[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אני מבין שאני אשחרר כוחות טובים, אבל איפה המקדש הזה?" אומר לריקואזה.YamiYugi
אתה רואה שאתה חזרת לצורת האדם שלך אתה רואה שריקואזה מחייך ואומר:"סיימת את המשימה שלך,המשימה היית לעצור את ריק מלשחרר את הכוחות האפלים שלו,אתה מבין אם הוא ייקח את האבן וישים אותה במקדש הזמן הוא ישמיד את העולם,אבל אם אתה תעשה את זה" והוא לא משלים את המשפט.
NYO HO HO BITCH
The Saw
אתה רואה שאיווי אינו מסוגל לזה יותר ומתמוטט על הזירה מובס,אתה רואה את טוד מחייך ואומר:"ניצחתי את איווי שלך,זה אחד אפס לטובתי,מהו הפוקימון הבא שלך,זכור אבן חשמל לא תקבל,אבל אולי תג תקבל".
איווי הפסיד לקרוגאנק,1-0 לטוד,מנהיג מכון אטרנה.
שלמח''הם
אתה רואה הולוגרמה של טיפת דם,נכנסת לתוך מערכת של הפוקימון פיקאצ'ו,אתה רואה כמו בהתפתחות רק שאחריה,פיקאצ'ו נראה יותר כמו בן אדם מאשר פוקימון.
Bhrui10
אתה רואה שלוגיה משתמש בקרן אור מוזרה שפוגעת במים והופכים אותם לטהורים,אך ברגע ששאדו-לוגיה נוגע בהם המים שוב הופכים לאפלים.
KoDak
אתה רואה את האחות ג'וי מחייכת אליך ואומרת לך:"ראיתי שראית את הדארקאי המסוכן של המחוז" היא לוקחת לך את הפוכדור של סניבי וכעבור שניות היא חוזרת ואומרת לך:"זהו סניבי שלך מוכן".
YamiYugi
ריקואזה מחייך ואומר לך:"אתה דורך אליו" אתה רואה שאתה עומד על רצפה,מלאה סימנים כמו באבן,בשלב מסוים אתה רואה חור באדמה,החור נראה כמתאים לאבן.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"נראה לי שאני יודע מה לעשות ואני יודע שאני אתחרט על זה.." אומר לעצמי ואניח את האבן בחשש בתוך החור.YamiYugi
ריקואזה מחייך ואומר לך:"אתה דורך אליו" אתה רואה שאתה עומד על רצפה,מלאה סימנים כמו באבן,בשלב מסוים אתה רואה חור באדמה,החור נראה כמתאים לאבן.
NYO HO HO BITCH
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
The Saw
אתה רואה שטוד מחזיר את קרוגאנק שלו ואומר לו:"עשית עבודה נפלאה עם האיווי של היריב,כול הכבוד מגיעה לך מנוחה טובה,צא איווזור אני בוחר בך!" אתה רואה אותו,את ההתפתחות הראשונה של באלבזור,פוקימון מסוג עשב-רעל,אתה מבין שכדי לך ומהר להחליף את מדקיפ.
טוד הוציא את הפוקימון השלישי שלו-איווזור!
שלמח''הם
אתה שומע את הפרופסור מלמל:"זו רק הדמיה,זה יהיה נס אם זה באמת יפעל,להתראות נערי הטוב" אתה ממשיך לכיוון מרכז הפוקימונים ואתה רואה שכתוב "סגור".
Pokefan
*אם הייתי כועס לא היית מגיב עכשיו XD
אתה נכנס לאי,אחריי שצ'רלס הסיע אותך,אתה רואה שתי דמויות מרחפות באוויר,אתה מבין שאלה לטיאס ולטיאוס,אתה רואה שהאי לאט-לאט נעלם.
Bhrui10
אתה רואה ששני הפוקימונים האגדיים יוצרים מגע,אתה רואה שהכנף של שאדו-לוגיה הופכת להיות לבנה כשלג ואילו הכנף של לוגיה הופכת להיות שחורה כלילה,אתה רואה מחזה מוזר,הכנף הלבנה מתחילה להפוך את כול שאדו לוגיה ללוגיה וזה קורא גם ללוגיה הטהור!
KoDak
אתה ממשיך בדרך לכיוון העיר ג'ובילייף,בריצה אתה רואה שתוך שלוש דקות אתה מגיע לעיר הזאת,אתה רואה שזו עיר מדהימה ממש,אתה רואה גם שלושה מאמנים נלחמים זה בזה,כול אחד משתמש בפוקימון אחר,אחד משתמש בצ'רמנדר אחד בבאלבזור והאחרון משתמש בסקווירטל.
MarshMellow
*אם הייתי כועס לא היית מגיבה עכשיו XD
את רואה שאין דרך לעבור את ג'ובילייף דרך הר קורונט,את רואה שמאחוריי הר קטן יחסית יש הר הרבה יותר גדול,את מבינה שאלו הר קורונט והר אורבורג.
YamiYugi
אתה רואה שהאבן נלכדת בתוך המקדש ואתה רואה משפט שכתוב על האבן המשפט הוא:"הזמן מרפא הכול" ואז המשפט נעלם,אתה רואה שהאי איירון מתרומם מתוך הים,אתה רואה את הפסלים העתיקים נעלמים כאילו לא היו,אתה רואה את ריקואזה מחייך ואומר לך:"כול הכבוד,סיימת את המשימה שלך,החזרת את האי איירון לאוויר,המלחמה הנוראית לא קרתה ופריימר דיאגלה לא חזר,ברכותיי".
יגאל
אתה רואה עוד דמות מוזרה שאומרת לראשונה:"או אחי הטוב,פרופסור רואן מת מזה כבר שנה או יותר,אין זה באפשרותך לדבר איתו" הדמות הראשונה אומרת בזעם:"אחותי הטובה,דבריי שטות את מדברת,פרופסור רואן אינו מת!".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)