Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 96 ראשוןראשון 123451353 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ציטוט פורסם במקור על ידי NegativeX צפה בהודעה
    טל;
    עוד לא, הוא כבר יביא לך אותה
    ~~~
    "הנה," אומר אוק ומגיש לך פוכדור ריק. "והנה עוד ציוד..." הוא מסביר ומביא לך מכשיר מלבני בצבע כחול וחמישה פוכדורים ריקים. "אלה למילוי השישייה שלך, והמכשיר זה פוקדקס, הוא מתעד מידע על פוקימונים שונים."
    "בנוסף... יש לי בשבילך משימה קטנה." אומר אוק ומגיש לך ביצה בצבע כתום בהיר עם צורות לבנות עליה בתוך אינקובטור זכוכית. "חברי ממחוז הוואן, פרופסור בירץ', שלח לי ביצת פוקימונים שהוא רוצה שתבקע באקלים החם של המחוז. אבקש ממך לנשוא אותה. כשהיא תבקע תקליט את המידע על הפוקימון בפוקדקס, וזה יישלח אליי. לאחר מכן תוכל לשמור את הפוקימון בחזקתך."
    "תודה!" אומר לפרופסור בהתלהבות,
    'מעניין של איזה פוקימון הביצה הזו! ' אני אחשוב לעצמי נרגש,
    "בוא סקווירטל, ניצא החוצה להתאמן קצת" אומר לסקוורטל ואקח אותו על ידי בדרך החצה מהמעבדה.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

2. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    עמית;
    הפוקידקס נפתח ומראה לך על המסך תמונה של הפוקימון, ואומר:
    ספירו, פוקימון הציפור הקטנה. הוא מנפנף בכנפיו הקצרות בחוזקה כשהוא מתעופף בשדות, מחפש לו טרף.

טל;
    אתה יוצא עם סקווירטל דרך מבנה המעבדה, ואתם מגיעים אל העיר פאלט השקטה. אתה פונה לכיוון דרך מספר אחת, ושניות לאחר מכן אתה מאתר פוקימון קטן דמוי עכברוש סגול.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

3. משתמש מנוסה
    טל;
    אתה יוצא עם סקווירטל דרך מבנה המעבדה, ואתם מגיעים אל העיר פאלט השקטה. אתה פונה לכיוון דרך מספר אחת, ושניות לאחר מכן אתה מאתר פוקימון קטן דמוי עכברוש סגול.
    "חח... אני מזהה אותו!" אני אומר לסקווירטל נרגש,
    "זה רטטה,אבל אנחנו לא צריכים לבזבז את הזמן שלנו בקרב איתו,בוא נמשיך לחפש פוקימונים אחרים" אני אומר בהתנשאות על רטטה והולך להמשיך לחפש פוקימונים במקום אחר.

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    הפוקידקס נפתח ומראה לך על המסך תמונה של הפוקימון, ואומר:
    ספירו, פוקימון הציפור הקטנה. הוא מנפנף בכנפיו הקצרות בחוזקה כשהוא מתעופף בשדות, מחפש לו טרף.
    "טוב,קדימה-הקרב הראשון שלי!" אומר בהתרגשות "קדימה צ'ארמנדר-צא!" ואוציא את צ'ארמנדר מהפוכדור.
    לאחר מכן אומר לו:"צ'ארמנדר-תשתמש בגחלת על ספירו!" בהתרגשות יתר.
    NYO HO HO BITCH

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    סליחה על העיכוב, אני חולה. אבל הנה התחלה לכולם, שמתפצלת לפי הצוותים (:

התחלה משותפת לכולם;
    אתה מגיע לפתח המעבדה לאחר שנפרדת מבני-ביתך, כולך מרוגש ומלא ציפיות, ודופק על דלת מעבדתו של הפרופסור אוק. הוא מקבל אותך בספר פנים יפות, ומכניס אותך פנימה. אתה רואה חדר גדול עם מדפים ומכונות, מספר פוקימונים קטנים ושולחנות עבודה רבים אותם פקדו אנשים לבושים חלוקים לבנים.
    הפרופסור מוביל אותך לדלת בקצה השני של המעבדה, ומשם אתם יוצאים החוצה לחווה גדולה ובה עצים, אגם קטן ומסה גדולה מאוד של פוקימונים.
    המשך לצוות הכחול;
    "אז, אם זכרוני אינו מטעני," אומר הפרופסור אוק ומוביל אותך לאגם קטן, מימיו שקטים, "אתה בחרת בסקווירטל, פוקימון המים."
    אתה רואה לפתע פוקימון בצבע תכלת, דמוי צב וזנבו מסולסל. הוא מחייך אליך ומשפריץ מעט מים על שניכם.
    "כן ! אתה צודק פרופסור ! " אומר בהתרגשות ואתקדם לעבר הסקווירטל הקטן .
    "שלום לך ! אתה יותר חמוד משחשבתי ! " אומר ואנגב את פניי מהמים שהוא השפריץ תוך כדי צחקוק קל .

Spoiler ספוילר

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    התחלה משותפת לכולם;
    אתה מגיע לפתח המעבדה לאחר שנפרדת מבני-ביתך, כולך מרוגש ומלא ציפיות, ודופק על דלת מעבדתו של הפרופסור אוק. הוא מקבל אותך בספר פנים יפות, ומכניס אותך פנימה. אתה רואה חדר גדול עם מדפים ומכונות, מספר פוקימונים קטנים ושולחנות עבודה רבים אותם פקדו אנשים לבושים חלוקים לבנים.
    הפרופסור מוביל אותך לדלת בקצה השני של המעבדה, ומשם אתם יוצאים החוצה לחווה גדולה ובה עצים, אגם קטן ומסה גדולה מאוד של פוקימונים.
    המשך לצוות הירוק;
    "אז רצית לבחור בפוקימון העשב, לא?" שואל הפרופסור ולוקח אותך איתו לשדה קטן ובו מספר עצים, "בלבאזור."
    אתה רואה פוקימון קטן בצבע ירוק-כחול, פקעת ירוקה על גבו, נח בצל עץ אורן. הוא מביט אליך בחיוך.
    אביט בוא מעט נרגש ואחייך אליו בחזרה חיוך רחב, אתקרב אליו באיטיות ואומר "שלום לך חבר קטן, שמי דוני!"
    ואז אושיט את היד ואנסה ללטף אותו בתקווה שיתן לי.

.

7. משתמש מנוסה
    רשימת הרשומים עודכנה. (:

טל;
    Got Away Safely.
    אתה מתקדם בהמשך השביל, ורואה ארסאוס ברמה מאה. אתה מתעלם, ממשיך בדרכך ופוגש פוקימון קטן וחמוד, דמוי יונה בצבע חום בהיר.

עמית;
    צ'ארמנדר פוער את פיו, ובנשיפה שולח גושי גחלת לוהטים שחוצים את האוויר לעבר ספירו ופוצעים אותו קלות. ספירו מתרגז ומגיב בניקור שפוצע את צ'ארמנדר קלות. הוא מתכוון לנקר את צ'ארמנדר פעם נוספת.

קודאק;
    סקווירטל מחייך, והפרופסור מתחיל לדבר.
    "הנה כמה דברים בשבילך." הוא אומר, ומושיט לך שישה פוכדורים ומכשיר מלבני ואדום. "אלו הם הפוכדור של סקווירטל, חמישה פוכדורים ריקים ופוקדקס- אנציקלופדיה אלקטרונית שמטרתה לקלוט ולספק מידע על פוקימונים שונים."

ניב;
    בלבאזור מחייך כשאתה מלטף אותו. נוצר חיבור מיידי. הפרופסור מושיט לך פוכדור. "זה הפוכדור של בלבאזור." הוא מסביר. "והנה עוד חמישה, ריקים, למילוי השישייה שלך." הוא מוסיף ומושיט לך צרור פוכדורים קטן. "ואחרון חביב, הפוקדקס." הוא אומר ומושיט לך מכשיר מלבני אדום. "זוהי אנציקלופדיית פוקימונים אלקטרונית שברגע שתפעיל אותה היא תספק לך מידע על הפוקימון הקרוב אליך."

8. משתמש מנוסה
    רשימת הרשומים עודכנה. (:

טל;
    Got Away Safely.
    אתה מתקדם בהמשך השביל, ורואה ארסאוס ברמה מאה. אתה מתעלם, ממשיך בדרכך ופוגש פוקימון קטן וחמוד, דמוי יונה בצבע חום בהיר.
    "
    למה זה הולך לפי רמות אצלך במשחק?...
    !~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    ואם ככה אז אני חוזר לחפש את ארסאוס...
    "בוא סקווירטל!" אני אומר לו ומתחיל לרוץ למקום בו היה הארארוס המיוחד

9. משתמש מנוסה
    טל;
    הארסאוס היה בצחוק XD וזה לא הולך לפי רמות, זה סתם מעצבן.
    ~~~
    פידג'י מביט בסקווירטל, עף באוויר ושולח מתקפת סופה (Gust) לעברו.

10. משתמש מנוסה
    טל;
    הארסאוס היה בצחוק XD וזה לא הולך לפי רמות, זה סתם מעצבן.
    ~~~
    פידג'י מביט בסקווירטל, עף באוויר ושולח מתקפת סופה (Gust) לעברו.
    "סקווירטל! תחזור!" אני אומר לסקווירטל ומחיזר אותו לפוקדור,
    "עוף מפה! יציפור מכוערת!" אני אומר בעצבים לפידג'י וממשיף ללכת בחיפוש אחר פוקימונים.

11. משתמש מנוסה
    טל;
    במקום שנתעכב, יש איזה פוקימון שאתה רוצה? כי זה או פידג'י או רטטה או ספירו או מנקי או נידרון נ' או נידורן ז' לבינתיים.
    ~~~
    אתה ממשיך בדרך ולפתע פוגש פוקימון קטן ורגזן, מכוסה פרווה לבנה, בעל חוטם חזיר וזנב מסולסל.

12. משתמש מנוסה
    טל;
    במקום שנתעכב, יש איזה פוקימון שאתה רוצה? כי זה או פידג'י או רטטה או ספירו או מנקי או נידרון נ' או נידורן ז' לבינתיים.
    ~~~
    אתה ממשיך בדרך ולפתע פוגש פוקימון קטן ורגזן, מכוסה פרווה לבנה, בעל חוטם חזיר וזנב מסולסל.
    אני לא רוצה אף אחד מהם, אני מעדיף לפתח את סקווירטל או להשיג פוקימונים טובים, אני לא מתכוון סתם לתפוס פוקימונים שלא שווים כלום,
    את הפוקימונים שאני רוצה את תרשה לקבל רק עוד איזה 20 תגובות אז לעכשיו זה לא עינייני.
    קיצר אני מוציא את סקווירטל,
    "סקווירטל צא!" אני צועק וזורק את הפוקדור שלו לאוויר,
    "סקווירטל תחסל אותו עם אקדח בועות! קדימה בכל הכוח!" אני אומר לסקווירטל בנחישות.

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    צ'ארמנדר פוער את פיו, ובנשיפה שולח גושי גחלת לוהטים שחוצים את האוויר לעבר ספירו ופוצעים אותו קלות. ספירו מתרגז ומגיב בניקור שפוצע את צ'ארמנדר קלות. הוא מתכוון לנקר את צ'ארמנדר פעם נוספת.
    "צ'ארמנדר-תתחמק ותשתמש בשריטה!" אומר לצ'ארמנדר.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    טל;
    אין לך מה להתלונן, בינתיים יש לך ביצה של טראפינץ'. ועדיף לך פשוט לחסל אותם עד העיר ורידיאן במקום לברוח, ככה שקווירטל יוכל להתפתח מהר יותר...
    ~~~
    זרם הבועות פוגע במאנקי וזה עף אחורה, נגרר על הקרקע. הוא קם ובפרצוף זועם הוא תוקף את סקווירטל בבעיטה נמוכה (Low Kick). סקווירטל מנסה להתחמק אך נכשל, אבל בשל משקלו הנמוך, הוא נפגע קלות בלבד.

עמית;
    צ'ארמנדר מתחמק מהניקור, וספירו מנקר בטעות עץ ומקורו נתקע בגזע. צ'ארמנדר מנצל את ההזדמנות ושורט את הספירו. ספירו נפצע, ונאבק להשתחרר מהגזע בו הוא תקוע.

15. משתמש מנוסה
    טל;
    אין לך מה להתלונן, בינתיים יש לך ביצה של טראפינץ'. ועדיף לך פשוט לחסל אותם עד העיר ורידיאן במקום לברוח, ככה שקווירטל יוכל להתפתח מהר יותר...
    ~~~
    זרם הבועות פוגע במאנקי וזה עף אחורה, נגרר על הקרקע. הוא קם ובפרצוף זועם הוא תוקף את סקווירטל בבעיטה נמוכה (Low Kick). סקווירטל מנסה להתחמק אך נכשל, אבל בשל משקלו הנמוך, הוא נפגע קלות בלבד.

.
    "סקווירטל תתקרב אליו ותתקוף אותו שוב בבועות,קדימה בכל הכוח!" אני אומר לסקווירטל ודי מאוכזב מזה שיש לו רק 3 מתקופות ואני לא יכול ליצור שילובים מעניינים.

עמוד 3 מתוך 96 ראשוןראשון 123451353 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •