Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 21 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1119202122233171 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 1524
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw

שלמח''הם
    אתה רואה דמות יוצאת לעברך אתה רואה שהיא די מזכירה את האחים המוזרים,חוץ מזה שלה אין את המשולש המוזר,לדמות יש שיער ורוד מסודר יפה,יש לה עיניים גדולות וכתומות הדמות אומרת לך:"מי אתה?".
    אני אומר לדמות"אמרתי לך אני מאמן מן העיר טוינליף הגעתי לפהי כי ראיתי דמות מיסתורית.שמי לי ויש לי 3 פוקימונים.אם אתה רוצה אני אזוב את המקום ולא אפריע לך.טוב תוכל להגיד לי מ יאתה?.אני אמרתי מי אני עכשיו תורך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YumiYugi
    אתה וריק ממשיכים בשביל האמצעי,לבסוף אתה רואה שני פוקימונים,זובאט וקופינג,אתה רואה מאחוריהם אבן מאוד מוכרת לך,האבן שאתה וריקואזה שטתם אליה,אתה שומע את קולו של ריקואזה אומר לך:"תיקח את האבן,זו המשימה שלך,קח את האבן ותיכנס לפורטל!".
    "טוב ריקואזה!" אענה לריקואזה וארוץ אל האבן בזמן שאתקיף את זובאט וקופינג במכת ברק.לאחר שאגיע אל האבן אקח אותה ואגיד לריק:"ביי ריק! היה נעים להכיר אותך!" ואלך אל הפורטל.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    אפשר להרשם?

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון יער אטרנה,אתה רואה בניין ישן מאוד שבו כתוב:"בית היציקה של פוגו,נפתח בשנת 1996,נחרב בשנת 2007".

שלמח''הם
    הדמות אומרת לך:"אני הוא מספרייט,ואתה פלשת לאזור שלי בסינו,עכשיו תתרחק אתה יודע מה קרה לבן אדם האחרון שהיה פה,הוא מת".

YamiYugi
    אתה תופס את האבן וקופץ איתה לפורטל,אתה רואה את המבט הזועם של ריק,אתה יוצא מהפורטל ואתה רואה שהאי איירון אינו נחרב,אתה רואה את הפסל של ריק שמביס את פריימר דיאגלה.

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון יער אטרנה,אתה רואה בניין ישן מאוד שבו כתוב:"בית היציקה של פוגו,נפתח בשנת 1996,נחרב בשנת 2007".
    'זה לא מעניין...אולי בהמשך אני אבקר פה'אחשוב לעצמי ואז אלך לעיר אטרנה כדי להילחם במכון העשב.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    The Saw
    *המכונים השתנו,רורק,פאנטינה,קנדיס,וולקנר והשאר כבר לא מנהיגי מכון וגם הסוגים שונים.
    אתה ממשיך בכיוון יער אטרנה,אתה רואה המון פוקימוני מים ואש מסתובבים שמה,אך אינך רואה פוקימוני עשב או חרק,אתה גם מזהה שלושה פוקימוני אופל חזקים במיוחד.

7. משתמש מנוסה
    The Saw
    *המכונים השתנו,רורק,פאנטינה,קנדיס,וולקנר והשאר כבר לא מנהיגי מכון וגם הסוגים שונים.
    אתה ממשיך בכיוון יער אטרנה,אתה רואה המון פוקימוני מים ואש מסתובבים שמה,אך אינך רואה פוקימוני עשב או חרק,אתה גם מזהה שלושה פוקימוני אופל חזקים במיוחד.
    טוב...
    -----------------
    אני אתקרב לאט לפוקימוני האופל ואז אוציא את מדקיפ ואגיד לו:"מדקיפ תנסה להשתמש באקדח מים על הפוקימוני האופל."

8. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה את שלושת הפוקימונים שלך יוצאים ומשלבים כוחות,מדקיפ משתמש באקדח מים,איווי משתמש בכדור צל וברמי משלבת את זה עם סופת עלים,אתה רואה שהמים הופכים להיות שחורים כצל ומסביבם יש עלים,אתה יוצר מתקפה חדשה וחזקה,וחוץ מזה מדקיפ למד אקדח מים.
    מדקיפ למד אקדח מים!

9. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה את שלושת הפוקימונים שלך יוצאים ומשלבים כוחות,מדקיפ משתמש באקדח מים,איווי משתמש בכדור צל וברמי משלבת את זה עם סופת עלים,אתה רואה שהמים הופכים להיות שחורים כצל ומסביבם יש עלים,אתה יוצר מתקפה חדשה וחזקה,וחוץ מזה מדקיפ למד אקדח מים.
    מדקיפ למד אקדח מים!
    "יפה מאוד מדקיפ עכשיו כולכם תשתמשו במתקפות הכי חזקים שלכם על כול הפוקימונים שכאן!אתם מסוגלים!"אצעק לעבר כולם בתקווה שיעלפו כמה שיותר פוקימונים!

10. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שפוקימוני האופל בורחים ממך ומהפוקימונים שלך,אתה רואה שלט שבו כתוב:"אתה מתקרב לעיר אטרנה,עיר של זמן וחלל".

11. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שפוקימוני האופל בורחים ממך ומהפוקימונים שלך,אתה רואה שלט שבו כתוב:"אתה מתקרב לעיר אטרנה,עיר של זמן וחלל".
    אני אחזיר את כולם לפוקדורים מחוץ את מדקיפ, אעלה אותו על הכתף שלי ואז אלך לעיר אטרנה עם מדקיפ בשמחה.

12. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שמדקיפ שמח להיות על הכתף שלך,אתה נכנס לעיר אטרנה והדבר הראשון שאתה רואה הוא המכון של העיר,אתה שלט אבן שבו כתוב:"מכון אטרנה-סוג קרב שלושה על שלושה,מנהיג מכון טוד".

13. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שמדקיפ שמח להיות על הכתף שלך,אתה נכנס לעיר אטרנה והדבר הראשון שאתה רואה הוא המכון של העיר,אתה שלט אבן שבו כתוב:"מכון אטרנה-סוג קרב שלושה על שלושה,מנהיג מכון טוד".
    תוכל להשים ספרייטים של הפוקימונים של טוד?
    --------------------
    אני אנכס למכון ואז אצעק בתוכו:"אני מאתגר אותך לקרב מכון טוד!ודרך אגב איזה סוג המכון?!"

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDak
    אתה רץ,ורץ,וממשיך לרוץ וכול מה שאתה רואה זה ריק לבן אדיר שלא נגמר אף פעם,אתה רואה שסניבי מנסה לפגוע בקרקע בשביל לשבור אותה,אתה רואה משהו שחור מתקרב אליך מהריק הלבן.
    'רק שזה לא דארקריי...רק שזה לא הוא ...' אחשוב לי בפחד .
    אני אשאל את הדמות השחורה " מה זה ? מה קרה לי ? "

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    The Saw
    *ברור אבל בדף הראשי.
    אתה נכנס למכון,אתה רואה זירה רגילה,משטח חול רגיל,לא נראה שהמכון הזה מיוחד כול כך,אתה רואה שמנהיג המכון יוצא,מנהיג המכון אומר לך:"נעים מאוד,אני הוא טוד מנהיג המכון,סוג המכון הוא רעל,מוכן לקרב,צא נידו" אתה רואה נינדורן זכר.
    הקרב מול טוד מנהיג מכון אטרנה מתחיל,לטוד יש נינדורן זכר!

KoDak
    הדמות מחייכת אליך ואומרת לך בפשטות:"זה פשוט מאוד,אתה מת,רעידת האדמה הזו גרמה לאחד העצים ליפול עליך ועל סניבי שלך,שניכם מתתם ישירות,סיפור עצוב,אבל יש דרך שתחזור למטה,לעולם החיים,האם אתה מעוניין?".

עמוד 21 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1119202122233171 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •