Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 103
  1. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    darkon10000.
    אוקי אין לי מה להגיד רשום .
    תגיב להתחלה.

killerbee.
    סבבה רשום.
    תגיב להתחלה.

firechimchar.
    בעודך חושב אתה ממשיך לטייל ולהתקדם לעבר בית הספר,עננים חולפים ומשב רוח מרגיע אותך.
    עד שלפטע אתה רואה משהוא מוזר,אתה רואה פסל חדש שאף פעם לא היה במקום הזה.
    אתה מתקדם לעבר הפסל ורואה מעגל התמרה,משהוא לא מוכר,שני מעגלים אחד בטוח השני.
    כתב מוזר בצדדים,ומשולש הפוך כך ששני הקודקודים שלו למעלה.
    הפסל ניראה גבוה ומרשים ומזכיר לך איזה לוחם ספרטני חזק בעל מגן וחנית.
    ובכול זות המעגל מושך אותך יותר.

monster
    .
    בעודך חושב אתה ממשיך לטייל ולהתקדם לעבר בית הספר,עננים חולפים ומשב רוח מרגיע אותך.
    אתה מבית בעננים ורואה את השמיים הכחולים אתה ממשיך להתקדם ולפתע אתה רואה שני אנשים.
    האחד גבוה בעל גוף רחב,ניראה בגיל שלך אבל יותר מפותח,ולידו אדם בגובה שלך קצת יותר רזה.
    שניהם לובשים אותה חולצה רק שלכול אחד רשום עליה משהוא שונה,לאחד רשום,24,ולאחד 36.
    שניהם מתקדמים ולאחר כמה רגעים אתה מבין שהם מתקדמים לעבר בית הספר והולכים באותה דרך שלך.

MatanS23.
    אתה מתקדם ומתחיל לחשוב על כול מה שעבר עליך בשנים האחרונות,יש לך קצת כאב ראש אבל זה לא נורא.
    אתה משפשף את העניים וממשיך להתקדם,אתה רואה כמה כלבים משחקים וקופצים על הדשה הרטוב,ונהנה מזה.
    לאט לאט אתה רואה את בת הספר באופק והמון תלמידים מתחילים להתחבר לשביל שלך,אתה רואה את כולם אם אותם מדים,וסם לב ששלך שונים אתה לובש בגדים רגילים,ולכולם בגדים שחורים עם מספר עליהם.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי red dd צפה בהודעה
    MatanS23.
    אתה מתקדם ומתחיל לחשוב על כול מה שעבר עליך בשנים האחרונות,יש לך קצת כאב ראש אבל זה לא נורא.
    אתה משפשף את העניים וממשיך להתקדם,אתה רואה כמה כלבים משחקים וקופצים על הדשה הרטוב,ונהנה מזה.
    לאט לאט אתה רואה את בת הספר באופק והמון תלמידים מתחילים להתחבר לשביל שלך,אתה רואה את כולם אם אותם מדים,וסם לב ששלך שונים אתה לובש בגדים רגילים,ולכולם בגדים שחורים עם מספר עליהם.
    אני שואל את אחד התלמידים:"תגיד לי, מה הקטע עם המדים האלו?" ואני מחכה לתשובתו.
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    MatanS23.
    "חחח אתה לא יודע שכדאי להיכנס לבית הספר צריך מדים" ומוסיף "אם אין לך אחד לא תוכל להיכנס לבית הספר".
    הוא ממשיך להתקדם ולפתע אתה רואה אישה עם עגלה והמון בדים שחורים ונקיים,היא מתקדמת בצורה איטית,במורד השביל וממשיכה לנועה בכיף אתה רואה שכמה ילדים קונים מימנה בדים(במשחק צריך גם קצת לחשוב, ).

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    "המשחק התחיל ואתו המלחמה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=6PcjYfE4M_I[/YOUTUBE]

התחלות לכולם.
    אתם זוכרים את תחילת החופש ואת כול מה שעבר עליכם,איך הימים חלפו ואיך הזמן טס,כאילו זה היה אתמול,אתם זוכרים איך נפרדתם מבית הספר מהמורים מהחברים,ואפילו מעצמכם,חלק ממכם תמיד היה שם.
    אך זו התחלה חדשה,השנה אתם עומדים להיבחן ולתת את כול כולכם,כדאי להתקבל ולזכות בתואר אלכמאי לאומי.
    'כול אחד והחלום שלו כול אחד והמטרות שלו,וכול אחד והיעוד שלו' כך אמר האלכמאי "ג'ק מינבלור",לפני תחילת המלחמה.
    וכמו היום אתם מתחילים מלחמה מלחמה שבה אתם יודעים שתאבדו הרבה ואולי אפילו תשתנו,אבל אתם תעסו הכול כדאי להגשים את המטרה שלכם.
    היום בהיר והשמש החמה חודר דרך חלונות ביתכם,כול אחד בביתו מוכן לקראת היום אתם פוסעים לעבר הדלת,כשאתם כבר מאורגנים ומוכנים לפתיחת שנת הלימודים.
    אתם יוצאים ומתקדמים לעבר הדרך של בית הספר.
    אתם חושבים על היעוד שלכם,ועל מה שאתם רוצים להסיג השנה.

מצטער אם יש שגיאות כתיב,ובוויזל מזל טוב,וזה גם ההתחלה שלך.
    זה באמת היה כול כך טוב ??
    ------------------------------------------------------
    "מה שלא ישנה." אני אומר לעצמי. "אני אלך בדרכי של אבי." אני חושב לעצמי ואגע בכיסיי כדי לבדא שהאקדחים שלי שם.
    ברגע שאחוש אותם אפנה לכיוון בית הספר ואחשוב על אבא שלי ועל העבודה שלו, 'אלכימאי רוצח שכיר שהמשטרה שוכרת...', 'נו טוב, אולי אני לא אהיה רוצח שכיר אלה אלכימאי לאומי, אבל בכול מקרה, זה דומה.' אני אחשוב לעצמי כשאזכר איך הוא הציל אותי בגיל 12 מהגנב ההוא.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

5. משתמש מנוסה
    MatanS23.
    "חחח אתה לא יודע שכדאי להיכנס לבית הספר צריך מדים" ומוסיף "אם אין לך אחד לא תוכל להיכנס לבית הספר".
    הוא ממשיך להתקדם ולפתע אתה רואה אישה עם עגלה והמון בדים שחורים ונקיים,היא מתקדמת בצורה איטית,במורד השביל וממשיכה לנועה בכיף אתה רואה שכמה ילדים קונים מימנה בדים(במשחק צריך גם קצת לחשוב, ).
    אני הבנתי את הקטע אני חושב
    -------
    אני הולך לאישה וקונה ממנה כמה בדים, לוקח אותם, מייצר את מעגל ההתמרה על האדמה במקום שאף אחד לא רואה ושם את הבדים על המעגל, ומנסה ליצור מהם מדים עם מספר כלשהו, בתקווה שיצליח לי.
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    darkon10000.
    אוקי אני אכניס אותך לרשומים.
    -----
    אתה הולך ויוצא מן הבית שלך,חושב מחשבות ומתחיל לחשוב איך אתה תהיה בעוד כ 3-4 שני בתור אלכמאי לאומי.
    אתה חושב על כול הכבוד שכול העיר תיתן לך,ויותר מזה על הכבוד שאביך יכבד אותך.
    אתה ממשיך לחשוב עד שלפטע אתה ניתקע במישהו אתה מסיט את המבט שלך לעברו,ואתה רואה משהו,משהיא ליתר דיוק.
    היא נראית כך.

(כוסית אחת הופיע ><).
    היא נופל על האדמה וניראה שהיא קבלה מכה,היא מחזיקה את רגלה ויורדות לה קצת דמעות.

MatanS23.
    הבנתה את העיקרון,.
    אבל תפרט עוד על איך שאתה עושה זות,מה אתה חושב איך אתה מנסה לגרום לזה להשתנות,תכניס קצת חיים.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    MatanS23.
    הבנתה את העיקרון,.
    אבל תפרט עוד על איך שאתה עושה זות,מה אתה חושב איך אתה מנסה לגרום לזה להשתנות,תכניס קצת חיים.
    כה, התחלתי לראות את הסדרה בזכותך אז הבנתי את הקטע הזה
    ------
    אני חושב לעצמי:'אני צריך ליצור מהבדים האלו את המדים של הבית ספר, כמו שהיו לכל הילדים האלו, אז את המבנה אני זוכר, עכשיו צריך לפרק את החומר ולהרכיב אותו מחדש בצורה של המדים עם כל הסמלים והכל' ואני מתחיל בפירוק החומר, ומנסה לבנות אותו בצורה של המדים של הבית ספר לפי מה שראיתי אצל שאר הילדים בפרטים הקטנים, עם המספרים, הסמלים והכל.
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    darkon10000.
    אוקי אני אכניס אותך לרשומים.
    -----
    אתה הולך ויוצא מן הבית שלך,חושב מחשבות ומתחיל לחשוב איך אתה תהיה בעוד כ 3-4 שני בתור אלכמאי לאומי.
    אתה חושב על כול הכבוד שכול העיר תיתן לך,ויותר מזה על הכבוד שאביך יכבד אותך.
    אתה ממשיך לחשוב עד שלפטע אתה ניתקע במישהו אתה מסיט את המבט שלך לעברו,ואתה רואה משהו,משהיא ליתר דיוק.
    היא נראית כך.

(כוסית אחת הופיע ><).
    היא נופל על האדמה וניראה שהיא קבלה מכה,היא מחזיקה את רגלה ויורדות לה קצת דמעות.
    אני רץ לכיוונה, מנסה לעזור לה לקום ושואל אותה "תגידי את בסדר?", "את רוצה שאני אסחב אותך על הרגליים?, או שאת יכול לעמוד וללכת?." אני שואל אותה בחיוך, וסורק את כול גופה.

9. משתמש מנוסה
    darkon10000.
    אתה רואה שהיא לא מצליחה לדבר בגלל הכאב,,היא לאט לאט מתחילה להרגע ואומרת "אם אני מצטערת שנתקלתי בך פשוט חלמתי בהקיץ" למנסה לקום אתה רואה שהיא קמה ומתחיל לעזור לה,היא נקעה את הרגל,אתה סם לב שהיא מתקשה ללכת,היא אומרת לך "אוקי זה בסדר,אני אמשיך מיכאל לבית הספר" והיא מתחילה להתקדם ונופלת.

MatanS23
    תרשום כמו שאני רושם כאן את המספר של החולצה
    --------
    אתה מרגיש זרם אדיר של אנרגיה ורואה שהמעגל זוהר,מימנו יוצאים ברקים ואתה רואה שהבד מתחיל לשנות את צורתו,אתה רואה שהבד משנה את הצורה ולאט לאט הוא מקבל צורה של חולצה,לפטע יש פלש,אתה עצמתה את העניים וראתה מולך בגד שלם,גמור ומוכן אתה לובש אותו,ורואה שהוא קצת גדול עליך אבל זה לא משמעותי.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    MatanS23
    תרשום כמו שאני רושם כאן את המספר של החולצה
    --------
    אתה מרגיש זרם אדיר של אנרגיה ורואה שהמעגל זוהר,מימנו יוצאים ברקים ואתה רואה שהבד מתחיל לשנות את צורתו,אתה רואה שהבד משנה את הצורה ולאט לאט הוא מקבל צורה של חולצה,לפטע יש פלש,אתה עצמתה את העניים וראתה מולך בגד שלם,גמור ומוכן אתה לובש אותו,ורואה שהוא קצת גדול עליך אבל זה לא משמעותי.
    שיהיה המספר 23
    ---------
    אני חושב לעצמי:'עשיתי עבודה טובה, כנראה שאני יודע משהו בנושא, זה היה מדהים, טוב הגיע הזמן שאני אתקדם לבית הספר'.
    אני מתחיל להתקדם לכיוון בית הספר ברוגע וחושב שהכל הולך כמו שצריך.
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

11. משתמש פעיל
    .

firechimchar.
    עד שלפטע אתה רואה משהוא מוזר,אתה רואה פסל חדש שאף פעם לא היה במקום הזה.
    אתה מתקדם לעבר הפסל ורואה מעגל התמרה,משהוא לא מוכר,שני מעגלים אחד בטוח השני.
    כתב מוזר בצדדים,ומשולש הפוך כך ששני הקודקודים שלו למעלה.
    הפסל ניראה גבוה ומרשים ומזכיר לך איזה לוחם ספרטני חזק בעל מגן וחנית.
    ובכול זות המעגל מושך אותך יותר.
    המעגל נמצא על הפסל או מולו?
    -----
    אני מנסה לשרטט את אותו מעגל שאני רואה על הרצפה ומנסה בעזרתו להמיר חלק מהרצפה לסכין קטנה.

12. משתמש מנוסה
    [QUOTE=red dd;727859]darkon10000.
    אתה רואה שהיא לא מצליחה לדבר בגלל הכאב,,היא לאט לאט מתחילה להרגע ואומרת "אם אני מצטערת שנתקלתי בך פשוט חלמתי בהקיץ" למנסה לקום אתה רואה שהיא קמה ומתחיל לעזור לה,היא נקעה את הרגל,אתה סם לב שהיא מתקשה ללכת,היא אומרת לך "אוקי זה בסדר,אני אמשיך מיכאל לבית הספר" והיא מתחילה להתקדם ונופלת.

[QUOTE]

"לא נראה לי שאת יכולה להמשיך ככה." אני רץ ואומר לה, "אני ארים אותך על הידיים שלי, תאמיני לי שאת פוגעת רק בעצמך אם תמשיכי ככה." אני אומר ומעלה אותה על הידיים שלי, ואלך איתה על הידיים לבית הספר, "את בעצמך ראית שאת נופלת..." אני מסביר לה.
    "דרך אגב זה בית הספר לאלכימאים?." אני שואל אותה

13. משתמש מנוסה
    darkon10000.
    היא ואתה ממשיכים להתקדם לעבר בית הספר,"תודה לך"היא אומר ואחזת בך חזק.
    היא מוסיפה "אם מצטערת על כך שאני תלויה עליך" היא אומרת וממשיך "אם.. כן אני הולכת לבית הספר לאלכמאים"
    "גם אתה רשום בבית הספר,אם מצטערת שלא אמרתי איך קוראים לי שמי הוא ג'ז". (יש דמות חדשה!!!!!).
    "ואני בגיל שלך,בעצם אני בשכבה שלך,ואיך קוראים לך?".

firechimchar.

המעגל על הפסל,וכשאתה עושה אלכמיה אתה צריך לפרט על מה אתה חושב ומה אתה עושה.
    ----

MatanS23.
    ----
    אתה מתקדם בבטחה לעבר בית הספר ומסיר דאגות מלבך.
    לפתע שומר עוצר אותך,הוא בודק את החולצה שלך,בודק ובודק ובודק ובודק ופתאום עוצר.
    "כן ידעתי!!,החולצה שלך לא עברה כביסה,יש לכלוך שמראה שהיא לא נקייה".
    "מחר אני רוצה שהיא תהיה נקייה ומצוחצחת" אתה אומר לו " כן כן ברור" ובורח מהמקום.
    אתה מגיעה לשער בית הספר,שער ענקי ומהודר ובעל מעגל המרה באמצע.
    *מאחורי השער יש מיבנה ענקי והמון ילדים מסתובבים בו,בצדדים הכול ירוק ויפה וניראה שהמקום מושלם.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    MatanS23.
    ----
    אתה מתקדם בבטחה לעבר בית הספר ומסיר דאגות מלבך.
    לפתע שומר עוצר אותך,הוא בודק את החולצה שלך,בודק ובודק ובודק ובודק ופתאום עוצר.
    "כן ידעתי!!,החולצה שלך לא עברה כביסה,יש לכלוך שמראה שהיא לא נקייה".
    "מחר אני רוצה שהיא תהיה נקייה ומצוחצחת" אתה אומר לו " כן כן ברור" ובורח מהמקום.
    אתה מגיעה לשער בית הספר,שער ענקי ומהודר ובעל מעגל המרה באמצע.
    *מאחורי השער יש מיבנה ענקי והמון ילדים מסתובבים בו,בצדדים הכול ירוק ויפה וניראה שהמקום מושלם.
    אני אכנס מבעד לשער, לתוך בית הספר, אני אכנס למבנה הענקי שמלא בילדים, ואני אסתובב בוא ואסתכל מסביב, אעביר את הזמן ואמצע תעסוקה כלשהי בינתיים.
    לשעבר MatanS23

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    שם: death note
    שם במשחק:סול
    אופי:עקשן, קר רוח, עדיש, עצלן
    גלי: 15
    רקע:סול נולד למישפחה עניה וקשת יום, אביו של סול היה אלכימאי מפורסם מאוד אך הוא נירצח ביום שסול נולד. הרוצח שביצע את הרצח לא ניגלה לעולם והשאיפה של סול הייתה להרוג את אותו רוצח. לסול הייתה חברת ילדות מאוד טובה ועשירה ששמה מאקה שהיא כיום טכנאית האוטומיל שלו, ומאז ומעולם הוא אהב אותה. כאשר שסול היה בן 10 אימו ניפטרה ממחלה קשה והוא עבר לגור עם מאקה. לאחר שהוא עבר לגור איתה בביתו הישן הוא מצא סכין דיי גדולה מצופה בזהב שאליה כתוב את שם אביו, הוא ישר הבין שזה הנשק של אביו והוא לקח אותה מיד.
    הוריה של מאקה סחרו לסול מורה שילמד אותו אלכימיאה. הוא למד הרבה ולאחר 5 שנים הוא הגיע לרמה מספיק גבוה כדי להתנקם ברוצח שרצח את אביו.
    בלילה אחד גשום וסוער מאקה העירה מהר את סול והמרה לו ליפתוח מהר את הטלויזיה, שסול רעה את מה ששידרו הוא פשוט לא אמין, הם הראו את הרוצח שרצח את אביו!
    המישטרה תפסה אותו ועצרה עוד מיקרה רצח, שסול רעה את זה הוא איבד שליטה והדבר היחידי שהיה לו בראש זה נקמה.
    לאחר זה הוא לא יכל לישון, הוא מיד קם מהמיטה התלבש ויצא לחפש את הרוצח. לאחר שעה בערך הוא מצא אותו מיתחבא מאחורי פח זבל, באותו רגע סול איבד את כל השתונותיו, הוא לקח את הסכין של אביו מכיסו והגדיל אותה לחרב גדולה בעזרת האלכימיה, בעזרתה של החרב הוא הצליח ליפצוע קשה את הרוצח אך הוא לא הצליח להרוג אותו הרוצח הצליח ליברוח.
    תמונה:אני יביא מחר
    ציוד:סכין מוזהבת של אביו שאליה יש מעגל התמרה
    עוזרים: טכנאית אוטומייל ששמה מאקה וסול מאוהב בה
    הערות: זה משחק ממש מגניב!!

עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •