אחזיר את אלקיד לפוקדור ואומר "פוקימון אדמה אם אפסיד ומעופף אם אני אנצח אבל הפסדתי אז פוקימון אדמה"כינוי מקורי
*התבלבלתי.
אלקיד שולח גל הלם חזק מאוד שפוגע ברוטום אך לא עוזר נגדו.
רוטום משתמש במתקפת לא מוכרת מין שילוב של מכת ברק וקרן קרח שפוגע באלקיד ומביס אותו,דילן אומר לך:"קרב נחמד,טוב מה הבטחתי מגיע לך?".
אומר לדילן
"וואוו!" אומר לארכאוס "יש לך כוחות מדהימים!".לאחר שתיקה קצרה אגיד לארכיאוס בנימה של סליחה:"טוב,עכשיו אני צריך להתאמן לקרב המכון שלי,יש מצב שאולי תעזור לי באימונים?"Uchihe Sasuke
ארסיאוס אומר לך:"לא אשמיד את דארקאי,הכוחות שלו חשובים מדי בשביל להשמיד אותם,אבל בכול זאת אפשר לכלוא אותו,לא באי,האי גורם לדארקאי להתחזק,פאלקיה תפתח את השאר לעולמו של גיראטינה" דארקאי זועק:"לא לעולם ההפוך בבקשה לא!" ארסיאוס אומר כמצטער:"סליחה אבל לא השארת לי ברירה" אתה רואה שדארקאי נעלם בתוך שער שחור מוזר.
NYO HO HO BITCH
Naruto Uzuzamaki
המתקפות של איווי פוגעות באברא אך המתקפות שלו אינן פוגעות באיווי של לאנס.
קרבי משתמש בגל מים רותחים שפוגע באברא ומביס אותו,אך מחטיא את איווי.
קרבי הביס את אברא,1-0 לך ולשלי!
כינוי מקורי
דילן מוציא פוכדור ואומר לך:"במחשבה שנייה,זה לא היה קרב כמו שרציתי אז להתראות" הוא זורק את הפוכדור לאוויר ויוצא משם פיג'יוט,דילן מחזיק ברגלו הימנית ושניהם עפים למקום אחר,רחוק מהעיר ג'ובילייף.
KoDakThe
סניבי אינו מצליח להיחלץ מהמלכודות אך סאנדילי מצליח להיחלץ והוא משתמש במתקפת כדור צל חזק מאוד שפוגע שוב ושוב בסניבי המסכן.
איתי
קלייר אומרת לך:"וגם האחרון,סניזל תשתמשי במתקפה סופת קרב שחורה!".
אתה רואה אנרגיה שחורה שדמותה דומה לסניזל הדמות מקיפה את זובאט ומחלישה אותו.
הרוח המתמטקאית
אברא שולח עוד כדור על חושי אך ריאולו מצליח להדוף את המתקפה של אברא בעזרת אנרגיה לבנה מוזרה מאוד,אברא מצליח לעמוד על המים בדיוק כמו ריאולו אך בצורה פחות מיומנת,ריאולו שולח מכת ברק שמתקרבת אל אברא.
SportMan
באלבזור משתמש במתקפת הדיפה שפוגעת בבאדו שלך בצורה חזקה מאוד,אך באדו לא מוותר ומשתמש במתקפת ניב רעל שלא פועל על באלבזור.
MasterBar
הילד מוציא סטרלי קטן ואומר:"צא למתקפה סטאר!" הסטרלי המכונה "סטאר" יוצא למתקפת שמיים באוויר,ויניפלדה שלך משתמש במתקפת עוקץ רעל שמחטיאה את "סטאר".
קאקאשי סנסיי**
האיש צוחק ואומר לך:"נראה לך,אני בדרכי לעיר סאנישור ואז לליגה,אבל אגם ולור בדרך שלי,ואם אתה רוצה להצטרף לא עושים עצירות בערים מסוימות בשביל להילחם במכונים ברור,אחרת אתה לא מצטרף".
Pooh
המאמן מקדים אותך ושולח את טוטודייל שלו למתקפת קרן קרח,קרן הקרח פוגעת בג'ולטיק שלך בצורה מסוכנת מאוד,אתה רואה שמתקפות החשמל של ג'ולטיק אינן פוגעות בטוטודייל.
Tomer44
המאמן בעל הסטרלי מחייך ואומר לך:"שמי טום,ואני מאתגר אותך לקרב פוקימונים,הסטרלי שלי חלש אז לא אשלח אותו לקרב אז מזל שיש לי עוד כמה פוקימונים בקרב".
המידע על טום נכנס לדף.
אם סאנדייל פגע בסניבי,סימן שהוא שבר את המלכודת,לא?
"סניבי,תקשיב לי,אני מאמין בך! וגם ספיר מאמינה בך! אתה חייב לנסות להשתחרר מהמלכודת! ותאמין לי שאתה תתפתח! אתה תתפתח באחד מן הקרבות האלה! אני מבטיח! אתה חייב! ממש חייב לצאת מהמלכודת! אז עכשיו תשתמש בכדור ארנגריה קטן,ותבלע אותו! זה יעניק לגופך אנרגיה וגם יחזק אותך! מי יודע,אולי אתה גם תתפתח! אז מהר! תעשה זאת! ואז תצליף במלכודת עם זנבך וגופך!" אומר לו ואנשום לרווחה.
ספוילר
"אני עוד אנצח אותך מתישהו!" אומר בעס על זה שהוא לא קיים את הבטחתו ואתקדם לחפש אחרי פוקימון..כינוי מקורי
דילן מוציא פוכדור ואומר לך:"במחשבה שנייה,זה לא היה קרב כמו שרציתי אז להתראות" הוא זורק את הפוכדור לאוויר ויוצא משם פיג'יוט,דילן מחזיק ברגלו הימנית ושניהם עפים למקום אחר,רחוק מהעיר ג'ובילייף.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)