Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 7 ראשוןראשון ... 34567 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 103
  1. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    ציטוט פורסם במקור על ידי red dd צפה בהודעה
    darkon10000.
    סבבה.
    ---------
    שככתה כמה פרטים.
    1)יש לך כוסית סליחה (ילדה) על הידיים.
    2)אתה צריך לספר מה אתה חושב כשאתה עושה אלכמיה.
    אני רוצה לראות את האמת בהמשך, אם תוכל לארגן איזה מצב.

-----------------------------------------------------------
    אני מוריד אותה ליד עץ,, "אני הולך ליצור לעצמי בגדים, תשעני על העץ הזה בזמן שאני אחזור בבקשה." אני אומר לעצמי.
    שולףשולף את אחד האקדחים, שם בתוכו אבנים ומשתמש במעגל התמרה של הרובה "האבנים האלו יהפכו לכדורי בזלת." אני אומר, הופך אותם לכדורי רובה, שם את הרובה בכיסי (להגנה עצמית, למה נראה לך שאני ארצה לשדוד מישהו XD ? )
    אחרי זה אני שולף צרור מטבעות ולוקח כמה בדים, נותן את הכסף למוכרת, חוזר אל ליד ג'ז, יוצר מעגל התמרה ומכין חולצה שחור עם הכיתוב '13'.
    אחרי זה אני לובש אותה ומביט בג'ז "חזרתי." אני אומר לה, ומרים אותה על הידיים שוב, "הנקע שלך כבר יותר טוב אני עדיין צריך להרים אותך?." אני שואל אותה *מקוה שאני עדיין צריך שתהיה לי הכוסית הזו על הידיים XD *
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

2. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    killerbee.
    אתם יוצאים מביתכם העננים הכחולים מסננים את השמש,אתם סמים לב שאין אף עובר ושב.
    אתם מתחילים להתקדם לעבר בית הספר,כול הבתים נראים מיוחדים היום,היום מתחילים את השנה החדשה.
    עכשיו אתם זוכרים את הדרך הזו,ומה עבר עליך עד שהגעתם לשנה הזו.
    ניראה כאילו אתם האנשים היחידים באזור אד שלפתע השביל מחבר אותכם לשביל אחר ובאים המון אנשים משם.
    לכולם יש אותם חולצות שחורות אך עם מספר שונה.
    אתם מתקדמים לעבר השביל ורואים שהוא מחבר אתכם לבית הספר.

monster.
    אתה מתקדם לעברם ומתחיל לדבר אתם הם אומרים לך "אם.. קראים לי קרגורי,ולשני ארקוק"(לא היה לי שמות יותר טובים><).
    "אנחנו ממהרים לבית הספר עוד מאת מתחיל טקס תחילת השנה" קרגורי אומר וממשיך "למה אין לך חולצת בית ספר?".
    וממשיך להתקדם אתה מבין שהחולצה שיש להם זו חולצת בית ספר.
    "אתה לא תוכל להיכנס בלי החולצה" הוא אומר ומתחיל להתקדם,עברו 3-4 דקות והגעתם לכניסה של בית הספר,אתה רואה אישה עם עגלה שיש על העגלה המון בדים שחורים,אתה רואה כמה ילדים קונים בדים ממנה.

death note.
    "אתה ממשיך להתקדם העננים הכחולים מסננים את השמש,אתם סמים לב שאין אף עובר ושב.
    אתהמתחילים להתקדם לעבר בית הספר,אתה חושב על הרוצח ושהוא עדיין חי,אתה ניזכר בכול הדברים שגרם לך,
    העצב על אביך,על הפחד שהוא עשה לך,ועל כול היגון שאתה מרגיש.
    אתה ממשיך ללכת ולאחר 3-4 עד שלפתע אתה רואה שההמון ילדים מגיעים ומתחברים לאותו שביל.
    אתה מתקדמים לעבר השביל ורואים שהוא מחבר אתכם לבית הספר.

MatanS23.
    אתה הולך אחרי האדם ומתחיל לדבר אתו,הוא אומר לך "קוראים לי ג'ק,אני תלמיד בבית הספר" (יש דמות חדשה !!!)
    לאחר כמה דקות של דיבור הוא אומר לך "אני חייב לזוז,אז אולי נדבר פעם" והוא רץ לעבר אחד המסדרונות.
    אתה ממשיך ללכת עד שאדם עוצר אותך,הוא אומר לך "אתה ג'ון?" אתה עונה לו בחיוב,הוא אומר לך יש לי חבילה בשבילך" ונותן לך את החבילה,זו מן קופסה לבנה ומרובעת אך מאוד כבדה.

PokerArt.
    כמה שזה מוזר אני מאשר אותך,אז תגיב להתחלה.

darkon10000.
    חולה על התגובות שלך הם טובות חוץ מזה שאתה אומר מה קורא .
    -----
    אתה הולך לעבר האישה קונה מימנה כמה בדים מצייר מעגל התמרה ומצליח לשנות את הבד לחולצה,החולצה קצת גדולה על גופך אבל זה לא ממש משנה כול כך,"שוב תודה" ג'ז אומר ואתם מתקדמים לעבר בית הספר,לפתע אתה רואה את לוסי (חחח (פרצוף מרושע)חחח),לוסי מתקדם לעברך ומביטה בך בקצת מזרות,"היי דארקון"היא אומרת ואתם ממשיכים להתקדם לעבר בית הספר.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    [B]killerbee.
    [/B
    darkon10000.
    חולה על התגובות שלך הם טובות חוץ מזה שאתה אומר מה קורא .
    -----
    אתה הולך לעבר האישה קונה מימנה כמה בדים מצייר מעגל התמרה ומצליח לשנות את הבד לחולצה,החולצה קצת גדולה על גופך אבל זה לא ממש משנה כול כך,"שוב תודה" ג'ז אומר ואתם מתקדמים לעבר בית הספר,לפתע אתה רואה את לוסי (חחח (פרצוף מרושע)חחח),לוסי מתקדם לעברך ומביטה בך בקצת מזרות,"היי דארקון"היא אומרת ואתם ממשיכים להתקדם לעבר בית הספר.
    ידעתי שזה יכניס לך רעיונות לראש .
    טוב כנראה אני אצטרך לוותר על אחת...
    ---------------------------------------------------------------------

אני אוחז ברובה שלי בכוח ומתקדם לעבר בית הספר במהירות, "היי לוסי." אני אומר לה במבט מוזר כהשוואה.
    ואז מביט לכיוון בית הספר.

4. משתמש מנוסה
    MatanS23.
    אתה הולך אחרי האדם ומתחיל לדבר אתו,הוא אומר לך "קוראים לי ג'ק,אני תלמיד בבית הספר" (יש דמות חדשה !!!)
    לאחר כמה דקות של דיבור הוא אומר לך "אני חייב לזוז,אז אולי נדבר פעם" והוא רץ לעבר אחד המסדרונות.
    אתה ממשיך ללכת עד שאדם עוצר אותך,הוא אומר לך "אתה ג'ון?" אתה עונה לו בחיוב,הוא אומר לך יש לי חבילה בשבילך" ונותן לך את החבילה,זו מן קופסה לבנה ומרובעת אך מאוד כבדה.
    אני אומר לו:"תודה לך" ואני הולך למקום נוח, ואני פותח את החבילה הזאת בזהירות ומסתכל מה יש בתוכה.
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

5. bbuuuii
    שם: עידן
    "המשחק התחיל ואתו המלחמה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=6PcjYfE4M_I[/YOUTUBE]

התחלות לכולם.
    אתם זוכרים את תחילת החופש ואת כול מה שעבר עליכם,איך הימים חלפו ואיך הזמן טס,כאילו זה היה אתמול,אתם זוכרים איך נפרדתם מבית הספר מהמורים מהחברים,ואפילו מעצמכם,חלק ממכם תמיד היה שם.
    אך זו התחלה חדשה,השנה אתם עומדים להיבחן ולתת את כול כולכם,כדאי להתקבל ולזכות בתואר אלכמאי לאומי.
    'כול אחד והחלום שלו כול אחד והמטרות שלו,וכול אחד והיעוד שלו' כך אמר האלכמאי "ג'ק מינבלור",לפני תחילת המלחמה.
    וכמו היום אתם מתחילים מלחמה מלחמה שבה אתם יודעים שתאבדו הרבה ואולי אפילו תשתנו,אבל אתם תעסו הכול כדאי להגשים את המטרה שלכם.
    היום בהיר והשמש החמה חודר דרך חלונות ביתכם,כול אחד בביתו מוכן לקראת היום אתם פוסעים לעבר הדלת,כשאתם כבר מאורגנים ומוכנים לפתיחת שנת הלימודים.
    אתם יוצאים ומתקדמים לעבר הדרך של בית הספר.
    אתם חושבים על היעוד שלכם,ועל מה שאתם רוצים להסיג השנה.

מצטער אם יש שגיאות כתיב,ובוויזל מזל טוב,וזה גם ההתחלה שלך.
    זה די מוזר..... אז אולי הסיפור שלי ילך לפני המלחמה?
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "השנה אני אוכיח את עצמי, שנה שעברה רק רציתי לראות אם אני בכלל מתאים לזה אבל עכשיו אני בטוח!"
    אני אומר בגאווה.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    ערכתי דמויות אנשים חדשים.
    ----

buizel שולט.
    אתה מעדיף להכין רקע חדש או להמשיך ככה .
    -----
    אתה מתחיל לרוץ לעבר בית הספר,ככה שתגעה לפני שיסגרו את השערים,ולאחר כמה דקות בלי עיקובים אתה רץ לעבר בית הספר,לא מעניין אותך מה אם כול השאר.
    לפתע אדם עוצר אותך ואומר "ילד איכן חולצת בית הספר שלך",האדם ניראה גובה וחזק וניראה שהוא אלכמאי בגלל האקדח שלו,הוא שואל אותך שוב "ילד איכן חולצת בית הספר שלך".

MatanS23.
    אתה הולך לעבר אחד העצים בחצר ופותח את הקופסה אתה רואה שזו מחסנית של רובה היא ריקה ואין בה שום כדור,אתה רואה שהיא מתאימה לאקדח שלך ויש עליה ציור של זאב.
    אתה רואה את הילדה "שהצלתה" ניראה שהיא מחפשת משהוא היא שואלת כמה ילדים וילד אחד מצביע עליך,היא מתחילה לרוץ לעברך ואומרת "תודה רבה שהצלתה אותי" וממשיך "קוראים לי אנה" (דמות חדשה נוספה!!!!).
    "איך קוראים לילד שהציל אותי" היא אומרת.

נ.ב
    היא נראת כך (כוסית אש 10/10)
    http://img478.imageshack.us/i/p7qj6.jpg/

darkon10000.
    אתם מתקדמים לעבר בית הספר ונכנסים אתה רואה שכמה ילדים מסתכלים עלך ועל ג'ז,אתה ממשיך ללכת ורואה כמה מהילדים שהיו בשכבה שלך שנה שעברה,"אז אתה יכול לככת אותי לאחרות" ג'ז אומרת ומסתכלת עליך.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    MatanS23.
    אתה הולך לעבר אחד העצים בחצר ופותח את הקופסה אתה רואה שזו מחסנית של רובה היא ריקה ואין בה שום כדור,אתה רואה שהיא מתאימה לאקדח שלך ויש עליה ציור של זאב.
    אתה רואה את הילדה "שהצלתה" ניראה שהיא מחפשת משהוא היא שואלת כמה ילדים וילד אחד מצביע עליך,היא מתחילה לרוץ לעברך ואומרת "תודה רבה שהצלתה אותי" וממשיך "קוראים לי אנה" (דמות חדשה נוספה!!!!).
    "איך קוראים לילד שהציל אותי" היא אומרת.

נ.ב
    היא נראת כך (כוסית אש 10/10)
    http://img478.imageshack.us/i/p7qj6.jpg/

.

עריכה:
    יש רק תמונה אחת שיכולה לתאר את המצב שלראות אותה:
    http://1.bp.blogspot.com/_Qa3LO6MSWK...sebleedboy.jpg
    ---------
    אני שם את המחסנית באחד הכיסים, ליד האקדח שלי, ואני פונה אל אנה ואומר לה:"אנה, אני הוא ג'ון גולד, נעים להכיר, וזה לא היה כל כך טרחה, באמת ששמחתי לעזור"
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

8. bbuuuii
    שם: עידן
    ----

buizel שולט.
    אתה מעדיף להכין רקע חדש או להמשיך ככה .
    -----
    אתה מתחיל לרוץ לעבר בית הספר,ככה שתגעה לפני שיסגרו את השערים,ולאחר כמה דקות בלי עיקובים אתה רץ לעבר בית הספר,לא מעניין אותך מה אם כול השאר.
    לפתע אדם עוצר אותך ואומר "ילד איכן חולצת בית הספר שלך",האדם ניראה גובה וחזק וניראה שהוא אלכמאי בגלל האקדח שלו,הוא שואל אותך שוב "ילד איכן חולצת בית הספר שלך".

נשאר ככה לא נורא.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אממ....אני עדיין לא קניתי חולצות...... אני מבטיח שאיך שבית הספר היום יגמר אני ילך לקנות" אני אומר לאיש

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    ----

darkon10000.
    אתם מתקדמים לעבר בית הספר ונכנסים אתה רואה שכמה ילדים מסתכלים עלך ועל ג'ז,אתה ממשיך ללכת ורואה כמה מהילדים שהיו בשכבה שלך שנה שעברה,"אז אתה יכול לככת אותי לאחרות" ג'ז אומרת ומסתכלת עליך.
    אני הולך אחריה ושואל "אז מה הסיפור חיים שלך?."

10. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    killerbee.
    אתם יוצאים מביתכם העננים הכחולים מסננים את השמש,אתם סמים לב שאין אף עובר ושב.
    אתם מתחילים להתקדם לעבר בית הספר,כול הבתים נראים מיוחדים היום,היום מתחילים את השנה החדשה.
    עכשיו אתם זוכרים את הדרך הזו,ומה עבר עליך עד שהגעתם לשנה הזו.
    ניראה כאילו אתם האנשים היחידים באזור אד שלפתע השביל מחבר אותכם לשביל אחר ובאים המון אנשים משם.
    אתם מתקדמים לעבר השביל ורואים שהוא מחבר אתכם לבית הספר.
    "אוקיי בית הספר לאלכימייה הינה אנחנו באים!... מקס מה אתה חושב שנלמד לשלוט ביסודות או לשנות מצב צבירה
    בטח נתחיל בדברים פשוטים מאוד..."

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי red dd;728917[B
    ][/B]
    death note.
    "אתה ממשיך להתקדם העננים הכחולים מסננים את השמש,אתם סמים לב שאין אף עובר ושב.
    אתהמתחילים להתקדם לעבר בית הספר,אתה חושב על הרוצח ושהוא עדיין חי,אתה ניזכר בכול הדברים שגרם לך,
    העצב על אביך,על הפחד שהוא עשה לך,ועל כול היגון שאתה מרגיש.
    אתה ממשיך ללכת ולאחר 3-4 עד שלפתע אתה רואה שההמון ילדים מגיעים ומתחברים לאותו שביל.
    אתה מתקדמים לעבר השביל ורואים שהוא מחבר אתכם לבית הספר.
    אני מעלה חיוך קטן על הפנים "הנה סוף סוף הגעתי" אני אומר לעצמי בלב ומיתקדם לשם במהירות

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

monster.
    אתה מתקדם לעברם ומתחיל לדבר אתם הם אומרים לך "אם.. קראים לי קרגורי,ולשני ארקוק"(לא היה לי שמות יותר טובים><).
    "אנחנו ממהרים לבית הספר עוד מאת מתחיל טקס תחילת השנה" קרגורי אומר וממשיך "למה אין לך חולצת בית ספר?".
    וממשיך להתקדם אתה מבין שהחולצה שיש להם זו חולצת בית ספר.
    "אתה לא תוכל להיכנס בלי החולצה" הוא אומר ומתחיל להתקדם,עברו 3-4 דקות והגעתם לכניסה של בית הספר,אתה רואה אישה עם עגלה שיש על העגלה המון בדים שחורים,אתה רואה כמה ילדים קונים בדים ממנה.

אני ניגש אל האישה ואומר לה"כמה עולה חולצה.?זה חולצה של בית הספר לאלכימאים?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    התחלות לכולם.
    אתם זוכרים את תחילת החופש ואת כול מה שעבר עליכם,איך הימים חלפו ואיך הזמן טס,כאילו זה היה אתמול,אתם זוכרים איך נפרדתם מבית הספר מהמורים מהחברים,ואפילו מעצמכם,חלק ממכם תמיד היה שם.
    אך זו התחלה חדשה,השנה אתם עומדים להיבחן ולתת את כול כולכם,כדאי להתקבל ולזכות בתואר אלכמאי לאומי.
    'כול אחד והחלום שלו כול אחד והמטרות שלו,וכול אחד והיעוד שלו' כך אמר האלכמאי "ג'ק מינבלור",לפני תחילת המלחמה.
    וכמו היום אתם מתחילים מלחמה מלחמה שבה אתם יודעים שתאבדו הרבה ואולי אפילו תשתנו,אבל אתם תעסו הכול כדאי להגשים את המטרה שלכם.
    היום בהיר והשמש החמה חודר דרך חלונות ביתכם,כול אחד בביתו מוכן לקראת היום אתם פוסעים לעבר הדלת,כשאתם כבר מאורגנים ומוכנים לפתיחת שנת הלימודים.
    אתם יוצאים ומתקדמים לעבר הדרך של בית הספר.
    אתם חושבים על היעוד שלכם,ועל מה שאתם רוצים להסיג השנה.

מצטער אם יש שגיאות כתיב,ובוויזל מזל טוב,וזה גם ההתחלה שלך.
    בעודי מתקדם לעבר בית הספר אני מתחיל להתאמן באלכימיה, אני מוחה כף ונוגע יחד עם שתי ידי ברצפת האדמה, מנסה ליצור מין "שביל" לעבר בית הספר.

14. משתמש פעיל

firechimchar.
    אני הערוך לך את הציוד.
    -----
    אתה מתחיל לשנות את הצורה של האדמה,לאט לאט האדמה מקבלת צורה המון אורות יוצאים משם,ואתה רואה משהוא מוזר,זה לא ניראה כמו סכין לפתע המון ברקים יוצאים מהמעגל ופלש מסנוור אותך,אתה פתאום רואה שזה לא סכין זה מגן מוזר,מגן עגול שהשתנה קצת,יש לו להב בקצה וניראה שהוא מאוד חזק,המגן בצבע זהב,אתה נותן לו כמה מכות והחומר ממנו הוא בנוי זה חומר מוזר,אף פעם לא הרגשתה אותו.

באיזה גודל המגן?
    אם הוא מספיק קטן, אחביא אותו איפה שהוא עלי. (למשל אם יש לי תיק אז בתוכו.) אם לא אשא אותו איתי.
    בנוסף אשרטט לעצמי את מעגל ההתמרה ואת דמות הפסל בנפרד על איזה פנקס. (אם יש לי, אם לא פשוט אעצור שם לכמה דקות לנסות לזכור בעל פה את צורת המעגל. לאחר מכן אבדוק אם מישהו יסתכל. אם לא אמשיך ללכת ליעדי.

15. משתמש מנוסה
    PokerArt.
    --------
    אתה מצליח ליצור שביל אבל זה לא משנה כי היה כבר שביל,אתה ממשיך ללכת לעבר בית הספר.
    לאחר כמה דקות אתה מגיעה לרחבה של בית הספר ורואה שכול התלמידים לבושים באותו בגד רק עם מספר אחר,אתה גם רואה אישה עם עגלה שעל העגלה יש בדים שחורים,אתה רואה גם שכמה ילדים קונים מימנה את הבדים.
    ילדים מתחילים להיכנס לעבר בית הספר במהירות.

monster.
    אתה ניגש אל האישה ושואל אותה לאחר מיכן אי אומרת לך "זה יכול להיות חולצה אם אתה רוצא",היא אומר ומוסיפה,הבדים הם בחינם.

death note.
    השביל מחבר אותך ל אתה מגיעה לרחבה של בית הספר ורואה שכול התלמידים לבושים באותו בגד רק עם מספר אחר,אתה גם רואה אישה עם עגלה שעל העגלה יש בדים שחורים,אתה רואה גם שכמה ילדים קונים מימנה את הבדים.
    ילדים מתחילים להיכנס לעבר בית הספר במהירות.

killerbee.
    "אתה ממשיך להתקדם העננים הכחולים מסננים את השמש,אתה סם לב שאין אף עובר ושב.
    אתם מתחילים להתקדם לעבר בית הספר,אתם נהנים מכול רגע ומוכנים להתחלת הלימודים,יודעים שהיה לכם המון הרפתקאות ודברים שלא חביתם מעולם.
    אתם ממשיך ללכת ולאחר 3-4 עד שלפתע אתה רואה שההמון ילדים מגיעים ומתחברים לאותו שביל.
    אתם מתקדמים לעבר השביל ורואים שהוא מחבר אתכם לבית הספר

death note.
    אתה רואה שרוב הילדים מתחילים להיכנס,כמה ילדים אומרים לך "אם אם אתה רוצא להיכנס לבית הספר אתה צריך חולצת בית ספר כמו שלנו" והם ממשיכים ללכת.
    אתה רואה אישה עם עגלה שיש על העגלה המון בדים שחורים,אתה רואה כמה ילדים קונים בדים ממנה.

buizel שולט
    "אוקי יש לך מזל שאני שמח היום,מחר אתה מביא חולצה,בנתיים כך את זת" אתה מקבל חולצה שרשום עליה 10.
    "אז קדימה תזוז".
    הוא אומר.

MatanS23.
    "אוקי גון אז נזוז כדאי שניתפוס מקומות טובים" והיא נותן לך יד.

קשה לי מאוד להגיב לכול כך הרבה שחקנים ולכן אני אוריד כמה שחקנים מצטער זה לא אישי פשוט לי זה ממש קשה.

Spoiler ספוילר

עמוד 5 מתוך 7 ראשוןראשון ... 34567 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •