דייי נו מה זה XD, טוטודייל לא יכול להילחם אחרי שתוקפים אותו במתקפת מים פעם אחת? ועוד של פוליוואג? וזה עוד אחרי שריפאתי אותודסו~
טוטודייל נכנס למים ומוצא את פוליוואג,הוא מעיף אותו מחוץ למים במתקפת זעם ויוצא החוצה,כשפוליוואג באוויר הוא יורה קרן ארוכה של בועות לעבר טוטודייל,טוטודייל סופג פגיעה ישירה ולא יכול להילחם יותר,פוליוואג נראה תשוש גם כן.
מה תעשה?
-----
"תחזור טוטודייל" אני אומר בעצב, מופתע מכמה שהוא חלש
"צא יאנמה!" אני אומר וזורק את הפוקדור שלו באוויר, "מתקפת קנף!" אני אומר
נערך לאחרונה על ידי TheChosenOne, 08-02-2010 בשעה 05:31 PM
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
אדם~
אתה זורק פוקדור על פיבאס,הפוקדור מתנדנד 3 פעמים ומשמיע את הצליל שמבשר לך שהפוקימון נלכד.
בעוד אתה שמח ומחזיר את סידוט לפוקדור הדייג אומר לך:"מצטער בני,אבל אני אצטרך לקחת את הפיבאס הזה ממך,אני מחפש פיבאס כל חיי ואתה סתם ככה מצליח ללכוד אחד,בכזאת קלות...
אני מזמין אותך לקרב פוקימונים והמנצח יקבל את פיבאס". הוא אומר לך בהיסוס.
מה תעשה?
_________
"אני לא חושב שזה הוגן, אחרי הכל תפסתי אותו בזכות האסטרטגיה שלי, אבל בכל זאת, אני מקבל את האתגר. אך ראשית בוא נעבור דרך מרכז הפוקימונים ונרפא את הפוקימונים שלי." עניתי לו, מחייך חיוך מריר.
רד~
צ'ארמנדר תוקף עם נשימת דרקון אבל בויזל מתחמק,בויזל אוגר בידיו כדור דחוס מלא במים וזורק אותו לעבר צ'ארמנדר,צ'ארמנדר נפגע ומתעלף במקום,נראה שבויזל חזק מאוד.
מה תעשה?
עומר~
אתה ממשיך בדרכך וחוצה את היער,אתה מגיע לפיצול של דרך 2 לדרך 3 ו4 (ראה מפה).
לפתע איש זקן בא אליך:""אתה נראה לי חברל'ך צעיר ונחמד,אז אני חייב להזהיר אותך לא ללכת בדרך 3 כרגע,דרך 3 היא דרך מדברים שנמצאים בה פוקמוני אבן ואדמה חזקים,רק אתמול מת היטמונלי של אחד המאמנים הצעירים שעברו בדרך 3,פוי.. זה מה שקורה כשלא מקשיבים לי".
מה תעשה?
נדב~
טורצ'יק רץ לעבר מונפרנו וקופץ לו על הראש,הוא מתכוון לנקר אותו אבל אבל מונפרנו תופס לו את הראש ומוחץ אותו,"טורצ'יקקקק" טורצ'יק צועק בעודו נאנק מכאבים,נראה שלמונפרנו אין רחמים,הוא ממשיך למחוץ לו את הראש ונהנה מזה "לאאאא טורצ'יקקקק" אתה צועק ולפתע אור לבן בוקע מטורצ'יק,האור הלבן זוהר כמה שניות ונראה שטורצ'יק משנה צורה,לפתע נגלה לפניך ציפור צהובה/כתומה עם ידיים ורגליים מוצקות.
"קומממממממבסקין!!!" הוא קורא ומחייך אליך.
מה תעשה?
*בקרוב הפרטים של קומבסקין יעודכנו.*
דסו~
זה 2 :S,בכ"מ פוליוואג תקף אותו פעם אחת מהמים ופעם אחת מלמעלה,זה מיוחד..
-----
אתה מחזיר את טוטודייל,מוציא את יאנמה ופוקד עליו לתקוף במתקפת כנף.
"יאנמ..ההה" יאנמה צועק ועף במהירות לעבר פוליוואג,פוליוואג סופג פגיעה ישירה אבל ממשיך להילחם,הוא לא מוותר בקלות אך הוא מתנשם בכבדות ונופל ארצה.
מה תעשה?
אדם~
"בוא אחרי" הוא אומר ומוביל אותך לדרך קיצור שתגיעו מהר למרכז הפוקימון,כעבור שעה קלה אתם מגיעים ונכנסים למרכז,במרכז הפוקימונים אתם רואים את האחות ג'וי ואת 2 הצ'אנסי שלה,"תחזור שוב,אל תשכח לשמור עליהם בריאים!" היא אומרת אחרי שהיא מרפאת לכם את הפוקימונים.
אתם יוצאים לזירת הקרב של מרכז הפוקימונים ואריק מסביר לך את החוקים:"זה יהיה קרב של 2-2,כאשר פוקימון לא יכול להילחם הוא מפסיד,אם אני מנצח אני מקבל את פיבאס ואם אתה מנצח אתה מקבל ממני סכום ניצחון בסה"כ 300 ש"ח" אחרי שאריק מסיים את דבריו הוא זורק פוקדור,מהפוקדור יוצא פוקימון סמור חום
מה תעשה?
מתן~
אתה מנסה להסתלק מהמקום אבל ארקניין ממהר חוסם את דרכך:"לאן אתה חושב שאתה הולך בלי להגיד שלום?,אתה לא מתכוון להישאר לארוחה ולקבל את קבלת הפנים החמה של מאפיית בלור?" הבחור אומר לך ומחייך חיוך זדוני.
מה תעשה?
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
"עבודה טובה יאנמה!" אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור.דסו~
זה 2 :s,בכ"מ פוליוואג תקף אותו פעם אחת מהמים ופעם אחת מלמעלה,זה מיוחד..
-----
אתה מחזיר את טוטודייל,מוציא את יאנמה ופוקד עליו לתקוף במתקפת כנף.
"יאנמ..ההה" יאנמה צועק ועף במהירות לעבר פוליוואג,פוליוואג סופג פגיעה ישירה אבל ממשיך להילחם,הוא לא מוותר בקלות אך הוא מתנשם בכבדות ונופל ארצה.
מה תעשה?
"פוליווג אקשן" אני חושב לעצמי. "שווה לתפוס אותו".
אני מוציא פוקדור מהתיק שלי וזורק אותו על הפוליווג המעולף בתקווה לתפוס אותו.
לאחר מכן אני פונה בחזרה למרכז הפוקימונים שעברתי דרכו בדרך לכאן
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
דסו~
אתה משבח את יאנמה,יאנמה מחייך אליך וחוזר לפוקדור.
אתה מוציא מהכיס שלך פוקדור וזורק אותו על פוליוואג,הפוקדור פוגע בפוליוואג שצף על המים ומכניס אותו אליו,אחרי 3 התנדנדויות אתה שומע את הצליל:"טייייינג" שמבשר לך שפוליוואג נלכד.
*בקרוב הפרטים של פוליוואג יעודכנו*.
אתה ממשיך ללכת בדרך 4 ורואה דוכן ובראשו עומד ילד קטן.
"שלום,אפשר לעניין אותך בקנייה וריפוי פוקימונים בדוכן שלנו?" הוא שואל אותך באדיבות.
מה תעשה?
מתן~
"ממהר?,אתה לא השוטר שעובד לטובתנו ובא לדווח?" הוא שואל אותך בבלבול,נראה שהוא מבלבל אותך עם מישהו אחר.
מה תעשה?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
"האמת אני בדיוק בדרך למרכז הפוקימונים שבהתפצלות, אבל בוא נראה מה יש לך להציע" אני אומר ועוצר ליד הדוכן שלו.דסו~
אתה משבח את יאנמה,יאנמה מחייך אליך וחוזר לפוקדור.
אתה מוציא מהכיס שלך פוקדור וזורק אותו על פוליוואג,הפוקדור פוגע בפוליוואג שצף על המים ומכניס אותו אליו,אחרי 3 התנדנדויות אתה שומע את הצליל:"טייייינג" שמבשר לך שפוליוואג נלכד.
*בקרוב הפרטים של פוליוואג יעודכנו*.
אתה ממשיך ללכת בדרך 4 ורואה דוכן ובראשו עומד ילד קטן .
"שלום,אפשר לעניין אותך בקנייה וריפוי פוקימונים בדוכן שלנו?" הוא שואל אותך באדיבות.
מה תעשה?
לשעבר MatanS23
ספוילר
דסו~
אתה יודע שהמרכז מאחוריך נכון?><
-----
"OK" הוא אומר ומוביל אותך למדפי החנות,על המדפים אתה רואה:
פוקדור: 200 ₪
סופר פוקדור: 300 ₪
אולטרה פוקדור: 500 ₪
חבל הצלה:200 ₪ הסבר:עוזר לצאת ממערות/מקומות נידחים.
חכה ישנה:₪1000 הסבר:ניתן לדוג בעזרתה פוקמוני מים שנמצאים במים.
משקפי שמש: 300 ש"ח, הסבר:כשהפוקימונים שלך יילחמו במקומות שמשיים תוכל לתת להם את משקפי השמש כדי שהם ייראו יותר טוב-אפשר גם ללבוש אותם עליך בשביל הפוזה ובשביל הבנות XD
מתן~
"פתאום יש לך נקיפות מצפון?,אתה לא תתחמק מזה,בוא ותספר לי מה גילית!" הוא אומר ומסתכל עליך במבט בוחן.
אתה נכנס לחדרו בזמן שאתה רועד מפחד.
"אז.. מה גילית בשבילנו?" הוא שואל אותך בחיוך.
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
לשעבר MatanS23
ספוילר
אתה רע, אבל כנראה שזה הכרחי בשביל שאני אשנה אותו עד הנשמה (גרמת לי לבכות ככשמעתי שהוא מת, לא צוחק, אני לוקח כמה מהמשחקים ממש קשה..)
"אני אשמח." אני אומר, ובאותו זמן חושב, 'אני אהרוג בעצמי, את הבוס, את ששת הקומדנרים, ואותו, אני אענה אותו מתקפות של גחלת, שריטות, עלי תער, ונשיכות, כשהוא על מכונת עינויים.' אחשוב לעצמי בעוד מתאבל על מותו של הפוקימון הראשון שלי.
בעודי בפרצוף עצוב אלך אחרי האיש.
אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי
עכשיו אני יודע Xdדסו~
אתה יודע שהמרכז מאחוריך נכון?><
-----
"ok" הוא אומר ומוביל אותך למדפי החנות,על המדפים אתה רואה:
פוקדור: 200 ₪
סופר פוקדור: 300 ₪
אולטרה פוקדור: 500 ₪
חבל הצלה:200 ₪ הסבר:עוזר לצאת ממערות/מקומות נידחים.
חכה ישנה:₪1000 הסבר:ניתן לדוג בעזרתה פוקמוני מים שנמצאים במים.
משקפי שמש: 300 ש"ח, הסבר:כשהפוקימונים שלך יילחמו במקומות שמשיים תוכל לתת להם את משקפי השמש כדי שהם ייראו יותר טוב-אפשר גם ללבוש אותם עליך בשביל הפוזה ובשביל הבנות Xd
-----
"אוקיי" אני אומר, "אני אקנה סופר פוקדור אחד".
אני נותן לילד את הכסף, מכניס את הפוקדור לכיסי והולך למרכז הפוקימונים (שמאחורי P: ) לרפא
את הפוקימונים שלי.
מתן~
"אני רוצה לדעת מה קורה עם החומה,ואיפה נמצאות נקודות התורפה שלה.. אמרת שאתה מקורב לקצין החומה של הארדוול,לא?,ולגבי התשלום.. אני ייתן לך את הפוקימון שסיכמנו שאני אתן". הוא אומר לך בבלבול.
דסו~
הכוונה הייתה שעברת אותו,אתה כבר באמצע של דרך 4.... ><
------
אתה קונה את הפוקדור והולך:"חכה רגע,אחרי כל קניה אתה יכול לרפאות את הפוקימונים שלך בחינם,לא חבל לוותר על הזדמנות כזאת?" הוא שואל אותך בחיוך.
דארקון~
מצטער XD,אבל תראה את הצד החיובי,פגשת קומנדר של צוות קונקלושין וקיבלת סוג של מטרה במשחק.
------
"אוקי,זאתי העיר פרי,עיר צחיחה ויבשה שנמצאת באמצע מדבר,לרוב האנשים כאן יש פוקמוני אבן והם מתמחים בעבודות בנייה". הוא מוביל אותך לבניין קטן שרשום מעליו:"Market" ואומר:"זה הסופר מארקט למאמנים,מוכרים בו דברים הכרחיים למסע כמו פוקדורים,ואפילו חכות לתפיסת פוקימונים",הוא ממשיך בסיור ומוביל אותך לבניין מפואר:"זה מרכז ההחלפות,אתה יכול להחליף דרכו פוקימונים,אתה מציע פוקימון להחלפה ובלחיצת מקש מקבל את האפשרויות שיש לך",אתם ממשיכים בסיור ומגיעים לסלע ענק,בתוך הסלע יש דלת גדולה ומפוארת ובחלק העליון של הסלע יש שלט ורשום עליו:"GYM","אם אתה מאמן פוקימונים בטח תתעניין בזה,אבל אני מזהיר אותך שמנהיג המכון חוזליטו ממש חזק,אל תלחם בו אם אין לך פוקמוני מים או אם אתה בתחילת המסע שלך." האיש אומר לך ועוזב לדרכו.
מה תעשה?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)