Batista
אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר אורבורג,אתה רואה חמש קבוצות שוטרים מתקדמים לכיוון העיירה פלורמה,אתה רואה שבקבוצה אחת אחד השוטרים נראה ממש חשוד,הוא ממש דומה לרד-איי!
האם אתה עוקב אחרי ה"שוטר" או ממשיך בדרכך?
Batista
אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר אורבורג,אתה רואה חמש קבוצות שוטרים מתקדמים לכיוון העיירה פלורמה,אתה רואה שבקבוצה אחת אחד השוטרים נראה ממש חשוד,הוא ממש דומה לרד-איי!
האם אתה עוקב אחרי ה"שוטר" או ממשיך בדרכך?
Batista
אתה שומע את קולו הקר של רד-איי אומר לשאר השוטרים:"חכו לי רגע בסדר?" השאר ממשיכים ורק רד-איי נשאר,הוא אומר:"לכול מקום שאני הולך אתה חייב לעקוב אחרי,תשמע,אולי אתה שונא אותי אבל את אחותי אתה מחבב נכון,אני לא אתן לאף אחד לפגוע בה,אתה רוצה לעזור לאחותי או לא?".
המצב די מוזר,רד איי מנסה לעזור,טוב לפעמים האויב של האויב שלך הוא חבר,מה תעשה תחבור לרד-איי או לא?
Batista
אתה ורד-איי הולכים ביחד לכיוון העיירה פלורמה הוא אומר לך:"אני לא באמת רשע,אני ואחותי קוללנו בעין השלישית העתיקה,שלי יודעת לשלוט בה,היא קרת מזג בדרך כלל,אך אני נתתי לכוח הרשע להשתלט עליי ולחפות עליי את הדברים האלה,כמו הרצח של אחיו של ג'ון,החטיפה של הווינגל ההוא,הרצח של ג'ון,ועוד דברים אחרים שאני מצטער עליהם,אני מקווה שיום אחד אני אצליח להיפטר מהקללה".
האם אתה מאמין לרד-איי או לא?
איתי
*מה לא ברור,מתקפת כדור אור מחלישה את ראלטס ומתקפות על חושי לא פועלות על סוג אופל!
מריפ רצה לכיוונו של מגמר שמשתמש במתקפת להביור שפוגע קשות במריפ שלך.
ראלטס מנסה להשתמש על נאזליף בעל חושי אך ללא הועיל,כדור האור מפספס ומחליש את ראלטס.
האם אתה בורח או נשאר להילחם?
הרוח המתמטקאית
*נכון XD
אתה רואה שהלבה מתקרבת,פתאום אתה חושב שאם האבן לא תיסדק מהנפילה היא תיהרס מהלבה!
אתה נופל ללבה הלוהטת,אתה מרגיש איך החום שורף את גופך,אתה נרדם,כשאתה מתעורר אתה רואה ארץ שכולה להבות ולבה.
האם אתה מנסה לחזור לארץ העשב או מנסה למצוא את הכדור האדום?
Scizor-X
*קרוגאנק מובס,אתה תנסה להילחם במישהו שהובס כבר?
תשנה את ההודעה...
*עומר אני קצת מצפה ממך ליותר תשקיע קצת יותר המשך של שורה ורבע לא מעניין (גם השקעתי 4 שורות)
" אהה אוקי אז אני יבוא , אתה יכולה אז בנתיים לסדר לי את החדר?" אשאל את האחות.
"טוב בכל מקרה אני אזוז עכשיו קדימה ויניפדה צא ועלה על הכתף אנחנו הולכים לחיפושים" אוסיף
"להתראות" אגיד ואלך לכיוון השביל
"ואוו!פוקימוני אש!" אומר ואלך אל פוקימוני האש.Uchihe Sasuke
*פה אי אפשר כבר לפרט...
הדלת אל מתחם ההר נפתחת,אתה נכנס לתוכה,כשאתה יוצא הדלת ננעלת,ואתה רואה שאתה בפסגה של הר גבוה מאוד,אתה רואה שלושה פוקימוני אש שונים:
צ'ימצ'אר,הונדום ומגבי זוהר.
לידם אתה רואה שני פוקימוני חשמל:
פיקאצ'ו ואלקטבז.
האם אתה הולך אל צמד החשמליים או שאתה הולך אל שלושת פוקימוני האש?
NYO HO HO BITCH
KoDakThe
*להבא יותר מושקע.
ספיר נכנסת לחדר ואומרת לך:"כשצוות ההצלה הצליח להיכנס ראיתי אותך ואת סניבי שרויים על האדמה,חשבתי שאתם מתים,הצוות הכניס אתכם למרכז ואז אחרי שעות של בכי התעוררתם" אתה רואה את סניבי מסתכל עליך ועל ספיר ממיטתו.
האם אתה קם מהמיטה או נשאר?
Uchihe Sasuke
*להבא יותר מושקע.
אתה מתקרב אל שלושת פוקימוני האש,אתה שם לב שהמגבי הזוהר רואה אותך ומתחיל לחפור באדמה,אתה רואה שגם שני האחרים שמים לב אליך פתאום,אתה רואה שהם זורקים כדורי אש אבל לא אליך אלא דווקא אל פוקימוני החשמל.
האם אתה בורח או נשאר?
MasterBar
*יש פעמים שאני יכול לתת חמש שורות ויש פעמים שאני יכול לתת רק שורה וחצי.
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים,אתה רואה את הירח המלא מאיר את הלילה,אתה מרגיש שקצת קר בחוץ,אתה נושם את אוויר הים המופלא,אתה מתבונן באופק של הים ואתה רואה אי שלא היה שמה בבוקר.
האם אתה רוצה לבדוק את האי או שאתה רוצה דווקא ללכת אל השביל ולמצוא פוקימונים?
*אוקייUchihe Sasuke
*להבא יותר מושקע.
אתה מתקרב אל שלושת פוקימוני האש,אתה שם לב שהמגבי הזוהר רואה אותך ומתחיל לחפור באדמה,אתה רואה שגם שני האחרים שמים לב אליך פתאום,אתה רואה שהם זורקים כדורי אש אבל לא אליך אלא דווקא אל פוקימוני החשמל.
האם אתה בורח או נשאר?
"קובאצ'ו-תעצור את כדור האש בעזרת חתיכות קרח!" אומר לקובאצ'ו לאחר שאוציא אותו מהפוכדור.לאחר שקובאצ'ו עוצר אומר לפוקימוני האש:"היי-תפסיקו את זה,מה הם עשו לכם שאתם ככה מתפרצים עליהם בכדורי אש?"
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)