שימו לב כל השחקנים!!!
יצרתי מהלוגו גם לוגו קטן בשבילכם. מי שרוצה לשים בחתימה שלו מוזמן:
;
;
;
;
;
;
שמתי את המפותחים של ההתחלתיים שלכם, אז מי שרוצה יכול לאמץ לפי הפוקימון שלו ומי שלא יכול לשים את טורנדוס.
ומי שלא אוהב בכלל את הלוגו יכול פשוט לא לשים זה לא חובה :P
~~~~~~~~~~~~~~
דור:
ווינד מביט בך בחזרה בגאווה, והוא מחייך חיוך תוך כדי שהוא נהנה מכך שאתה מלטף את ראשו. אתה פונה אל אליסון ושואל לגבי משימה נוספת, ולפתע היא מביטה בך במבט רציני,"לא." היא אומרת ברצינות, מסתובבת והולכת.
יואב:
אתה לא יכול 2 על 1...
---
החייל קולט אותך, ולפתע זורק פוקדור, שמתוכו יוצא קרוגאנק ערמומי.
ליאור:
אתה קופץ משמחה ומאושר על ההעלאה בדרגה ועל הכוכב הראשון, ואתה מודה לאליסון על כך. בנוסף, אתה שואל את אליסון לגבי קרב 3 על 3 והיא מביטה בך לפתע במבט רציני וכועס, "תגיד לי יחוצפן! למה אתה חושב שאתה תקבל קרב נגדי?!" היא צועקת עליך בכעס, מסתובבת והולכת מהמקום. אתה נשאר מעט המום מהתגובה שלה.
תומר:
נשארת אחד חח
---
מארקרוו יוצא בשמחה ומתעופף מעט סביבך כדי להתחמם ולהתמתח לקראת הקרב. מארקרוו יוצא במהירות ותוקף בהפתעה את לדיבה שלא שמה לב להתקפה ונפגעה די קשה. מיד, מארקרוו יוצא גם במתקפת תדהמה לעבר לדיבה, אך היא מצליחה הפעם להתחמק ונותנת למארקרוו דחיפה חזקה שמעיפה אותו לאדמה.
---
אתה פתחת את עמוד 20, לכן בפעם הבאה שתפגוש פוקימון פראי הוא יהיה זוהר!
עדן:
דבר איתי במסנ... -.-
---
אתה ממשיך ללכת בדרך 8 ואתה רואה שכבר ממש מתחיל להחשיך. אתה רואה שכל הפוקימונים בורחים מהשדות חזרה אל היערות הסבוכים שמקיפים את הדרך. גם אתה מתחיל להרגיש די עייף מהיום הארוך והקשה שהיה לך.
קודק:
בויזל וסוואבלו יוצאים שניהם במהירות ומשתמשים בדחיפה והדהמה על סקורופי, "תתחמק!" צועק החייל, אך סקורופי לא מספיק ושני הפוקימונים פוגעים בו. לאחר מכן, סוואבלו מתחיל לשיר, אך לפתע, "אקנס תשתמש בעוקץ רעל על סוואבלו!" צועק החייל ואקנס יורה עוקץ רעל חזק על סוואבלו אשר נפגע ומוטח לקרקע.
בויזל שולח אקדח מים על אקנס, "תתחמק ותחנוק אותו!" צועק אותו חייל ולפתע אקנס מצליח להתחמק מאקדח המים, ומיד הוא זוחל במהירות מדהימה ונתפס על בויזל וחונק אותו בחוזקה!
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
דור:
אתה משתגר אל העיירה סאנדג'ם ואתה נוחת ממש ביציאה אל דרך 201. אתה יוצא אל הדרך 201, שהיא מערבית לעיר סאנדג'ם, ואתה מתחיל לחפש אחרי פוקמונים קטנים בשביל לאמן את איווי. לאחר כמה דקות של חיפושים, אתה רואה מולך בידוף קטן ושמנמןשהולך לו בין העשבים הגבוהים.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יש לי שאלה: יש פה מישהו מהמשחק שהוא ספרייטר מאוד מאוד טוב ומאוד מתקדם?
אני צריך עזרה במשהו שקשור למשחק ומי שיעזור לי אני אפצה אותו במשחק
~~~~~~~~~~~
קודק:
סוואבלו יוצא ומנקר את אקנס שמשתחרר מבויזל, שנפגע די קשה ממהתקפה.
לאחר מכן, בויזל שולח אקדח מים לעבר סקורופי שפוגע בו ומעיף אותו על אחד הקירות, אך שניהם מפספסים עם ההדהמה והרדיפה. לפתע, סוואבלו מתחיל לשיר, ובויזל שהיה מוכן להתקפה בזכות ההוראה שלך, שם את הידיים על האוזניים. לאחר כמה שניות, גם אקנס וגם סקורופי שוכבים על הרצפה, ישנים. "מה זה מה עשית?!" צועקים שני החיילים בכעס רב, "תקום סקורופי!", "תקום אקנס פוקימון עלוב!" צועקים שני החיילים בכעס, אך הפוקימונים לא קמים משנתם.
דור:
איווי יוצא מהפוקדור שלו לראשונה והוא נראה שמח מאוד! איווי, שנראה קצת מבולבל מאיך הוא הגיע לכאן, ניגש אליך ואתם עושים הכרה אחד עם השני, והוא נראה מאוד שמח ממך.
איווי מהנהן להוראותיך, ומיד יוצא במתקפה מהירה שפוגעת בבידוף המופתע שלא מבין מאיפה זה פגע בו. בידוף מתחיל לרוץ די באיטיות כי הוא שמנמן לעבר איווי, בניסיון לדחיפה.
עדן:
אתה ממשיך ללכת, ואתה מרגיש כבר עייפות כבדה מאוד ואפילו די סחרחורת. אתה מנסה לחפש פוקימון, אך אתה כבר בקושי מצליח והעיינים שלך כבר כל כך רדומות שאתה בקושי מצליח לראות בכלל.
---
אני ממליץ לך ללכת למרכז פוקימונים או משהו וללכת לישון...
ליאור:
אתה מסתכל בלוח המשימות, אך אתה לא רואה אף הודעה או שיחה חדשה. אתה מבין ששוב יש לך זמן פנוי.
תומר:
לך לחנות אני לא עוצר אותך חחח
---
מארקרוו חוזר אל האוויר ומתאושש די מהר.
לאחר מכן, מארקרוו יוצר ערפל חזק, ואז צולל לתוכו במהירות במתקפת ניקור. אתה לא בדיוק רואה מה הולך שם. אך לאחר כמה דקות הערפל מתפוגג ואתה רואה את מארקרוו עומד בזקיפות ליד לדיבה מעולפת.
יואב:
"תשתמש בהדהמה קרוגאנק!" צועק המאמן, וממש לפני שסטארלי פוגע בקרוגאנק, הוא משתמש בהדהמה חזקה ומעיף את סטארלי אל הקרקע. "עכשיו תוסיף עקיצת רעל!" צועק המאמן וקרוגאנק מתחיל לרוץ לעבר סטארלי.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)