Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 68 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1858666768697078 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,006 עד 1,020 מתוך 1524
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Batista
    אתה ורד-איי הולכים ביחד לכיוון העיירה פלורמה הוא אומר לך:"אני לא באמת רשע,אני ואחותי קוללנו בעין השלישית העתיקה,שלי יודעת לשלוט בה,היא קרת מזג בדרך כלל,אך אני נתתי לכוח הרשע להשתלט עליי ולחפות עליי את הדברים האלה,כמו הרצח של אחיו של ג'ון,החטיפה של הווינגל ההוא,הרצח של ג'ון,ועוד דברים אחרים שאני מצטער עליהם,אני מקווה שיום אחד אני אצליח להיפטר מהקללה".
    האם אתה מאמין לרד-איי או לא?

איתי
    *מה לא ברור,מתקפת כדור אור מחלישה את ראלטס ומתקפות על חושי לא פועלות על סוג אופל!
    מריפ רצה לכיוונו של מגמר שמשתמש במתקפת להביור שפוגע קשות במריפ שלך.
    ראלטס מנסה להשתמש על נאזליף בעל חושי אך ללא הועיל,כדור האור מפספס ומחליש את ראלטס.
    האם אתה בורח או נשאר להילחם?

הרוח המתמטקאית
    *נכון XD
    אתה רואה שהלבה מתקרבת,פתאום אתה חושב שאם האבן לא תיסדק מהנפילה היא תיהרס מהלבה!
    אתה נופל ללבה הלוהטת,אתה מרגיש איך החום שורף את גופך,אתה נרדם,כשאתה מתעורר אתה רואה ארץ שכולה להבות ולבה.
    האם אתה מנסה לחזור לארץ העשב או מנסה למצוא את הכדור האדום?

Scizor-X
    *קרוגאנק מובס,אתה תנסה להילחם במישהו שהובס כבר?
    תשנה את ההודעה...
    *שכחתי את זה שמתקפות על חושי לא עובדות על אופל
    ---------------------------
    אני אומר לראלטס ''תשתמש בעל חושי על מגמר ותעיף אותו אל האגם''
    ולמריפ אני אומר ''אחרי שראלטס משתמש בעל חושי על מגמר תתקפי אותו ואת נזליף במכת ברק''

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית
    *נכון XD
    אתה נופל ללבה הלוהטת,אתה מרגיש איך החום שורף את גופך,אתה נרדם,כשאתה מתעורר אתה רואה ארץ שכולה להבות ולבה.
    אני מחליט להשאר בארץ האש ולחפש עזרה למסע שלי כי לבד בטוח שאכשל,אני בודק איפה אני ומנסה לחפש אנשים שיוכלו לעזור לי במסע בעודי אומר "מישהו כאן? אני זקוקו לעזרה במשימה,בבקשה אני צריך עזרה!"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. משתמש מנוסה

MasterBar
    *יש פעמים שאני יכול לתת חמש שורות ויש פעמים שאני יכול לתת רק שורה וחצי.
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים,אתה רואה את הירח המלא מאיר את הלילה,אתה מרגיש שקצת קר בחוץ,אתה נושם את אוויר הים המופלא,אתה מתבונן באופק של הים ואתה רואה אי שלא היה שמה בבוקר.
    האם אתה רוצה לבדוק את האי או שאתה רוצה דווקא ללכת אל השביל ולמצוא פוקימונים?
    "מעניין מה יש באי הזה, אבל אני מעדיך למצוא פוקימונים, נמשיך בדרך דרך השביל" אחשוב לעצמי והמשיך ללכת דרך השביל

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Batista
    רד-איי אומר לך:"אם אתה לא מאמין לי,תאמין לפחות לאחותי,באמת קוללנו,העין מכריחה אותי לעשות מעשים רעים,אם אצליח לעשות מעשה טוב אחד בשביל מישהו אחר העין תוסר ממני ומי אחותי,אבל יש פה מלכוד,המעשה הטוב צריך להיות טוב לאחד ורע לאחר,לדעתי לחסל חלק מצוות שאדו זה מושלם,לעשות רע לתומכי שאדו ולעשות טוב לאחרים".
    האם אתה מאמין לו או לא?

KoDakThe
    האחות ג'וי חושבת מעט ואומרת לך:"כן סניבי שלך יכול להילחם אך כדי שהוא יתאמן מעט במרכז האימונים שלנו,אתה והוא סבלתם טראומה קשה,גם אם אתה לא מרגיש את זה,סניבי מוכן מבחינה פיזית אבל מבחינה נפשית לא בטוח,יש לנו עשרות מאמנים המוכנים לקרבות,האם אתה מעוניין להיות במרכז האימונים?".
    האם אתה רוצה להיות במרכז האימונים או לא?

Uchihe Sasuke
    רסיסי הקרח של קובצ'ו לא מספיק חזקים בשביל לעצור את כדור השלג אבל מספיקים בשביל להחליש אותו.
    פוקימוני האש אינם מקשיבים לך ויוצאים לקרב נגד פוקימוני החשמל,אתה רואה סוולו זוהר משתמש בקרן על שפוגעת בזירה וגורמת לפוקימונים להפסיק את הקרב.
    האם אתה הולך לכיוון פוקימוני החשמל,האש או סוולו?

איתי
    המהלך שלך אינו יוצא כמו שרצית,מריפ פוגעת במגמר וראלטס בטעות משתמש בעל חושי על מריפ,נאזליף מנצל את זה בשביל להשתמש בעלים קסומים על ראלטס המסכן.
    אתה רואה מאמן בעל גלימה שחורה,הוא אומר:"סלמנס,תשתמש בלהביור!" אתה רואה דרקון כחול ענק שפוגע בנאזליף בעזרת להבה אדומה.
    האם אתה מנצל זאת במתקפה על נאזליף או אולי על מגמר?

הרוח המתמטקאית
    אתה רואה ילדה קטנה היא מתקרבת אליך ואומרת לך:"אתה מהעולם האמיתי נכון,כדי לך לברוח,הרוחות האלה לא טובות הם מנסות להשתלט על העולם המופלא הזה!".
    האם אתה מאמין לילדה או לא?

MasterBar
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון השביל,אתה רואה שלושה פוקימונים שונים:
    שינקס,פוקימון חשמל טהור שמשחק לו עם הצל של עצמו.
    מינכינו זוהר,פוקימון מסוג נורמל טהור שמשחק עם טריקו קטן.
    לאן אתה הולך,ממשיך קדימה,חוזר למרכז,או נלחם נגד פוקימון אחד מהשלושה?

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Batista
    רד-איי אומר לך:"אם אתה לא מאמין לי,תאמין לפחות לאחותי,באמת קוללנו,העין מכריחה אותי לעשות מעשים רעים,אם אצליח לעשות מעשה טוב אחד בשביל מישהו אחר העין תוסר ממני ומי אחותי,אבל יש פה מלכוד,המעשה הטוב צריך להיות טוב לאחד ורע לאחר,לדעתי לחסל חלק מצוות שאדו זה מושלם,לעשות רע לתומכי שאדו ולעשות טוב לאחרים".
    האם אתה מאמין לו או לא?
    "אוקיי אני מאמין לך רד-איי." אגיד לרד-איי ואז אמשיך איתו בחיפוש אחותו וג'ון-דו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    Batista
    *זה ג'ון לא "ג'ון-דו",זה שני אנשים שונים לגמרי.
    אתה ממשיך בדרכך עם רד-איי,אתה רואה שיש לו חיוך קר כרגיל,אתה רואה שיד שמאל שלו קמוצה לאגרוף,עיניו התכולות נראות ממוקדות כול-כך שזה מדהים.
    הוא אומר לך:"חשבת מה לעשות אחרי שתנצח בליגה?".
    איך תענה לרד-איי?

הגרלה-מחר אני עושה הגרלה של פוקימון מסתורי מאוד.
    לכול יש סיכויים שווים לזכייה!

7. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Batista
    אתה ורד-איי הולכים ביחד לכיוון העיירה פלורמה הוא אומר לך:"אני לא באמת רשע,אני ואחותי קוללנו בעין השלישית העתיקה,שלי יודעת לשלוט בה,היא קרת מזג בדרך כלל,אך אני נתתי לכוח הרשע להשתלט עליי ולחפות עליי את הדברים האלה,כמו הרצח של אחיו של ג'ון,החטיפה של הווינגל ההוא,הרצח של ג'ון,ועוד דברים אחרים שאני מצטער עליהם,אני מקווה שיום אחד אני אצליח להיפטר מהקללה".
    האם אתה מאמין לרד-איי או לא?

איתי
    *מה לא ברור,מתקפת כדור אור מחלישה את ראלטס ומתקפות על חושי לא פועלות על סוג אופל!
    מריפ רצה לכיוונו של מגמר שמשתמש במתקפת להביור שפוגע קשות במריפ שלך.
    ראלטס מנסה להשתמש על נאזליף בעל חושי אך ללא הועיל,כדור האור מפספס ומחליש את ראלטס.
    האם אתה בורח או נשאר להילחם?

הרוח המתמטקאית
    *נכון XD

Scizor-X
    *קרוגאנק מובס,אתה תנסה להילחם במישהו שהובס כבר?
    תשנה את ההודעה...
    אני זורק על קרוגאנק פוכדור. "אתה יכול לצאת מהמים אושוואט,היית מעולה" אני עוד לא מחזיר את אושוואוט לפוכדור

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

8. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    אתה זורק את הפוכדור לכיוונו של קרוגאנק,אתה רואה את השמש הבוהקת גורמת לפוכדור לנצוץ,הפוכדור לוכד את קרוגאנק בקרן לייזר אדומה,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה.
    לכדה קרוגאנק זכר שיודע:עוקץ רעל.
    מה תעשה,תצפה קצת בים או תלך לעיר פסטוריה?

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    רסיסי הקרח של קובצ'ו לא מספיק חזקים בשביל לעצור את כדור השלג אבל מספיקים בשביל להחליש אותו.
    פוקימוני האש אינם מקשיבים לך ויוצאים לקרב נגד פוקימוני החשמל,אתה רואה סוולו זוהר משתמש בקרן על שפוגעת בזירה וגורמת לפוקימונים להפסיק את הקרב.
    "וואוו!מי זה הפוקימון הזה?" אומר, אוציא את הפוקידע שלי ואכוון אותו אל סוולו.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    Uchihe Sasuke
    הפוקדע אומר לך:"סוולו,פוקימון הנשר המסוכן,פוקימון מהואן,סוולו הם בדרך כלל פוקימונים רגועים,חזקים ומאוד נאמנים,סוולו הוא הצורה המפותחת של טיילו.
    הסוולו הזה יודע להשתמש בקרן על,אס אווירי וקרן קרח".
    האם תלכוד את הסוולו הזה או לא?

11. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Scizor-X
    אתה זורק את הפוכדור לכיוונו של קרוגאנק,אתה רואה את השמש הבוהקת גורמת לפוכדור לנצוץ,הפוכדור לוכד את קרוגאנק בקרן לייזר אדומה,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה.
    לכדה קרוגאנק זכר שיודע:עוקץ רעל.
    מה תעשה,תצפה קצת בים או תלך לעיר פסטוריה?
    "הצלחנו אושוואט,תפסנו חבר חדש!" אני רץ על אושוואוט ומחבק אותו וקופץ איתו מעט. אני מחזיר אותו לפוכדור מסתכל מעט על הים ואלך לעבר העיר פסטוריה וישר למרכז הפוקימונים ושם אני מרפא את שני הפוקימונים שלי.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

12. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Batista
    *זה ג'ון לא "ג'ון-דו",זה שני אנשים שונים לגמרי.
    אתה ממשיך בדרכך עם רד-איי,אתה רואה שיש לו חיוך קר כרגיל,אתה רואה שיד שמאל שלו קמוצה לאגרוף,עיניו התכולות נראות ממוקדות כול-כך שזה מדהים.
    הוא אומר לך:"חשבת מה לעשות אחרי שתנצח בליגה?".
    איך תענה לרד-איי?
    הגרלה-מחר אני עושה הגרלה של פוקימון מסתורי מאוד.
    לכול יש סיכויים שווים לזכייה!
    "אני חושב שאני אלך לבית הספר למאמנים ואלמד שם איך להיות מאמן מצליח או שאני אנסה להיות באליט פור!" אגיד לרד-איי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    הפוקדע אומר לך:"סוולו,פוקימון הנשר המסוכן,פוקימון מהואן,סוולו הם בדרך כלל פוקימונים רגועים,חזקים ומאוד נאמנים,סוולו הוא הצורה המפותחת של טיילו.
    הסוולו הזה יודע להשתמש בקרן על,אס אווירי וקרן קרח".
    האם תלכוד את הסוולו הזה או לא?
    "וואוו!" אומר בהתלהבות "סוולו נראה פוקימון טוב!" ואלך אל הסוולו ואשאל אותו:"סוולו,רוצה להצטרף אליי ולעצור את הסכסוך?"
    NYO HO HO BITCH

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDakThe
    האחות ג'וי חושבת מעט ואומרת לך:"כן סניבי שלך יכול להילחם אך כדי שהוא יתאמן מעט במרכז האימונים שלנו,אתה והוא סבלתם טראומה קשה,גם אם אתה לא מרגיש את זה,סניבי מוכן מבחינה פיזית אבל מבחינה נפשית לא בטוח,יש לנו עשרות מאמנים המוכנים לקרבות,האם אתה מעוניין להיות במרכז האימונים?".
    "לא..אני לא רוצה ללכת לשם.." אומר לה ואצא מהמרכז עם סניבי וספיר.
    לאחר מכן אתחיל ללכת לכיוון הדרך הקרובה ביותר ואחפש שם פוקימונים.

Spoiler ספוילר

15. משתמש סופר ספאמר
    Batista
    האם אתה מאמין לו או לא?

KoDakThe

Uchihe Sasuke

איתי
    המהלך שלך אינו יוצא כמו שרצית,מריפ פוגעת במגמר וראלטס בטעות משתמש בעל חושי על מריפ,נאזליף מנצל את זה בשביל להשתמש בעלים קסומים על ראלטס המסכן.
    אתה רואה מאמן בעל גלימה שחורה,הוא אומר:"סלמנס,תשתמש בלהביור!" אתה רואה דרקון כחול ענק שפוגע בנאזליף בעזרת להבה אדומה.
    האם אתה מנצל זאת במתקפה על נאזליף או אולי על מגמר?

הרוח המתמטקאית
    אתה רואה ילדה קטנה היא מתקרבת אליך ואומרת לך:"אתה מהעולם האמיתי נכון,כדי לך לברוח,הרוחות האלה לא טובות הם מנסות להשתלט על העולם המופלא הזה!".
    האם אתה מאמין לילדה או לא?

MasterBar
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון השביל,אתה רואה שלושה פוקימונים שונים:
    שינקס,פוקימון חשמל טהור שמשחק לו עם הצל של עצמו.
    מינכינו זוהר,פוקימון מסוג נורמל טהור שמשחק עם טריקו קטן.
    לאן אתה הולך,ממשיך קדימה,חוזר למרכז,או נלחם נגד פוקימון אחד מהשלושה?
    אני אומר למאמן ''תודה''
    וממשיך לומר למריפ ''תתקפי שוב במכת ברק בכל הכוח על מגמר ונזליף''
    ואני מחזיר את ראלטס לפוכדור ואני מוציא שני פוכדורים לזרוק על נזליף ומגמר

עמוד 68 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1858666768697078 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •