"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
The Saw
ג'ון אומר לך:"מוזר המאמן הזה לא,אתה יודע לפני שפגשתי אותך ואת שלי,לכדתי ראלטס זוהר,איזה נחמד זה,הוא היה קשה מאוד לתפיסה הוא ידע מתקפות אדירות,שאגת זמן למשל".
שלמח''הם
צ'רן אומר לך:"תגיד אתה חושב שצ'ימצ'אר צריך איזו שהיא מוטיבציה בשביל ללמוד מתקפות חדשות,פשוט היכולות של הסניזל הזו מדהימות,סניזל שיודעת מתקפות מים,זה יתרון עצום בשבילה עליך,אתה חייב לגרום לצ'ימצ'אר לעמוד מול סכנת המים הזו,נעשה אימונים,אושווט שלי יאמן את צ'ימצ'אר שלך,מה דעתך?".
Pokefan
האיש מחייך את חיוכו הקר ואומר לך:"בניצחון עליי,האם אתה מוכן לשחק במשחקי הצללים של עולם הצללים,האם אתה מוכן לאתגר שלך" אתה שומע קול מוכר שאומר לך:"אמרתי לך לא להיכנס,רק אם תנצח תצא,בהצלחה!".
KoDak
ספיר אומרת לך:"שמע,יש לי רעיון,בגלל הסוגים פיג'יוטו חזק יותר מהסניבי שלך אך המגמר שלי יותר חזק ממנו וחלש יותר מטוטודייל שהסניבי שלך יותר חזק ממנו,אך זה יהיה מגמר נגד פיג'יוטו וסניבי נגד טוטודייל,מה דעתך?".
YamiYugi
*אתה עדיין בעיר סנופויט,מה לא ברור,תכתוב הודעה חדשה,אך תצטט את ההודעה הקודמת.
יגאל
המאמן מחייך אליך ואומר לך:"אתה טועה" אתה רואה שסניזל חוסם את המתקפות של מריפ אתה שומע קול בתוכך שאומר לך:"תצווה על מריפ להשתמש באנרגיה חשמלית".
The Pearl
*הגיע הזמן שתגיב!
המאמנים לא עונים לך,אתה מבין שהם שקועים בקרב שלהם קשות,אתה רואה דמות של ילד קטן על שפת הים,אתה רואה גל פוגע בחול והילד נעלם.
TheMasterBar
בגלל יכולות הכנף של קומבי,ויניפלדה שלך מתקשה לפגוע בו,אתה רואה שעוקצי הרעל של ויניפלדה שלך מפספסים וניבי הרעל שלו אינם פוגעים כלל.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
"טוב,בואו נלך לסנופוינט!" אומר ואלך עם פיקאצ'ו וקובאצ'ו לעיר סנופוינט.YamiYugi
אתה רואה שפיקאצ'ו עייף מדי וחלש מדי בשביל להדליק אש,אך אתה רואה להבה קטנה משום מקום פוגעת בעצים ואז אתה נרדם,אתה חולם שאתה שוב מגיע לעיר קנלייב ופוגש את ריקואזה,כשאתה מתעורר,פיקאצ'ו וקובצ'ו מוכנים ליציאה,האש כבתה ואתה מוכן להמשיך במסע!
NYO HO HO BITCH
The Saw
ג'ון אומר לך:"האמת ממש כמה דקות לפני שפגשתי אותך ואת שלי" הוא מוציא את ראלטס הזוהר,הוא מביט בך ואתה רואה שהוא עושה תנועה שהוא מוכן לקרב.
שלמח''הם
צ'ימצ'אר משתמש במתקפת שריטה על אושווט שמגיב על כך במגן מים,אתה רואה שצ'ימצ'אר נחסם על ידי המגן ונהדף אחורנית.
Pokefan
האיש המסתורי מחייך שוב ואומר:"לא קרב פוקימונים,משחק הנה החוקים:
אני חושב על מספר מאחת עד שלוש,אם תבחר אחת תתמודד עם סיוטים מפחידים למדי.
אם תבחר שתיים תהיה לך האפשרות לחזור אחורנית בזמן.
אם תבחר שלוש צ'רמנדר שלך תתפתח.
במה אתה בוחר?".
KoDak
מגמר מצליח לתקוף את פיג'יוטו שנפגע קשה מאוד.
פיג'יוטו מגיב למגמר במתקפת אס אווירי שמפספס.
סניבי מפספס גם הוא את טוטודייל.
טוטודייל מצליח להשתמש במשאבת הידרו על מגמר שמתחמק.
YamiYugi
אתה מרגיש איך הרוח הקרה מכה בך בנעימות על הפנים,אתה רואה עיר שכולה עם שלג,אתה רואה בסופה את מכון העיר סנופויט.
יגאל
אתה רואה שהמאמן נראה קצת לחוץ וגם מריפ,אתה רואה שגופה הופך להיות ברק היא תוקפת את סניזל שמצליח להתחמק בדיוק ברגע המתאים.
הרוח המתמטקאית:
גלפין עוצם את עיניו הקטנות,אתה שומע נחירות,אתה מבין שגלפין שלך עצלן ממדרגה ראשונה.
The Pearl
אתה רואה ששוב המאמנים לא עונים לך,אתה רואה שסטרלי משתמש במתקפת כנף שאתה לא מכיר ושניקס מגיב לזה במתקפת רעם חזקה למדי.
TheMasterBar
אתה רואה שניב הרעל מפוצץ את עוקץ הרעל בפניו של ויניפלדה,קומבי מנצל זאת בשביל להשתמש במתקפת רוח כסופה שמתקרבת אל ויניפלדה.
אני יודע אין הרבה מה לכתוב במצבי תפיסהBhrui10
*מצטער שההודעה תהיה קצרה.
הפוכדור האדום-לבן נזרק לכיוונו של אלקיד,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,לכדת אלקיד!
לכדת אלקיד זכר,שיודע אגרוף חשמל וגל הלם!
"יש!" אצעק ואוציא את אלקיד וצ'ארמנדר
אמשיך ללכת לכיוון העיר הבאה-בדרך אחפש עוד פוקימונים אם אמצא כמה התקיף אותם
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)