Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 68 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 1012
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ליאור:
    זובאט יוצא מהפוקדור שלו בריא ושמח.
    זובאט מיד משתמש בעל קולי, אך נאמל מצליח להתחמק, אבל הוא לא מצליח להתחמק ממתקפת הכנף החזקה של זובאט. נאמל נפגע ומתגלגל אחורה. נמאל מחייך בנחישות ושולח מיד גחלת חזקה אל זובאט שנפגע ונופל לקרקע.

יואב:
    אתה פונה אל אחד האנשים שבקרבתך והוא מביט בסטארלי הפצוע ומבין, "תפנה פה ימינה, ואז בפנייה השניה תפנה שמאלה. וכדאי שתמהר הסטארלי נראה במצב קשה!", אומר האיש ואתה הולך לפי הוראותיו. לבסוף, אתה מגיע למרכז הפוקימונים.

עדן:
    אתה פונה אל המזכירה העסוקה ושמדברת בטלפון, "רק רגע," היא אומרת בטלפון ומחזיקה אותו בצד. "כן אמרו לי שאתה צריך להגיע." היא מוסיפה ומגישה לך את המכתב בתוך עטיפה חומה. אתה רואה על העטיפה כתוב "סודי".
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    ליאור:
    זובאט מיד משתמש בעל קולי, אך נאמל מצליח להתחמק, אבל הוא לא מצליח להתחמק ממתקפת הכנף החזקה של זובאט. נאמל נפגע ומתגלגל אחורה. נמאל מחייך בנחישות ושולח מיד גחלת חזקה אל זובאט שנפגע ונופל לקרקע.
    [/B].
    אני אומר לזובאט"אני מקווה שאתה בסדר.קום על רגליך ותחיל לעוף באוויר.לאחר שתרגיש שאתה יכול להמשיך להילחם תקוף את נאמל במריטה בלי הפסקה.שתרגיש שהוא תשוש גמור אותו בעל קולי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    ליאור:
    זובאט מתאושש די מהר וחוזר לאוויר. זובאט מהנהן להוראותיך ומיד יוצא מרצף של מתקפות מריטה! לאחר בערך 3 מריטות על נאמל, זובאט שולח על קולי חזק ומבלבל את נאמל שנופל על הרצפה, מבולבל ופצוע קשה.
    נאמל מצליח להתאושש די מהר. הוא לא תוקף, אלא מתקרב אליך ומחייך, כאילו נכנע והוא מודה שהוכחת את עצמך.
    Ido

| | Boshoku | |

4. משתמש מנוסה
    [B]
    עדן:
    אתה פונה אל המזכירה העסוקה ושמדברת בטלפון, "רק רגע," היא אומרת בטלפון ומחזיקה אותו בצד. "כן אמרו לי שאתה צריך להגיע." היא מוסיפה ומגישה לך את המכתב בתוך עטיפה חומה. אתה רואה על העטיפה כתוב "סודי".
    אתי מתפתה מאוד לפתוח אותו אך בסופו של דבר עוצר את עצמי .
    מכוון את הטלפורטר חזרה לספינת האוויר ומשתגר .
    לאחר שאני בתוך הספינה , אני שואל אנשים על מקום הימצאה של הסוכנת יורגן ומחפש אותו בעצמי .

5. משתמש מנוסה
    עדן:
    חחח כתוב לך שהיא נמצאת בדרך 215, זה דרך שסמוכה לעיר ווילסטון.
    Ido

| | Boshoku | |

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    זובאט מתאושש די מהר וחוזר לאוויר. זובאט מהנהן להוראותיך ומיד יוצא מרצף של מתקפות מריטה! לאחר בערך 3 מריטות על נאמל, זובאט שולח על קולי חזק ומבלבל את נאמל שנופל על הרצפה, מבולבל ופצוע קשה.
    נאמל מצליח להתאושש די מהר. הוא לא תוקף, אלא מתקרב אליך ומחייך, כאילו נכנע והוא מודה שהוכחת את עצמך.
    אני אומר לזובאט"תחזור לפוכדור שלך עשית עבודה נהדרת פה".אני מחזיר את זובאט לפוכדור שלו.אני מתחיל להתקדדם בזהירות לעבר נאמל ונזהר שהוא לא טומן לי מלכודת.כשאני ממש קרוב אליו אני מלטף את ראשו ואז מוציא פוכדור ומכניס לתוכו את נאמל.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ליאור:

יואב:
    אתה פונה אל אחד האנשים שבקרבתך והוא מביט בסטארלי הפצוע ומבין, "תפנה פה ימינה, ואז בפנייה השניה תפנה שמאלה. וכדאי שתמהר הסטארלי נראה במצב קשה!", אומר האיש ואתה הולך לפי הוראותיו. לבסוף, אתה מגיע למרכז הפוקימונים.

עדן:
    אני ניגש לאחות ג'וי ואומר לה:" האחות ג'וי? יש לי פה סטארלי פצוע והוא צריך טיפול מידי." ומחכה שהיא תעשה משהו
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

8. משתמש מנוסה
    עדן:
    חחח כתוב לך שהיא נמצאת בדרך 215, זה דרך שסמוכה לעיר ווילסטון.
    מצטער חח .. לא יהיו עוד פאשלות :P

9. משתמש מנוסה
    ליאור:
    אתה מחזיר את זובאט השמח לתוך הפוקדור שלו.
    לאחר מכן, אתה מתקרב לנאמל ומלטף אותו, ואתה רואה שנאמל לא מפחד ולא טומן מלכודת אלא מחייך.
    אתה זורק פוקדור על נאמל שנכנס לתוכו, הפוקדור זז ימינה... שמאלה... ימינה... ונעצר! מזל טוב לכדת נאמל!

יואב:
    אתה לא רואה אחות ג'וי במרכז, אלא את האח ג'ון [פרטים באנשים נוספים], ולצידו צ'נסי מחייכת
    אתה ניגש אליו ומבקש ממנו לרפא את סטארלי. האח ג'ון מסתכל על סטארלי, "הוא במצב קשה, צ'נסי קחי אותו" הוא אומר וצ'נסי מיד לוקחת את סטארלי והם מעבירים אותו לחדר אחורי.
    לאחר כמה דקות, צ'נסי והאח ג'ון חוזרים אליך עם סטארלי בריא ושלם, "הנה הוא." ג'ון אומר ומוסר לך אותו. לפתע אתה שומע צלצול מכיסך.

עדן:
    זה בסדר.
    ---
    אתה מכוון את הGPS לדרך 215, ואתה משתגר לשם. אתה רואה מולך את דרך 215, מלאה עצים וצמחייה.
    לפתע אתה רואה סניביי שמביט בך במבט כועס.
    נערך לאחרונה על ידי Pooh, 04-17-2011 בשעה 02:26 PM
    Ido

| | Boshoku | |

10. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ליאור:
    לאחר מכן, אתה מתקרב לנאמל ומלטף אותו, ואתה רואה שנאמל לא מפחד ולא טומן מלכודת אלא מחייך.
    אתה זורק פוקדור על נאמל שנכנס לתוכו, הפוקדור זז ימינה... שמאלה... ימינה... ונעצר! מזל טוב לכדת נאמל!

יואב:
    אתה לא רואה אחות ג'וי במרכז, אלא את האח ג'ון [פרטים באנשים נוספים], ולצידו צ'נסי מחייכת
    אתה ניגש אליו ומבקש ממנו לרפא את סטארלי. האח ג'ון מסתכל על סטארלי, "הוא במצב קשה, צ'נסי קחי אותו" הוא אומר וצ'נסי מיד לוקחת את סטארלי והם מעבירים אותו לחדר אחורי.
    לאחר כמה דקות, צ'נסי והאח ג'ון חוזרים אליך עם סטארלי בריא ושלם, "הנה הוא." ג'ון אומר ומוסר לך אותו. לפתע אתה שומע צלצול מכיסך.
    "תודה רבה," אני אומר לאח ג'ון, ואחר כך עונה ללוח המשימות:" הלו?"
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    אני שמח מאוד שתפסתי את הפוקימון הראשון שלי נאמל. אני שם את הפוכדור לו בכיס שלי.לאחר מכן אני מתחילל לכת באי לעבר שפת ים.בשפת הים אחפש לי פוקימוני מים חזקים לתפיסה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    אתה מרים את הפוקדור של בויזל ומחזיר את סוואבלו המרוצה לפוקדור שלו.
    לאחר מכן, אתה מכוון את הטלפורטר ומשתגר שוב אל המפקדה בסלייטפורט. אתה עולה שוב לקומה השלישית ושוב לחדר 307 ושם אתה רואה שוב את נלה ומארקרוו. נלה מבחינה בך ומחייכת, "נו? הבאת את זה?"

-----

עדן ~ חחח אני רואה הסכמת בסוף. רשום
    אתה יכול להתחיל יש התחלה בעמ' 2 או 3.

זהו! נגמרו המקומות!
    *אז ברגע זה גמרתי 2 משימות לא? ללכת להביא מכתב לנלה וגם להביא דיסק און קי לנלה..לא?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כן רק רגע.." אומר שוב ואגיש לה את הדיסק און קי,"עזבי..אני כבר לא רוצה קרב.." אומר לה.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    [b]
    עדן:
    זה בסדר.
    ---
    אתה מכוון את הGPS לדרך 215, ואתה משתגר לשם. אתה רואה מולך את דרך 215, מלאה עצים וצמחייה.
    לפתע אתה רואה סניביי שמביט בך במבט כועס.
    " סניבי הא ?! " אומר בקול .
    " צאאאא פידוב ! מתקפת סופה עכשיו ! " אומר נחוש בדעתי לעלף את הסניבי אך גם ממהר אל מורגן .
    נערך לאחרונה על ידי Zbarga, 04-17-2011 בשעה 02:53 PM

14. משתמש מנוסה
    יואב:
    אתה מוציא את הלוח מכיסך ורואה שזו שיחה מאליסון.
    "הלו?" אתה עונה,
    "הלו? מייקל? זו אליסון. סטארלי אצלך?"
    "כן"
    "מצויין, תשתגר אל הספינה חזרה."

קודק:
    לא חח זו משימה אחת מורכבת. היא קשורה אחת בשניה... תגלה בהמשך :P
    ---
    "תודה רבה!" היא אומרת לך בחיוך לאחר שאתה נותן לה את הדיסק-און-קי.
    אתה אומר לה על כך שאתה כבר לא רוצה קרב, "לא נורא, פעם אחרת." היא אומר בחיוך, "תודה המשימה שלך נגמרה עכשיו." היא מוסיפה בחיוך.
    ---
    עכשיו יש לך זמן פנוי. אתה יכול להתאמן, להלחם, מה שבא לך ואיפה שבא לך. רק תשתגר או תלך לאן שאתה רוצה.

עדן:
    פידוב יוצא מהפוקדור ומתעופף סביבך על מנת להתחמם. מיד לאחר מכן, פידוב יוצא במהירות ותוקף בסופה את סניביי, שמצליח להתחמק ומיד תוקף את פידוב בדחיפה שמפילה אותו לקרקע.

ליאור:
    אתה הולך על שפת הים אך לא אתה לא מוצא פוקימונים כלל.
    לפתע, אתה רואה מאמן על החוף שמתאמן עם המיאו שלו
    Ido

| | Boshoku | |

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]
    ליאור:
    אתה הולך על שפת הים אך לא אתה לא מוצא פוקימונים כלל.
    לפתע, אתה רואה מאמן על החוף שמתאמן עם המיאו שלו
    אני ניגש אל המאמן ואומר לו"שלום אני מאמן ורציתי לשאול אותך משהו.תרצה נגדי קרב פווקימונים 1 על 1 או 2 על 2 תחליט אתה.יש לי רק שני פוקימונים ולא יותר.אני אשמח להלחם נגד המיאו שלך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 9 מתוך 68 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •