Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 30 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    The Saw
    אתה נכנס לתוך יער אטרנה שוב,ואתה רואה את טוד מנהיג המכון שהביס אותך מתאמן עם הפוקימונים שלו הוא אומר להם:"איווזור כמעט הילד הזה הביס אותנו,רק חסר שהוא ילמד מעומר הזה,להשתמש בזירה,טוב לפחות אם הוא יאתגר אותי גם זה הזירה הביתית שלי".
    "עומר אמר לי להשתמש בזירה אבל לא לסמוך על פוקימונים מה הכוונה בזה?מה קרה לעומר הזה?"אשאל את טוד ואצפה לתגובתו במהירות.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    Pokefan
    אתה רואה שג'ון מחזיר את דרטיני שלו לפוכדור מאוכזב הוא אומר לך:"אבא שלי לא אוהב שמפסיקים לו קרבות באמצע,אם תעשה את זה,הוא לא ישמח בכלל".
    ''גם אני לא אוהב להפסיק קרב באמצע אבל במקרה כזה אני פשוט חייב,
    כרגע הבנתי דרטיני מאומן וחזק וצ'רמנדר אפילו לא נלחמה עוד, לא נראה לי שזה שוויון כוחות,
    זה אפילו יכול להזיק לצ'רמנדר ולעשות לה טראומה מקרבות אני מצטער, אבל כרגע אני הולך למרכז הפוקימונים ולא אכפת לי מהקרב שלום ,תודה על העזרה היה נעים להכיר אתכם ותודה על העזרה שוב'', אומר לג'ו ואחותו תוך כדי ריצה ללב העיר על מנת למצוא את מרכז הפוקימונים.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][U]The Sa

שלמח''הם
    טדיאורסה רץ לכיוונה של בליסי אתה רואה שהיא למרות גופה הכבד משתמשת במתקפה מהירה למדי שפוגעת בטדיאורסה שעף על הרצפה,אתה רואה שטדיאורסה אינו מוכן לקום.
    .
    אני אוטמר לטדיארסה"לעזעל איתך אסור לך לפחד .אני מזיר אותך פוכדור כי אתה פחדן ואני לא צריך פחדנים אצלי בשישיה".אני מחזיר את טדיאורסה לפוכדור שלו ואז מוציא את פלאסאל ואומר לו"מכת סופת ברקים על בליסי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    אתה מרגיש איך האנרגיה של רג'יגיגאס פוגעת בתוך כיסך,אתה מתקרב למקום שבו אמור להיות הגשר אך אתה נזכר לפתע במשהו,אתה צעדת והגעת רק לחצי הדרך ואז שוגרת לפתח המקדש,אתה רואה נער מוכר לך מקום,זה ריקואזה!
    "היי ריקואזה!" אומר לריקואזה ואנופף לו לשלום "רג'יגיגאס רוצה לדבר איתך!" ואלך לריקואזה ולאחר שאגיע אליו אוציא את רג'יגיגאס מהפוכדור שלו.
    NYO HO HO BITCH

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDak
    הילדה מסתכלת עליך במבט מהורהר,היא לא יודעת אם לחשוב שאתה צודק או לחשוב שאתה פסיכי היא לבסוף אומרת:"לא,לא שמעתי על ריאולו אך פוקימוני החרק והעשב של האזור חשו שמשהו קרה,אתה מבין פוקימונים אגדיים לא אמורים להיות בשבי,כול פעם שזה קורה,זה מסוכן מאוד!".
    " נו ? ואיזה פוקימונים יש לך ? " אשאל את הילדה .
    ואחשוב לעצמי 'איזו ילדה מוזרה זו..'

Spoiler ספוילר

6. Surgeon of Death
    [
    אתה מתחיל לחפש פוקימונים לתפיסה,זה לא היה קשה במיוחד תוך חמש דקות מצאת:מנצ'קלס שמשחק עם ברמי,קומבי עוד מנצ'קלס וסניבי,וראית גם שלושה טריקו ישנים על עץ
    .מוציא את צ'ארמנדר "תקפוץ על העץ ותשתמש בשריטה על טריקו אחד ודחוף אותו כך שיפול מהעץ!"
    "תמשיך וקפוץ מהעץ עליו ותשתמש בהמון שריטות!"

7. משתמש סופר ספאמר
    The Saw
    אתה חוזר ממרכז הפוקימונים ואתה רואה את עומר מדבר עם הפיקאצ'ו שלו,הוא מביט בך ואומר לך:"טוב,תוציא פוקימון,ונתחיל עם הקרב שלנו".

שלמח''הם
    אתה רואה שצ'ימצ'אר ממשיך להשתמש בגחלת,אתה מבין שהוא אוהב להשתמש במתקפה הזו,אתה רואה שהכיווה של האפיני מחמירה,אתה רואה שבסוף היא נופלת מובסת,האחות ג'וי מחזירה את האפיני ומוציא את צ'לסי שלה.
    צ'ימצ'אר הביס את האפיני,1-0 לטובתך,האחות ג'וי הוציאה צ'לסי.

Pokefan
    אתה רואה שאתה על חוף הים אך אתה לא יודע באיזה עיר אתה או באיזה מחוז אתה בכלל,מסביבך יש שני ילדים,כנראה אלה שטיפלו בך,אתה שומע את הילדה אומרת בהתרגשות:"ג'ו הוא התעורר!".

Bhrui10
    אתה מתחיל לחפש פוקימונים לתפיסה,זה לא היה קשה במיוחד תוך חמש דקות מצאת:מנצ'קלס שמשחק עם ברמי,קומבי עוד מנצ'קלס וסניבי,וראית גם שלושה טריקו ישנים על עץ.

KoDak
    הילדה יוצאת מהעצים,אתה רואה שיש לה עיניים ירוקות כמו אזמרגד,בגדיה לבנים כמו השלג,היא מחייכת ואומרת לך:"אני מי שאני,אתה ראית את שני האנשים המוזרים האלה,הם תפסו לטיאוס!".

YamiYugi
    אתה שומע את קולו המתכתי של רג'יגיגאס אומר לך:"אם ריקואזה קרא לי,זה בוודאי חשוב מאוד,הובל אותי אל ריקואזה" אתה רואה שרג'יגיגאס קטן וקטן,אתה רואה אותו משתנה לפוכדור מוזר מאוד.

יגאל
    הילד צוחק ואומר לך:"למה אתה רוצה ליצור כפל סוגים,זה מיותר ולא רצוי עדיף לך לתפוס פוקימון אחד מהשניים,תתקוף אחד,אני אתקוף את שלי והשלישי נניח לו,הולך?".
    אני אומר לו ''בסדר'' ואני אומר לפוקימון שלי ''תתקוף איזה פוקימון שאתה רוצה מהשניים האלו''

8. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    *ברכותיי פתחת את ע''מ 30,שלח לי בהודעה פרטית איפה פוקימון דרקון אתה רוצה?
    אתה רואה שטוד קם ואומר לך:"הוא התכוון שקודם צריך להסתכל על הזירה ואז לתכנן את הקרב שלך,נגיד אם אתה נמצא במכון מים אתה לא תשלוף פוקימון אש,אלא פוקימון מים או כנף,או אחד שיכול לשרוד במים,זירת המכון שלי היא סוג של עשב ואבן,נסה להשתמש בזה".

שלמח''הם
    אתה רואה שפלאסל משתמש במתקפה שאותה ביקשת,אתה רואה שהסופה הצהובה והמחודדת חותכת בגפה של בליסי,אתה רואה שהיא משתמשת בפעמון ריפוי שמרפא אותה.

Pokefan
    אתה רץ לכיוון מרכז הפוקימונים,אתה רואה מרחוק אי,אי שעליו ניצב ארמון אדיר מימדים,אתה רואה גבר לבוש שחורים מתקרב ואומר לך:"מרתק לא,זה אי הליגה,אני חוזר משם בדיוק,האליט פור קשוחים".

Bhrui10
    אתה רואה שברגע שצ'רמנדר נוגע בעץ שלושת הטריקו קופצים וכול אחד מהם משתמש במתקפה אחרת,הטריקו השמאלי משתמש בכדור אנרגיה,אחד משתמש במתקפה זריזה והימני משתמש באגרוף עשב.

KoDak
    אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה במיוחד אתה רואה שהילדה אומרת בלחץ:"היא אתה רואה,העולם מרגיש שהאגדיים נלקחים לאט-לאט בשבי,שליחי האל מנסים גם להשתלט על הפוקימון אבל בשביל לתת אותם לארסיאוס וביחד הם יהפכו אותו לפוקימון האולטימטיבי,אלפא".

YamiYugi
    אתה רואה שהפוכדור אינו נפתח,האיש שדומה לריקואזה אומר לך:"אוקיי,תודה לך,אקח את רג'יגיגאס עכשיו" אתה רואה שהוא לוקח את הפוכדור ורץ לדרכו,אתה רואה שוב את ריקואזה בצורתו האנושית,מתקרב אליך ואומר לך:"נו איפה רג'יגיגאס?".

יגאל
    ראלטס מסתכל על שני הברמי ואינו עונה אתה רואה שהוא משתמש בעל חושי על כול השלושה וזורק אותם רחוק-רחוק אל הים,אתה רואה שהמאמן מאוכזב ממשיך בדרכו,אתה רואה שהברמי נעלמו כבר.

9. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שטוד קם ואומר לך:"הוא התכוון שקודם צריך להסתכל על הזירה ואז לתכנן את הקרב שלך,נגיד אם אתה נמצא במכון מים אתה לא תשלוף פוקימון אש,אלא פוקימון מים או כנף,או אחד שיכול לשרוד במים,זירת המכון שלי היא סוג של עשב ואבן,נסה להשתמש בזה".
    "אה אוקיי תודה רבה זה יעזור לי מאוד!"אומר לטוד ואז אלך לחפש לי פוקימון אש כדי לנצח את טוד.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE=2][B][U]The Sa

שלמח''הם
    אתה רואה שפלאסל משתמש במתקפה שאותה ביקשת,אתה רואה שהסופה הצהובה והמחודדת חותכת בגפה של בליסי,אתה רואה שהיא משתמשת בפעמון ריפוי שמרפא אותה.

Pokefan[B][U][COLOR=red.
    אני אומר לפסאל"תשתמש שוב בסופת ברקים על בליסי והפעם תקווה שהסופה אכן תפגע בה והיא לא תרפא את עצמה שוב במו בפעם הקודמת"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש סופר ספאמר
    The Saw

שלמח''הם

Pokefan
    אתה רץ לכיוון מרכז הפוקימונים,אתה רואה מרחוק אי,אי שעליו ניצב ארמון אדיר מימדים,אתה רואה גבר לבוש שחורים מתקרב ואומר לך:"מרתק לא,זה אי הליגה,אני חוזר משם בדיוק,האליט פור קשוחים".

Bhrui10
    אתה רואה שברגע שצ'רמנדר נוגע בעץ שלושת הטריקו קופצים וכול אחד מהם משתמש במתקפה אחרת,הטריקו השמאלי משתמש בכדור אנרגיה,אחד משתמש במתקפה זריזה והימני משתמש באגרוף עשב.

KoDak
    אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה במיוחד אתה רואה שהילדה אומרת בלחץ:"היא אתה רואה,העולם מרגיש שהאגדיים נלקחים לאט-לאט בשבי,שליחי האל מנסים גם להשתלט על הפוקימון אבל בשביל לתת אותם לארסיאוס וביחד הם יהפכו אותו לפוקימון האולטימטיבי,אלפא".

YamiYugi
    אתה רואה שהפוכדור אינו נפתח,האיש שדומה לריקואזה אומר לך:"אוקיי,תודה לך,אקח את רג'יגיגאס עכשיו" אתה רואה שהוא לוקח את הפוכדור ורץ לדרכו,אתה רואה שוב את ריקואזה בצורתו האנושית,מתקרב אליך ואומר לך:"נו איפה רג'יגיגאס?".

יגאל
    ראלטס מסתכל על שני הברמי ואינו עונה אתה רואה שהוא משתמש בעל חושי על כול השלושה וזורק אותם רחוק-רחוק אל הים,אתה רואה שהמאמן מאוכזב ממשיך בדרכו,אתה רואה שהברמי נעלמו כבר.
    אני אומר לראלטס ''לא נורא בו נחפש פוקימונים אחריים'' ואני והוא הולכים לחפש

12. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    Pokefan
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]

''וואו אתה ניצחת את האליט פור??,אני רק מאמן מתחיל נסחפתי לכאן מטווינליף,דרך אגב קוראים לי עידן איך קוראים לך?,אתה בטח מאוד חזק אם אתה כבר הלכת להילחם באליט פור'',
    אומר לאיש מסוקרן.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    .

״הוא בתוך הפוכדור.״ אומר לריקואזה ״לדעתי, הוא הפוכדור עצמו..״ ואצביע על הפוכדור.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    *קיבלת את הבאגון,מזל טוב זכית בפרס על כך שיש לך 4 פוקימונים,שלח בהודעה פרטית איזה פוקימון אתה מעוניין שיתפתח,שים לב אם אתה מוותר על הפרס לא תוכל להשתמש בו.
    אתה שם לב שבכיס שלך יש עוד פוכדור,אתה מוציא את הפוקימון ורואה שזה באגון עוצמתי ויפה,אתה רואה שהוא משתמש בשתי המתקפות שהוא יודע:ניב אש ונהימת דרקון.

שלמח''הם
    *אתה יודע שטדיאורסה אינו הפסיד רק במנוחה?
    אתה רואה שבליסי מתחמקת במהירות גבוהה שלא ניתנת לתפיסה,אתה רואה שהיא משתמשת במתקפת אש ליתר דיוק אגרוף אש,אתה רואה איך האגרוף הורוד-לבן שלה הופך להיות אדום לוהט ומסוכן ומתקרב ללא אחר מאשר פלאסל.

Pokefan
    האיש מסתכל עליך ואומר לך:"אני הוא מנהיג האליט פור,אם אני לא יכול לנצח אותם,למה אני המנהיג שלהם,הם קשוחים זה הכול,לעומת מנהיגי מכון הם אולטימטיביים,לעומתי הם כמעט כלום".

YamiYugi
    ריקואזה אומר לך בנימה שואלת:"איזה פוכדור?" אתה נזכר שמישהו שדומה לריקואזה לקח אותו,אתה מבין שזה בכלל לא ריקואזה אלא רק מאמן שדומה לו ושעכשיו שולט בכוח גדול במיוחד.

יגאל
    אתה ממשיך בדרכך ואינך רואה עוד פוקימונים,אתה עומד לצאת לכיוון העיר ג'ובילייף כשאתה רואה שני אנשים מדברים ביניהם,אתה שומע אחד אומר:"נו תפסת את לטיאס?" השני עונה לו:"ברגע שלטיאוס נתפס הטיפשה יצאה אחריו" אתה שומע את שניהם צוחקים צחוק אפל,מרושע וקר.

15. משתמש מנוסה
    The Saw
    *קיבלת את הבאגון,מזל טוב זכית בפרס על כך שיש לך 4 פוקימונים,שלח בהודעה פרטית איזה פוקימון אתה מעוניין שיתפתח,שים לב אם אתה מוותר על הפרס לא תוכל להשתמש בו.
    אתה שם לב שבכיס שלך יש עוד פוכדור,אתה מוציא את הפוקימון ורואה שזה באגון עוצמתי ויפה,אתה רואה שהוא משתמש בשתי המתקפות שהוא יודע:ניב אש ונהימת דרקון.
    "וואו יש לי באגון!"אצעק בשמחה ואז אחזיר את באגון לפוקדור שלו ואמשיך לחפש פוקימונים למסע.

עמוד 30 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •