Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 36 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2634353637384686 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 526 עד 540 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    Pokefan
    אתה רואה שצ'רמנדר שלך מפהקת וחוזרת לפוכדור שלה,אתה רואה שהשמש לאט-לאט שוקעת,אתה סופסוף קולט שאתה לא בעיירה סנדג'ם יותר,אלא רחוק ממנה,בלי אפשרות לחזור במהירות,אתה רואה מין דמות בלתי נראית מתקרבת אל הליגה.
    [.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אפנה אל הדמות ואומר לה,
    ''סלח לי,אתה הולך במקרה לליגה? אם כן בהצלחה אבל אני חייב להזהיר אותך לאלוף יש כמה פוקימונים חזקים מאוד!'',
    אומר לאיש המסתורי תוהה למה בקושי רואים אותו.
    נערך לאחרונה על ידי ~GOLD~, 03-15-2011 בשעה 05:10 PM

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    מרצ'ומפ אינו מקשיב לך והוא משתמש במתקפת חבטה שוב ושוב,ונראה דווקא שאיווזור נותן לו את זה,אתה רואה שמרצ'ומפ בא להשתמש שוב במתקפת חבטה,איווזור משתמש במתקפת קרן על שמביסה את מרצ'ומפ.
    איווזור הביס את מרצ'ומפ,1-0 לטובת טוד!

שלמח''הם
    *קיוגר.
    צ'רן מחייך ואומר לך:"אושווט שלכדתי ממש בתחילת המסע שלי הוא בעצם היה הפוקימון הראשון שתפסתי באונובה,את פידוב שלי תפסתי במסעי בקנטו ואקסו שהוא הפוקימון האחרון שתפסתי באונובה".
    מתגלים אילו פוקימונים יש לצ'רן!

Pokefan
    *אתה עדיין בעיר סאנישור,אתה רואה פשוט את הנוף ואותו "נוף" הוא ארמון הליגה,שנה את ההודעה בבקשה.

Bhrui10
    אתה רואה שהם לא מצליחים לפתוח את הפוכדור,אתה רואה מאמן זורק שלושה פוכדורים לשמיים ואומר:"פיג'יוט,טריינטר וטייפלוז'ן אני בוחר בכם!" אתה רואה שלושה פוקימונים שונים יוצאים,אתה רואה שהטריקו,הגרובייל והספטייל בורחים.

KoDak
    אתה וספיר יוצאים מהספרייה,ספיר נראת יותר מוטרדת ממוקדם היא אומרת לך:"עד כמה שאני זוכרת מנהיגת המכון של העיר סנופויט מאפשרת כול סוג של קרב,קרב של אחד על אחד,זוגות וכול השאר,בוא נלך לשם,ואל תדאג היא לא מנהיגה שמשתמשת בסוג קרח".

YamiYugi
    קיוגר צוחק צחוק מריר ואומר לך:"בשביל האבן הכחולה הוא צריך אותי,אני היא האבן הכחולה,כמו שכדור האופל משחרר מתוכו את זרקום וכדור האור משחרר את ראשיהם,הכדור הכחול משחרר אותי,אם הוא היה רוצה את אבן הספיר אז זה היה בסדר".

יגאל
    אתה רואה שנוקטול נכנע לראלטס די בקלות,אתה רואה שהוא מחייך חיוך זדוני,אתה רואה שהוא עבד עליך ועל ראלטס,נוקטול משתמש במתקפת היפנוזה שמרדים את ראלטס.

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    מרצ'ומפ אינו מקשיב לך והוא משתמש במתקפת חבטה שוב ושוב,ונראה דווקא שאיווזור נותן לו את זה,אתה רואה שמרצ'ומפ בא להשתמש שוב במתקפת חבטה,איווזור משתמש במתקפת קרן על שמביסה את מרצ'ומפ.
    "לא טוב!תחזור מרשטומפ!"אצעק תוך כדי שאני מחזיר את מרשטומפ ואז אני מוציא את הפוקדור של איווי ואומר:"איווי תיצא ותשתמש בכדור צל לעבר איווזור ואז בעל-חושי בכול הכוח!אל תוותר ואל תפספס!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw

שלמח''הם
    *קיוגר.
    צ'רן מחייך ואומר לך:"אושווט שלכדתי ממש בתחילת המסע שלי הוא בעצם היה הפוקימון הראשון שתפסתי באונובה,את פידוב שלי תפסתי במסעי בקנטו ואקסו שהוא הפוקימון האחרון שתפסתי באונובה".
    ]
    אני אומר לצ'רןן"יש לך אחלה פוקימונים ממחוז אנובה.טוב אחרי שאמרתי לי איזה פוקימונים יש לך בוא נתחיל להילחם אחד נגד השני.בקרב 3 על 3 ביחידם.אל תשתמש בזרקום שלך זה לא היה פייר בקרב".אני מוציא את פלאסאל לקרב
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש סופר ספאמר
    The Saw

שלמח''הם
    *קיוגר.
    מתגלים אילו פוקימונים יש לצ'רן!

Pokefan
    *אתה עדיין בעיר סאנישור,אתה רואה פשוט את הנוף ואותו "נוף" הוא ארמון הליגה,שנה את ההודעה בבקשה.

Bhrui10
    אתה רואה שהם לא מצליחים לפתוח את הפוכדור,אתה רואה מאמן זורק שלושה פוכדורים לשמיים ואומר:"פיג'יוט,טריינטר וטייפלוז'ן אני בוחר בכם!" אתה רואה שלושה פוקימונים שונים יוצאים,אתה רואה שהטריקו,הגרובייל והספטייל בורחים.

KoDak
    אתה וספיר יוצאים מהספרייה,ספיר נראת יותר מוטרדת ממוקדם היא אומרת לך:"עד כמה שאני זוכרת מנהיגת המכון של העיר סנופויט מאפשרת כול סוג של קרב,קרב של אחד על אחד,זוגות וכול השאר,בוא נלך לשם,ואל תדאג היא לא מנהיגה שמשתמשת בסוג קרח".

YamiYugi
    קיוגר צוחק צחוק מריר ואומר לך:"בשביל האבן הכחולה הוא צריך אותי,אני היא האבן הכחולה,כמו שכדור האופל משחרר מתוכו את זרקום וכדור האור משחרר את ראשיהם,הכדור הכחול משחרר אותי,אם הוא היה רוצה את אבן הספיר אז זה היה בסדר".

יגאל
    אתה רואה שנוקטול נכנע לראלטס די בקלות,אתה רואה שהוא מחייך חיוך זדוני,אתה רואה שהוא עבד עליך ועל ראלטס,נוקטול משתמש במתקפת היפנוזה שמרדים את ראלטס.
    אני מחזיר את ראלטס ואני שואל לנוקטול ''אתה רוצה להיצטרף עלי למסע שלי?''

6. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שאיווזור משתמש במתקפת מסך אור שהודפת את כדור הצל שלך,אתה רואה שאיווי לא מוותר ומשתמש שוב ושוב במתקפת כדור הצל,אתה רואה שלאט לאט המתקפה מתחילה להיחלש ואיתה גם איווי,בעוד שאיווזור נשאר בטוח מאחורי מסך האור.

שלמח''הם
    צ'רן מחייך ואומר לך:"אני הבטחתי לא להשתמש בו כי מקומו של זרקום באונובה,צא אקסו,אני בוחר בך!" אתה רואה שפלאסל ואקסו מסתכלים זה על זה ומוכנים לקרב.
    הקרב נגד צ'רן התחיל,0-0.

יגאל
    אתה רואה שנוקטול מנפנף בכנפיו ועף לו לדרכו שלו אתה מבין שהוא לא מוכן להצטרף למסע שלך,אתה רואה שמין השיחים יוצאת מריפ קטנה וזוהרת מחייכת אליך,אתה מבין שהיא רוצה להצטרף אליך.

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    אתה רואה שאיווזור משתמש במתקפת מסך אור שהודפת את כדור הצל שלך,אתה רואה שאיווי לא מוותר ומשתמש שוב ושוב במתקפת כדור הצל,אתה רואה שלאט לאט המתקפה מתחילה להיחלש ואיתה גם איווי,בעוד שאיווזור נשאר בטוח מאחורי מסך האור.
    "איווי תשתמש בעל-חושי כדי שהמגן ישבר ואז תשתמש שוב בכדורי צל עם על-חושי!"אומר לאיווי בתקווה שיצליח לנפץ את המגן ולנצח את איווזור.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. משתמש סופר ספאמר
    The Saw

שלמח''הם
    צ'רן מחייך ואומר לך:"אני הבטחתי לא להשתמש בו כי מקומו של זרקום באונובה,צא אקסו,אני בוחר בך!" אתה רואה שפלאסל ואקסו מסתכלים זה על זה ומוכנים לקרב.
    הקרב נגד צ'רן התחיל,0-0.

יגאל
    אתה רואה שנוקטול מנפנף בכנפיו ועף לו לדרכו שלו אתה מבין שהוא לא מוכן להצטרף למסע שלך,אתה רואה שמין השיחים יוצאת מריפ קטנה וזוהרת מחייכת אליך,אתה מבין שהיא רוצה להצטרף אליך.
    אני אומר לה ''בסדר בואי'' ואני זורק עליה פוכדור

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
    שלמח''הם
    הקרב נגד צ'רן התחיל,0-0.
    [SIZE=2][/SIZ]
    אני אומר לפאסאל"תתשתמש בכול הכוח שלך כדי להביס את האקסו של צ'רן.תתחיל במכת סופת הברקים הכי חזקה שלך שתפגע קשה בצ'רן.קדימה אני מאמין שתצליח לעשות זאת לאקסו".אני מקווה שהמהלך יעבוד
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDak
    "בסדר.." אומר ואלך איתה לכיוון העיר סנופוינט בעודי מחפש פוקימונים ללכידה..

Spoiler ספוילר

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    "לא," אומר לקיוגר "הוא ביקש את הכדור הכחול,אבל אם אבן הספיר פועלת בדיוק כמו הכדור הכחול,לדעתי זה בסדר.."
    NYO HO HO BITCH

12. Surgeon of Death
    Bhrui10
    "תודה לך!" "לא היית שורד נגדם" אומר לו ואשאל "אני מקס,מי אתה?"

13. משתמש מנוסה
    The Saw
    המתקפה העל חושית של איווי אינה שוברת את מסך האור,טוד אומר לך:"מסך אור הוא מגן שמגן על הפוקימון המשתמש ממתקפות מיוחדות,רק מתקפות פיזיות יכולות לשבור את המגן".

שלמח''הם
    אתה רואה את הגלים הצהובים מתקרבים לכיוונו של אקסו שמתחמק ומשתמש במתקפת זנב דרקון,הזנב הקטן של אקסו הופך להיות זנב דרקון ענקי שפוגע בפלאסל שלך,צ'רן אומר לך:"שימוש ברק על דרקון לא חכם במיוחד,חשמל נמנה מארבעת היסודות,חשמל,אש,מים ועשב,לא חכם להשתמש ביסוד על סוג דרקון".

Pokefan
    הדמות לא עונה רק מתרחקת עוד ועוד,לבסוף היא נעלמת מהעין,לוקח לך דקה להבין שזה בעצם בלתי אפשרי,הדמות הלכה ברגל,בעוד שהדרך שמחברת בין הליגה לעיר סאנישור היא בעצם ים!

Bhrui10
    המאמן לא עונה הוא מרים מהרצפה את הפוכדור של צ'רמנדר וזורק לך אותו,הוא אומר לך:"שמור על הפוכדורים שלך טוב,יש מאמנים שהיו פשוט בורחים איתם".

KoDak
    אתה רואה שספיר קצת מוטרדת כנראה ממשהו שהיא מצאה באחד הספרים,אתה והיא ממשיכים בדרך שאתה רואה אבסול,אתה רואה שספיר אומר:"אוי לא,אוי לא,אוי לא!".

YamiYugi
    קיוגר צוחק עוד צחוק מריר ואומר לך:"אבן הספיר משפרת את כוחי שלי,במילא אני לא יוצא עוד לקרבות אז אין לי בעיה לתת אותה,בעוד שהאבן הכחולה היא בעצם אני עצמי,אתה מבין את הבעיה?".

יגאל
    אתה רואה שמריפ מתחמקת מהפוכדור שלך,אתה מבין שהיא רוצה להיות שלך אך רק אחרי קרב שלה נגד ראלטס שלך,אתה רואה שראלטס מתעורר ומוכן לקרב.

14. משתמש סופר ספאמר
    The Saw
    המתקפה העל חושית של איווי אינה שוברת את מסך האור,טוד אומר לך:"מסך אור הוא מגן שמגן על הפוקימון המשתמש ממתקפות מיוחדות,רק מתקפות פיזיות יכולות לשבור את המגן".

שלמח''הם
    אתה רואה את הגלים הצהובים מתקרבים לכיוונו של אקסו שמתחמק ומשתמש במתקפת זנב דרקון,הזנב הקטן של אקסו הופך להיות זנב דרקון ענקי שפוגע בפלאסל שלך,צ'רן אומר לך:"שימוש ברק על דרקון לא חכם במיוחד,חשמל נמנה מארבעת היסודות,חשמל,אש,מים ועשב,לא חכם להשתמש ביסוד על סוג דרקון".

Pokefan
    הדמות לא עונה רק מתרחקת עוד ועוד,לבסוף היא נעלמת מהעין,לוקח לך דקה להבין שזה בעצם בלתי אפשרי,הדמות הלכה ברגל,בעוד שהדרך שמחברת בין הליגה לעיר סאנישור היא בעצם ים!

Bhrui10
    המאמן לא עונה הוא מרים מהרצפה את הפוכדור של צ'רמנדר וזורק לך אותו,הוא אומר לך:"שמור על הפוכדורים שלך טוב,יש מאמנים שהיו פשוט בורחים איתם".

KoDak
    אתה רואה שספיר קצת מוטרדת כנראה ממשהו שהיא מצאה באחד הספרים,אתה והיא ממשיכים בדרך שאתה רואה אבסול,אתה רואה שספיר אומר:"אוי לא,אוי לא,אוי לא!".

YamiYugi
    קיוגר צוחק עוד צחוק מריר ואומר לך:"אבן הספיר משפרת את כוחי שלי,במילא אני לא יוצא עוד לקרבות אז אין לי בעיה לתת אותה,בעוד שהאבן הכחולה היא בעצם אני עצמי,אתה מבין את הבעיה?".

יגאל
    אתה רואה שמריפ מתחמקת מהפוכדור שלך,אתה מבין שהיא רוצה להיות שלך אך רק אחרי קרב שלה נגד ראלטס שלך,אתה רואה שראלטס מתעורר ומוכן לקרב.
    אני אומר לה ''בסדר אין בעיה''
    ואחרי זה אני אומר לראלטס ''תתקוף במתקפה על חושי בכל הכוח''

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    "רגע,אתה לא יוצא לקרבות בגלל המקרה עם ריקואזה נכון?" אשאל את קיוגר "אז,תביא את אבן הספיר,נראה כבר עם ריקואזה מה הוא יחשוב.." ואפנה אליו את ידי בצורה שמבקשת את אבן הספיר.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 36 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2634353637384686 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •