[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
~HannibaL ThE Cannibals~
הנער אומר לך בגלילות:"זירו,זה השם שלי,זירו פלאש,ועומר ג'ונס וליירה לאנס הם לא מוזרים קצת מעצבנים אבל לא מוזרים,הם חזרו ממקדש סונופויט,שמעת מה קרה שמה,עם רג'יגיגאס?",אתה רואה משהו מסתכל עליך במבט לעצים.
שלושת המחוזות
אתה רואה את הסטרלי משתמש במתקפת ציפור אמיצה,אתה לא מאמין למראה עיניך,אתה רואה שהמתקפה פוגעת בשינקס ומביסה אותו כהוגן,הנער שניצח שואל אותך:"מה אמרת על ששינקס ינצח את סטרלי?".
כינוי:PikaRevulotion
שם במשחק:עומר דאיר.
תיאור:בעל שיער בלונדיני קצר,חולצה עם שרוולים קרועים ומכוסה בכתמים מוזרים,מכנסי ג'ינס משופשפות וכובע עם סמל של פוקדור בצבע סגול (מאסטר בול).
פוקימון התחלתי:אפשר פיקאצ'ו? ואם לא אז פוקימון חשמל אחר? (אם לא תגיד לי בפרטי או פה ואני יערוך)
פוקימונים:
תגים:
ציוד:
כסף:
בקשות:רשמתי למעלה בפוקימון ההתחלתי,וגם אם אפשר את הפוקימונים של המשחק הקודם..
~HannibaL ThE Cannibals~
זירו הרכין מבט ואמר בקול שבור:"רג'יגיגאס נשבר מכבליו הוא לקח את הכוחות של שלושת הרג'ים,מתכת,קרח ואבן,והשמיד או יותר נכון ניסה להשמיד את העיר סונופויט אך מאמן בעל גלימה זהובה הצליח להרגיע אותו ולעצור אותו,אף אחד לא יודע מי זה המאמן המסתורי".
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
~HannibaL ThE Cannibals~
זירו מחייך אליך ואומר לך:"דברים מסתוריים אפשר למצוא פה,סינו עכשיו הוא כמו מבוך,זכור לא לאבד את עצמך במבוך הזה,אל תתפתה ללכת בדרכיי האופל שלו" ולפני שהוא מספיק לומר עוד משהו אחד הוא נעלם,אתה רואה ראלטס זוהר יוצא מהשיחים.
שלושת המחוזות
הנער מחייך אליך ואומר לך:"כן,אשמח להילחם אבל סטרלי שלי זקוק למנוחה קלה,יש לי פוקימון שנראה לי שיהיה אתגר לנצח אותו,מינכינו אני בוחר בך!" אתה רואה מינכינו [הפוקימון ארנב הזה מהדור החמישי,מספר 572] מוכן לקרב.
~WarWolf~
אתה ופיקאצ'ו צופים בקרב של שני הילדים,אתה רואה שפיקאצ'ו מסתכל בהערצה על יכולות הברק של שינקס,אתה רואה ששינקס משתמש במתקפות כמו כדור ברק,שיתוק,ורעם,לבסוף סטרלי מובס ושינקס רץ למאמנו.
אני אומר לנער"מינכונו הוא פוקימון חלש הפוקימון שלי כנראה יביס אותו.דרך אגב מה שמך?.שמי לי"פורסם במקור על ידי טום רידל;1035475
[B
אני מוציא החוצה את צ'ימצ'אר שלי ואומר לו"רוץ לעבר מיכנונו ותשתמש עליו בשריטה ואז תשתמש במחשבה"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אני אלך למאמן עם השינקס ואגיד לו:"היי!אני טרי וזה פיקאצ'ו, אני רציתי לומר שאהבתי מאוד את הקרב שלך ומזל טוב על הניצחון!"~WarWolf~
אתה ופיקאצ'ו צופים בקרב של שני הילדים,אתה רואה שפיקאצ'ו מסתכל בהערצה על יכולות הברק של שינקס,אתה רואה ששינקס משתמש במתקפות כמו כדור ברק,שיתוק,ורעם,לבסוף סטרלי מובס ושינקס רץ למאמנו.
NYO HO HO BITCH
~HannibaL ThE Cannibals~
אתה שומע את קולו של עומר שאומר:"ליירה,הילד מצא אותו,הוא מצא את הראלטס האגדי!"אתה רואה שהראלטס הזוהר משתמש בשיגור ונעלם לך בלי שהצלחת לתפוס אותו.
שלושת המחוזות
הילד לא עונה לך,אתה רואה שמינכינו משתמש במתקפת קרן על חושית שפוגעת בצ'ימצ'אר ומשתקת אותו,הילד מחייך אליך ואומר לך:"שמי ליאו,המינכינו הכביכול חלש שלי הולך לנצח את צ'ימצ'אר הכביכול חזק".
JARI95
*להבא בלי שגיאות כתיב.
אתה רואה שהילדים כבר סיימו את הקרב שלהם,אתה רואה שכול אחד מהם הולך לדרכו,המאמן בעל הסטרלי מוציא בוויזל ומתחיל לשחות בעזרתו בים הגועש,המאמן בעל השינקס פשוט ממשיך בדרכו.
~WarWolf~
הילד מסתכל עליך במבט בוחן ואומר לך:"שלום לך טרי,מעוניין בקרב שלוש על שלוש,הרגע סיימתי קרב של שש על שש כמובן כמו שכבר ראית ניצחתי בו,כמה קרבות ראית?".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)