Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 15 מתוך 102 ראשוןראשון ... 513141516172565 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 1524
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    אתה רואה שריקואזה אומר לך:"אנחנו מתקרבים לאי איירון,או יותר נכון ממה שנשאר ממנו,המשימה שלך היא למצוא את חורבות האי איירון ולמצוא שמה את הנבואה הקדומה,המשימה מסוכנת,לא בגלל הפוקימונים שלא נמצאים שמה אלא בגלל שיש שמה דברים נוראים יותר".
    "ואני בטוח שלא תגיד לי מה הדברים עד שנגיע לשם, נכון?" אומר לריקואזה.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    האיש מסתכל אליך בחשד ואומר לך:"סתם,יש לי שמה מפגש עם עוד כמה חברים,זה לא משנה איזו סיבה יש לי,טוב להתראות,תודה שוב" הוא נוגע בכתף שלך,הרגשה כזו לא הרגשת בחיים שלך,אתה מרגיש כאילו הכתף שלך קופאת.

Bhrui10
    הדמות מתקרבת ואומרת לך:"אני הוא באמת ראשיהם,לכול אגדי יש את היכולת להפוך ליצור דמוי אנוש בשביל לתקשר עם בני אדם,רק מעט פוקימונים אגדיים יכולים לתקשר בטלפתיה עם בני אדם,זה ברור?".

KoDak
    אתה רואה שהצל לאט-לאט משתנה,אתה רואה שהוא באמת צל,אך הוא די שונה מצל אדם,אתה רואה שיש לו פנים מוזרות,עיניים כחולות בוהקות,אתה רואה את דארקאי!

YamiYugi
    ריקואזה אומר לך:"מצטער אבל אפילו אני לא יודע מה יש בחורבות האלה,מצטער" אתה רואה שריקואזה מתפוגג באוויר כלא היה,אתה רואה שהאבן שטה לכיוון סוג של אי שחציו במים.

3. NYO HO HO
    YamiYugi
    ריקואזה אומר לך:"מצטער אבל אפילו אני לא יודע מה יש בחורבות האלה,מצטער" אתה רואה שריקואזה מתפוגג באוויר כלא היה,אתה רואה שהאבן שטה לכיוון סוג של אי שחציו במים.
    "טוב, כנראה שזה האי איירון.." אומר לעצמי ואסתכל על הפוכדור של פיקאצ'ו בדאגה ואומר לא:"אל תדאג, אני ארפא אותך." ואלך לכיוון האי.
    NYO HO HO BITCH

4. Surgeon of Death
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    The Saw
    [COLOR=#0
    Bhrui10
    הדמות מתקרבת ואומרת לך:"אני הוא באמת ראשיהם,לכול אגדי יש את היכולת להפוך ליצור דמוי אנוש בשביל לתקשר עם בני אדם,רק מעט פוקימונים אגדיים יכולים לתקשר בטלפתיה עם בני אדם,זה ברור?".
    [/SIZE]
    [/COLOR]
    "אוקי זה ברור"
    "למה זימנת אותי לכאן רשאירם?" שואל במבט מתעניין

5. משתמש מנוסה
    Bhrui10
    ראשיהם מרכין את ראשו ואומר לך בקול צלול אך מוטרד:"יש סכנה בים ילד,הכוחות שלי לא מספיקים בשביל לעצור אותה אך שלחתי את שלושת חבריי:קיוגר,לוגיה ומאנפי ואף אחד מהם לא חזר,ראיתי חיזיון שלוגיה שלח אליי,בוא הוא רואה משהו מפחיד,משהו לא אנושי ולא פוקימוני,משהו אחר,אני צריך שתעצור את הדבר הזה,האם אתה מוכן?".

YamiYugi
    אתה מרגיש שמשהו רע קורה באי הזה,אתה רואה שגם פיקאצ'ו מרגיש בזה,אתה רואה שהאבן פוגעת במשהו קשה,אתה מרים את הראש ואתה רואה פסל את דיאגלה נלחם נגד משהו שדומה לדיאגלה אך די שונה.

6. NYO HO HO
    YamiYugi
    אתה מרגיש שמשהו רע קורה באי הזה,אתה רואה שגם פיקאצ'ו מרגיש בזה,אתה רואה שהאבן פוגעת במשהו קשה,אתה מרים את הראש ואתה רואה פסל את דיאגלה נלחם נגד משהו שדומה לדיאגלה אך די שונה.
    "וואוו!" אומר בבהלה ואסתכל על המלחמה "כנראה זה פריימר דיאלגה", אתאשט ואלך לכיוון המלחמה.
    NYO HO HO BITCH

7. Surgeon of Death
    Bhrui10
    ראשיהם מרכין את ראשו ואומר לך בקול צלול אך מוטרד:"יש סכנה בים ילד,הכוחות שלי לא מספיקים בשביל לעצור אותה אך שלחתי את שלושת חבריי:קיוגר,לוגיה ומאנפי ואף אחד מהם לא חזר,ראיתי חיזיון שלוגיה שלח אליי,בוא הוא רואה משהו מפחיד,משהו לא אנושי ולא פוקימוני,משהו אחר,אני צריך שתעצור את הדבר הזה,האם אתה מוכן?".
    /SIZE][/FONT][/COLOR]
    "אני אנסה רשאיראם,אנסה"

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDak
    אתה רואה שהצל לאט-לאט משתנה,אתה רואה שהוא באמת צל,אך הוא די שונה מצל אדם,אתה רואה שיש לו פנים מוזרות,עיניים כחולות בוהקות,אתה רואה את דארקאי!
    "דארקרי ? ! " אשאל בבהלה .
    "עכשיו הכל מובן .." אומר לו .
    "אני בעדך ואני לא רוצה לפגוע בך ..רק ספר לי בבקשה ..מה התוכנית שלך ? אני אעזור לך בה ! ראית שאני לא פוחד ! אפילו מדארקריי לא פחדתי ..אז אם יהיה לך את האומץ ..ואם אתה באמת חזק נראה אותך אומר לי מה אתה רוצה ואצטרף אליך .."

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    האיש מסתכל אליך בחשד ואומר לך:"סתם,יש לי שמה מפגש עם עוד כמה חברים,זה לא משנה איזו סיבה יש לי,טוב להתראות,תודה שוב" הוא נוגע בכתף שלך,הרגשה כזו לא הרגשת בחיים שלך,אתה מרגיש כאילו הכתף שלך קופאת.

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    'מעניין מי זה האיש הזה...'אחשוב לעצמי בחשש ואז אלך לעיר פלוארמה כדי לאמן את מדקיפ ואולי למצוא את ראלטס הזוהר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שלט עץ ישן שבו כתוב:"מערת האגדה" אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה מין מערה ארוכה מאוד,אתה מבין שזו הדרך שמובילה לעיירה פלורמה.

Bhrui10
    ראשיהם מחייך ואומר לך:"תודה,המשימה שלך היא למצוא את חבריי,להציל אותם ולגלות מה קורה בים הצפוני" אתה רואה עוד אור לבן ואתה מוצא את עצמך על רפסודת עץ ישנה,אתה רואה שהפוכדור של צ'רמנדר נמצא לידך.

KoDak
    אתה רואה שדארקאי נעלם באוויר,אתה רואה שגם ריאולו והסרט שלו נעלמו,אתה רואה עוד חיזיון שוב החיזיון ממקודם אך שונה,אתה רואה את לטיאוס אומר בזעם:"לא דארקאי אני שונא את הדרכים שבהם אתה הלכת,דרכי הרשע לך מהאי הנעלם וחזור לאי שלך!".

YamiYugi
    *אתה מודע לכך שאלו רק פסלים.
    אתה רואה עוד ועוד פסלים,הפעם אתה רואה פסל של גרוויבל,ומולו דאקסנויר נראה שהם נלחמים זה נגד זה,אך זה לא ברור,אתה מרגיש משב רוח מוזר שאומר לך להמשיך בכיוון הזה.

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDak
    אתה רואה שדארקאי נעלם באוויר,אתה רואה שגם ריאולו והסרט שלו נעלמו,אתה רואה עוד חיזיון שוב החיזיון ממקודם אך שונה,אתה רואה את לטיאוס אומר בזעם:"לא דארקאי אני שונא את הדרכים שבהם אתה הלכת,דרכי הרשע לך מהאי הנעלם וחזור לאי שלך!".

"לטיאוס ? " אשאל אותו .
    "אתה יכול לבוא שנייה ..אני רוצה לומר לך משהו על הצל המיסתורי והריולו שלו ..זה חשוב באמת .."

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    KoDak
    אתה רואה שמהשמיים מגיע נער לבוש כחול סמל משולש אדום מסומן על חולצתו,עיניו בצבע אדום,הוא שואל אותך:"קראת לי ילד?".

13. Surgeon of Death
    The Saw
    אתה רואה שלט עץ ישן שב

Bhrui10
    ראשיהם מחייך ואומר לך:"תודה,המשימה שלך היא למצוא את חבריי,להציל אותם ולגלות מה קורה בים הצפוני" אתה רואה עוד אור לבן ואתה מוצא את עצמך על רפסודת עץ ישנה,אתה רואה שהפוכדור של צ'רמנדר נמצא לידך.

[B][/B
    "עדיף שלא אוציא אותו. פוקימון אש וגם הוא חטף שריטה חמורה מהקרב של טדיאסורה" אומר לעצמי תוך כדי מנווט את הרפסודה בים

14. משתמש מנוסה
    Bhrui10
    אתה ממשיך לשוט בים המסתורי,לבד,אתה לא רואה אפילו פוקימונים בשמיים או במים,פשוט לבד,ואז זה קורה,אתה רואה יצור דמוי לוגיה אך שחור משחור יוצא מהמים,היצור הזה שואג שאגה רמה ומסוכנת.

15. Surgeon of Death
    Bhrui10
    אתה ממשיך לשוט בים המסתורי,לבד,אתה לא רואה אפילו פוקימונים בשמיים או במים,פשוט לבד,ואז זה קורה,אתה רואה יצור דמוי לוגיה אך שחור משחור יוצא מהמים,היצור הזה שואג שאגה רמה ומסוכנת.
    "לוגיה!,מה קרה לו?" אשאל את עצמי הוא נראה אפל וקר יותר מתמיד,מענין מה הסיבה לכך אחשוב

עמוד 15 מתוך 102 ראשוןראשון ... 513141516172565 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •