Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 16 מתוך 102 ראשוןראשון ... 614151617182666 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Bhrui10
    אתה רואה שהלוגיה השחור הזה רואה אותך ומתחיל להשתמש במתקפה לא מוכרת,אתה רואה שזה נראה כמו קרן על אך יותר שחורה,אתה רואה מגן מוזר מופיע לפניך שחוסם את המתקפה של הלוגיה.

2. Surgeon of Death
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    Bhrui10
    אתה רואה שהלוגיה השחור הזה רואה אותך ומתחיל להשתמש במתקפה לא מוכרת,אתה רואה שזה נראה כמו קרן על אך יותר שחורה,אתה רואה מגן מוזר מופיע לפניך שחוסם את המתקפה של הלוגיה.
    "המתקפה הזאת,נראת כל כך מוזרה,לוגיה הפך לאפל!" מביט אל עבר מקור המגן בהפתעה

3. משתמש סופר ספאמר
    [B][U][COLOR=black]~[/COLOR
    איתי
    אתה רואה שראלטס שוב לא מקשיב לך והוא משתמש בשיגור בשביל להתקיף את אקנס מאחוריך,אתה רואה כאילו האוויר זז בצורה מאוד מסוים,אתה רואה דמות אך לא מצליח לזהות אותה,ספק פוקימון,ספק אדם,ספק משהו הרבה יותר מסוכן.
    אני אומר ''וואו מה זה יכול להיות?'' ואני חושב 'אני יבדוק אחרי הקרב מה זה'
    ואני צועק לראלטס ''אני פוקד עליך לתקוף את אקנס בעל חושי ותעיף אותו באוויר''
    ואני מתפלל שהוא יקשיב לי

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][U][FONT=Arial
    שלושת המחוזות
    אתה רואה שצ'ימצ'אר משתמש במתקפת שריטות חזקות אך צ'יקוריטה בעל הגנה חזקה מאוד שהוא לא ייפגע מספיק חזק כדי לא להיות מובס על מתקפת הצ'ימצ'אר שלך,אתה רואה שצ'יקוריטה משתמש בסינתזה.

[/SIZE][/FONT]
    אני אומר לצ'ימצ'אר"נו מה הבעיה שלך לפגוע בצ'חיקוריטה הזה.יאלה מהלך חדש נסה להשתמש בחפירה.אם לא תצליח לא נורא.רוץ לעבר אחד העצים ותקוף אותו בשריטות.כך שהשריטות יחתכו תעץ ויפלו אותו על צ'יקוריטה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDak
    אתה רואה שמהשמיים מגיע נער לבוש כחול סמל משולש אדום מסומן על חולצתו,עיניו בצבע אדום,הוא שואל אותך:"קראת לי ילד?".
    "לטיאוס ? איך הפכת לנער ? " אשאל בעודי המום .
    ואז אומר "רציתי לומר שהדרקראי הזה יש לו ריולו שאם הוא ייגע בך הוא יעתיק לך את המתקפות ! אז תזהר ! "
    ואחכה לתגובתו .
    ואז אשאל "דרך אגב..אני וחבר שלי סניבי היינו רוצים שתיקח אותנו גבוה גבוה לשמיים בכדי שנוכל להסתכל מלמעלה על השטח ולנסות למצוא פוקימון טוב ..תוכל לעזור לנו ? אנחנו חייבים חבר לצוות או שדארקריי ייתפוס אותנו שוב .."

Spoiler ספוילר

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    *אתה מודע לכך שאלו רק פסלים.
    אתה רואה עוד ועוד פסלים,הפעם אתה רואה פסל של גרוויבל,ומולו דאקסנויר נראה שהם נלחמים זה נגד זה,אך זה לא ברור,אתה מרגיש משב רוח מוזר שאומר לך להמשיך בכיוון הזה.
    הניסוח לא היה ברור..
    ---------------------
    "מה קורה פה?מה אלא הפסלים האלה?" אומר ואמשיך ללכת.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    אתה רואה שלט עץ ישן שבו כתוב:"מערת האגדה" אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה מין מערה ארוכה מאוד,אתה מבין שזו הדרך שמובילה לעיירה פלורמה.

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אחפש פוקימונים לתפיסה במערת האגדה כדי לתפוס וגם לאמן את מדקיפ.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה זובאט,הרבה מאוד זובאט,אתה רואה שהם ישנים כנראה,כמו כול העטלפים זובאט ישן לו במהופך.

שלמח''הם
    אתה רואה את צ'ימצ'אר שלך משתמש שוב ושוב בשריטות,אתה רואה שלצ'יקוריטה זה לא כול-כך מזיז הרבה,אתה רואה שהקרב מול האיש המסתורי הזה יהיה קשה גן בלי פיקאצ'ו.

Bhrui10
    אתה שומע קול עמוק בראשך שאומר לך:"לא,הפוקימון שעומד לפניך הוא אינו לוגיה,הוא שאדו-לוגיה,יש שלושה זנים של פוקימונים:פוקימונים רגילים,שאדו-פוקימון,וסייבר פוקימון".

KoDak
    לטיאוס מחייך ואומר לך:"מצטער אך אני פוקימון חופשי ואינני נשמע לעצות ולבקשות של אדם שאינני סומך אליו" אתה רואה שלטיאוס נעלם ואתה מתבונן בריק.

YamiYugi
    אתה רואה פורטל ירוק מוזר נפתח לפתע,אתה רואה שריקואזה מחייך ואומר לך:"המשימה מחכה לך בצד השני לא הפורטל,אני גם יהיה שמה,רק בצורת הפוקימון שלי,טיפ קטן,תחזיק טוב-טוב את הפוכדור של פיקאצ'ו".

יגאל
    אתה רואה שראלטס שוב אינו מקשיב לך,אתה שומע שאגה חזקה,אתה רואה את האוויר זז במהירות לכיוון אקנס ופוגע בו בצורה חמורה מאוד.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
    שלמח''הם
    אתה רואה את צ'ימצ'אר שלך משתמש שוב ושוב בשריטות,אתה רואה שלצ'יקוריטה זה לא כול-כך מזיז הרבה,אתה רואה שהקרב מול האיש המסתורי הזה יהיה קשה גן בלי פיקאצ'ו.
    [B][U][/FONT
    אני אומר למאמן"תגיד לצ'יקוריטה שלך לתקוף.הקרב הזה לא מתקדם לשום מקום.הקרב הזה עוד יכול להמשיך לעוד הרבה שעות.אז אם תרצה שהקרב יגמר תגיד לצ'יקויטה לתקוף.נמאס לי מזה שצ'יקריטה בקושי תוקפת". אני אומר לצ'ימצ'אר"נסה להשתמש בגחלתצ ואז בשריטות על צ'יקוריטה.אני רוצה שתגמור אותה שהקרב יגמר כבר"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שלמח''הם
    המאמן מחייך ואומר:"אתה ביקשת את זה,צ'יקוריטה קרן על!" אתה רואה את צ'יקוריטה משגר שוב קרן על,הקרן פוגעת מטווס אפס בצ'ימצ'אר שנפגע קשות והובס.
    2-1 למאמן המסתורי,הפסדת!

11. Surgeon of Death
    [
    Bhrui10
    אתה שומע קול עמוק בראשך שאומר לך:"לא,הפוקימון שעומד לפניך הוא אינו לוגיה,הוא שאדו-לוגיה,יש שלושה זנים של פוקימונים:פוקימונים רגילים,שאדו-פוקימון,וסייבר פוקימון".
    [[/FONT][/COLOR]
    נכון,הקול המוזר בראש שלי צודק חושב וממשיך להביט לעבר מקור המגן ומנסה לדעת מי יצר אותו

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלמח''הם
    המאמן מחייך ואומר:"אתה ביקשת את זה,צ'יקוריטה קרן על!" אתה רואה את צ'יקוריטה משגר שוב קרן על,הקרן פוגעת מטווס אפס בצ'ימצ'אר שנפגע קשות והובס.
    2-1 למאמן המסתורי,הפסדת!
    אני אומר לצ'ימצ'אר"היית טוב טוב אבל הפסדת לצ'יקוריטה.טוב עכשיו תנוח בפוכדור שלך".אני מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו ואז אונמר למאמן"הפוקימונים שלך נתנו קרב טוב עכשיו להתראות מקוה שנפגש גם בעתיד". אני ממשך ללכת לעבר העיר טוינליף ומתחם האימונים שלה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    שלמח''הם
    המאמן מרכין את ראשו ואומר לך:"מצטער אבל לא נפגש יותר,שלום לך,לי" אתה רואה את המאמן המסתורי והפוקימונים שלו נעלמים בפלאש כחול חזק מאוד.

Bhrui10
    אתה רואה שהמים שמתחת לשאדו-לוגיה שחורים כמוהו,אתה רואה פיבאס קטן שוחה לו לכיוון המים השחורים,אתה רואה שברגע שהוא נכנס למים השחורים,פיבאס הופך להיות שאדו-פיבאס!

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלמח''הם
    המאמן מרכין את ראשו ואומר לך:"מצטער אבל לא נפגש יותר,שלום לך,לי" אתה רואה את המאמן המסתורי והפוקימונים שלו נעלמים בפלאש כחול חזק מאוד.

[[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "איזה מאמן מוזר מאוד".אני מתחייל לרוץ במהירות לעבר העיר טוינליף שהגיע מהר לעיר.תוך מס' דקות ושם ארוץ למתחם האימונים של העיר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    אתה רואה פורטל ירוק מוזר נפתח לפתע,אתה רואה שריקואזה מחייך ואומר לך:"המשימה מחכה לך בצד השני לא הפורטל,אני גם יהיה שמה,רק בצורת הפוקימון שלי,טיפ קטן,תחזיק טוב-טוב את הפוכדור של פיקאצ'ו".
    "טוב ריקואזה, נתראה בצד השני!" אומר בחיוך, אחזיק חזק את הפוכדור של פיקאצ'ו ואלך לכיוון הפורטל.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 16 מתוך 102 ראשוןראשון ... 614151617182666 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •