Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 27 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1725262728293777 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 1524
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    *ריקואזה הוא טיפוס של "דווקא"
    אתה שומע את קולו של ריקואזה אומר לך:"לא משנה,טוד,זה לא משנה פשוט רוץ לכיוון רג'יגיגאס,רוץ ג'רי רוץ כמו הרוח" אתה רואה שמסביב לשביל האבן הכול שקט אך בשאר הים יש סערה קשה מאוד.
    "הממ." אומר ואהפוך את ההבעה שלי להבעה רצינית וארוץ בכל כוחי בזמן שאחשוב לעצמי:"קדימה טרי!אתה יכול!רוץ!"
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה

Pokefan
    הנער אומר לך:"ברגע שהאי נעלם ואתה בתוכו הוא הופך להיות כלא,אם לא תקפוץ עכשיו מהאי תהיה כלוא פה איתי לעד,הפוקימונים שלך לא יתפתחו ולא תזכה בליגה,חלומי התנפץ בגלל שדחפתי את האף שלי לאי הזה,קפוץ עכשיו,ואם אתה מעוניין לחזור,תחזור מחר,עם זריחה,יהיה לך את כול היום,האחים לא יוצאים ביום רק בלילה,עם שקיעה".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]

''מצטער לשמוע'', אומר לנער וארוץ במהירות מפוחד לכיוון המים,
    שאגיע למים אקפוץ ואשחה הכי רחוק שאני יכול בצעקה לכיוון הנער,
    ''אני עוד אחזור לעזור לך אני מבטיח אני לא אתן לך להישאר תקוע כאן!!!''.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDak
    אתה רואה שהפוקימון המסתורי מוביל שובל של הילה זהובה,אתה מבין שזה לא היה לטיאוס אלא פוקימון אגדי אחר,אתה רואה שהפוקימון הראשון שמתעורר הוא קומבי.
    אני אומר "אה! זה הו-או ! זה יביא לנו מזל ! " אומר בציפייה שזה באמת הוא .
    ואז אחכה עוד 10 דקות עד ששאר הפויקמונים יתעוררו תוך כדי שאני בודק עם קומבי הוא בן או בת (יש להם סימן על הראש אם הם בת..)

Spoiler ספוילר

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
    שלמח''הם
    האחות ג'וי אומרת לך:"אולי אתה מעוניין בקרב של שלוש על שלוש מולי ונגד צ'לסי שלי,אתה יודע בשביל להעביר את הזמן,זה יכול ממש לעזור להעביר אותו,וגם לך תדע מי יתפתח בסוף הקרב".

]
    אנני אומר לאחות ג'וי"נשמע לי רעיון מצוין אני עד הרעיון שלך.".אני מוציא את צ'ימצ'אר לקרב נגד הפוקימונים של האחות ג'וי.אני אאומר לאחות ג'וי"תוציאי פוקימו ואני מותן לך תזכות להתחיל בקרב.אז יאלה תוציאי ותחילי בקרב"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    עומר ממשיך לחייך ואומר לך:"אז זהו שלא,הקרב הראשון שלי מולו,אני והפיקאצ'ו שלי נגד איווזור,קרוגאנק והנינדורן זכר שלו,שלוש על אחד,אפס הפסדים לי,שלושה הפסדים לו,התג שלו אצלי" הוא מוציא מהכיס שלו קופסת תגים קטנה,אתה רואה את כול שמונת התגים נמצאים בקופסא.
    לעומר יש את כול התגים שלו!

שלמח''הם
    אתה רואה שהאחות ג'וי זורקת פוכדור לשמיים ואתה רואה שממנו יוצאת האפיני,אתה רואה שהאפיני מתרוצצת בכול מקום מוכנה לקרב נגדך.

Pokefan
    הנער צועק לך בעצב:"אתה לא יכול לעזור לי,אני תקוע פה לנצח!" אתה רואה שהאי נעלם,מזלך שניצלת,אך נותרה בעיה אחת קטנה,הסירה של צ'רלס שטה חזרה מזמן,אתה תקוע באמצע ים סוער ואין לך לאן ללכת.

KoDak
    אתה רואה שלקומבי הזה אין סימן על הראש מה שאומר שהוא בן,אתה רואה שהפוקימונים הבאים שיוצאים הם רק פוקימוני חרק,אך אתה מזהה שאחד מהם הוא בידריל ולא סתם בידריל אלא בידריל זוהר!

YamiYugi
    אתה ממשיך בדרך,אתה רואה שהעיר לאט-לאט מתגלה לעיניך,אתה רואה הבזק אור מהיר ואתה נמצא בפתח המקדש,אתה רואה פסל של רג'יגיגאס בפתח,האומנם פסל?

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    עומר ממשיך לחייך ואומר לך:"אז זהו שלא,הקרב הראשון שלי מולו,אני והפיקאצ'ו שלי נגד איווזור,קרוגאנק והנינדורן זכר שלו,שלוש על אחד,אפס הפסדים לי,שלושה הפסדים לו,התג שלו אצלי" הוא מוציא מהכיס שלו קופסת תגים קטנה,אתה רואה את כול שמונת התגים נמצאים בקופסא.
    לעומר יש את כול התגים שלו!
    אני מנסה כמה המשכים לרפאות את הפוקימונים שלי ואתה לא נותן לי למה?!
    --------------------------------
    "עומר אתה מדהים!תוכל ללמד אותי איך לנצח את טוד השחצן?אני רוצה כבר לקבל את התג הזה!"אשאל את עומר ואז אנסה שוב לרפא את הפוקימונים שלי במהירות.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDak
    אתה רואה שלקומבי הזה אין סימן על הראש מה שאומר שהוא בן,אתה רואה שהפוקימונים הבאים שיוצאים הם רק פוקימוני חרק,אך אתה מזהה שאחד מהם הוא בידריל ולא סתם בידריל אלא בידריל זוהר!
    אני אחכה לעוד פוקימונים שיבואו ..אם אלה רק חרק אומר :
    "סניבי חבטה מהר על בידריל ! לאחר מכן קפוץ על העץ הזה (ואצביע על עץ) ותחכה שהיא לא תקלוט אותך !
    אחרי זה תשתמש בחבטה ותתחמק מהמתקפות שלה ! "

Spoiler ספוילר

8. NYO HO HO
    YamiYugi
    אתה ממשיך בדרך,אתה רואה שהעיר לאט-לאט מתגלה לעיניך,אתה רואה הבזק אור מהיר ואתה נמצא בפתח המקדש,אתה רואה פסל של רג'יגיגאס בפתח,האומנם פסל?
    "הממ..זה באמת נראה כמו יצור חי!" אומר ואדפוק את ידי על רגל הפסל כדי לבדוק אם זה באמת זה בחשש.
    NYO HO HO BITCH

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[

שלמח''הם
    אתה רואה שהאחות ג'וי זורקת פוכדור לשמיים ואתה רואה שממנו יוצאת האפיני,אתה רואה שהאפיני מתרוצצת בכול מקום מוכנה לקרב נגדך.
    []
    אני אומר לצ'ימצ'אר"רוץ לעבר אפיני במהירות ואז תשתמש עליה בשריטות הכי חזקות שלך שיגמרו אותה במכה ארת.יאלה גו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. Surgeon of Death
    ראשיהם ממשיך:"אני חייב לך" אתה רואה גל כחול שיוצא מפיו של ראשיהם,אתה רואה שהוא פוגע בצ'רמנדר שלך,אתה רואה שהוא התרפא,אתה רואה הבזק ואתה חוזר לעיירה סנדג'ם.
    "תודה!" צועק בתקווה שישמע אותי" מוציא את צ'ארמנדר והולך איתו לחפש פוקימון

11. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל;[/FONT
    [/COLOR][/U][/B][/SIZE]
    []
    Pokefan
    הנער צועק לך בעצב:"אתה לא יכול לעזור לי,אני תקוע פה לנצח!" אתה רואה שהאי נעלם,מזלך שניצלת,אך נותרה בעיה אחת קטנה,הסירה של צ'רלס שטה חזרה מזמן,אתה תקוע באמצע ים סוער ואין לך לאן ללכת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]

אני אחפש משהו צף להישען עליו אם אמצא אשען עליו ואתן לו לסחוף אותי,
    אם לא אמצא אשאר במקומי ואצעק לעזרה בתקווה שמישהו אשמע ותוך כדי זה אחפש פוקימון במים,
    שאולי יסכים לעזור לי.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

12. משתמש סופר ספאמר
    The Saw
    אתה רואה שברמי שלך לא מגיבה לפקודות שלך,אתה רואה שטוד משתעמם ואומר לאיווזור שלו:"איווזור,תשתמש פשוט בניב אש בשביל שהברמי הזו תוכל לצאת".

שלמח''הם
    האחות ג'וי מחייכת אליך ואומרת לך:"כן אין שום בעיה שאני ארפא לך אותם,כול שמרכזי הפוקימונים סגורים יש תורנות מסביב לעיר של האחיות למקרה הצורך".

Pokefan
    הנער אומר לך:"ברגע שהאי נעלם ואתה בתוכו הוא הופך להיות כלא,אם לא תקפוץ עכשיו מהאי תהיה כלוא פה איתי לעד,הפוקימונים שלך לא יתפתחו ולא תזכה בליגה,חלומי התנפץ בגלל שדחפתי את האף שלי לאי הזה,קפוץ עכשיו,ואם אתה מעוניין לחזור,תחזור מחר,עם זריחה,יהיה לך את כול היום,האחים לא יוצאים ביום רק בלילה,עם שקיעה".

Bhrui10
    אתה רואה שהים סביבך נעלם,אתה שוב בעולם המסתורי הזה של ראשיהם,הוא מחייך אליך ואומר לך:"תודה לך,פתרת את התעלומה שאני לא הצלחתי לפתור".

KoDak
    אתה רואה שאלו לא דארקאי ולא לטיאוס אלה אתה רואה שלושה אנשים בעלי גלימות שחורות,אתה רואה ששניים מהם מחזקים פוכדור מוזר,הפוכדור הוא סגול,עם פסים אדומים ועם האות M על המכסה,זה מאסטרבול!

YamiYugi
    ריקואזה אומר לך:"מצטער,אך לא אני קובע את שבילי הים,אם שליט הימים-מאנפי החליט שהוא לוקח אותך לעיר סנופויט,יש לך שתי אופציות,לחכות עד שספינה תגיע לפה ותציל אותך,או ללכת פשוט לעיר סנופויט,הבחירה בידך".

יגאל
    אתה רואה שראלטס משתמש במתקפה על חושית,פעם אחר פעם בשביל לפגוע בהם אחד-אחד,לא כמכה סדרתית,אתה שומע קול שאומר:"בליטזלה תשתמש במכת ברק!".
    [בליטזלה=Blitzle,פוקימון הזברה החשמלית צורה ראשונה מדור 5]

חפצי האגדה חולקו,כול משתמש מוזמן לדעת איזה חפץ אגדי השיג,בעוד שלושה ימים,ה-12.3.2011,שני המשתמשים בעלי הכי הרבה הודעות במשחק,ישיגו את האגדיים של החפץ,בהצלחה לכולם,יש לכם שלושה ימים להשיג הכי הרבה הודעות בשביל לקבל את ביצת האגדי.
    אני אומר בכעס ''היי אני רוצה לתפוס אותם''

13. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    *סתם כי בא לי.
    עומר אומר לך:"הכול עניין של טקטיקה,הפיקאצ'ו שלי פשוט היה זריז מידי בשביל פוקימוני הרעל שלו,הוא פעם אחת נפגע מזנב רעל של נינדורן אך למזלי פיקאצ'ו לא קיבל הרעלה,יש לי רעיון,לך למרכז הפוקימונים ותפגוש אותי פה".

שלמח''הם
    אתה רואה שהאפיני משתמשת במתקפת אגרוף ממוקד על צ'ימצ'אר שלך,אתה רואה אותו שולח מתקפת גחלת על האפיני ופוגע בה,אתה רואה שהיא מתחילה להאדים,אתה מבין שהאפיני חטפה כיווה וצ'ימצ'אר למד גחלת.
    צ'ימצ'אר למד גחלת!

Pokefan
    אתה רואה גל אדיר מתקרב אליך,הדבר האחרון שאתה זוכר הוא מכה חזקה מאוד,אתה רואה אור כחול,אתה שומע קול מרוחק של בן שאומר:"הוא מת?" אתה שומע קול של נערה שאומרת:"לא ג'ו,אני רואה שהוא מתעורר".

Bhrui10
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שני מאמנים שנלחמים זה בזה,אתה רואה שאחד מהם משתמש בפיצ'ו ואחד מהם משתמש בטיירוג,אתה רואה שהטיירוג משתמש במיוחד בהגנה,אתה מבין שהמאמן שלו רוצה שהוא יתפתח להיטמונצ'אן.

KoDak
    אתה רואה שבידריל יותר מהיר מסניבי שלך והוא משתמש במתקפת עוקץ רעיל שפוגע בסניבי שלך,אתה שומע קול של נערה שאומרת לך:"אתה מודע לזה ששליחת פוקימון עשב על פוקימון רעל שחזק ממנו זה לא רעיון טוב נכון?".

YamiYugi
    אתה שומע שאגה רמה,אתה רואה שרג'יגיגאס מתחיל לזוז,אתה מתרחק ממנו במהירות רבה מאוד,אתה שומע קול רובוטי מזמזם משהו,אתה שומע קול שאומר לך:"למה הערת אותי?".

יגאל
    המאמן אומר לך:"אחד יהיה שלך אחד יהיה שלי,מה הבעיה,לי חסר פוקימון אדמה טוב,אז אני אתפוס את הברמי הזו,אתה תלכוד אחד אחר,הולך,אני הייתי ממליץ על הברמי שהיא מסוג מתכת".

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B][U]The Saw
    שלמח''הם
    אתה רואה שהאפיני משתמשת במתקפת אגרוף ממוקד על צ'ימצ'אר שלך,אתה רואה אותו שולח מתקפת גחלת על האפיני ופוגע בה,אתה רואה שהיא מתחילה להאדים,אתה מבין שהאפיני חטפה כיווה וצ'ימצ'אר למד גחלת.
    צ'ימצ'אר למד גחלת!

אני אומר לצ'ימצ'אר"כול הכבוד למדת את מתקפת האש הראשונה שלך.יופי עכשיו רוץ אל האפיני ותשתמש עליה בגחלת שתחטוף עוד כויה חזקה לגוף שלה.לאחר מכן תשתמש בשריטות במקום שהיא חטופה כוויות כך ה יכאב לה יותר"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. NYO HO HO
    YamiYugi
    אתה שומע שאגה רמה,אתה רואה שרג'יגיגאס מתחיל לזוז,אתה מתרחק ממנו במהירות רבה מאוד,אתה שומע קול רובוטי מזמזם משהו,אתה שומע קול שאומר לך:"למה הערת אותי?".
    "סליחה סליחה רג'יגיגאס!" אומר בטון מחילה "ריקואזה ביקש ממני להעיר אותך,ממש מצטער אם הפרעתי לך.." ואניח את ידי בתנוחת הגנה ואתרחק.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 27 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1725262728293777 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •