Batista
רד-איי אומר לך:"אם אתה לא מאמין לי,תאמין לפחות לאחותי,באמת קוללנו,העין מכריחה אותי לעשות מעשים רעים,אם אצליח לעשות מעשה טוב אחד בשביל מישהו אחר העין תוסר ממני ומי אחותי,אבל יש פה מלכוד,המעשה הטוב צריך להיות טוב לאחד ורע לאחר,לדעתי לחסל חלק מצוות שאדו זה מושלם,לעשות רע לתומכי שאדו ולעשות טוב לאחרים".
האם אתה מאמין לו או לא?
KoDakThe
האחות ג'וי חושבת מעט ואומרת לך:"כן סניבי שלך יכול להילחם אך כדי שהוא יתאמן מעט במרכז האימונים שלנו,אתה והוא סבלתם טראומה קשה,גם אם אתה לא מרגיש את זה,סניבי מוכן מבחינה פיזית אבל מבחינה נפשית לא בטוח,יש לנו עשרות מאמנים המוכנים לקרבות,האם אתה מעוניין להיות במרכז האימונים?".
האם אתה רוצה להיות במרכז האימונים או לא?
Uchihe Sasuke
רסיסי הקרח של קובצ'ו לא מספיק חזקים בשביל לעצור את כדור השלג אבל מספיקים בשביל להחליש אותו.
פוקימוני האש אינם מקשיבים לך ויוצאים לקרב נגד פוקימוני החשמל,אתה רואה סוולו זוהר משתמש בקרן על שפוגעת בזירה וגורמת לפוקימונים להפסיק את הקרב.
האם אתה הולך לכיוון פוקימוני החשמל,האש או סוולו?
איתי
המהלך שלך אינו יוצא כמו שרצית,מריפ פוגעת במגמר וראלטס בטעות משתמש בעל חושי על מריפ,נאזליף מנצל את זה בשביל להשתמש בעלים קסומים על ראלטס המסכן.
אתה רואה מאמן בעל גלימה שחורה,הוא אומר:"סלמנס,תשתמש בלהביור!" אתה רואה דרקון כחול ענק שפוגע בנאזליף בעזרת להבה אדומה.
האם אתה מנצל זאת במתקפה על נאזליף או אולי על מגמר?
הרוח המתמטקאית
אתה רואה ילדה קטנה היא מתקרבת אליך ואומרת לך:"אתה מהעולם האמיתי נכון,כדי לך לברוח,הרוחות האלה לא טובות הם מנסות להשתלט על העולם המופלא הזה!".
האם אתה מאמין לילדה או לא?
MasterBar
אתה ממשיך בדרכך לכיוון השביל,אתה רואה שלושה פוקימונים שונים:
שינקס,פוקימון חשמל טהור שמשחק לו עם הצל של עצמו.
מינכינו זוהר,פוקימון מסוג נורמל טהור שמשחק עם טריקו קטן.
לאן אתה הולך,ממשיך קדימה,חוזר למרכז,או נלחם נגד פוקימון אחד מהשלושה?
Batista
*זה ג'ון לא "ג'ון-דו",זה שני אנשים שונים לגמרי.
אתה ממשיך בדרכך עם רד-איי,אתה רואה שיש לו חיוך קר כרגיל,אתה רואה שיד שמאל שלו קמוצה לאגרוף,עיניו התכולות נראות ממוקדות כול-כך שזה מדהים.
הוא אומר לך:"חשבת מה לעשות אחרי שתנצח בליגה?".
איך תענה לרד-איי?
הגרלה-מחר אני עושה הגרלה של פוקימון מסתורי מאוד.
לכול יש סיכויים שווים לזכייה!
Scizor-X
אתה זורק את הפוכדור לכיוונו של קרוגאנק,אתה רואה את השמש הבוהקת גורמת לפוכדור לנצוץ,הפוכדור לוכד את קרוגאנק בקרן לייזר אדומה,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה.
לכדה קרוגאנק זכר שיודע:עוקץ רעל.
מה תעשה,תצפה קצת בים או תלך לעיר פסטוריה?
"וואוו!מי זה הפוקימון הזה?" אומר, אוציא את הפוקידע שלי ואכוון אותו אל סוולו.Uchihe Sasuke
רסיסי הקרח של קובצ'ו לא מספיק חזקים בשביל לעצור את כדור השלג אבל מספיקים בשביל להחליש אותו.
פוקימוני האש אינם מקשיבים לך ויוצאים לקרב נגד פוקימוני החשמל,אתה רואה סוולו זוהר משתמש בקרן על שפוגעת בזירה וגורמת לפוקימונים להפסיק את הקרב.
האם אתה הולך לכיוון פוקימוני החשמל,האש או סוולו?
NYO HO HO BITCH
Uchihe Sasuke
הפוקדע אומר לך:"סוולו,פוקימון הנשר המסוכן,פוקימון מהואן,סוולו הם בדרך כלל פוקימונים רגועים,חזקים ומאוד נאמנים,סוולו הוא הצורה המפותחת של טיילו.
הסוולו הזה יודע להשתמש בקרן על,אס אווירי וקרן קרח".
האם תלכוד את הסוולו הזה או לא?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)