Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 68 ראשוןראשון ... 715161718192767 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 1012
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    דור:
    אתה מתקדם באיטיות לעבר העומק של יער ורידיאן, ו-ווינד שעל כתפך מתחיל להיות מעט מנומנם ולפהק מעט.
    לפתע, אתה שומע רחש מוזר מאחוריך. אתה מסתובב אך לא רואה שום דבר. אתה מסתובב חזרה וממשיך ללכת, כשלפתע אתה שוב שומע רחש מאחוריך ואתה שוב מסתובב ולא רואה כלום.
    מעט חושש, אני אשגר אותי ואת ווינד באמצעות הטלפורטר אל העיר סלייטפורט. משם, אני אלך אל המפקדה ואאפשר לווינד לנוח, בעוד אני עצמי אלך לישון גם כן.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    אתה עולה במעלה המדרגות אל המסדרון. אתה מתחיל ללכת במסדרון, עד שאתה רואה את חדר 17. אתה נכנס בעזרת המפתח ולפניך נפתח חדר לא גדול ולא קטן, עם מיטה זוגית, מקלחת, טלוויזיה, מחשב להעברות ואפילו 6 קערות אוכל, ומעליהן שקית ענקית של אוכל לפוקימונים.

.
    "קחו לאכול.." אומר לפוקימונים שלי ואוכל גם אני מאחת מקערות האוכל,ואז אקח את האוכל שנשאר ואשים בתיקי,וגם את האוכל שנשאר (והיה פתוח)
    לאחר מכן אלך למחשב ואבדוק שם אם קרב משהו מעניין בעולם..

או מה חדש בפורום פוקמונ'ס..סתם חח..

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ד"א, מי שלא שם לב, יש לוגו חדש שאני עיצבתי למשחק

~~~~~~~~~~~

ליאור:
    אתה קם בבוקר ושמח לראות את הפוקימונים שלך נהנים להם ומשחקים.
    לפתע, אתה שומע צפצוף מוכר. אתה שולף את לוח המשימות ורואה הודעה חדשה:
    שלום ליאור, זוהי המשימה החדשה שלך:
    :::סתימת מפלי המטאורים:::
    המעבדות שלנו גילו כי יש לצוות ונום איזשהו עניין במפלי המטאורים, שנמצאים במערה בדרך 115, מעל העיר ראסטבורו שם יש לצוות ונום מפקדה. קיבלנו מידע שצוות ונום מתכנן לשלוח חייל שלהם בשעה 10:20 בדיוק, שישים מטען חבלה שיתפוצץ ויחסום את הפתח למערה. אנחנו לא יכולים לתת לזה לקרות.
    המשימה שלך היא ללכת לדרך 115 במהירות האפשרית, ולהסתוות כמה שיותר טוב כך שלא יראו אותך וגם שתהיה לך זווית טובה על פתח המערה. לאחר מכן, ברגע שמגיע החייל, עליך לעצור אותו. לא חשוב איך.
    אמצעים נוספים למשימה נמצאים בחדר שלך במפקדה הראשית.
    בהצלחה, אליסון.

אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה היא 8:50.
    C

יואב:
    אתה מחזיר את פוליוואג לפוקדור שלו, עולה חזרה מהבריכה, ומחליף לבגדיך הרגילים.
    לאחר מכן, אתה משתגר אל ספינת האוויר, הישר אל החדר שלך. אתה נכנס להתקלח בחדר, ולאחר כמה דקות כשאתה יוצא אתה רואה שהפוקימונים שלך במיטה שלך. אתה נכנס למיטה והולך לישון יחד איתם.
    אתה קם בבוקר, ורואה שהפוקימונים שלך כבר ערים והם משחקים ביחד. לפתע, אתה שומע צלצול מוכר מלוח המשימות שעל השולחן.

דור:
    אתה משתגר אל העיר סלייטפורט יחד עם ווינד ואתה מגיע הישר אל הכניסה, הדלתות האוטומטיות נפתחות בפניך ואתה רואה בפנים מזכירה עסוקה. אתה נכנס ומדבר עם המזכירה. אתה מסביר לה שאתה סוכן בצוות, ושאתה מחפש מקום לישון, "יש לנו חדר אורחים פנוי." היא אומרת ומגישה לך מפתח שכתוב עליו 501, "תעלה לקומה לחמישית ולך לחדר 501" היא אומרת ומצביעה על מעלית. אתה מקשיב להוראותיה ומגיע עם המעלית לחדר 501. החדר די קטן אך מספיק - מיטה זוגית, מקלחת וטלוויזיה. אתה מתקלח וכשאתה יוצא אתה רואה שווינד נכנס למיטה כבר. אתה הולך לישון יחד עם ווינד.
    אתה קם בבוקר ורואה שווינד כבר ער והוא משחק עם עצמו בחדר. לפתע, אתה שומע צלצול מוכר מלוח המשימות שעל השולחן.

קודק:
    אתה נותן לך ולפוקימונים אוכל פוקימונים, שאגב ממש טעים לך. לאחר מכן, אתה הולך אל המחשב שמשקיף החוצה ואתה רואה נוף חשוך אבל יפה. אתה מסתכל קצת במחשב על חדשות ומגיב קצת בנו"ד בפורום פוקמונ'ס ואז אתה מרגיש ממש עייף. אתה מסתכל אחורה ורואה שהפוקימונים שלך כבר נמצאים במיטה שלך וישנים. אתה נכנס למיטה יחד איתם ואתם הולכים לישון.
    אתה קם בבוקר ורואה שהפוקימונים שלך כבר ערים והם משחקים. לפתע, אתה שומע צלצול מוכר מלוח המשימות שעל השולחן.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

4. לא ברור בכלל

~~~~~~~~~~~

קודק:
    אתה נותן לך ולפוקימונים אוכל פוקימונים, שאגב ממש טעים לך. לאחר מכן, אתה הולך אל המחשב שמשקיף החוצה ואתה רואה נוף חשוך אבל יפה. אתה מסתכל קצת במחשב על חדשות ומגיב קצת בנו"ד בפורום פוקמונ'ס ואז אתה מרגיש ממש עייף. אתה מסתכל אחורה ורואה שהפוקימונים שלך כבר נמצאים במיטה שלך וישנים. אתה נכנס למיטה יחד איתם ואתם הולכים לישון.
    אתה קם בבוקר ורואה שהפוקימונים שלך כבר ערים והם משחקים. לפתע, אתה שומע צלצול מוכר מלוח המשימות שעל השולחן.
    תכוונתי שאני אוכל את האוכל הרגיל לא לפוקימונים ... Xd

אני אתקדם לעבר לוח המשימות/ אוציא אותו.
    ואבדוק מה חדש.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה

~~~~~~~~~~~

דור:
    אתה משתגר אל העיר סלייטפורט יחד עם ווינד ואתה מגיע הישר אל הכניסה, הדלתות האוטומטיות נפתחות בפניך ואתה רואה בפנים מזכירה עסוקה. אתה נכנס ומדבר עם המזכירה. אתה מסביר לה שאתה סוכן בצוות, ושאתה מחפש מקום לישון, "יש לנו חדר אורחים פנוי." היא אומרת ומגישה לך מפתח שכתוב עליו 501, "תעלה לקומה לחמישית ולך לחדר 501" היא אומרת ומצביעה על מעלית. אתה מקשיב להוראותיה ומגיע עם המעלית לחדר 501. החדר די קטן אך מספיק - מיטה זוגית, מקלחת וטלוויזיה. אתה מתקלח וכשאתה יוצא אתה רואה שווינד נכנס למיטה כבר. אתה הולך לישון יחד עם ווינד.
    אתה קם בבוקר ורואה שווינד כבר ער והוא משחק עם עצמו בחדר. לפתע, אתה שומע צלצול מוכר מלוח המשימות שעל השולחן.
    לוגו סקסי (; ומזתומרת 'משחק עם עצמו' חח
    ~~~
    "בוקר טוב, ווינד." אני אומר לראפלט, וקם ממיטתי, משפשף את עיני במהירות.
    'הממ... משימה חדשה...' אני חושב בהתרגשות ופותח את לוח המשימות כדי להסתכל מה עליי לעשות הפעם.

6. משתמש מנוסה
    קודק:
    אם גם האוכל לפוקימונים טעים לך מה אכפת לך?
    ----
    אתה רואה הודעה חדשה בלוח המשימות. אתה נכנס ופותח אותה ולפניך מופיעה ההודעה הבאה:
    שלום קודק, זו המשימה החדשה שלך:
    :::להציל את מגדל הכוח:::
    מקורות של הצוות גילו שצוות ונום השתלט על מגדל הכוח בדרך מספר 10 בקנטו. עליך להגיע לשם ולהוציא את חיילי הצוות, ולהחזיר את החירות למגדל הכוח.
    אך, בגלל שכל הזמן נמצאים שם ארבעה חיילים של צוות ונום, אנחנו נצוות אותך עם סוכן נוסף מכיוון שאינך יכול להביס לבד ארבעה חברי צוות חזקים. אנחנו נצוות אותך עם הסוכן מת'יו נלסון, טוראי חזק ומצטיין מאוד.
    עליך להגיע למפקדה הראשית, שם תפגוש את מת'יו וביחד תצאו למשימה.
    בהצלחה, אליסון.

C

דור:
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    ותודה =]
    ---
    אתה לוקח את לוח המשימות ואתה רואה שיש הודעה חדשה. אתה לוחץ ופותח ולפניך מופיעה ההודעה הבאה:
    שלום וואלאס, זו המשימה החדשה שלך:
    :::מידע מהסוכן קרוו:::
    הסוכן קרוו הוא סוכן כפול בצוות ונום. הוא נמצא כרגע במפקדה של צוות ונום בעיר קאסטליה. בשעה 10:30 בדיוק, הוא יחכה לך במזח המובחר בדרום העיר קאסטליה. תוכל לזהות אותו כי לידו יעמוד מאק ענקי. כשתגיע אליו, הוא יתן לך בזריזות מעטפה חומה וסודית. הכנס את המעטפה מיד לכיס שלך ותשתגר מהר.
    שים לב, אנחנו לא יכולים להבטיח לך שהטלפורטר יקח אותך הישר אל המזח המובחר. העיר קאסטליה מוצפת בחיילים של צוות ונום, לכן, כשאתה מגיע לשם, עליך ללכת כמה שיותר בזהירות ולבלוט כמה שפחות. נסה להתערבב בין האנשים כדי שחייל לא יקלוט אותך בטעות. בנוסף, אסור שיראו אותך מדבר הרבה זמן עם קרוו ושיחשבו שהוא סוכן כפול! עליך לעשות את המשימה בזהירות ובחוכמה.
    בהצלחה, אליסון.

C
    אתה מביט בשעון ורואה שהשעה היא 8:45.
    Ido

| | Boshoku | |

7. משתמש מנוסה
    דור:
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    ותודה =]
    ---
    אתה לוקח את לוח המשימות ואתה רואה שיש הודעה חדשה. אתה לוחץ ופותח ולפניך מופיעה ההודעה הבאה:
    שלום וואלאס, זו המשימה החדשה שלך:
    :::מידע מהסוכן קרוו:::
    הסוכן קרוו הוא סוכן כפול בצוות ונום. הוא נמצא כרגע במפקדה של צוות ונום בעיר קאסטליה. בשעה 10:30 בדיוק, הוא יחכה לך במזח המובחר בדרום העיר קאסטליה. תוכל לזהות אותו כי לידו יעמוד מאק ענקי. כשתגיע אליו, הוא יתן לך בזריזות מעטפה חומה וסודית. הכנס את המעטפה מיד לכיס שלך ותשתגר מהר.
    שים לב, אנחנו לא יכולים להבטיח לך שהטלפורטר יקח אותך הישר אל המזח המובחר. העיר קאסטליה מוצפת בחיילים של צוות ונום, לכן, כשאתה מגיע לשם, עליך ללכת כמה שיותר בזהירות ולבלוט כמה שפחות. נסה להתערבב בין האנשים כדי שחייל לא יקלוט אותך בטעות. בנוסף, אסור שיראו אותך מדבר הרבה זמן עם קרוו ושיחשבו שהוא סוכן כפול! עליך לעשות את המשימה בזהירות ובחוכמה.
    בהצלחה, אליסון.

C
    אתה מביט בשעון ורואה שהשעה היא 8:45.
    MARATHONNNN
    ~~~
    "הממ..." אני אומר לעצמי באיטיות. אני לוקח איתי את ווינד ואת חפציי ויוצא מהחדר. אני נועל, יורד למטה במהירות ומחזיר לאשת הקבלה את המפתח לחדר. לאחר מכן, אני אשתגר למחוז ג'וטו, לעיר אוליביין, ואלך לי לקפה אוליביין ואשתה שם קפה של בוקר, ואבדוק את השעה כל רגע.

8. לא ברור בכלל
    קודק:
    אם גם האוכל לפוקימונים טעים לך מה אכפת לך?
    ----
    אתה רואה הודעה חדשה בלוח המשימות. אתה נכנס ופותח אותה ולפניך מופיעה ההודעה הבאה:
    שלום קודק, זו המשימה החדשה שלך:
    :::להציל את מגדל הכוח:::
    מקורות של הצוות גילו שצוות ונום השתלט על מגדל הכוח בדרך מספר 10 בקנטו. עליך להגיע לשם ולהוציא את חיילי הצוות, ולהחזיר את החירות למגדל הכוח.
    אך, בגלל שכל הזמן נמצאים שם ארבעה חיילים של צוות ונום, אנחנו נצוות אותך עם סוכן נוסף מכיוון שאינך יכול להביס לבד ארבעה חברי צוות חזקים. אנחנו נצוות אותך עם הסוכן מת'יו נלסון, טוראי חזק ומצטיין מאוד.
    עליך להגיע למפקדה הראשית, שם תפגוש את מת'יו וביחד תצאו למשימה.
    בהצלחה, אליסון.
    C
    "אוקיי.." אומר לעצמי ואשתגר למפקדה הראשית..
    שם אקרא למת'יו ואומר לו "אחרי ז אציג את עצמי ואתה תציג את עצמך..עכשיו בוא לדרך 10"
    ואז אשתגר לכיוון מגדל הכוח.

Spoiler ספוילר

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

~~~~~~~~~~~

ליאור:
    אתה קם בבוקר ושמח לראות את הפוקימונים שלך נהנים להם ומשחקים.
    לפתע, אתה שומע צפצוף מוכר. אתה שולף את לוח המשימות ורואה הודעה חדשה:
    שלום ליאור, זוהי המשימה החדשה שלך:
    :::סתימת מפלי המטאורים:::
    המעבדות שלנו גילו כי יש לצוות ונום איזשהו עניין במפלי המטאורים, שנמצאים במערה בדרך 115, מעל העיר ראסטבורו שם יש לצוות ונום מפקדה. קיבלנו מידע שצוות ונום מתכנן לשלוח חייל שלהם בשעה 10:20 בדיוק, שישים מטען חבלה שיתפוצץ ויחסום את הפתח למערה. אנחנו לא יכולים לתת לזה לקרות.
    המשימה שלך היא ללכת לדרך 115 במהירות האפשרית, ולהסתוות כמה שיותר טוב כך שלא יראו אותך וגם שתהיה לך זווית טובה על פתח המערה. לאחר מכן, ברגע שמגיע החייל, עליך לעצור אותו. לא חשוב איך.
    אמצעים נוספים למשימה נמצאים בחדר שלך במפקדה הראשית.
    בהצלחה, אליסון.

אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה היא 8:50.
    C
    ' אחלה משימה נתנו לי הפעם . טוב בוא נחפש את המפקדה הראשית' . אני שם את לוח המשימות אצלי בתיק ואז מתחיל לחפש את מםקדה הראשית שאוכל לקחת מימנה חפצמים שיעזרו לי למשימה.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: משנה?

יואב:
    אתה מחזיר את פוליוואג לפוקדור שלו, עולה חזרה מהבריכה, ומחליף לבגדיך הרגילים.
    לאחר מכן, אתה משתגר אל ספינת האוויר, הישר אל החדר שלך. אתה נכנס להתקלח בחדר, ולאחר כמה דקות כשאתה יוצא אתה רואה שהפוקימונים שלך במיטה שלך. אתה נכנס למיטה והולך לישון יחד איתם.
    אתה קם בבוקר, ורואה שהפוקימונים שלך כבר ערים והם משחקים ביחד. לפתע, אתה שומע צלצול מוכר מלוח המשימות שעל השולחן.
    "אוקיי חברה, תתכננו, יש לנו משימה חדשה." אני אומר ועונה ללוח המשימות
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

11. משתמש מנוסה
    דור:
    אתה מחזיר את ווינד לפוקדור ולוקח את החפצים, ואז יורד ומחזיר את המפתח לפקידה בקבלה למטה, ומידאתה משתגר מהמפקדה אל העיר אוליביין. בעיר אוליביין, אתה הולך אל בית הקפה שנמצא בעיר, ויושב שם לשתות קפה ואתה גם אוכל איזו עוגה קטנה. אתה מסיים לאכול ולשתות, ואתה רואה שהשעה היא 9:15.

קודק:
    אתה משתגר אל ספינת האוויר, ובלובי של הספינה אתה פוגש את מת'יו נלסון , "חיכיתי לך." הוא אומר בחיוך ולוחץ את ידך. אתה מאיץ בו ללכת ולהתקדם, אך הוא עוצר אותך, "חכה רגע," הוא אומר מעט בכעס, "עוד לא שמעת את התוכנית." הוא אומר ושולף מפה של מגדל הכוח. "תראה, אנחנו נכנסים מפה, עם פוקימונים שלופים," הוא אומר ומצביע על הכניסה של המגדל, "בקומה הראשונה יש שניים ובקומה השניה יש שניים. אני אלחם בשניים שבכניסה ואחפה עליך, ובזמן הזה אתה תרוץ ותעלה לקומה השנייה, ותלחם בשניים האחרים." הוא אומר ותוך כדי ההסבר שלו הוא מסמן על המפה לפי מה שהוא אומר. "עכשיו בוא." הוא אומר ומשתגר אל מגדל הכוח, ואתה אחריו. "קדימה תוציא את הפוקימונים שלך." הוא אומר לך ומרים גבה.

ליאור:
    אתה אורז את הדברים שלך ומחזיר את הפוקימונים לפוקדורים שלהם. אתה משתגר אל ספינה האוויר ואל החדר שלך. אתה מגיע לחדר ורואה על השולחן - חבילה של אמצעי הסוואה ובתוכה צבעים, עלים, ענפים וכל ציוד הסוואה אפשרי, אפילו בגדים.

יואב:
    אתה פותח את לוח המשימות ומתגלה בפניך ההודעה החדשה הבאה:
    שלום מייקל, זו המשימה החדשה שלך:
    :::להציל את המפרץ בפסיפידלוג:::
    מקורות של צוות ווינדי גילו, כי צוות ונום השתלט מסיבה לא ידועה על אזור המפרצים של פסיפידלוג. עליך להגיע אל אזור המפרץ ולשחרר אותו משליטת צוות ונום. אבל, בגלל שבאזור המפרץ יש תמיד לפחות 5 חיילי צוות ונום, אנחנו נצוות אותך עם יחידה מספר 404. אתה תוכל לפגוש אותם בלובי של ספינת האוויר.
    יחד עם 404 אתם תשתגרו אל פסיפידלוג, תלכו אל אזור המפרצים, ושם תלחמו בחיילי ונום ותשחררו את פסיפידלוג.
    בהצלחה, אליסון.

C
    Ido

| | Boshoku | |

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]
    [

ליאור:
    אתה אורז את הדברים שלך ומחזיר את הפוקימונים לפוקדורים שלהם. אתה משתגר אל ספינה האוויר ואל החדר שלך. אתה מגיע לחדר ורואה על השולחן - חבילה של אמצעי הסוואה ובתוכה צבעים, עלים, ענפים וכל ציוד הסוואה אפשרי, אפילו בגדים.
    ]
    אני לוקח את הקופסא ומתחיל להסואות אותי שהיה מתאים למיקום של מפלי המטאורים. לאחר שאסיים אשתגר לעבר המערה שבדרך 115 ואתחיל שם לחפש את מפלי המטארים. כשאמצא אחכה לבחור שאמור להגיע
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    ליאור:
    אתה צריך להיות מחוץ למערה ולשמור על הכניסה, אבל בסדר נזרום. ד"א אני ממליץ לך להסתכל שוב על דף הרשומים שלך ועל סידוט.
    ---
    אתה מחליף בגדים לבגדי הסוואה בצבע ירוק זית, צבע שמאוד לא בולט בצמחייה. אתה צובע את הפנים שלך ואת חלקי הגוף הבולטים בצבעי ההסוואה שנמצאים שם, ואתה אפילו מדביק על עצמך עלים וענפים.
    אתה משתגר אל דרך 115, ונכנס אל תוך סבך העצים הקרוב, ואתה מצליח מאוד לא להתבלט ולהסתוות מצויין. אתה יושב שם ליד העצים בעוד מסווה, ואתה רואה שהשעה היא 9:55.
    Ido

| | Boshoku | |

14. משתמש מנוסה
    דור:
    אתה מחזיר את ווינד לפוקדור ולוקח את החפצים, ואז יורד ומחזיר את המפתח לפקידה בקבלה למטה, ומידאתה משתגר מהמפקדה אל העיר אוליביין. בעיר אוליביין, אתה הולך אל בית הקפה שנמצא בעיר, ויושב שם לשתות קפה ואתה גם אוכל איזו עוגה קטנה. אתה מסיים לאכול ולשתות, ואתה רואה שהשעה היא 9:15.
    "הגיע הזמן..." אני אומר לווינד בשקט, ואני משלם את החשבון. אני נכנס לשירותים של המקום, ונכנס לתא מבלי לנעול. במהירות, מבלי שיבחינו בי, אני מקיש את נקודת הציון 'העיר קאסטליה, מחוז אונובה' ומשתגר לשם עם ווינד. כשאגיע, אני אתקדם בשקט אל עבר מקום עם חנויות, אסתובב בפנים ואמדוד חולצות או כובעים כדי להשתלב.
    אם לא יהיו מכשולים בדרך, אני אלך בשעה 10:20 לעבר הנמל.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

15. משתמש מנוסה
    דור:
    אתה משלם את החשבון והולך לשירותים, שם אתה משתגר בחשאיות אל העיר קאסטליה.
    אתה משתגר אל אחד הרחובות שם, רחוב לא סואן מידי ולא שקט מידי. למזלך, אין חיילים ברחוב שבו נחתת. אתה מחפש חנות בגדים ברחוב ואתה נכנס במהרה לחנות אחד ומתחיל למדוד שם בגדים על מנת להשתלב. בזמן שאתה מודד, אתה רואה לפתע דרך חלון הראווה שני חיילים עוברים את החנות אך הם לא מבחינים בך.
    אתה יוצא מהחנות, ומתחיל ללכת דרומה, אל המזח המובחר, כאשר ווינד על כתפך מה שמעורר מעט חשד. אתה ממשיך ללכת ולפתע אתה שומע קול מאחוריך, "היי אתה!" אתה מסתובב ורואה שזה חייל של צוות ונום ולידו נידורינו שמוחזק ע"י רצועה, "מי אתה?" הוא שואל ומביט בך בחשדנות.
    Ido

| | Boshoku | |

עמוד 17 מתוך 68 ראשוןראשון ... 715161718192767 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •