Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 67 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1757656667686977 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 991 עד 1,005 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Batista
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר אורבורג,אתה רואה חמש קבוצות שוטרים מתקדמים לכיוון העיירה פלורמה,אתה רואה שבקבוצה אחת אחד השוטרים נראה ממש חשוד,הוא ממש דומה לרד-איי!
    האם אתה עוקב אחרי ה"שוטר" או ממשיך בדרכך?

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Batista
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר אורבורג,אתה רואה חמש קבוצות שוטרים מתקדמים לכיוון העיירה פלורמה,אתה רואה שבקבוצה אחת אחד השוטרים נראה ממש חשוד,הוא ממש דומה לרד-איי!
    האם אתה עוקב אחרי ה"שוטר" או ממשיך בדרכך?
    'אני חייב לעשות זאת... אם הוא לא מת... חייבים להרוג אותו...' אגיד לעצמי בערמומיות ואז אעקוב אחרי ה"שוטר" בשקט.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    Batista
    אתה שומע את קולו הקר של רד-איי אומר לשאר השוטרים:"חכו לי רגע בסדר?" השאר ממשיכים ורק רד-איי נשאר,הוא אומר:"לכול מקום שאני הולך אתה חייב לעקוב אחרי,תשמע,אולי אתה שונא אותי אבל את אחותי אתה מחבב נכון,אני לא אתן לאף אחד לפגוע בה,אתה רוצה לעזור לאחותי או לא?".
    המצב די מוזר,רד איי מנסה לעזור,טוב לפעמים האויב של האויב שלך הוא חבר,מה תעשה תחבור לרד-איי או לא?

4. משתמש מנוסה
    Batista
    אתה שומע את קולו הקר של רד-איי אומר לשאר השוטרים:"חכו לי רגע בסדר?" השאר ממשיכים ורק רד-איי נשאר,הוא אומר:"לכול מקום שאני הולך אתה חייב לעקוב אחרי,תשמע,אולי אתה שונא אותי אבל את אחותי אתה מחבב נכון,אני לא אתן לאף אחד לפגוע בה,אתה רוצה לעזור לאחותי או לא?".
    המצב די מוזר,רד איי מנסה לעזור,טוב לפעמים האויב של האויב שלך הוא חבר,מה תעשה תחבור לרד-איי או לא?
    "כן אני אעזור לך רד-איי להציל את שלי." אגיד לרד-איי ואז אמשיך איתו כדי להציל את שלי מהסכנה.

5. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית
    אתה מרגיש משב רוח קליל,אתה רואה שהאבן נופלת לך אבל היא לא מתנפצת,אתה רואה את הדמות המים,רק שהיא שונה,היא אדומה כמו דם,הדמות אומרת לך:"אני היא רוח האש,אם תקפוץ האבן לא תישבר,אל תדאג".
    האם אתה בוחר להאמין לרוח או לא?
    אני מקשיב לעצת רוח האש ומאמין לה בעודי קופץ אל החור בהר הגעש.(באמת שפה אין מה לפרת).

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

6. משתמש סופר ספאמר
    Batista
    *נתתי לך לטיאוס זה לא מספיק XD
    אתה שומע את זעקת של שלי,שלי אומרת לך:"אל תעשה את זה תומר,הם ילכדו גם אותו פשוט תברח,לך למקום שאליו רצינו,אם לא נגיע לשם תוך חמישה ימים,תמשיך במסע שלך,פשוט לך!".
    המצב קשה,האם אתה קורא שוב ללטיאוס או בורח לעיר אורבורג?

StarDriver
    אתה יוצא דלת הדלת הלבנה,ואתה רואה את החדר שבו נכנסת לעולם הזה,אתה רואה את אזלף פעור פה,הוא אומר לך:"אף אחד לא הצליח לחזור מהעולם הזה,ורק ילד קטן אם צ'רמנדר חלשה הצליחו להביס את שליט יאמי-נו-גיים".
    האם אתה מסתלק מהמקום הזה או רוצה לדעת מה זה "יאמי-נו-גיים".

כינוי מקורי
    אתה רץ עם הצ'רמנדר והאלקיד בפוכדורים שלהם,אתה נתקל בגבר צנום,שרירי מעט,שיער חום,מעט שזוף הוא אומר לך בדאגה:"אתה בסדר ילד,אתה מחפש מישהו?".
    האם אתה אומר לו שאתה רוצה להגיע לאורבורג או שאתה מחפש את דילן?

KoDakThe
    *פאנפי בסדר.
    *אתה בסדר,רק אחד השיג את התג הראשון שלו,השאר עדיין מטיילים להם.
    אתה רואה שהאחות ג'וי מסתכלת עליך ואומרת לך:"עליך לנוח עדיין,אתה וסניבי נרדמתם וסבלתם מחוסר חמצן,מזל שצוות ההצלה הגיע אחרת הייתם מתים,אלך להודיע לחברה שלך" האחות ג'וי מתקרבת אל ספיר,אתה רואה שהיא מנגבת את עיניה ומסתכלת עליך אתה רואה שעיניה עדיין אדומות מרוב בכי אך היא מחייכת עכשיו,אתה רואה את רגלה חבושה בתחבושת שאתה שמת לה.
    האם אתה מקשיב לאחות ג'וי או לא?

Uchihe Sasuke
    *פה אי אפשר כבר לפרט...
    הדלת אל מתחם ההר נפתחת,אתה נכנס לתוכה,כשאתה יוצא הדלת ננעלת,ואתה רואה שאתה בפסגה של הר גבוה מאוד,אתה רואה שלושה פוקימוני אש שונים:
    צ'ימצ'אר,הונדום ומגבי זוהר.
    לידם אתה רואה שני פוקימוני חשמל:
    פיקאצ'ו ואלקטבז.
    האם אתה הולך אל צמד החשמליים או שאתה הולך אל שלושת פוקימוני האש?

איתי
    אתה מתקרב למקום שהאיש דיבר עליו,אתה רואה חמישה פוקימונים שונים:
    נאזליף פוקימון מסוג אופל-עשב,מגמר פוקימון מסוג אש טהור,גיבל פוקימון מסוג דרקון-אדמה,טיירוג פוקימון לחימה טהור ופיקאצ'ו פוקימון מסוג חשמל טהור.

הרוח המתמטקאית
    אתה מרגיש משב רוח קליל,אתה רואה שהאבן נופלת לך אבל היא לא מתנפצת,אתה רואה את הדמות המים,רק שהיא שונה,היא אדומה כמו דם,הדמות אומרת לך:"אני היא רוח האש,אם תקפוץ האבן לא תישבר,אל תדאג".

SportMan
    הילד מחייך ואומר:"מאבא שלי,הוא היה מנהיג מכון חשמל גדול מאוד במחוז,אחרי שפרש הלקסריי שלו פגש לקסריי בת והם ביחד עשו ביצת שינקס,את ביצת השינקס אבי נתן לי,ואז הוא בקע ועכשיו יש לי שינקס".
    האם אתה שואל גם את הילד השני או שאתה בוחר פשוט להילחם נגד אחד מהם?

MasterBar
    האחות ג'וי מרכינה את ראשה ואומרת לך:"אסור להוציא את מפתחות המרכז מהמרכז,אני עושה פה משמרת לילה,אז כשתחזור אני אהיה פה,לתת לך שירות ומפתח לחדר".
    האם אתה לוקח חדר והולך לישון או יוצא למסע?

Scizor-X
    אושווט מבצע בהצלחה את החלק של להיכנס למים,אך גם קרוגאנק בעקבותיו,אתה רואה שאושווט בולע מים ויורק אותם בסילון חזק מאוד שפוגע בקרוגאנק ומביס אותו.
    האם אתה תופס אותו או חושב שהוא חלש מידי בגלל שרק סילון מים קטן יחסית הביס אותו?
    אני מוציא את מריפ ואומר לה ''תתקפי את מגמר במכת ברק ואחרי זה גל הלם''
    בזמן שאני מוציא את ראלטס ואומר לו ''תשתמש בעל חושי על נאזליף ואחרי זה בכדור אור''
    ואני חושב 'עם אני יתפוס את שניהם אני יהיה בלתי מנוצח עם אש חשמל לחימה על חושי עשב וחושך'

7. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Batista
    *נתתי לך לטיאוס זה לא מספיק XD
    אתה שומע את זעקת של שלי,שלי אומרת לך:"אל תעשה את זה תומר,הם ילכדו גם אותו פשוט תברח,לך למקום שאליו רצינו,אם לא נגיע לשם תוך חמישה ימים,תמשיך במסע שלך,פשוט לך!".
    המצב קשה,האם אתה קורא שוב ללטיאוס או בורח לעיר אורבורג?

StarDriver
    אתה יוצא דלת הדלת הלבנה,ואתה רואה את החדר שבו נכנסת לעולם הזה,אתה רואה את אזלף פעור פה,הוא אומר לך:"אף אחד לא הצליח לחזור מהעולם הזה,ורק ילד קטן אם צ'רמנדר חלשה הצליחו להביס את שליט יאמי-נו-גיים".
    האם אתה מסתלק מהמקום הזה או רוצה לדעת מה זה "יאמי-נו-גיים".

כינוי מקורי
    אתה רץ עם הצ'רמנדר והאלקיד בפוכדורים שלהם,אתה נתקל בגבר צנום,שרירי מעט,שיער חום,מעט שזוף הוא אומר לך בדאגה:"אתה בסדר ילד,אתה מחפש מישהו?".
    האם אתה אומר לו שאתה רוצה להגיע לאורבורג או שאתה מחפש את דילן?

KoDakThe
    *פאנפי בסדר.
    אתה רואה שהאחות ג'וי מסתכלת עליך ואומרת לך:"עליך לנוח עדיין,אתה וסניבי נרדמתם וסבלתם מחוסר חמצן,מזל שצוות ההצלה הגיע אחרת הייתם מתים,אלך להודיע לחברה שלך" האחות ג'וי מתקרבת אל ספיר,אתה רואה שהיא מנגבת את עיניה ומסתכלת עליך אתה רואה שעיניה עדיין אדומות מרוב בכי אך היא מחייכת עכשיו,אתה רואה את רגלה חבושה בתחבושת שאתה שמת לה.

Uchihe Sasuke
    *פה אי אפשר כבר לפרט...
    הדלת אל מתחם ההר נפתחת,אתה נכנס לתוכה,כשאתה יוצא הדלת ננעלת,ואתה רואה שאתה בפסגה של הר גבוה מאוד,אתה רואה שלושה פוקימוני אש שונים:
    פיקאצ'ו ואלקטבז.

איתי
    אתה מתקרב למקום שהאיש דיבר עליו,אתה רואה חמישה פוקימונים שונים:
    נאזליף פוקימון מסוג אופל-עשב,מגמר פוקימון מסוג אש טהור,גיבל פוקימון מסוג דרקון-אדמה,טיירוג פוקימון לחימה טהור ופיקאצ'ו פוקימון מסוג חשמל טהור.

הרוח המתמטקאית

SportMan
    הילד מחייך ואומר:"מאבא שלי,הוא היה מנהיג מכון חשמל גדול מאוד במחוז,אחרי שפרש הלקסריי שלו פגש לקסריי בת והם ביחד עשו ביצת שינקס,את ביצת השינקס אבי נתן לי,ואז הוא בקע ועכשיו יש לי שינקס".
    האם אתה שואל גם את הילד השני או שאתה בוחר פשוט להילחם נגד אחד מהם?

MasterBar
    האחות ג'וי מרכינה את ראשה ואומרת לך:"אסור להוציא את מפתחות המרכז מהמרכז,אני עושה פה משמרת לילה,אז כשתחזור אני אהיה פה,לתת לך שירות ומפתח לחדר".

Scizor-X
    אושווט מבצע בהצלחה את החלק של להיכנס למים,אך גם קרוגאנק בעקבותיו,אתה רואה שאושווט בולע מים ויורק אותם בסילון חזק מאוד שפוגע בקרוגאנק ומביס אותו.
    האם אתה תופס אותו או חושב שהוא חלש מידי בגלל שרק סילון מים קטן יחסית הביס אותו?
    אני זורק עליו פוכדור
    נערך לאחרונה על ידי scizor-x, 04-08-2011 בשעה 04:02 PM

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

8. משתמש מנוסה
    Batista
    אתה ורד-איי הולכים ביחד לכיוון העיירה פלורמה הוא אומר לך:"אני לא באמת רשע,אני ואחותי קוללנו בעין השלישית העתיקה,שלי יודעת לשלוט בה,היא קרת מזג בדרך כלל,אך אני נתתי לכוח הרשע להשתלט עליי ולחפות עליי את הדברים האלה,כמו הרצח של אחיו של ג'ון,החטיפה של הווינגל ההוא,הרצח של ג'ון,ועוד דברים אחרים שאני מצטער עליהם,אני מקווה שיום אחד אני אצליח להיפטר מהקללה".
    האם אתה מאמין לרד-איי או לא?

איתי
    *מה לא ברור,מתקפת כדור אור מחלישה את ראלטס ומתקפות על חושי לא פועלות על סוג אופל!
    מריפ רצה לכיוונו של מגמר שמשתמש במתקפת להביור שפוגע קשות במריפ שלך.
    ראלטס מנסה להשתמש על נאזליף בעל חושי אך ללא הועיל,כדור האור מפספס ומחליש את ראלטס.
    האם אתה בורח או נשאר להילחם?

הרוח המתמטקאית
    *נכון XD
    אתה רואה שהלבה מתקרבת,פתאום אתה חושב שאם האבן לא תיסדק מהנפילה היא תיהרס מהלבה!
    אתה נופל ללבה הלוהטת,אתה מרגיש איך החום שורף את גופך,אתה נרדם,כשאתה מתעורר אתה רואה ארץ שכולה להבות ולבה.
    האם אתה מנסה לחזור לארץ העשב או מנסה למצוא את הכדור האדום?

Scizor-X
    *קרוגאנק מובס,אתה תנסה להילחם במישהו שהובס כבר?
    תשנה את ההודעה...

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDakThe
    *פאנפי בסדר.
    "אממ..ספיר איך את מרגישה? וסניבי איך אתה? " אשאל אותם בחיוך..

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    [COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]
    MasterBar
    *עומר אני קצת מצפה ממך ליותר תשקיע קצת יותר המשך של שורה ורבע לא מעניין (גם השקעתי 4 שורות)
    " אהה אוקי אז אני יבוא , אתה יכולה אז בנתיים לסדר לי את החדר?" אשאל את האחות.
    "טוב בכל מקרה אני אזוז עכשיו קדימה ויניפדה צא ועלה על הכתף אנחנו הולכים לחיפושים" אוסיף
    "להתראות" אגיד ואלך לכיוון השביל

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    *פה אי אפשר כבר לפרט...
    פיקאצ'ו ואלקטבז.
    "ואוו!פוקימוני אש!" אומר ואלך אל פוקימוני האש.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    KoDakThe
    *להבא יותר מושקע.
    ספיר נכנסת לחדר ואומרת לך:"כשצוות ההצלה הצליח להיכנס ראיתי אותך ואת סניבי שרויים על האדמה,חשבתי שאתם מתים,הצוות הכניס אתכם למרכז ואז אחרי שעות של בכי התעוררתם" אתה רואה את סניבי מסתכל עליך ועל ספיר ממיטתו.
    האם אתה קם מהמיטה או נשאר?

Uchihe Sasuke
    *להבא יותר מושקע.
    אתה מתקרב אל שלושת פוקימוני האש,אתה שם לב שהמגבי הזוהר רואה אותך ומתחיל לחפור באדמה,אתה רואה שגם שני האחרים שמים לב אליך פתאום,אתה רואה שהם זורקים כדורי אש אבל לא אליך אלא דווקא אל פוקימוני החשמל.
    האם אתה בורח או נשאר?

MasterBar
    *יש פעמים שאני יכול לתת חמש שורות ויש פעמים שאני יכול לתת רק שורה וחצי.
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים,אתה רואה את הירח המלא מאיר את הלילה,אתה מרגיש שקצת קר בחוץ,אתה נושם את אוויר הים המופלא,אתה מתבונן באופק של הים ואתה רואה אי שלא היה שמה בבוקר.
    האם אתה רוצה לבדוק את האי או שאתה רוצה דווקא ללכת אל השביל ולמצוא פוקימונים?

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDakThe
    *להבא יותר מושקע.
    ספיר נכנסת לחדר ואומרת לך:"כשצוות ההצלה הצליח להיכנס ראיתי אותך ואת סניבי שרויים על האדמה,חשבתי שאתם מתים,הצוות הכניס אתכם למרכז ואז אחרי שעות של בכי התעוררתם" אתה רואה את סניבי מסתכל עליך ועל ספיר ממיטתו.
    האם אתה קם מהמיטה או נשאר?
    *בסדר..
    "היי סניבי ! התעוררת ! " אומר בשמחה ואתקרב אליו, "כיצד אתה מרגיש? הכל בסדר? " אשאל בהתעניינות,ואז אומר לספיר "בואו נלך למכון ..בסדר ?" ואשאל את האחות ג'ואי "סניבי יכול להילחם..נכון ? " בתקווה שכן..

Spoiler ספוילר

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    *להבא יותר מושקע.
    אתה מתקרב אל שלושת פוקימוני האש,אתה שם לב שהמגבי הזוהר רואה אותך ומתחיל לחפור באדמה,אתה רואה שגם שני האחרים שמים לב אליך פתאום,אתה רואה שהם זורקים כדורי אש אבל לא אליך אלא דווקא אל פוקימוני החשמל.
    האם אתה בורח או נשאר?
    *אוקיי
    "קובאצ'ו-תעצור את כדור האש בעזרת חתיכות קרח!" אומר לקובאצ'ו לאחר שאוציא אותו מהפוכדור.לאחר שקובאצ'ו עוצר אומר לפוקימוני האש:"היי-תפסיקו את זה,מה הם עשו לכם שאתם ככה מתפרצים עליהם בכדורי אש?"
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    Batista
    אתה ורד-איי הולכים ביחד לכיוון העיירה פלורמה הוא אומר לך:"אני לא באמת רשע,אני ואחותי קוללנו בעין השלישית העתיקה,שלי יודעת לשלוט בה,היא קרת מזג בדרך כלל,אך אני נתתי לכוח הרשע להשתלט עליי ולחפות עליי את הדברים האלה,כמו הרצח של אחיו של ג'ון,החטיפה של הווינגל ההוא,הרצח של ג'ון,ועוד דברים אחרים שאני מצטער עליהם,אני מקווה שיום אחד אני אצליח להיפטר מהקללה".
    האם אתה מאמין לרד-איי או לא?
    "תוכל להביא לי הוכחה שקוללת בעין שלישית עתיקה?" אשאל את רד-איי תוך כדי הליכה לעבר שלי כדי להציל אותה.

עמוד 67 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1757656667686977 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •