Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 97 מתוך 102 ראשוןראשון ... 47879596979899 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,441 עד 1,455 מתוך 1524
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Naruto Uzuzamaki
    [COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]

The New World
    *מה אתה ותומר פתחתם משתמש ביחד מה זה "Naruto UzuzamakiThe New World"
    אתה רואה שהערפל הכבד לא משפיע על הונטר,אתה שומע את קולו של צ'רן שאומר לך:"זה לא היה מהלך חכם,הונטר מתפתח בערפל!" ואכן אתה רואה זוהר לבן חזק מאוד שמגיע משום מקום ואתה רואה צל של פוקימון חדש שדומה לגנגר!
    ההונטר של המדען התפתח באמצע הקרב לגנגר!
    *טעות במחיקה
    אני אומר לצ'רן " לעזעל עכשיו על בטוח וניליטה שלי יפסיד לנגר הזה.חבל שלא ידעתי מקודם שהונטור מתפתח לגנר בערפל ". אני אומר לוניליטה " טוב אני מקווה שיש לך עוד כוח להילחם נגד הגנגר הזה. תקוף אותו ברוח קרה בשילוב עם כדור שלג "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Naruto Uzuzamaki
    דילן למרות שהוא רטוב וקפוא עד העצם פוקד על רוטום בזעם:"רוטום אנרגיה ירוקה,בפעם האחרונה" אתה רואה את האנרגיה הירוקה מפספסת את מרצ'ומפ אבל פוגעת בלאנס ובשלי שעמדו לידך,אתה שומע את צעקות הכאב של שלי ולאנס.

The New World
    *מזל טוב אתה כריסטופר קולמבוס,למה,כי גילית לי את אמריקה XD
    צ'רן אומר לך:"טוב אין מה לעשות,יש רק צ'אנס אחד,אם וניליטה שלך יוכל להשתמש במתקפת סופת כפור סופית,אבל אפילו פוקימוני קרח בדרגת התפתחות שנייה לא לומדים את זה,רק אם עכשיו ומייד הוא יתפתח לצורתו האחרונה,אבל הסיכויים שזה יקרה אפסיים".

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [SIZE=2][B][U

The New World
    *מזל טוב אתה כריסטופר קולמבוס,למה,כי גילית לי את אמריקה XD
    צ'רן אומר לך:"טוב אין מה לעשות,יש רק צ'אנס אחד,אם וניליטה שלך יוכל להשתמש במתקפת סופת כפור סופית,אבל אפילו פוקימוני קרח בדרגת התפתחות שנייה לא לומדים את זה,רק אם עכשיו ומייד הוא יתפתח לצורתו האחרונה,אבל הסיכויים שזה יקרה אפסיים".
    אני אומר לוניליטה" אוקי הגיע הזמן לצורה הבאה שלך. אם תרצה להביס את גנגר הזה אז הסיכוי היחיד שלך הוא להתפתח ולמוד את סופת כפור סופית .אם לא תצליח נגמר הקרב מבחינתינו.אז אני מאמין בך שיש לך את הכוח להתפתח לצורה הבאה שלך. אז תאמין ותפתח כבר ". אני אומר לצ'רן " ואוא אתה יודע הרבה על עולם הפוקימונים "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Naruto Uzuzamaki
    דילן למרות שהוא רטוב וקפוא עד העצם פוקד על רוטום בזעם:"רוטום אנרגיה ירוקה,בפעם האחרונה" אתה רואה את האנרגיה הירוקה מפספסת את מרצ'ומפ אבל פוגעת בלאנס ובשלי שעמדו לידך,אתה שומע את צעקות הכאב של שלי ולאנס.
    "בוא נפסיק את הקרב, החברים שלי נפגעו, בבקשה דילן..." אגיד לדילן בשקט תוך כדי שאני מחזיר את מרשטומפ בחזרה לפוקדור שלו ורוץ לעבר שלי וללאנס.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDakThe
    *סליחה שדילגתי עליך פשוט הגבת בשנייה שאני הגבתי.
    סניבי משתמש במתקפת כדור אנרגיה חזק במיוחד,מטווח אפס שפוגע בסנובר,סנובר מגיב במתקפה "עיוורת" הוא שולח לכול עבר גל אנרגיה לבן וחזק במיוחד.
    "סניבי תקפוץ במקום! ותשלח הרבה כדורי אנרגיה על הרצפה! לאחר מכן תנסה להסתכל,ותיצור כדור אנרגיה ותחבוט בו לכיוון סנובר!"

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    בעיניו של דילן אתה רואה שנאה,אתה רואה שרוטום אינו מפסיק את המתקפה,אתה רואה ששלי כבר עוד שנייה מתעלפת אך רוטום לא מפסיק,אתה שומע שאגה חזקה מגיעה מלאנס והאנרגיה שמסביבו ומסביב שלי נעלמת,דילן מחייך ואומר:"עד לפה הגעת לטיאוס?" לאנס אומר לך בשקט:"זה לא דילן,דילן לא שחצן,לא יפגע באדם שלא עשה לא כלום ובוודאי לא כזה מרושע".

The New World
    צ'רן מוציא מין פוקדע מיוחד,הוא מכוון את הפוקדע על וניליטה שלך הוא מלמל משהו כמו:"יכול להיות,לא הגיוני".
    וניליטה משתמש שוב פעם בשריון קרח,הפעם בתור התקפה,וניליטה בעל שריון הקרח נוגע בגנגר ומקפיא אותו.

KoDakThe
    סניבי מצליח להתחמק מהאנרגיה הלבנה אך כדור האנרגיה שלו פוגע באנרגיה הלבנה והופך במהירות לגוש קרח קפוא,אתה רואה שסניבי נופל לתוך האנרגיה הלבנה המסתורית אך הוא לא הופך לגוש קרח.

7. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    בעיניו של דילן אתה רואה שנאה,אתה רואה שרוטום אינו מפסיק את המתקפה,אתה רואה ששלי כבר עוד שנייה מתעלפת אך רוטום לא מפסיק,אתה שומע שאגה חזקה מגיעה מלאנס והאנרגיה שמסביבו ומסביב שלי נעלמת,דילן מחייך ואומר:"עד לפה הגעת לטיאוס?" לאנס אומר לך בשקט:"זה לא דילן,דילן לא שחצן,לא יפגע באדם שלא עשה לא כלום ובוודאי לא כזה מרושע".
    "מי זה לאנס?!" אשאל את לאנס במהירות תוך כדי שאני מחזיר את מרשטומפ לפוקדור שלו והולך במהירות לעבר שלי ולאנס.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [SIZE=2]Naruto Uzuzamaki[B][U][COLOR=black
    The New World
    צ'רן מוציא מין פוקדע מיוחד,הוא מכוון את הפוקדע על וניליטה שלך הוא מלמל משהו כמו:"יכול להיות,לא הגיוני".
    וניליטה משתמש שוב פעם בשריון קרח,הפעם בתור התקפה,וניליטה בעל שריון הקרח נוגע בגנגר ומקפיא אותו.
    [B][U][COLOR=#993300[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לצ'רן " רואה וניליטיה למד שיריון קרח ואפילו לא התפתח .זה הכוח של ההפוקימונים ". אני אומר לוניליטה " יופי התחזקת למדת שיריון קרח.עכשיו שגנגר קפוא בקרח גמור אותו בכדורי שלג משולבים עם רסיסי קרח ."

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    לאנס אומר לך:"אין לי מושג,אבל מה שבטוח הוא לא מהצד של הטובים" דמוי-דילן מחייך ואומר ללאנס הלוא הוא לטיאוס:"כבר שכחת אותי לטיאוס,אתה ואחותך העלובים מגני המים אך אני שומר שדי אמליה,כן אני הוא דארקאי" אתה רואה שדילן לאט לאט משחיר ואז הופך להיות דארקאי.

The New World
    גנגר משתמש בפיצוץ אופל חזק מאוד שמביס את וניליטה,המדען אומר לך:"קח,הונטר שלי התפתח לגנגר וזה הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות לי" הוא מושיט לך פס כתום,צר ודק אתה מוציא את המאובן ומחבר את החלקים.
    גנגר הביס את וניליטה,הפסדת!

10. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    לאנס אומר לך:"אין לי מושג,אבל מה שבטוח הוא לא מהצד של הטובים" דמוי-דילן מחייך ואומר ללאנס הלוא הוא לטיאוס:"כבר שכחת אותי לטיאוס,אתה ואחותך העלובים מגני המים אך אני שומר שדי אמליה,כן אני הוא דארקאי" אתה רואה שדילן לאט לאט משחיר ואז הופך להיות דארקאי.
    "שלי את יכולה לקרוא ללטיאס?" אשאל את שלי בלחש ואז אגיד לדראקאי: "מה אתה רוצה ממני? מה עשיתי לך דראקאי?!"

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [SIZE=2][B][U][COLOR=blackR=black][/COLOR]
    The New World
    גנגר משתמש בפיצוץ אופל חזק מאוד שמביס את וניליטה,המדען אומר לך:"קח,הונטר שלי התפתח לגנגר וזה הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות לי" הוא מושיט לך פס כתום,צר ודק אתה מוציא את המאובן ומחבר את החלקים.
    גנגר הביס את וניליטה,הפסדת!
    אני מחזיר את וניליטה לפוכדור שלו ואומר למדען " תודה רבה על החלק הזה .זה היה קרב קשה אבל בסוף הפסדתי. לפחות וניליטה למד 2 מתקפות חדשות בקרב ולך יש גנגר ". אני חוזר לחדר שהיתה בו מכונת שחזור המאובנים .שם אני שם את המאובן עם החק שנתן לי המדען ובצד השני פוכדור .אני מפעיל את נצכונה ומחכה לראות מה יקרה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    שלי עוצמת את עיניה ואומרת לך:"אני לא יכולה,אני לא מסוגלת" ואז שלי מתמוטטת,לאנס אומר לך:"אני אגדי אז האנרגיה הזו לא השפיעה עליי בעוצמה כזו אבל שלי,מסכנה היא לא יכלה יותר להחזיק מעמד פשוט התעלפה" דארקאי מסתכל עליך ואומר לך:"אני שונא את כול בני האדם,הפוקימונים הם השליטים העליונים,ומה אתם הפכתם אותנו למשרתים,לצעצועים,לחיילים!".

The New World
    המדען אומר לך:"תגיד למנהל המוזיאון שאני מצטער מאוד אבל אני פורש,הבטחתי לעצמי שברגע שיהיה לי גנגר אני עוזב את המחוז ויוצא למחוז הנטוש,פיור יש שמה משהו מסתורי מאוד,אני וגנגר נציל את המחוז".

13. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    שלי עוצמת את עיניה ואומרת לך:"אני לא יכולה,אני לא מסוגלת" ואז שלי מתמוטטת,לאנס אומר לך:"אני אגדי אז האנרגיה הזו לא השפיעה עליי בעוצמה כזו אבל שלי,מסכנה היא לא יכלה יותר להחזיק מעמד פשוט התעלפה" דארקאי מסתכל עליך ואומר לך:"אני שונא את כול בני האדם,הפוקימונים הם השליטים העליונים,ומה אתם הפכתם אותנו למשרתים,לצעצועים,לחיילים!".
    "דראקאי! תעזוב אותנו! אני לא עשיתי כלום ואני לא יכול לעשות כלום! אני פשוט חיי בתקופה הזת!" אגיד לדראקאי.

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDakThe
    סניבי מצליח להתחמק מהאנרגיה הלבנה אך כדור האנרגיה שלו פוגע באנרגיה הלבנה והופך במהירות לגוש קרח קפוא,אתה רואה שסניבי נופל לתוך האנרגיה הלבנה המסתורית אך הוא לא הופך לגוש קרח.
    "טוב.." אמלמל ואומר "תשתמש בשורה של 3 כדורי אנרגיה זה אחר זה לכיוון סנובר ואז שכדורי האנרגיה יקיפו אותו ותפגע בו איתם! לאחר מכן צעקה ואז כשהוא ירתע חבטה!" אומר ואסתכל בצורה מוזרה על האנרגיה הלבנה.

Spoiler ספוילר

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR=black]
    המדען אומר לך:"תגיד למנהל המוזיאון שאני מצטער מאוד אבל אני פורש,הבטחתי לעצמי שברגע שיהיה לי גנגר אני עוזב את המחוז ויוצא למחוז הנטוש,פיור יש שמה משהו מסתורי מאוד,אני וגנגר נציל את המחוז".
    אני אומר למדען " יאלה תהנה אני אחזיר את המאובן לחיים בלי עזרתך ועם עזרת צ'רן " . אני הולך עם צ'רן לחדר שנמצאת בו מכונת שחזור המאובן. בצד אחד שם את הפוכדור ובצד השני שם את המאובן ואת החלק שנתן לי המדען

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 97 מתוך 102 ראשוןראשון ... 47879596979899 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •