Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 19 ראשוןראשון ... 31112131415 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 275
  1. with great power comes great responsibility
    עומר :
    כאשר אתה מסתלבט על הפרופסור על הבעייה שלו אתה מתחיל להתעצבן והלגיד בקול רם " האנדור " , הפרופסור : " האנדור , פוקימון האש הנפלא יש לך מזל שבדיוק יש לי אחד כזה אתה מאמן בר מזל וגם האנדור בר מזל שקיבל אות " אתה מקבל את הפוקדור שלו ועוד 5 פוקדורים לתפוס פוקימונים נוספים , פוקדע משוכלל שכולל גם את הדור החמישי ומס' הפלאפון שלו לעת צרה . מה תעשה עכשיו?
    אני יוצא מביתו של הפרופסור והולך לפינה מבודדת כדי להוציא את האונדוור.
    "צא!" אני קורא וזורק את הפוקדור שלו,"מהיום אתה פוקימון שלי,אני מצפה ממך להתחזק ביחד איתי!" אני נואם
    בהחלטיות.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

2. Retired
    שם: Ashar
    עומר :
    אתה יוצא מהמעבדה עם הפוקדור של האנדור ביד , ואתה משחרר אותו החוצה הוא יוצא , ומסתכל עליך במבט מוזר , כאשר אתה מתכופף ומסביר לו מי אתה , הוא נראה נחוש , רציני ומוכן לקרא תהמסע שלכם. מה תעשו?

לי :
    לרויטר קופץ מעל הסלעים אל עבר טורצ'יק , כשטורצ'יק כבר מוכן למתקפה שלו ויודע מה לעשות
    וברגע שלרויטר מגיע למרחק 0 טורצ'יק משתמש בצעקה אדירה שגורמת ללרויטר ליפול על הרצפה , יש לך הזדמנות אדירה בכגרע.

רוני :
    אתה יוצא עליז מן המעבדה מעביר את הפוקדור מיד ליד ושורק לך כאילו אתה מרגיש כבר אלוף , אתה מרגיש שאתה יכול להוציא את צ'ירוטיה וזה מה שאתה עושה כאשר הוא יוצא אתה רואה אותו די דרוך ודבוק במטרה אבל אינו יודע איזה , אבל אתה עימו הכרות ומה שיקרה לכם במסע , והוא נראה מוכן למסע מה תעשו?

תומאס :
    מרפי מרפי
    --------------
    אינך מחכה שנייה אחת לשהות בעיר ואתה כבר יוצא לדרך , הולך מספר דקות במטרה לחפש את הדרך הראשונה במסע ולבסוף גם מוצא את הכניסה , אתה רואה שם שלט שרשום בו " דרך מס' 1 "הסטייה " אתה אתה מתחיל ללכת וכמה שניות שאתה הולך אתה מרגיש שהאדמה לא כל כך יציבה , אתה מתקדם עוד כמה צעדים כאילו לא קרה כלום ואתה רואה שהיא לאט לאט מתפוררת

הריסון:
    אינך מחכה שנייה אחת לשהות בעיר ואתה כבר יוצא לדרך , הולך מספר דקות במטרה לחפש את הדרך הראשונה במסע ולבסוף גם מוצא את הכניסה , אתה רואה שם שלט שרשום בו " דרך מס' 1 "הסטייה " אתה אתה מתחיל ללכת וכמה שניות שאתה הולך אתה מרגיש שהאדמה לא כל כך יציבה , אתה מתקדם עוד כמה צעדים כאילו לא קרה כלום ואתה רואה שהיא לאט לאט מתפוררת

מריסה :
    כשאמך יוצאת שמחה מן השיחה , את רואה אותה מזילה דמעה והיא הולכת למטבח , בינתיים את וטסוטג'ה עולים לחדרך , כאשר הוא משיג אותך בגלל השיטות המיוחדות שלו , אבל הוא נעמר במקום ובוהה בתמונה ענקית בחדר שלך בצורה של ג'ארודה , את מסתכלת עליו ואת רואה את הניצוצות בעיניים שלו מבריקות

טריי :
    כשאתה מסתכל אל עבר קאטרפי ואתה רואה את העיניים שלו נוצצות , אש : " זה נראה שהוא רוצה " אתה מסתכל על אש מחייך וגם פיקאצ'ו

גיא :
    לפני שאתה מספיק להגיד סינדקוויל כבר תכנן את זה ופוגע שוב באלאקיד ומעיף אותו אחורה , אבל הוא שוב מתחיל לטעון אנרגיה , מה הוא זומם?

לוקאס:
    שאתה מנסה להוציא את הקוץ מהרגל בעזרת האביזרים בתיק שלך זה נראה שאתה ממש רוצה אותו , אתה מוציא את הקוץ החובש לו את הכנף , הוא מנסה לעוף אבל קשה לו
    פרישה

3. משתמש מנוסה
    שם: שון
    ציטוט פורסם במקור על ידי ShiFteR צפה בהודעה

טריי :
    כשאתה מסתכל אל עבר קאטרפי ואתה רואה את העיניים שלו נוצצות , אש : " זה נראה שהוא רוצה " אתה מסתכל על אש מחייך וגם פיקאצ'ו

"אני כל כך שמח קאטרפי" אני אומר ומושיט את ידי לתיק.
    מתוך התיק אני מוציא פוכדור ומכוון אותו לעברו של קאטרפי,"שיהיה לנו בהצלחה" אני אומר בשמחה ומכניס אותו לפוכדור.
    אני קם ואומר לאש:"תודה רבה לך אש גם שלא התכוונת לעזור עזרת לי".

4. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    גיא :
    לפני שאתה מספיק להגיד סינדקוויל כבר תכנן את זה ופוגע שוב באלאקיד ומעיף אותו אחורה , אבל הוא שוב מתחיל לטעון אנרגיה , מה הוא זומם?

"הוא כנראה זומם להכות את סינדקוויל במכה אחת ולגמור את הקרב,אני לא אתן לו לעשות את זה" חשבתי לעצמי
    "סינדקוויל חבטת ראש באלקיד עד שהוא נופל!" אמרתי לסינדקוויל
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

5. משתמש מנוסה

תומאס :
    מרפי מרפי
    --------------

'מה לעזאזאל קורה פה?' אני חושב מעט בבהלה, ומנסה להתקדם מהר יותר קדימה לפני שכל האדמה תתפורר

6. משתמש מנוסה

מריסה :
    כשאמך יוצאת שמחה מן השיחה , את רואה אותה מזילה דמעה והיא הולכת למטבח , בינתיים את וטסוטג'ה עולים לחדרך , כאשר הוא משיג אותך בגלל השיטות המיוחדות שלו , אבל הוא נעמר במקום ובוהה בתמונה ענקית בחדר שלך בצורה של ג'ארודה , את מסתכלת עליו ואת רואה את הניצוצות בעיניים שלו מבריקות

[/COLOR]
    "אוי,זה הג'ארודה של אימא שלי ,הוא כרגע נמצא אצל הפרופסור ,הוא חולה ,אבל הפרופסור אמר שהוא בקרוב יבריא "אני אומרת לו ,העיינים הנוצצות שלו גורמות לי לחשוב עליי ,מתי שאני יחזור הביתה ,כנראה בעוד שנה בערך ,
    בת 11 וחצי ,עם ג'ארודה משלי . "יום אחד אתה תיהיה ג'ארודה אפילו יפה יותר !" אני אומרת לו ,אפילו שאני יודעת שאם הוא היה כאן הוא היה מצליף לי בפנים וצוחק .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

7. the bitch is back
    רוני :
    אתה יוצא עליז מן המעבדה מעביר את הפוקדור מיד ליד ושורק לך כאילו אתה מרגיש כבר אלוף , אתה מרגיש שאתה יכול להוציא את צ'ירוטיה וזה מה שאתה עושה כאשר הוא יוצא אתה רואה אותו די דרוך ודבוק במטרה אבל אינו יודע איזה , אבל אתה עימו הכרות ומה שיקרה לכם במסע , והוא נראה מוכן למסע מה תעשו?

"קדימה צ'יקוריטה, אנחנו נעשה את זה!" אומר בחיוך לצ'יקוריטה וביחד נתקדם במהלך השביל בניסיון למצוא פוקימון פראי ראשון המתאים לקרב.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

לוקאס:
    שאתה מנסה להוציא את הקוץ מהרגל בעזרת האביזרים בתיק שלך זה נראה שאתה ממש רוצה אותו , אתה מוציא את הקוץ החובש לו את הכנף , הוא מנסה לעוף אבל קשה לו
    "אל תידאג!" אני אומר ואז אומר לפוקאבו ליסחוב את סטארלי והולך לכיוון העיר ורץ למרכז הפוקימונים בזמן שפוקאבו בא עם סטרלי הפצוע
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי :
    לרויטר קופץ מעל הסלעים אל עבר טורצ'יק , כשטורצ'יק כבר מוכן למתקפה שלו ויודע מה לעשות
    וברגע שלרויטר מגיע למרחק 0 טורצ'יק משתמש בצעקה אדירה שגורמת ללרויטר ליפול על הרצפה , יש לך הזדמנות אדירה בכגרע.

אני אומר לטורצ'יק"ניקור על לרויטור מיד"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. מנהל פורום ספורט לשעבר

ג'ון :
    אתה קופץ על טדיהורסה במטרה להציל אותו ואתה מצליח , אבל מיז'מורו מסתכל על האבטיח ומרגיש צורך לאכול אותו והוא מתקדם תופס אותו ונופול למלכודת , ברגע שזה קורה אתה שומע אזעקה כזאת , ואתה רואה משהו בחליפה מוזרה מגיע ומסתכל עליך ואומר : " אתה מה עשית למלכודת המושלמת שלי? " כאשר הוא מסתכל פנימה ורואה את מיז'מורו ומתכוון ללכוד אותו
    אני אומר לאותו איש: "אני לא נותן לאנשים רעים לתפוס פוקימון חף מפשע, תשחרר את מיז'מורו שלי מיד".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    הריסון:

חחחח... אתה לא עושה לי חיים קלים אה?!
    - - - - - - - - - - -
    "וואו, וואו, וואוו" אני קורא בבהלה, לאחר מכן ארוץ לחפש משהוא גבוהה.. סלע גדול או עץ להאחז בוא.

.

12. Retired
    שם: Ashar
    הריסון:
    לאף אחד לא חחח , חבל שסגרת את המשחק שלך ... באתי להגיב בו
    ------------------------------------------------
    אתה מרגיש שכל צעד קדימה יכול לגרום לבור ענקי אתה מחפש משהו להאחז בו ואתה רואה משמאלך עץ אבל שיושן עליו בידריל , מה תעשה? תיקח סיכון תמשיך קדימה ותחפש משהו אחר , או שתלך לכיוון העץ ?

ג'ון :
    האיש : " מאוחר מדי הוא שלי " הוא זורק את הפוקדור על מיז'מורו אבל שום דבר לא קורה בגלל שהוא כבר שלך , האיש : " אתה , עצבנת אותי צא סניזל " ברגע זה נראה שהוא רוצה לתקוף אתכם כאשר הוא לא מפסיק לתקוף את מיז'מורו הומעיף אותו בחוזקה על החומה ליד.

לי :
    טורצ'יק לא מחכה שנייה ותוקף את לרויטר בניקור שהוא על הרצפה ומכה בו בחוזקה ומעיף אותו חזרה לכיוון הלבה אבל נעצר כי נתקע באחד הסלעים הגדולות , הוא מנסה לקום אך הרגליים שלו רועדות אבל לבסוף מצליח לקום , הוא מתנשף לוקח אוויר מרים את הסלע הגדול ומתכוון לזרוק אותה על טורצ'יק.

לוקאס:
    אתה חוזר לעיר בריצה שסטארלי בידיים שלך ואתה מגיע למרכז הפוקימונים , אתה ניגש לאחות ג'וי ואומר לה : " אחות ג'וי הסטארלי הזה נפצע מקוץ ענקי " ,
    אחות ג'וי : " אי אפשרלדעתעם הוא מזוהם מהר תביא לי אותו " כאשר אתה רואה את צ'אנסי מגיע עםע מיטה כזאת והם נכנסים פנימה , אתה בינתיים בחדר ההמתנה מחכה , כעבור שעה עגולה אהת רואה שהאור נכבה ואתה רואה את אחות ג'וי יוצאת כזאת מזיע עם סטארלי קטן שמחייך לו.

רוני :
    אתה לא נאשר שנייה בעיר ואתה וצ'יקוריטה כבר יוצאים למסע , לדרך מס' 1
    כאשר אתם הולכים 5 דקות מהמעבדה ואתם מגיעים לשלט שמצביע ימינה ורשום עליו " דרך מס' 1 " זה אומר שהגעתם , אתם נכנסים לדרך ומתחילים אותה כשכבר אתה מבחין שהאדמה לא תקינה כל כך , אתה מסתכל ואתה רואה שביל קטן שנראה כמו שביל של נחש , אתה ממשיך להתקדם ואתה רואה סוויפר משתמש בזנב רעל על האדמה , אבל משהו פה מוזר סוויפר לא יכול להמצא בדרך מס' 1

מריסה :
    זה נראה שטסוטג'ה לוקח את זה ברצינות כאשר הוא שם יד על התמונה וזה נראה שהוא רוצה כבר להתחיל את המסע לשכם , אחרי זה הוא קופץ לך לתוך הידיים .

תומאס :
    אתה לא מבין מה מתרחש שם ואתה חושב שעם תתקדם מהר יותר אז תספיק לפני שהיא תתפורר , אבל ככל שאתה הולך מהר יותר הרגל שלך מפעילה יותר לחץ על רצפה ואתהרואה אותה מתפוררת במיהרות רבה יותר , כשלפתע אתה רואה מן פוקימון שעומד ליפול על האדמה בחוזקה וכנראה גם יפורר אותה לגמרי , אתה מחכה כמה שניות ואתה רואה שזה פיירו

גיא :
    סינדקוויל הולך לתת רצף של מכות ראש ודיי מצליח אתה רואה שאלאקיד לאט לאט מתחיל לנסות להתאמץ עד שהוא נראה במלוא העוצמה והוא עושה כדור אנרגיה עם הקרן שלו שמלאה בחשמל והוא משחרר אותה אבל בדיוק סידקוויל מכה בעוד מתקפת ראש , בוווום אתם שומעים קולות ואז נוצר עשן כבד , כעבור כמה שניות את רואה את סינדקוויל על הרצפה נראה מחושמל מנסה לקום במלוא הכוח אבל עולה לאט לאט , אלאקיד על הרצפה מנסה גם לקום , מצליח אבל נופל. סינדקוויל הוא המנצח.

טריי :
    לפני שאתה מספיק להגיד משהו ולהויצא את הפוקדור פיקאצ'ו עורד מהקטף של אש ונוצר אור לבן סביב קאטרפי וכעבור כמה שניות אתם רואים מטפוד!.
    פרישה

13. משתמש מנוסה
    שם: שון
    [COLOR=#2f4f4f][SIZE=2][B]
    טריי :
    לפני שאתה מספיק להגיד משהו ולהויצא את הפוקדור פיקאצ'ו עורד מהקטף של אש ונוצר אור לבן סביב קאטרפי וכעבור כמה שניות אתם רואים מטפוד!.
    "אני לא מאמין התפתחת למטפוד" אני אומר בשמחה ובהתרגשות.
    "היי מטפוד אני חושב שניהיה חברים טובים: אני אומר לו עם חיוך ומושיט את ידי אליו בכדי להרים אותו.
    "אש תודה רבה לך" אני אומר לו בשמחה.

14. משתמש מנוסה
    [COLOR=#2f4f4f][B]
    מריסה :
    זה נראה שטסוטג'ה לוקח את זה ברצינות כאשר הוא שם יד על התמונה וזה נראה שהוא רוצה כבר להתחיל את המסע לשכם , אחרי זה הוא קופץ לך לתוך הידיים .
    COLOR]

"אתה רוצה להתחיל טאסטוג'ה?" אני מחויכת .
    "אז בוא ונצא כבר ,כי אנחנו נהיה הכי טובים !!!" אני אומרת לו ,והלב שלי פועם ואני יוצאת
    מהחדר ,ורצה ליציאה , בדרך אני אומרת לאימי "ביי ,אימא" וזזה.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי ShiFteR;823462
    [SIZE=2
    לי :
    [/SIZE]טורצ'יק לא מחכה שנייה ותוקף את לרויטר בניקור שהוא על הרצפה ומכה בו בחוזקה ומעיף אותו חזרה לכיוון הלבה אבל נעצר כי נתקע באחד הסלעים הגדולות , הוא מנסה לקום אך הרגליים שלו רועדות אבל לבסוף מצליח לקום , הוא מתנשף לוקח אוויר מרים את הסלע הגדול ומתכוון לזרוק אותה על טורצ'יק.

[/SIZE][/COLOR]
    אני אומר לטורצ'יק"תשתמש בניקור ותנקר תאבן שלריוטר מעיף עליך.ואז תשתמש בניקור על לרויטר"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 13 מתוך 19 ראשוןראשון ... 31112131415 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •