי אני בן 22.אדם~
וואלה..
ילדים כבר יש לך?
----
צ'ימצ'אר יוצא החוצה:"צ'ימצ'אר!!" הוא אומר בעודו מחייך אליך ורץ מסביבך במעגלים,נראה שהוא שמח ומוכן להילחם תחתיך,סידוט ממשיך לעמוד במקום,הוא עדיין לא שם לב לכולם.
מה תעשה?
"צ'ימצ'אר אני רוצה לנצל את גורם ההפתעה!" לחשתי לצ'ימצ'אר בתקיפות "חפור מתחת לאדמה, והפתע אותו בגלגל אש! (><" מקווה שקוראים להתקפות ככה בעברית, זרום איתי אני קצת חלוד, ערוץ הילדים כבר לא ממש מעודכן בהתקפות האלה, או שכן ואני לא יודע.)
"ואני שמח שאתה הפוקימון שלי." הוספתי כדי לדרבן אותו "חתיכת צ'ימצ'אר שמח יש לי."
חחח טעות בהבנה שלירד~
זה לא היה קרב ><
לא משנה...
-------
אתם הולכים לאכול במרכז הפוקימונים ורואים את האחות ג'וי בליווי צ'אנסי ובליסי,האחות ג'וי מציעה לכם ללון במרכז הפוקימונים הלילה.
מה תעשה?.
--------
"אם את רוצה לישון היום כאן דאונסי?"אני שואל את דאונסי וחושב 'כן כן את רוצה לישון פו,אם רד החרמן'.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)