DelPiero7.
חחח הרגתה אותי "" אני חבר בקבוצה שלכם אתם באים אל יער הורד השחור?"
בלי לשאול אני רץ על נקודת המפגש.
-------
לפני שאתה מספיק לשאול אות חבריך לקבוצה אתה רואה שהם רצים לעבר היציאה.
אתה רץ אחריהם והם ממש מהירים אתה מתחיל אט אט לצמצם את הפערים,וסם לב שרוז הייתה בכיתה שלך היא ישבה תמיד ליד הדלת והייתה תלמידה די טובה,היא תמיד השתתפה בשיעורים,וענתה על תשובות.
את אנטוניו אתה לא מכיר אולי הוא היה בכיתה המקבילה או באזור אחר של האקדמיה.
אבל זה לא מפריעה לך,אתה ממשיך להגביר את הקצב ומתחיל לעקוף את החברים שלך לקבוצה.
לאחר עשר דקות אתם מגיעים ליער הוורד השחור,הוא ניראה מאוד מפחיד המון עצים גבוהים שהעלים שלהם שחורים,וגזעם ירוק ומעלה צנחה וריח רע.
אתם רואים שיש מגילה על בול עץ גזום,ומין נר קטן לידו.
♣DarkBoy♣.
תגובה טובה מאוד כול הכבוד היא מושקעת

.
אבל כשאתה כותב מה אתה ושה אתה לא יכול לומר אני רואה שהילדים הולכים,את זה אני אמור לומר לך,אבל אני מאמין שהבנתה למה אני מתקוון

.
-------
אתה הבנתה שכנראה חבריך לקבוצה התקדמו לעבר נקודת המפגש ואתה הולך לעברם.
בדרך אתה חושב 'מעניין מי הם הילדים האילו' אתה גם מבין שאחד הוא משבט האינוזוקה.
לפי שם משפחתה,וכנראה יש לה חיה מלווה.
החבר השני יותר מעניין אותך כי את שם משפחתו אתה לא מכיר ולכן אתה מסוקרן מעוד.
בזמן ההליכה אתה ניזכר באביך ובסבך שלימד אותך את כול מה שאתה יודע.
לאחר רבע שעה אתה מגיעה לנקודת המפגש לפני שאתה סם לב אתה שומעה קול מאחוריך אתה מסתובב ורואה שאילו הם שני ילדים אחד מיהם בערך בגובה שלך והשנייה קצת יותר נמוכה,הילדה צועקת "תיזהר!!!" ואתה לא מבין למה פתאום איזה דבר מוזר טס אליך במהירות.
barak302
כמו DarkBoy אתה כותב מה קורא,ושולט על העולם עצמו.
ודבר שני אתה צריך לומר שאתה הולך לעבר המיקום שנודע לך.
בכול מיקרה אני אמשיך לך את התגובה

.
-----
אתה מגיעה לעץ העלה הנסתר.
העץ הוא עץ ענקי שגובהו בעירך חמישה עשר מטר.
שמוקף בדשה ירוק,הוא ממוקם בערך עשר דקות מהאקדמיה,והוא מקום מדהים,אין אף אחד באזור ואתה מחפש משהוא חשוד,אתה סם לב למגילה שמונחת על גבי הדשה ולידה יש עוד מגילה רק בצבע שחור.
elios
כמו ברק אתה צריך לומר "אני מחפש את חברי לקבוצה" בכול מקרא.
------
אתה מתחיל לדבר עם מיזינו וטריזה,ומיזינו אומר לך "תיקרא לי מייז" טריזה ניראית די מאושר ומתחילה לשאול אותך שאלות "בן כמה אתה,מה החלום שלך,ובאיזה כיתה הייתה באקדמיה?".
אתם מתקדמים ואתה מבין שיש לך קבוצה מאוד נחמדה וחברותית,ואתם מתקדמים לעבר נקודת המפגש.
אתם מגיעים לאבן הגיבורים ומתיישבים שם,לאחר חמש דקות מגיעה אדם גבוה בעל חולמה שחורה והסמל של כפר העליה עלייה.
יש לו את המגן מצח ושיער שחור די קצר עומד,הוא לובש מכנס ארוך ומתאים ללחימה,וכפפה בידו הימינית הוא אומר לכם שמי הוא דמאסאקו ההיצי.
או בקיצור דוק.
אז איך קוראים לכם אתה יושב בצד ימין והוא מחכה לתשובה.
לכולם.
אתם מבינים שיש לי שגיאות כתיב אז אני מצטער

.