Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 6 מתוך 102 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 1524
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ~WarWolf~
    אתה מרגיש את הכוויה של פיקאצ'ו מתחילה לשרוף גם לך,אתה מרגיש גם שהשיתוק הולך ונעלם,אתה קולט שפיקאצ'ו הולך להשתמש במכת ברק קטלנית אליך ואליו.
    אני אלך מפיקאצ'ו כדי שלא אפגע ממכת הברק.
    NYO HO HO BITCH

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    שלושת המחוזות
    אתה רואה שליאו לא בורח אלא נשאר להילחם,ליאו מוציא עוד חמישה פוכדורים ואתה רואה:שינקס,סטרלי,ריאולו,טייפלוז'ן וסניזל בנוסף למינכינו.
    אני אומר לליאו"מתי השגת את כול הפוקימונים החזקים האלו?.חשבתי שאתה מאמן מתחיל כמוני אבל טיעתי כמו שאני רואה.עם כך בהצלחה לך להביס את 3 האורסניגים האלו עם הפוקימונים שלך תצליח להביסאותם בקלות אני חושב.אל תדאג צ'ימצ'אר שלי יעזור לפווקימונים שלך". אני אור לצ'ימצ'אר"שריטות על אחיד האורסניגים"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    MarshMellow
    את רואה שהלילה הולך ומתקרב,הים של העיירה סנדג'ם נרגע מעט,הגלים פוגעים בחול,הירח המלא משקיף מהשמיים,את רואה את פסגת הר קורונט.
    'כדאי שאגיע במהרה אל העיר.' אני אומרת בליבי ומסתכלת על השמיים הכהים, אני ממשיכה ללכת בהליכה מהירה על השביל המוביל אל העיר ג'ובילייף.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

4. משתמש מנוסה
    [FONT=][/SIZE]

n
    [SIZE=2[/SIZE]

[SIZE=2[/SIZE]
    [SIZE=2[/SIZE]

JARI95
    *כמעט טובה ההודעה,ולמה הציטוט כזה ארוך ועוד פעם אחת אני רואה אץ "~~" אני העיף אותך כי זה לא רשום אצל אף אחד,וחלאס אם שגיאות הכתיב,לא יודע לכתוב כמו שצריך אל תשחק במ''תים במיוחד לא שלי כי אולי אחרים לא מכבידים אבל אני כן!
    אתה רואה שהפוקדע שלך כבוי,אתה רואה שכתוב בצד:"אנרגיה סטטית גבוהה מדי פוקדע זה אינו מסוגל לקלוט מידע בעצומה כזו".

[SIZE=2[/SIZE]

~~
    [SIZE=2[/SIZE]

מי זה הפוקימון הזה טריקו קפוץ מעץ לעץ ושתראה שיש סכויי הצלחה גבוהים קפוץ ותישתמש במכה
    נערך לאחרונה על ידי JARI95, 02-26-2011 בשעה 07:46 PM

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    _KoDak_
    *כן רשום אני בדקתי.
    אתה רואה שסניבי שלך אינו מקשיב לך ופשוט מתחפר באדמה כאחוז תזזית,אתה רואה את הגלים שהבוויזלים יוצרים פוגעים בבור שבו סניבי התחבא.
    בסדר אני אבדוק שוב..אבל איפה בדף של הרשומים?איפה שכתוב מי רשום ומי לא?כלומר בתוך בטופס?
    תוכל לומר לי את המתקפות כי אני לא רואה ..
    --
    אני אומר לסניבי "תיזהר ! " ואלך לכיוון סניבי ואנסה להגן עליו מהגלים שהבוויזלים יצרו .
    ואז אומר לסניבי "אתה מפחד?אם כן אני אעזור לך לא לפחד !

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    Pokefan
    [COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר לא מגיב לשאלתך אתה רואה אי קטן בים,אי די קרוב לפה,מספיק אולי חמש דקות של נסיעה בסירה מהירה כדי להגיע לאי המסתורי הזה,אתה שומע קול של איש זקן שאומר:"נסיעה לאי הנעלם,נסיעה לאי הנעלם".

''מהר צ'ארמנדר בואי נלך לאיש הזה גם אותי מסקרן האי ה''נעלם'' הזה'',
    אומר לצ'רמנדר וארוץ איתה לכיוון האיש,שאגיע אליו אומר
    ''סלח לי אדוני,האם תואיל בטובך להסיע אותנו לאי ששם (אצביע על האי המסתורי),אנחנו ממש רוצים לחקור אותו,
    דרך אגב אולי תוכל להסביר לנו טיפה על אודות האי הזה??'',
    אחכה לתשובתו במחשבות על מה שמצפה לנו באי.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

7. Surgeon of Death
    ~[B][U][FON

Bhrui10
    הילד בעל הסטרלי אומר לך:"נעשה מין כזה טורניר,אתה נגד מי שמפסיד,ומי שמנצח בקרב הבא נלחם נגד מי שינצח בקרב הזה,בסדר?" הילד בעל השינקס אומר:"נחמד,אבל זה יכול להיות עוד קרב בין שנינו לא?".
    [C
    [/FONT]
    ."רק יכול להיות"
    מחייך
    בזנן שהם נלחמים,מוציא את צ'ארמנדר ועושה איתו היכרות

8. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    אתה רואה שמדקיפ קצת עצבני אליך,אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלט פלסטיק שכתוב בו באותיות לבנות:"ברוכים הבאים לעיר ג'ובילייף,עיר של קסמים ואבני פיתוח".

שלושת המחוזות
    אתה רואה את האוסרינג שצ'ימצ'אר מנסה לפגוע בו משתמש במתקפת קרן על שפוגעת בצ'ימצ'אר שלך בחוזקה רבה,ליאו אומר לך:"אני אמשיך מפה אם לא אכפת לך,טייפון תשתמש במתקפת טייפון להבה!"אתה רואה גל של אש פוגע באוסרינגים,ליאו אומר לך:"אל תנסה לתפוס אותם,אוסרינג הם קשי אילוף,אם אתה רוצה אני אתן לך טדיאורסה שקיבלתי,רוצה?".

Pokefan
    אתה שומע את האיש אומר לך:"שמי הוא צ'רלס ברון אבל תקרא לי צ'רלס או צ'ארלי או אדון ברון לא אכפת לי יש הרבה אגדות על האי הנעלם,אני יודע שאחת מהן היא נכונה,האי הזה מופיע שמי שגר בו לטיאס ולטיאוס נמצאים,והאי נעלם שהם עוזבים,אני זוכר גם מאמן שהגיע לשם כדי למצוא את השניים,הוא הגיע לאי שהוא היה נמצא אך שעה לאחר מכן האי נעלם,המאמן לא חזר מעולם".

Bhrui10
    אתה רואה שצ'רמנדר שלך מסתכל בעניין כדי ללמוד על שיטות הקרב של המתמודדים נגדו,אתה מבין שיש לצ'רמנדר שלך אסטרטגית קרב נגד השניים או אחד מהם,אתה רואה שהוא מתמקד בעיקר בסטרלי.

_KoDak_
    *חבטה וצעקה.
    אתה רואה שסניבי מוכן לקרב ולא מפחד נגד הבוויזל שמולו,אתה רואה את הגלים מתנפצים על הסלעים,אתה רואה ריאולו בעל סרט אדום סביב צווארו מתקרב,כנראה פראי.

JARI95
    *יש לך צ'אנס אחרון,עוד פעם אחת אני רואה ציטוט ארוך מדי או הודעה לא מושקעת,תגיד שלום מהמשחק.
    אתה רואה שטריקו יוצא מהשיחים בפחד רב ומאחוריו יוצא מגנמייט עצבני למראה,שמשתמש במתקפת ברק על הפוקדע שלך שנכבה מיד.

MarshMellow
    את רואה שסקווירטל מסתכלת בעניין רב מאוד על הר קורונט,את רואה משהו כהה ורחוק שנראה כמו נחש ארוך מאוד מתקרב אל ההר ונעלם בפסגה שלו,את שומעת כול שאומר:"נכון הר קורונט מרתק?".

~WarWolf~
    *להבא יותר מושקע בבקשה.
    אתה מצליח לברוח בערך שנייה לפני שפיקאצ'ו משגר את הברק הקטלני ביותר שלו,אתה רואה סילון חשמל פוגע בשמיים,אתה מרגיש איך האדמה רועדת,אתה רואה איך הגלים נשברים,אתה רואה דרקון ירוק יוצא מהענן שפיקאצ'ו פגע בו,אתה רואה את ריקואזה.

9. Surgeon of Death
    [
    Bhrui10
    אתה רואה שצ'רמנדר שלך מסתכל בעניין כדי ללמוד על שיטות הקרב של המתמודדים נגדו,אתה מבין שיש לצ'רמנדר שלך אסטרטגית קרב נגד השניים או אחד מהם,אתה רואה שהוא מתמקד בעיקר בסטרלי.
    NT][/COLOR]
    חושב על אסטרטגיות קרב גם כן בשביל צ'ארמנדר ממשיך לצפות בקרב,לעומת צ'ארמנדר,צופה בעיקר בשינקס

10. משתמש מנוסה
    Bhrui10
    אתה רואה ששינקס אוהב להשתמש במתקפות שלא יוצרות מגע עם סטרלי,אתה גם רואה שסטרלי מנסה להתקרב לשינקס כמה שרק אפשר בשביל להשתמש במתקפה פיזית חזקה מאוד.

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ~WarWolf~
    *להבא יותר מושקע בבקשה.
    אתה מצליח לברוח בערך שנייה לפני שפיקאצ'ו משגר את הברק הקטלני ביותר שלו,אתה רואה סילון חשמל פוגע בשמיים,אתה מרגיש איך האדמה רועדת,אתה רואה איך הגלים נשברים,אתה רואה דרקון ירוק יוצא מהענן שפיקאצ'ו פגע בו,אתה רואה את ריקואזה.
    "אימאל'ה!ריקואזה!" אצרח, אקח איתי את הילדה,פיקאצ'ו והוולפיקס שלה ואנסה לברוח מהמקום.
    NYO HO HO BITCH

12. Surgeon of Death
    Bhrui10
    אתה רואה ששינקס אוהב להשתמש במתקפות שלא יוצרות מגע עם סטרלי,אתה גם רואה שסטרלי מנסה להתקרב לשינקס כמה שרק אפשר בשביל להשתמש במתקפה פיזית חזקה מאוד.
    אוקי,שינקס הוא טיפוס של מתקפות מיוחדות,מענין אצטרך לאמר לצ'ארמנדר לבלבל את שינקס כדי שלא יפגע בו ואז אתן לצ'ארמנדר לפגוע בו מקרוב ולהפילו חושב לי

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

שלושת המחוזות
    אתה רואה את האוסרינג שצ'ימצ'אר מנסה לפגוע בו משתמש במתקפת קרן על שפוגעת בצ'ימצ'אר שלך בחוזקה רבה,ליאו אומר לך:"אני אמשיך מפה אם לא אכפת לך,טייפון תשתמש במתקפת טייפון להבה!"אתה רואה גל של אש פוגע באוסרינגים,ליאו אומר לך:"אל תנסה לתפוס אותם,אוסרינג הם קשי אילוף,אם אתה רוצה אני אתן לך טדיאורסה שקיבלתי,רוצה?".
    .[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר לליאו"תודה לך אבל פוקימוני נורמל הם לא הפוקימונים שלי.אני יודע שאנימפסיד פוקימון חזק אך אני לא רוצה אורסניגג או התת התפחות שלו.אני רואה שאתה והפוקימונים שלך מסתדרים מצוין נגד 3 האורסניגים אז אני וצ'ימצ'אר נלך ונמשיך במסע שלנו.אז להתראות ובהצלחה במסע שלך". אני מחזירה את צ'ימצ'אר והולך לכיון הדוג'ו שבעיר טינליף

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    שלושת המחוזות
    ליאו מחזיק לך חזק בכתף ואומר לך:"אוסרינג הם פוקימונים מסוכנים,אסור לעצבן אותם,זכור את זה,להתראות" אתה רואה שליאו מוציא סטרפטור וסטרפטור משתמש במתקפת תעופה והוא וליאו ממשיכים בדרכם,אתה רואה פוכדור אדום לבן מונח על הרצפה אתה רואה לידו פתק שבו כתוב:"ללי מליאו,בהצלחה במסע,נתראה כשנתראה".

Bhrui10
    אתה רואה ששינקס ממשיך להתחמק ומשתמש במתקפת רעם כדי להרחיק את סטרלי,אתה רואה ששינקס משתמש במתקפת טעינה,אתה מרגיש שיש רמת חשמל סטטי גבוהה באוויר,אתה מבין ששינקס עומד להשתמש במתקפה המנצחת שלו.

~WarWolf~
    אתה רואה שמהאדמה יוצא גראודון אדום ענק שחוסם לך את הדרך,אתה רואה שמהים יוצא הלוויתן האגדי-קיוגר,אתה מבין כול הדרכים-השמיים,המים והאדמה נחסמו על ידי האגדיים,אתה שומע שאגה מפיו של ריקואזה.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלושת המחוזות
    ליאו מחזיק לך חזק בכתף ואומר לך:"אוסרינג הם פוקימונים מסוכנים,אסור לעצבן אותם,זכור את זה,להתראות" אתה רואה שליאו מוציא סטרפטור וסטרפטור משתמש במתקפת תעופה והוא וליאו ממשיכים בדרכם,אתה רואה פוכדור אדום לבן מונח על הרצפה אתה רואה לידו פתק שבו כתוב:"ללי מליאו,בהצלחה במסע,נתראה כשנתראה".
    [/SIZE[/FONT][/COLOR]
    אני חושב לעצמי'איזה כיף לליאו נותן לי פוכדור מתנה בטח יש בו איזה פוקימון.זה כנראה הטדיאורסה שסירבתי לבסל אותו.אבל אם היה משם טדיאורסה אני אקח אותו בשמחה'.אני לוקח את הפוכדור מהאמה ואז פותח בהתרגשות את הפוכדור שליאו נתן לי ומחכה לראות איזה פוקימון קיבלתי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 6 מתוך 102 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •