פורסם במקור על ידי
טום רידל
The Saw
אתה רואה שברמי שלך לא מגיבה לפקודות שלך,אתה רואה שטוד משתעמם ואומר לאיווזור שלו:"איווזור,תשתמש פשוט בניב אש בשביל שהברמי הזו תוכל לצאת".
שלמח''הם
האחות ג'וי מחייכת אליך ואומרת לך:"כן אין שום בעיה שאני ארפא לך אותם,כול שמרכזי הפוקימונים סגורים יש תורנות מסביב לעיר של האחיות למקרה הצורך".
Pokefan
הנער אומר לך:"ברגע שהאי נעלם ואתה בתוכו הוא הופך להיות כלא,אם לא תקפוץ עכשיו מהאי תהיה כלוא פה איתי לעד,הפוקימונים שלך לא יתפתחו ולא תזכה בליגה,חלומי התנפץ בגלל שדחפתי את האף שלי לאי הזה,קפוץ עכשיו,ואם אתה מעוניין לחזור,תחזור מחר,עם זריחה,יהיה לך את כול היום,האחים לא יוצאים ביום רק בלילה,עם שקיעה".
Bhrui10
אתה רואה שהים סביבך נעלם,אתה שוב בעולם המסתורי הזה של ראשיהם,הוא מחייך אליך ואומר לך:"תודה לך,פתרת את התעלומה שאני לא הצלחתי לפתור".
KoDak
אתה רואה שאלו לא דארקאי ולא לטיאוס אלה אתה רואה שלושה אנשים בעלי גלימות שחורות,אתה רואה ששניים מהם מחזקים פוכדור מוזר,הפוכדור הוא סגול,עם פסים אדומים ועם האות M על המכסה,זה מאסטרבול!
YamiYugi
ריקואזה אומר לך:"מצטער,אך לא אני קובע את שבילי הים,אם שליט הימים-מאנפי החליט שהוא לוקח אותך לעיר סנופויט,יש לך שתי אופציות,לחכות עד שספינה תגיע לפה ותציל אותך,או ללכת פשוט לעיר סנופויט,הבחירה בידך".
יגאל
אתה רואה שראלטס משתמש במתקפה על חושית,פעם אחר פעם בשביל לפגוע בהם אחד-אחד,לא כמכה סדרתית,אתה שומע קול שאומר:"בליטזלה תשתמש במכת ברק!".
[בליטזלה=Blitzle,פוקימון הזברה החשמלית צורה ראשונה מדור 5]
חפצי האגדה חולקו,כול משתמש מוזמן לדעת איזה חפץ אגדי השיג,בעוד שלושה ימים,ה-12.3.2011,שני המשתמשים בעלי הכי הרבה הודעות במשחק,ישיגו את האגדיים של החפץ,בהצלחה לכולם,יש לכם שלושה ימים להשיג הכי הרבה הודעות בשביל לקבל את ביצת האגדי.