Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 57 מתוך 102 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 841 עד 855 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    The Saw
    *נעלם.
    עומר אומר לך:"הראלטס הזוהר נעלם כלא היה,זה מוזר הוא לא יכול לצאת מהמחוז והוא לא יכול להיות בלתי נראה אבל כול השליחים שזה אומר בערך מאה אנשים מחפשים בכול פינה קיימת וגם כזאת שלא קיימת,הוא כאילו לא קיים עוד".
    "אוקיי עומר."אגיד לעומר ואז אלך משם עם ג'ון תוך כדי שאני חושב:'איזה רמאי הראלטס הזה, הוא הבטיח לי שהוא יצטרף למסעי...'

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    The Saw
    אתה רואה שברגע ששלוס רואה את ברמי מתקרבת אליו הוא בורח לתוך המים ומסתלק מהאזור במהירות רבה,אתה רואה נער צעיר בעל עור חיוור שמאוד מוכר לך הוא מתקדם צעד אחד ואתה מזהה אותו,זה עומר,עומר אומר לך:"נו ניצחת את טוד?".

שלמח''הם
    צ'ימצ'אר מנסה שוב ושוב להשתמש במתקפת גחלת אך ללא להועיל,סניזל משתמש ברוח קרה בשביל לפגוע בצ'ימצ'אר והיא מצליחה,אתה רואה שצ'ימצ'אר לא יכול להחזיק עוד הרבה זמן.

Pokefan
    האיש המסתורי מחייך חיוך קר ואומר בקולו הקר:"לא הצעקות לא היו שלי אלא של מי שהפסיד לי,אתה מוכן לקרב?".

Bhrui10
    אלקיד מתחמק שוב ושוב מהמתקפות של צ'רמנדר,צ'רמנדר לעומת זאת לא מצליח להתחמק משום מתקפה בסופו של דבר צ'רמנדר הפסיד,אתה רואה שאלקיד משתחווה אליך,אתה מבין שהוא מוכן להיות הפוקימון שלך.

KoDak
    *לא הייתי כול כך בטוח איך כותבים את זה XD
    הים הדומם לא זז בכלל,הרוח שנשבה אינה נושבת עוד,השמש מוסתרת בשורות של עננים שחורים כזפת,נראה שיום הדין הגיע,אך אתה יודע שמדבריו של ארסיאוס יום הדין עוד לא הגיע בינתיים.

YamiYugi
    קובצ'ו אינו מקבל את דבריך והוא משתמש במתקפת שברי קרח בשביל להדוף אותך,אחרי זה הוא מתחיל לבכות ופיקאצ'ו שיוצא מהפוכדור שלו מנסה לנחם אותו.

יגאל
    אתה יוצא מההר ואתה רואה מאמן גבוה בעל שיער לבן הוא אומר לך:"הבנתי שאתה מחפש פוקימוני חרק בשביל לנצח את קלייר מנהיגת מכון אורבורג,האם זה נכון?".

*מצטער שלא הגבתי לקחתי אתמול הפסקה ממ''תים.
    ------------------------------------
    ''אם האיש הזה צרח כי הוא הפסיד לך לא נראה לי שאני ארצה להילחם בך?,
    עכשיו יש לך מושג איך אני וצ'ארמנדר נצא מפה????'',אומר לאיש בלחץ מבוהל.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    המשחק התחיל!
    ההרשמה סגורה פרט לאלה שנשמרו להם מקומות ולא נרשמו,הרשמה מחודשת תפתח בקרוב אני אמסור הודעה למי שירצה להצטרף.
    התחלה:
    יצאתם מהמעבדה שהפוכדור שחלמתם אליו כבר שנים נמצא בידיכם,השמיים הכחולים אין עננים בשמיים,הים שבפתח העיירה סנדג'ם גועש בגלל סיבה שאינכם יודעים מהי,אתם רואים שני נערים בני שניים-עשר נלחמים זה בזה בקרב פוקימונים,אחד משתמש בשינקס ואחד משתמש בסטרלי.
    מה תעשו?[רק בהודעה הזו אני כותב "מה תעשו"]
    אני אומר לשניהם: "בהצלחה לכם, תוכלו להגיד איפה אתם מצאתם את שתי הפוקימונים שלכם?, ואני שואל את המאמן של שינקס: "תרצה להלחם איתי אחר הקרב שלך?".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    ג'ון אומר לך:"מוזר המאמן הזה לא,אתה יודע לפני שפגשתי אותך ואת שלי,לכדתי ראלטס זוהר,איזה נחמד זה,הוא היה קשה מאוד לתפיסה הוא ידע מתקפות אדירות,שאגת זמן למשל".

שלמח''הם
    צ'רן אומר לך:"תגיד אתה חושב שצ'ימצ'אר צריך איזו שהיא מוטיבציה בשביל ללמוד מתקפות חדשות,פשוט היכולות של הסניזל הזו מדהימות,סניזל שיודעת מתקפות מים,זה יתרון עצום בשבילה עליך,אתה חייב לגרום לצ'ימצ'אר לעמוד מול סכנת המים הזו,נעשה אימונים,אושווט שלי יאמן את צ'ימצ'אר שלך,מה דעתך?".

Pokefan
    האיש מחייך את חיוכו הקר ואומר לך:"בניצחון עליי,האם אתה מוכן לשחק במשחקי הצללים של עולם הצללים,האם אתה מוכן לאתגר שלך" אתה שומע קול מוכר שאומר לך:"אמרתי לך לא להיכנס,רק אם תנצח תצא,בהצלחה!".

KoDak
    ספיר אומרת לך:"שמע,יש לי רעיון,בגלל הסוגים פיג'יוטו חזק יותר מהסניבי שלך אך המגמר שלי יותר חזק ממנו וחלש יותר מטוטודייל שהסניבי שלך יותר חזק ממנו,אך זה יהיה מגמר נגד פיג'יוטו וסניבי נגד טוטודייל,מה דעתך?".

YamiYugi
    *אתה עדיין בעיר סנופויט,מה לא ברור,תכתוב הודעה חדשה,אך תצטט את ההודעה הקודמת.

יגאל
    המאמן מחייך אליך ואומר לך:"אתה טועה" אתה רואה שסניזל חוסם את המתקפות של מריפ אתה שומע קול בתוכך שאומר לך:"תצווה על מריפ להשתמש באנרגיה חשמלית".

The Pearl
    *הגיע הזמן שתגיב!
    המאמנים לא עונים לך,אתה מבין שהם שקועים בקרב שלהם קשות,אתה רואה דמות של ילד קטן על שפת הים,אתה רואה גל פוגע בחול והילד נעלם.

TheMasterBar
    בגלל יכולות הכנף של קומבי,ויניפלדה שלך מתקשה לפגוע בו,אתה רואה שעוקצי הרעל של ויניפלדה שלך מפספסים וניבי הרעל שלו אינם פוגעים כלל.

5. משתמש סופר ספאמר
    The Saw
    ג'ון אומר לך:"מוזר המאמן הזה לא,אתה יודע לפני שפגשתי אותך ואת שלי,לכדתי ראלטס זוהר,איזה נחמד זה,הוא היה קשה מאוד לתפיסה הוא ידע מתקפות אדירות,שאגת זמן למשל".

שלמח''הם
    צ'רן אומר לך:"תגיד אתה חושב שצ'ימצ'אר צריך איזו שהיא מוטיבציה בשביל ללמוד מתקפות חדשות,פשוט היכולות של הסניזל הזו מדהימות,סניזל שיודעת מתקפות מים,זה יתרון עצום בשבילה עליך,אתה חייב לגרום לצ'ימצ'אר לעמוד מול סכנת המים הזו,נעשה אימונים,אושווט שלי יאמן את צ'ימצ'אר שלך,מה דעתך?".

Pokefan
    האיש מחייך את חיוכו הקר ואומר לך:"בניצחון עליי,האם אתה מוכן לשחק במשחקי הצללים של עולם הצללים,האם אתה מוכן לאתגר שלך" אתה שומע קול מוכר שאומר לך:"אמרתי לך לא להיכנס,רק אם תנצח תצא,בהצלחה!".

KoDak
    ספיר אומרת לך:"שמע,יש לי רעיון,בגלל הסוגים פיג'יוטו חזק יותר מהסניבי שלך אך המגמר שלי יותר חזק ממנו וחלש יותר מטוטודייל שהסניבי שלך יותר חזק ממנו,אך זה יהיה מגמר נגד פיג'יוטו וסניבי נגד טוטודייל,מה דעתך?".

YamiYugi

יגאל
    המאמן מחייך אליך ואומר לך:"אתה טועה" אתה רואה שסניזל חוסם את המתקפות של מריפ אתה שומע קול בתוכך שאומר לך:"תצווה על מריפ להשתמש באנרגיה חשמלית".

The Pearl
    *הגיע הזמן שתגיב!
    המאמנים לא עונים לך,אתה מבין שהם שקועים בקרב שלהם קשות,אתה רואה דמות של ילד קטן על שפת הים,אתה רואה גל פוגע בחול והילד נעלם.

TheMasterBar
    בגלל יכולות הכנף של קומבי,ויניפלדה שלך מתקשה לפגוע בו,אתה רואה שעוקצי הרעל של ויניפלדה שלך מפספסים וניבי הרעל שלו אינם פוגעים כלל.
    אני אומר למריפ ''תתקפי באנרגיה חשמלית בכל הכוח ואחריה בגל הלם''

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDak
    "אוקיי..רק שסניבי לא יודע מתקפות עשב לצערי.." אומר ואז אומר לסניבי "חבטה על טוטודייל ! ואז צעקה על פידג'יוטו ! נסה להסיח את דעתו ממגמר ! "

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    "מתי הספקת לתפוס אותו?, הוא הבטיח לי להצטרף אלי! איזה רמאי הראלטס הזה! תוכל לאוציא אותו לכמה זמן?"אשאל את ג'ון תוך כדי כעס.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    The Pearl
    *הגיע הזמן שתגיב!
    *עדיף מאוחר אשר אף פעם
    אני אומר לעצמי: "וואו מה זה, איך הוא נעלם, הוא כנראה ממש מסוכן, אני יצפה בקרב שלהם ואז יחכה שהקרב שלהם יסתיים כדי לשאול אותם את השאלות שרציתי" אך אני מנסה שוב שהם יענו לי בשאילת השאלות הקודמות.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE=2][B][U]The Saw

שלמח''הם
    [IZE]
    אני אומר לצ'רן"רעיון מעולה חשבת הרגע.טוב אני מיד אוציא את צ'ימצ'אר שלחי ואתה תוציא את אושאט שלך ונתחיל בקרב.אני מקווה שצ'ימצ'אר יצליח להסתגל למתקפות המים של פוקימוני המים כך הוא ינצח את הסניזל של קלליר".אני מוציא את צ'ימצ'אר החוצה להילחם מול אוששאט של צ'רן.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    The Saw

שלמח''הם

Pokefan

KoDak

YamiYugi

יגאל

The Pearl
    *הגיע הזמן שתגיב!

TheMasterBar

''אוקיי אז אם אין ברירה אין ברירה(מהסס),צ'ארמנדר אני מאמין בך(מסמן ל להתקדם מולי לקרב)'',
    אומר לצ'אמנדר ואחשוש,''צ'ארמנדר אני מאמין בך את יכולה לנצח מתי שהפוקימון שלו יוצא תשתמשי עליו בשריטה!''
    .

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    אתה רואה שפיקאצ'ו עייף מדי וחלש מדי בשביל להדליק אש,אך אתה רואה להבה קטנה משום מקום פוגעת בעצים ואז אתה נרדם,אתה חולם שאתה שוב מגיע לעיר קנלייב ופוגש את ריקואזה,כשאתה מתעורר,פיקאצ'ו וקובצ'ו מוכנים ליציאה,האש כבתה ואתה מוכן להמשיך במסע!
    "טוב,בואו נלך לסנופוינט!" אומר ואלך עם פיקאצ'ו וקובאצ'ו לעיר סנופוינט.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    TheMasterBar
    "אנחנו חייבים לחשוב על משהו, ויניפדה תנסה להשתמש בניב רעל ותוך כדי שהוא פועל תשתמש בעוקץ רעל, זה יוסיף טיפה כוח, קדימה חבר, אני מאמין בך אל תוותר" אגיד לויניפדה

13. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    התחלה:
    יצאתם מהמעבדה שהפוכדור שחלמתם אליו כבר שנים נמצא בידיכם,השמיים הכחולים אין עננים בשמיים,הים שבפתח העיירה סנדג'ם גועש בגלל סיבה שאינכם יודעים מהי,אתם רואים שני נערים בני שניים-עשר נלחמים זה בזה בקרב פוקימונים,אחד משתמש בשינקס ואחד משתמש בסטרלי.
    מה תעשו?[רק בהודעה הזו אני כותב "מה תעשו"]
    "אני ףפוננה אל הנערים בחיוך:שלום נאי אלמוג,תגידו תרצו אחרי שתגמרו בינ כם את הקרב להללחם מולי?"אני שואל אותם וזורק את גלפין מהפטוקדור לשו ואומר לו "שלום אני אלמוג,אני ייה המאמן שלך המסע הזה,נעים להכיר,מקווה שתהנהנ איתי במסע!"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

14. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    ג'ון אומר לך:"האמת ממש כמה דקות לפני שפגשתי אותך ואת שלי" הוא מוציא את ראלטס הזוהר,הוא מביט בך ואתה רואה שהוא עושה תנועה שהוא מוכן לקרב.

שלמח''הם
    צ'ימצ'אר משתמש במתקפת שריטה על אושווט שמגיב על כך במגן מים,אתה רואה שצ'ימצ'אר נחסם על ידי המגן ונהדף אחורנית.

Pokefan
    האיש המסתורי מחייך שוב ואומר:"לא קרב פוקימונים,משחק הנה החוקים:
    אני חושב על מספר מאחת עד שלוש,אם תבחר אחת תתמודד עם סיוטים מפחידים למדי.
    אם תבחר שתיים תהיה לך האפשרות לחזור אחורנית בזמן.
    אם תבחר שלוש צ'רמנדר שלך תתפתח.
    במה אתה בוחר?".

KoDak
    מגמר מצליח לתקוף את פיג'יוטו שנפגע קשה מאוד.
    פיג'יוטו מגיב למגמר במתקפת אס אווירי שמפספס.
    סניבי מפספס גם הוא את טוטודייל.
    טוטודייל מצליח להשתמש במשאבת הידרו על מגמר שמתחמק.

YamiYugi
    אתה מרגיש איך הרוח הקרה מכה בך בנעימות על הפנים,אתה רואה עיר שכולה עם שלג,אתה רואה בסופה את מכון העיר סנופויט.

יגאל
    אתה רואה שהמאמן נראה קצת לחוץ וגם מריפ,אתה רואה שגופה הופך להיות ברק היא תוקפת את סניזל שמצליח להתחמק בדיוק ברגע המתאים.

הרוח המתמטקאית:
    גלפין עוצם את עיניו הקטנות,אתה שומע נחירות,אתה מבין שגלפין שלך עצלן ממדרגה ראשונה.

The Pearl
    אתה רואה ששוב המאמנים לא עונים לך,אתה רואה שסטרלי משתמש במתקפת כנף שאתה לא מכיר ושניקס מגיב לזה במתקפת רעם חזקה למדי.

TheMasterBar
    אתה רואה שניב הרעל מפוצץ את עוקץ הרעל בפניו של ויניפלדה,קומבי מנצל זאת בשביל להשתמש במתקפת רוח כסופה שמתקרבת אל ויניפלדה.

15. Surgeon of Death
    Bhrui10
    *מצטער שההודעה תהיה קצרה.
    הפוכדור האדום-לבן נזרק לכיוונו של אלקיד,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,לכדת אלקיד!
    לכדת אלקיד זכר,שיודע אגרוף חשמל וגל הלם!
    אני יודע אין הרבה מה לכתוב במצבי תפיסה
    "יש!" אצעק ואוציא את אלקיד וצ'ארמנדר
    אמשיך ללכת לכיוון העיר הבאה-בדרך אחפש עוד פוקימונים אם אמצא כמה התקיף אותם

עמוד 57 מתוך 102 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •