Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2230313233344282 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 466 עד 480 מתוך 1427
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    מהר מאוד אתה מגיע למרכז הפוקימונים. האחות ג'וי הנחמדה מרפאת את פוקימוניך ומושיטה לך את הפוכדורים שלהם בחזרה.
    היא מבחינה בפוקדקס שבכיסך. "הו, יש לך פוקדקס." היא אומרת. "אם כך, מגיע לך חדר ללילה אחד במרכז הפוקימונים - בחינם!"
    היא פותחת מגירה בדלפק ומושיטה לך מבפנים מפתחות עם תווית ועליה ציור של צ'אנסי, לצידה המספר 339.
    "תודה."אני עולה לחדר שלי ומיד ניגש כדי לשכב במיטה."בטח משעמם להם שם."אני מוציא את בלבאזור,אלקיד ורטיקייט ושם להם את השמיכה הנוספת שהייתה במיטה שלי בתור מיטה לפוקימונים שלי."לילה טוב חברה,מחר מצפה לנו יום ארוך במוזיאון ובקרב המכון.

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה
    [CENTER][B]

ברנדון;
    "נינ-נינ-נין!" הוא אומר בקול מוזר ושולף את רגליו הקדמיות, מניף אותן ומתחיל לחפור בור באדמה.
    אץה מבחין שלבור רוחב של בן אדם, ואתה מסוגל בקלות להחליק בפנים. לפתע, רעשי החפירה נפסקים, והפוקימון מטפס משם.
    "נינקאדה!" הוא אומר באותו קול מוזר, ומסמן לך לרדת בבור.
    [/I]
    "נינקדה תודה רבה!" אומר לו בהתרגשות ואכנס במהירות לבור,אזחל בעקבות הבור עד שאמצא את היציאה

3. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    - קבוצה אדומה: 0 -
    - קבוצה ירוקה: 0 -
    - קבוצה כחולה: 1 -
    המילה הבאה מתקשרת למה שיכלול האוונט. רמז: בעל חיים... או שלא.
    ו י _ ו _
    (אותיות שאין: ה, נ, ק)

תומר;
    "לא," אומרים בראנדון ובנג'י פה אחד. אתה מתקדם ומטפס בחבל אחרי שבאטרפרי מרחף לשם, בעוד בראנדון ובנג'י עוקבים אחריך.
    "זה רק אני, או שנהיה פה קר?" מעיר בנג'י. אתה שם לב שאתם עומדים על שכבת קרח כרגע ולא על קרקע סלעית ולחה. אתה מביט סביב ורואה פוקימוני קרח בתוספת לג'יודוד וזובאט.
    "מגניב..." אומר בראנדון ומביט בפוקימונים המחליקים על שכבת הקרח. באור של באטרפרי משתקף מכל עבר והמערה נראית מוערת לגמרי, מה שמבריח מספר זובאטים.
    אתם מתחילים להתקדם, ספק מחליקים ספק הולכים, ומתקרבים לעבר חלל גדול ובו נטיפים וזקיפים. לפתע, בנג'י מחליק ונתקל בפוקימון כדורי וקטן בצבע כחול.
    "ספיל!" אומר הפוקימון ומשחרר אבקת שלג לעברו. באטרפרי ממהר להשיב מלחמה, וספיל מוטח בקיר מאחוריו. מספר נטיפי קרח נופלים על ראשו של ספיל.
    הוא מתחיל להתגלגל, אך באטרפרי מתחמק במיומנות ומשתמש בנשיתכ חרק שמביסה אותו. בנג'י שולף פוכדור ולוכד בו את הפוקימון הכדורי. הפוכדור נחתם ומחליק לעברו של בנג'י שמרים אותו.

סיגל;
    כבר אמרו זאת לפנייך... (:
    ~~~
    את שולפת את שלושת הפוכדורים לאחר בניית אסטרטגיה חפוזה בראשך, מתאמצת לחשוב כיצד להביס את שני הפוקימונים שמולך, ומוציאה את באטרפרי, סקווירטל וסמוצ'אם.
    "חה חה חה!" אומר הנער הצעיר, "צב, פרפר ותינוקת?! אני יכול להוריד את שלושתם רק עם סורסקיט!" הוא מלגלג.
    "גרובייל, מתקפה מהירה!" קורא הנער. "ויגורות', צעקה (Uproar)!"
    הקוף פוער את פיו, לוקח אוויר לפיו ופולט צעקה שמחרישה את אוזניהם של באטרפרי וסקווירטל, בעוד גרובייל מנצל את המצב ורץ במהירות, מתנגש בבאטרפרי חזיתית ומפיל אותו אל הקרקע.

דוד;
    הוא מביט בך בעיניים מנצנצות, ומצליף בזנבו בפוכדור שעף בחזרה אל ידיך המושטות בתקווה.
    אתה מתאכזב לרגע, אך פיקאצ'ו מניף את אגרופיו בחיוך נחוש, ואתה מבין מכך שהוא מבקש ליישב זאת בקרב.
    בחיוך, אתה מתיישר אל מול העכבר החשמלי והזוהר. באיזה פוקימון תבחר?

עמית;
    הליצן מלמד, לא אתה.
    ~~~
    הליצן מביט במאנקי, ומהרהר. הוא מעלעל בתיקייה עם דיסקים רבים, ולבסוף שולף אחד בצבע אדום-חום.
    הוא מושיט לך אותו ואתה מכניס אותו לצורב בנוכחות מאנקי. מאנקי זוהר באור חום-אדמדם, שנעלם תוך רגע.
    "מאנקי למד שבירת לבנה!" אומר הליצן בחיוך. מאנקי מניף את ידו, ומנחית מכה מדויקת על קרקע הרחוב, יוצר סדק קל.

נועם;
    אתה רק מסיים לומר לפוקימוניך לילה טוב וכבר נרדם.
    ...
    אתה מתעורר, מביט סביב, ומפהק. אתה רואה את פרטי החדר כעת בבירור- מיני בר, מיטה, מרפסת ובה ג'קוזי, טלוויזיה, מקלחת ושירותים.
    אתה מתמתח, קם ומתארגן. לפתע, נשמעת דפקה בדלת. אתה פותח אותה ורואה את צ'אנסי של האחות ג'וי עם מגש ובו ארוחת בוקר לך ולפוקימוניך.
    אתה מודה לה והיא מניחה אותו בנימוס על הכוננית ליד המיטה. היא מיד יוצאת החוצה בחיוך חמוד ואתה סוגר את הדלת.

ברנדון;
    אתה מחליק במורד המנהרה לאחר שאתה מודה לנינקדה, ומוצא את עצמך באזור חשוך שלפתע זוהר באור קטן.
    אתה מביט קדימה ומתקדם במחילה שמתחבת לה לאיטה, ולבסוף מגיע לפתח; אתה מבין שאתה בצלעו של צוק ישר וגבוה. אתה מביט למטה בפחד.
    אתה רואה את העיר פיוטר, בערך כשלושים מטרים מתחתיך, ורואה שכבר שקיעה. אתה מביט בפחד בירידה, מנסה לחשוב כיצד להימלט, כשלפתע אתה רואה חבל שמשתלתל לאורך הצוק מלמעלה.
    בחורה צעירה יורדת במיומנות, ומבחינה בך. "זה לא מקום שציפיתי לפגוש בו אנשים." היא אומרת. "תרצה עזרה לרדת למטה?"

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ו י _ ו _

תומר;
    "לא," אומרים בראנדון ובנג'י פה אחד. אתה מתקדם ומטפס בחבל אחרי שבאטרפרי מרחף לשם, בעוד בראנדון ובנג'י עוקבים אחריך.
    "זה רק אני, או שנהיה פה קר?" מעיר בנג'י. אתה שם לב שאתם עומדים על שכבת קרח כרגע ולא על קרקע סלעית ולחה. אתה מביט סביב ורואה פוקימוני קרח בתוספת לג'יודוד וזובאט.
    "מגניב..." אומר בראנדון ומביט בפוקימונים המחליקים על שכבת הקרח. באור של באטרפרי משתקף מכל עבר והמערה נראית מוערת לגמרי, מה שמבריח מספר זובאטים.
    אתם מתחילים להתקדם, ספק מחליקים ספק הולכים, ומתקרבים לעבר חלל גדול ובו נטיפים וזקיפים. לפתע, בנג'י מחליק ונתקל בפוקימון כדורי וקטן בצבע כחול.
    "ספיל!" אומר הפוקימון ומשחרר אבקת שלג לעברו. באטרפרי ממהר להשיב מלחמה, וספיל מוטח בקיר מאחוריו. מספר נטיפי קרח נופלים על ראשו של ספיל.
    הוא מתחיל להתגלגל, אך באטרפרי מתחמק במיומנות ומשתמש בנשיתכ חרק שמביסה אותו. בנג'י שולף פוכדור ולוכד בו את הפוקימון הכדורי. הפוכדור נחתם ומחליק לעברו של בנג'י שמרים אותו.
    כ'
    --------------------------------
    "אוף איזה באסה, אני רציתי לתפוס אותו." אגיד לבנג'י
    "טוב בוא נמשיך במסע." אוסיף ואז אמשיך בדרכי כדי למצוא אבן ירח לפיתוח נידורן.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ו י _ ו _

סיגל;
    כבר אמרו זאת לפנייך... (:
    ~~~
    את שולפת את שלושת הפוכדורים לאחר בניית אסטרטגיה חפוזה בראשך, מתאמצת לחשוב כיצד להביס את שני הפוקימונים שמולך, ומוציאה את באטרפרי, סקווירטל וסמוצ'אם.
    "חה חה חה!" אומר הנער הצעיר, "צב, פרפר ותינוקת?! אני יכול להוריד את שלושתם רק עם סורסקיט!" הוא מלגלג.
    "גרובייל, מתקפה מהירה!" קורא הנער. "ויגורות', צעקה (Uproar)!"
    הקוף פוער את פיו, לוקח אוויר לפיו ופולט צעקה שמחרישה את אוזניהם של באטרפרי וסקווירטל, בעוד גרובייל מנצל את המצב ורץ במהירות, מתנגש בבאטרפרי חזיתית ומפיל אותו אל הקרקע.
    "מהר באטרפרי קום ונפנף בכנפיך כך שהצעקה לא תגיע! לאחר מכן סקווירטל נסיגה וסמוצאם עלי על באטרפרי באטרפרי אבקת שיתוק סמוצאם אבקת שלג ונפנף בכנפיך באטרפרי כדאי שזה יתפזר לכול מקום לאחר מכן אם הם תוקפים עוף למעלה יחד איתה ותחמוק סקווירטל אתה לא תיפגע כי אתה בשריון אם לא סקווירטל אקדח מים בסיבוב כך שלא יוכלו להתחמק לאחר מכן בועות שיצרו מסך בועות ובאטרפרי צא אם נשיכת חרק חזקה במיוחד! אנחנו נצח קדימה אני מאמינה בכם!" אני אומרת ואז חושבת:אין מצב אני מפסידה לו אני ינצח אותו הוא לא יעליב תפוקימונים שלי...

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב;
    קודם כל, החלמה מהירה. ניתוח במה? ותנסה לענות מהר יותר בפעם הבאה (:
    ~~~

דיגלט, פוקימון החפרפרת. הם חיים מתחת לאדמה. בשל אזור המחייה החשוך שלהם, הם נרתעים מאור השמש החזק.
    אתה מנסה לעבוד בצורה נחמדה, אך הוא מסרב ואתה נאלץ להוציא את מיים ג'וניור, שנעמד מול פוקימון האדמה בנחישות להצליח.

ו י _ ו _
    התשובה היא וירוס?!
    ~~~~~~~~~~~~~
    אמלמל לעצמי "עם ככה אז ככה.." ואז מיד אפקוד על מיים ג'וניור "השתמש בדיגדוג דגדג אותו בפרעות כך שיאבד כל טיפת ריכוז ואז כדור צל!"
    ואז אחכה לראות מה יתרחש

.

7. משתמש מנוסה
    [B][CENTER]

ברנדון;
    אתה מחליק במורד המנהרה לאחר שאתה מודה לנינקדה, ומוצא את עצמך באזור חשוך שלפתע זוהר באור קטן.
    אתה מביט קדימה ומתקדם במחילה שמתחבת לה לאיטה, ולבסוף מגיע לפתח; אתה מבין שאתה בצלעו של צוק ישר וגבוה. אתה מביט למטה בפחד.
    אתה רואה את העיר פיוטר, בערך כשלושים מטרים מתחתיך, ורואה שכבר שקיעה. אתה מביט בפחד בירידה, מנסה לחשוב כיצד להימלט, כשלפתע אתה רואה חבל שמשתלתל לאורך הצוק מלמעלה.
    בחורה צעירה יורדת במיומנות, ומבחינה בך. "זה לא מקום שציפיתי לפגוש בו אנשים." היא אומרת. "תרצה עזרה לרדת למטה?"
    "כן אני אשמח!" אומר לה ואחזיק בחבל ואנסה לרדת בו בזהירות.

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    הליצן מלמד, לא אתה.
    ~~~
    הליצן מביט במאנקי, ומהרהר. הוא מעלעל בתיקייה עם דיסקים רבים, ולבסוף שולף אחד בצבע אדום-חום.
    הוא מושיט לך אותו ואתה מכניס אותו לצורב בנוכחות מאנקי. מאנקי זוהר באור חום-אדמדם, שנעלם תוך רגע.
    "מאנקי למד שבירת לבנה!" אומר הליצן בחיוך. מאנקי מניף את ידו, ומנחית מכה מדויקת על קרקע הרחוב, יוצר סדק קל.
    מ'
    ------
    "טוב,תודה רבה!" אומר ואלך אל הדרך שאחרי העיר פיוטר ואחפש מקום לאימונים.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    המילה היא וירוס! שם הפותר: ניב, שמזכה את קבוצת הירוקים בנקודה!
    - קבוצה ירוקה: 1 -
    המילה הבאה מתקשרת לתוכן האוונט. רמז: תרגום שם של חפץ ריפוי מעולם הפוקימון.
    _ _ _ _ _
    (אותיות שאין: )
    ~~~
    לאחר שהחלטתי כי זה הכי הוגן, כעת לכולם מגיעים מאובנים, ולא רק לחמש הראשונים.
    מאובנים שכבר נלקחו: קאבוטו, אירודקטיל.
    מאובנים שנותרו: אומנייט, אנורית', ליליפ, קראנידוס, שילדון, ארצ'יופס וטירטוגה.

תומר;

"אתה תסתדר," הוא אומר בחיוך ואתם מחליקים במערה. אתה רואה פוקימון בצבע כתום, צורתו כצורת חרוט, חוסם את הדרך.
    אתם עומדים מולו, והוא שולח מפיו הקטן זרם של שלג שפוגע בכם ובבאטרפרי.

~~~
    אל תפתח אותו עוד, הוא לא יוכל ללמוד מתקפות בהמשך ככה...

סיגל;
    תנסי לכוון מאורר על מישהו צועק ותראי אם הקול שלו מושתק.
    ~~~
    באטרפרי מנפנף בכנפיו לשווא, ובינתיים סומצ'אם עולה על גבו. הם שולחים שילוב של אבקת שלג ואבקת שיתוק על גרובייל ו-ויגורות'.
    בינתיים, סרסקיט משתמש בקרן בועות (Bubblebeam) על סמוצ'אם ומעיף אותו מגבו של פוקימון הפרפר.
    סקווירטל נסוג לתוך שריונו ומשתמש באקדח מים; זה רעיון רע משום שהשריון שלו מוצף וראשו, יזיו וזנבו מחליקים החוצה.
    הוא משתמש בבועות אך מסך הבועות שנוצר מתפוצץ כאשר גרובייל מצליף בו עם שוט גפן. ויגורות' המשותק מצליח להשתמש במכות זעם ופוגע בבאטרפרי,
    שיוצא לעברו בנשיכת חרק ופוצע אותו.

ניב;
    מיים ג'וניור מתחיל לדגדג את דיגלט בגופו הקטן וזה מצחקק ללא הרף או שליטה.
    בשנייה, מיים ג'וניור עוזב את דיגלט, מניף את ראשו קדימה ושולח כדור צל שפוצע את דיגלט קשות ומעלף אותו.
    אתה שומע רעש תנועה סלעי, ורואה ששער קטן נפתח לצידך. אתה מבין שאחרי כל פוקימון שתביס שער יפתח ויקצר את דרכך.
    אתה מגיע להמשך המבוך, ומתקדם צפונה. לאחר מספר דקות אתה מבחין בפוקימון נוסף; קטן וחום עם עצם בידו וגולגולת על ראשו.

ברנדון;
    אתם יורדים בחבל במהירות, ומגיעים לבסוף לאדמה כה. מאה מטרים מכם אתם רואים את העיר פיוטר.
    "אני קיילי גרינגראס," היא אומרת בחיוך ולוחצת את ידך. היא מנערת אבק משמלתה היפה ומסדרת את שיערה המטופח והחום. "מהעיר גולדנרוד במחוז ג'וטו."
    לאחר מכן, מתיק הצד שלה מבצבץ פוקימון ורוד שמפהק. "סנאבול..." הוא אומר באיטיות ומביט בך. הוא נראה די מכוער.

עמית;
    הייתי מציע לך לקחת מאובן ממוזאון העיר פיוטר.
    ~~~
    אתה מתקדם לעבר הגבול של העיר פיוטר כשלפתע מאחת פינות הרחובות מגיח בחור צעיר ואתה מתנגש בו.
    שניכם נופלים על הקרקע, והוא קם בחופזה ועוזר לך לקום. "מצטער," הוא אומר. "אני פשוט בדרך למוזאון. מחלקים שם מאובנים."
    אתה מבחין בשיער בלונדיני פרוע, חולצת פסים כתומה וצעיף ירוק.

~~~
    לגבי החתימה שלך, סלוופוק הוא הפוקימון המסטול, לא המסומם, אבל הגוגל טרנסלייט תרגם לי מסומם XD
    Dopey Pokémon
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 04-07-2011 בשעה 07:29 PM

10. משתמש מנוסה
    [CENRTER]המילה היא וירוס! שם הפותר: ניב, שמזכה את קבוצת הירוקים בנקודה!
    _ _ _ _ _
    ~~~
    מאובנים שנותרו: אומנייט, אנורית', ליליפ, קראנידוס, שילדון, ארצ'יופס וטירטוגה.[/CENTER]

תומר;

"אתה תסתדר," הוא אומר בחיוך ואתם מחליקים במערה. אתה רואה פוקימון בצבע כתום, צורתו כצורת חרוט, חוסם את הדרך.
    אתם עומדים מולו, והוא שולח מפיו הקטן זרם של שלג שפוגע בכם ובבאטרפרי.

~~~
    אל תפתח אותו עוד, הוא לא יוכל ללמוד מתקפות בהמשך ככה...
    אני יודע, פשוט לא היה לי מה לכתוב.
    שיקוי.
    -------------------------------
    "אני רוצה לתפוס אותו!" אגיד בצעקה שמחה ואז אבדוק עליו בפוקדקס
    ואז אוציא את צ'ארמיליון ואגיד לו ישר:" צ'ארמיליון גחלת על הפוקימון הזה! במהירות!"

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    [CENRTER]המילה היא וירוס! שם הפותר: ניב, שמזכה את קבוצת הירוקים בנקודה!
    _ _ _ _ _
    ~~~
    מאובנים שנותרו: אומנייט, אנורית', ליליפ, קראנידוס, שילדון, ארצ'יופס וטירטוגה.[/center]

ניב;
    מיים ג'וניור מתחיל לדגדג את דיגלט בגופו הקטן וזה מצחקק ללא הרף או שליטה.
    בשנייה, מיים ג'וניור עוזב את דיגלט, מניף את ראשו קדימה ושולח כדור צל שפוצע את דיגלט קשות ומעלף אותו.
    אתה שומע רעש תנועה סלעי, ורואה ששער קטן נפתח לצידך. אתה מבין שאחרי כל פוקימון שתביס שער יפתח ויקצר את דרכך.
    אתה מגיע להמשך המבוך, ומתקדם צפונה. לאחר מספר דקות אתה מבחין בפוקימון נוסף; קטן וחום עם עצם בידו וגולגולת על ראשו.
    א' ועם היא בהתחלה אז אליקסר
    ~~~~~~~~~~~
    אביט בוא ובמבט הרציני שלו ואומר "אוקיי זה הזמן לנסות את עבודת הצוות עם פוליוואג!"
    "מיים ג'וניור חזור!" אומר בדיבור מהיר ושקט, אחזיר את הפוקדור לתיק ואוציא החוצה את הפוליוואג.
    אביט בוא בחיוך רגוע ובטוח ואומר לו "שלום לך חבר, מקווה שהמנוחה שלך הספיקה"
    אז לבסוף אשלוף את הפוקידע לברר מי הפוקימון ואחכה שיתקוף!

.

12. משתמש מנוסה
    _ _ _ _ _
    (אותיות שאין: א) ; (מילים שאין: שיקוי, אליקסר)

תומר;

אתה מוציא את צ'ארמיליון, להותא לתפוס את הפוקימון הפראי, ושולף פוקדקס.

סנוראנט, פוקימון כובע השלג. נאמר כי הוא מתאסף בקבוצות קטנות עם בני מינו והם חיים בהרמוניה בצל עלים גדולים.
    אתה שומע רחש צעדים, ומישהו מגיח מהצד השני. "צהריים טובים," אומר קול מעט מוכר. אתה רואה בחור לבוש חליפה חומה עם כובע תואם.
    הוא שולף פוכדור, ומכניס לתוכו את הסנוראנט. "תודה על שמצאתם את הסנוראנט שלי. איבדתי אותו כשירדנו לקומה הזאת."

ניב;
    מיים ג'וניור שב אל הפוכדור ופוקימון הראשן מחליף אותו. אתה שולף פוקדקס.

קיובון, הפוקימון הבודד. בעת שהוא חושב על אמו המנוחה, הוא בוכה. קול בכיו מוגבר בתוך שריון הגולגולת שהוא לובש.
    הוא מקיש עם העצם שלו על הקרקע פעמיים, ומזנק לעבר פוליוואג, מכה בו בחוזקה באמצעות העצם.

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    הייתי מציע לך לקחת מאובן ממוזאון העיר פיוטר.
    ~~~
    אתה מתקדם לעבר הגבול של העיר פיוטר כשלפתע מאחת פינות הרחובות מגיח בחור צעיר ואתה מתנגש בו.
    שניכם נופלים על הקרקע, והוא קם בחופזה ועוזר לך לקום. "מצטער," הוא אומר. "אני פשוט בדרך למוזאון. מחלקים שם מאובנים."
    אתה מבחין בשיער בלונדיני פרוע, חולצת פסים כתומה וצעיף ירוק.

~~~
    לגבי החתימה שלך, סלוופוק הוא הפוקימון המסטול, לא המסומם, אבל הגוגל טרנסלייט תרגם לי מסומם Xd
    ל'.
    -----
    "היי שכחתי משהו!" אומר ואלך אל מוזיאון העיר פיוטר כדי לקחת מאובן טירטוגה.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    _ _ _ _ _
    (אותיות שאין: א) ; (מילים שאין: שיקוי, אליקסר)

תומר;

אתה מוציא את צ'ארמיליון, להותא לתפוס את הפוקימון הפראי, ושולף פוקדקס.

סנוראנט, פוקימון כובע השלג. נאמר כי הוא מתאסף בקבוצות קטנות עם בני מינו והם חיים בהרמוניה בצל עלים גדולים.
    אתה שומע רחש צעדים, ומישהו מגיח מהצד השני. "צהריים טובים," אומר קול מעט מוכר. אתה רואה בחור לבוש חליפה חומה עם כובע תואם.
    הוא שולף פוכדור, ומכניס לתוכו את הסנוראנט. "תודה על שמצאתם את הסנוראנט שלי. איבדתי אותו כשירדנו לקומה הזאת."
    ו'.
    ---------------------------------
    "אוף רציתי לתפוס אותו פרופסור!" אגיד לפרופסור בהתצבנות לעברו
    ואז אוסיף: "מה קורה פרופסור? ותוכל להזכיר לי איך קוראים לך פרופסור?."

15. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דוד;
    הוא מביט בך בעיניים מנצנצות, ומצליף בזנבו בפוכדור שעף בחזרה אל ידיך המושטות בתקווה.
    אתה מתאכזב לרגע, אך פיקאצ'ו מניף את אגרופיו בחיוך נחוש, ואתה מבין מכך שהוא מבקש ליישב זאת בקרב.
    בחיוך, אתה מתיישר אל מול העכבר החשמלי והזוהר. באיזה פוקימון תבחר?
    אני מנחש י'
    ~~~
    "מעולה" אני אומר לו "אני רוצה פוקימונים בעלי רוח לחימה בצוות שלי". אני מסמן לבאלבזור להתקרב אלי "תכיר את חברך לצוות לעתיד, כי הוא לא עומד להפסיד". אני מזנק על רגלי,מתמתח ופוקד על באלבזור "בוא נתחיל עם הצלפת גפן".
    נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 04-07-2011 בשעה 09:02 PM

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

עמוד 32 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2230313233344282 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •