Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 51 מתוך 102 ראשוןראשון ... 41495051525361101 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 751 עד 765 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    רד-איי מעוות את פניו ומלמל:"לטיאוס?!" אתה שומע את שלי אומרת בדיוק אותו הדבר כמעט:"לטיאס,בואי לכאן בבקשה,אני וחבריי צריכים עזרה" אתה מרגיש איך האבן שלך פועמת,אתה רואה שתי דמויות מגיחות מהדלת,אלה לטיאוס ולטיאס,אתה רואה את לטיאוס משתמש במתקפת קרן אור על רד-איי.

שלמח''הם
    אתה רואה שצ'רן מחזיק חבילה קטנה שכנראה מכילה פוכדור אחד ויחיד,צ'רן רואה שהגעת והוא אומר לך:"הנה אתה,בדיוק קיבלתי מאמי היקרה את הפוקימון היחיד שהשארתי באונובה,לא רציתי לקחת אותו,אך אחרי הקרב נגד דילן אני רוצה אותו בחזרה".

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    [B][U]The Sawרן אור על רד-איי.

שלמח''הם
    אתה רואה שצ'רן מחזיק חבילה קטנה שכנראה מכילה פוכדור אחד ויחיד,צ'רן רואה שהגעת והוא אומר לך:"הנה אתה,בדיוק קיבלתי מאמי היקרה את הפוקימון היחיד שהשארתי באונובה,לא רציתי לקחת אותו,אך אחרי הקרב נגד דילן אני רוצה אותו בחזרה".
    אני אומר לצ/רן"אם לא אכפת לך תוכל להגיד לי איזה פוקימון השארת מחוז אנובה.זה מס'קרן אותי מאוד איזה פוקימון קיבלת מחחוז אנוב שהארת שם".אחרי נלך לעיר אורבוג
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    רד-איי מעוות את פניו ומלמל:"לטיאוס?!" אתה שומע את שלי אומרת בדיוק אותו הדבר כמעט:"לטיאס,בואי לכאן בבקשה,אני וחבריי צריכים עזרה" אתה מרגיש איך האבן שלך פועמת,אתה רואה שתי דמויות מגיחות מהדלת,אלה לטיאוס ולטיאס,אתה רואה את לטיאוס משתמש במתקפת קרן אור על רד-איי.
    "לטיאוס תהרוס את רד-איי בקרן אור עם על-חושי בכול הכוח!"אגיד ללטיאוס ואצפה במעשיו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שרד איי מתגונן בעזרת העין שלו,הוא צועק:"בסדר,בסדר אני אשחרר את הווינגל הזה רק אל תחסלו אותי אני מבקש!" אתה רואה שג'ון אומר לך:"אל תעזוב אותו,האיש הזה הוא גנב!" לעומת זאת שלי צועקת:"אל תהרוג אותו,בבקשה ממך!",עכשיו אתה נמצא בדילמה,למי תקשיב לשלי או לג'ון?

שלמח''הם
    צ'רן מחייך ואומר לך:"ברור שלא אכפת לי להגיד לך,הפוקימון שאותו השארתי במחוז אונובה הוא זורארק,אחרי הקרב נגד דילן הבנתי שסוג אופל יהיה הכי טוב על סולוסיס של יוליוס והרוטום של דילן".
    לצ'רן יש זורארק!

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw

שלמח''הם
    צ'רן מחייך ואומר לך:"ברור שלא אכפת לי להגיד לך,הפוקימון שאותו השארתי במחוז אונובה הוא זורארק,אחרי הקרב נגד דילן הבנתי שסוג אופל יהיה הכי טוב על סולוסיס של יוליוס והרוטום של דילן".
    לצ'רן יש זורארק!
    אני אומר לצ'רן"כיף לך יש לך זורארק.זוארק הוא פוקימון חזק ויש לו יכולת מגניבה מאוד.הוא בהחלט יעזור לך להביס את דילן.גם אני רוצה זוארק.טוב בוא נלך ליר אורבוג הרי רצינו להגיע לעיר אורבוג כבר ממזמן".אנחנו הולכים לאורבוג

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    שלמח''הם
    צ'רן מחזיק את הפוכדור של זורארק ואומר לך:"כן,קדימה לעיר אורבורג" הוא שם את התיק שלו על גבו ויוצא ממרכז הפוקימונים,אתה יוצא אחריו,אתה וצ'רן ממשיכים בדרככם כשאתם מגיעים למכרות אורבורג.

Pokefan
    אתה רואה שבידיהם של צ'רמנדר ואזלף יש קלפים,אתה מבין שאזלף לא ניסה לפגוע בצ'רמנדר שלך אלא רק רצה לשחק איתה,אתה רואה שצ'רמנדר קמה ומסתתרת מאחורי אזלף.

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    אתה רואה שרד איי מתגונן בעזרת העין שלו,הוא צועק:"בסדר,בסדר אני אשחרר את הווינגל הזה רק אל תחסלו אותי אני מבקש!" אתה רואה שג'ון אומר לך:"אל תעזוב אותו,האיש הזה הוא גנב!" לעומת זאת שלי צועקת:"אל תהרוג אותו,בבקשה ממך!",עכשיו אתה נמצא בדילמה,למי תקשיב לשלי או לג'ון?
    "שלי לגנבים אין חיים אז צריכים להרוג אותו."אומר לשלי ואז אגיד ללטיאוס:"תחסל את האיש בקרן אור!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    [B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]
    Pokefan
    אתה רואה שבידיהם של צ'רמנדר ואזלף יש קלפים,אתה מבין שאזלף לא ניסה לפגוע בצ'רמנדר שלך אלא רק רצה לשחק איתה,אתה רואה שצ'רמנדר קמה ומסתתרת מאחורי אזלף.

אני אשפיל את מבטי ממבוכה ואומר ,''אזלף אני מצטער חשבתי שזה כמו בציור ממקודם וחשבתי שאתה עומד לתקוף אותה'',אומר לאזלף ואפנה לצ'ארמנדר שם יד על השריטה מתחת לעין,
    ''צ'ארמנדר אני מצטער על הכל רק רציתי לקחת אותך למרכז פוקימונים ופתאום ברחת לי אני מצטער על החוסר רגישות שלי ואם לא תרצי לבוא איתי אני מבין את זה לגמרי'',אומר לה משפיל את מבטי למטה וכמעט בוכה.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    [
    ספיר מחזירה את מגמר לפוכדור שלו ואומרת לך:"למה לעשות את זה,במילא האלקיד השני ברח" אתה רואה שבאמת סניבי נלחם נגד אלקיד אחד אבל האלקיד השני נטש את חברו,אתה רואה את סניבי משתמש בנגיחה אבל אלקיד משתמש באגרוף חשמל ומחטיא.
    "יופי אנו מתקרבים לניצחון ! צעקה מהר ! עד שהוא יתרגז ואז חבטה ! " ואז אזרוק עליו פוכדור..

Spoiler ספוילר

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלמח''הם
    צ'רן מחזיק את הפוכדור של זורארק ואומר לך:"כן,קדימה לעיר אורבורג" הוא שם את התיק שלו על גבו ויוצא ממרכז הפוקימונים,אתה יוצא אחריו,אתה וצ'רן ממשיכים בדרככם כשאתם מגיעים למכרות אורבורג.

[[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר לצ'רן"יופי אנחנו קרובים לעיר אורבוג אחרי המכרה הזה אנחנו נראה את העיר אורבוג.אבל אני רוצה לחפש חפצים במכרה הזה.אז חכה לי כמה דקות". אנימוציא את טדיאורסה ואומר לו,תשתמש ציפורן ברזל על האבנים עד שתמצא משו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה שומע זעקת אימים של רד-איי אתה רואה את העין שלו זוהר והוא נעלם,הוא לא מת רק נעלם,לטיאוס ולטיאס יוצאים לדרכם,ג'ון אומר לך:"אני שמח שעשית מה שנכון,קדימה בוא נשחרר את פיקו הווינגל" אתה שומע את שלי צועקת:"אתה פשוט חלאה תומר,פשוט חלאה וגם אתה ג'ון,אני הולכת!" אתה רואה את שלי מתרחקת ממך ומג'ון,כנראה לנצח.
    אתה וג'ון נפרדתם משלי!

שלמח''הם
    אתה שומע את קולו של צ'רן שאומר:"אקסו תשתמש בחפירה בשביל לעזור לטדיאורסה" אתה רואה שטדיאורסה ואקסו פועלים בשיתוף פעולה מושלם,בסופו של דבר אתה מוצא אבן,אבן שחורה כמו הלילה,צ'רן אומר לך:"זוהי אבן אופל,היא יכולה לפתח מספר פוקימונים אך אני לא זוכר את מי".

Pokefan
    צ'רמנדר רואה אותך בוכה,היא נותנת לך יד,ושניכם ביחד יוצאים מהדלת האדומה,אתה רואה שהדלת הלבנה עדיין נעולה אבל עדיין יש שמה את הצעקות המחרידות האלה.

KoDak
    אלקיד משתמש שוב פעם באגרוף חשמל אך הפעם הוא פוגע בדיוק בפנים של סניבי שלך,אתה רואה שסניבי מתעצבן מאוד ומשתמש שוב ושוב במתקפת נגיחה,בסופו של דבר הוא מרים את אלקיד הולך לשפת הצוק הקרוב וזורק את אלקיד למים.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [U]The Saw

שלמח''הם
    אתה שומע את קולו של צ'רן שאומר:"אקסו תשתמש בחפירה בשביל לעזור לטדיאורסה" אתה רואה שטדיאורסה ואקסו פועלים בשיתוף פעולה מושלם,בסופו של דבר אתה מוצא אבן,אבן שחורה כמו הלילה,צ'רן אומר לך:"זוהי אבן אופל,היא יכולה לפתח מספר פוקימונים אך אני לא זוכר את מי".
    .[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר לצ'רן"אל תדאג אני זוכר את מי האבן הזאת מפתחת.אבל אני לי תפוקימונים שהיא מפתחת.אני אשמור ארותה אצלי". אני לוקח את אבן האופל.לאחר מכן אומר לטדיאורסה"תשתמש שוב ציפורן ברזל ותחפור שוב עד שתמצא עוד חפץ"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    שלמח''הם
    טדיאורסה ואקסו שוב חופרים עד שהם מוציאים באדמה מאובן,הוא כתום וקצת אלפסי צ'רן אומר לך:"זהו מאובן ענבר,יש בעיר אורבורג מוזיאון ומחייה מאובנים,עד כמה שאני זוכר מאובן ענבר מכיל בתוכו ארודקטייל!",אתה מכניס את אבן האופל ומאובן הענבר לכיס שלך.
    יש לך אבן אופל ומאובן ענבר!

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDak
    אלקיד משתמש שוב פעם באגרוף חשמל אך הפעם הוא פוגע בדיוק בפנים של סניבי שלך,אתה רואה שסניבי מתעצבן מאוד ומשתמש שוב ושוב במתקפת נגיחה,בסופו של דבר הוא מרים את אלקיד הולך לשפת הצוק הקרוב וזורק את אלקיד למים.
    "יפה סניבי ! צעקה ! " ואחכה שהוא יצעק עליו "אל תיתן לו לצאת מהמים ! " ואחכה שאלקיד יתחשמל במים תוך כדי שאחשוב לעצמי 'עוד כמה רגעים הוא יתעלף במקום ! החשמל שבגופו יצטבר עם המים ויגרום לו לקרוס ! '
    לאחר מכן אזרוק עליו פוכדור .

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    KoDak
    *הפוכדור יהיה בתוך מים עמוקים אתה יודע.
    אתה רואה שאלקיד שוחה במהירות לפני שאתה זורק עליו אתה הפוכדור,אתה רואה שהוא משתמש במכת ברק מכוונת היטב ליד שלך ומעיפה את הפוכדור לדשא.

עמוד 51 מתוך 102 ראשוןראשון ... 41495051525361101 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •