Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 8 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 112
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    סם:
    Spoiler ספוילר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "גיבל, סקורפי השארו חזקים תישאר חזק!" אתה קורא לו מעט לחוץ... מיד לאחר מכן אתה מדריך אותו "תתקדם לסקווירטל ותשתמש בלעיסה! אחר-כך מהר לשלוח עוד זעם דרקונים"
    "סקורופי תאחוז מהר בסטאריו בחניקה! אחר כך תוך כדי שאתה מחזיק בו תשתמש בזנב רעל שיפגע בו"
    ומוסיף לסיום כאשר הם תוקפים תתחמקו בחפירה"
    גיבל פוער את פיו וחושף את שיניו החדות, הוא תופס נושך את סקוירטל שמנסה להתחמק אך לא מצליח וגיבל נושך את רגלו ולועס אותו בפרעות!
    סקווירטל נאנק מכאבים, אך לפתע הוא מצליף בכוח בפניו של גיבל ומשתחרר!
    גיבל שוב ממלא את פיו ומראה את האנרגיה המוזרה הזאת ושוב משתמש בזעם הדרקון, סקוירטל לא נשאר חייב ותוקף בקרן בועות.
    המתקפות מתנגשות ויוצרות פיצוץ חזק גיבל יורד למטה עם חפירה וסקוירטל מהחשש קופץ חזרה למים...
    סקורפי כורח את עצמו בצורה הפוכה שביב סטאריו, סטאריו שוב צולל לתוך המים ומנסה להטביע אותו, אתה מבחין בגלים קטנים ובועות מהמקום בוא הם נמצאים במים.
    זנבו של סקורפי קורן בסגול וחובט בסטאריו ומרעיל אותו, סטאריו משתמש בכוכבים ומעיף את סקורפי מן המים!
    אתה אומר לספייק בחיוך שאתה לא צריך את גרידוס כי יש לך את טריקו למקרה הצורך, אתה מביט בעץ עליו הוא שכב אך הוא איננו!
    מה תעשה?

בר:
    אתה חושב על רעיון להמשך ואז מיד אומר לטרטוייג ויאנמה "טרטוייג אתה השתמש בעליי תער ותכוון אל יאנמה" הם מסתכלים בך אינם מבינים ואתה מוסיף "סמכו עליי השתמש ברוח כסופה ותעיף את עליי התער אל פי'צו ומאדקיפ!"
    הם עושים כך וזה מצליח גלי רוח כסופה שעליהם עליי התער של טרטוייג פוגעים בשניים היטב.
    "אויי לא!" אומרה ליאנה בפחד ואז מיד אומרת "פיצ'ו מהר השתמש בגל הלם ותגן עליכם!"
    ופיצ'ו יוצא כמו עיגול סטטאטי גדול שחוסם את המתקפות. ופיצ'ו משתמש בעוד כוח ומגביר את הטווח, הוא פוגע במאדקיפ טרטוייג ויאנמה!
    מאדקיפ פוקימון אדמה ולכן לא הושפעה טרטוייג נפצע מעט אך יאנמה נופל לאדמה ומתקשה לזוז היכולת של גל ההלם "שיתוק" פעלה עליו!
    מה תעשה?

קודק:
    אתה אומר לפיפלאפ בחיוך "בוא פיפלאפ, אל תדאג, אני לא אפגע בך..אני חבר!" הוא מביט בך ומקרב את ראשו מעט..
    אתה מראה לו את הפוקדור שלו מסביר לו עליו ועל המסע שלכם.
    נראה כי לעט לעט הוא מתחיל להתעניין, הוא יוצא מן השיחים ועומד מולך, אתה מושיט באיטיוט את ידך ואומר לו "נו.. אז שותפים?"
    הוא בוהה בך כמה שניות ואז מחייך ולוחץ את ידך, "פיפ פיפ פיפלאפ!" קורא בקול צייצני וחמוד.
    אתם מתקדמים בדרך, אתה מביט בעצים ומנסה לחפש פוקימונים סביב, פיפלאפ הולך צמוד עליך כי הוא חושש...
    לפתע אתה מבחין בפוקימון דמוי סרטן בצבע כתום שאוכל שאריות של פירות, ומלמעלה על אחד העצים יש פוקימון קטן תלוי על ענף, מוסווה בכך שהוא מכוסה עלים!
    פיפלאפ קצת מבוהל אך יחד עם זאת מאוד נרגש, הפרופסור גידל אותו מאז היה ביצה ומעולם לא היה בעולם הפיראי של הפוקימונים.
    מה תעשה?

אביב:
    'אוויישש.. לעזלל, המצב לא טוב..' אתה חושב לעצמך לחוץ ודמעות של זיעה זולגות מן המצח שלך.
    אתה מסתכל במתרחש ומנסה לחשוב על משהוא, אתה פוקד בהחלטיות מהירה על קרוקנה וקיובון להעסיק את קליידול ובלטויי!
    הם משנים את מסלולם מאייפום עליהם קורקנה מתיח בכוח קרן בועות שמזיקה לקיידול אך הוא נכנס בקורקנה עם כדור הגיירו ומעיף אותו על אחד מקירות המערה, קורקנה קם בזריזות.
    קיובון ובלטוי רבים בניהם כאשר בלטוי גם הוא משתמש בכדור ג'יירו ללא חט וקיובון מחזיר לו עם מכות עצם.
    אייפום בנתיים ממשיך להתעסק עם נוזפאס ותוקף באגרוף מאך, אך אז נוזפאס משתמש בגל הלם ושמרחיק את אייפום ומעביר בוא זרמים שמהממים אותו!
    טיילו מעופף סביב ומחכה לפקודה.
    מה תעשה?

.

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    בר:
    אתה חושב על רעיון להמשך ואז מיד אומר לטרטוייג ויאנמה "טרטוייג אתה השתמש בעליי תער ותכוון אל יאנמה" הם מסתכלים בך אינם מבינים ואתה מוסיף "סמכו עליי השתמש ברוח כסופה ותעיף את עליי התער אל פי'צו ומאדקיפ!"
    הם עושים כך וזה מצליח גלי רוח כסופה שעליהם עליי התער של טרטוייג פוגעים בשניים היטב.
    "אויי לא!" אומרה ליאנה בפחד ואז מיד אומרת "פיצ'ו מהר השתמש בגל הלם ותגן עליכם!"
    ופיצ'ו יוצא כמו עיגול סטטאטי גדול שחוסם את המתקפות. ופיצ'ו משתמש בעוד כוח ומגביר את הטווח, הוא פוגע במאדקיפ טרטוייג ויאנמה!
    מאדקיפ פוקימון אדמה ולכן לא הושפעה טרטוייג נפצע מעט אך יאנמה נופל לאדמה ומתקשה לזוז היכולת של גל ההלם "שיתוק" פעלה עליו!
    מה תעשה?
    "יאנמה אל תוותר קדימה, טרטוייג תעודד אותו בואו נעבוד בשיתוף פעולה וננצח, יאנמה תראה כמה אתה חזק שיתוק קטן לא יעצור אותך" אגיד לשניהם בעידוד.
    "טרטוייג תשתמש בזרע עלוקה פעמיים כלומר 2 זרעים לכיוון השמיים ויאנמה תשתמש ברוח כסופה כדי להעיף את הזרעים לכיוון פיצ'ו ומאדקיפ וגם לפגוע בהם ברוח הכסופה ולאחר מכן שהם משותקים מהזרעים יאנמה תצא אל עברם במתקפת כנף וטרטוייג אתה בעלי תער שיתמכו ביאנמה בשני צידיו ותפגעו בהם חזק קדימה אתם יכול" אגיד להם

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודק:
    אתה אומר לפיפלאפ בחיוך "בוא פיפלאפ, אל תדאג, אני לא אפגע בך..אני חבר!" הוא מביט בך ומקרב את ראשו מעט..
    אתה מראה לו את הפוקדור שלו מסביר לו עליו ועל המסע שלכם.
    נראה כי לעט לעט הוא מתחיל להתעניין, הוא יוצא מן השיחים ועומד מולך, אתה מושיט באיטיוט את ידך ואומר לו "נו.. אז שותפים?"
    הוא בוהה בך כמה שניות ואז מחייך ולוחץ את ידך, "פיפ פיפ פיפלאפ!" קורא בקול צייצני וחמוד.
    אתם מתקדמים בדרך, אתה מביט בעצים ומנסה לחפש פוקימונים סביב, פיפלאפ הולך צמוד עליך כי הוא חושש...
    לפתע אתה מבחין בפוקימון דמוי סרטן בצבע כתום שאוכל שאריות של פירות, ומלמעלה על אחד העצים יש פוקימון קטן תלוי על ענף, מוסווה בכך שהוא מכוסה עלים!
    פיפלאפ קצת מבוהל אך יחד עם זאת מאוד נרגש, הפרופסור גידל אותו מאז היה ביצה ומעולם לא היה בעולם הפיראי של הפוקימונים.
    מה תעשה?
    *אתה תגיב הרבה בלילה הלבן?
    *לאט לא לעט

'בטח אלו בורמי..כמו שראיתי פעם..ואולי השני זה פרס?' אחשוב בהרהור ומיד אשלוף את הפוקדקס ואבדוק זאת.
    לאחר מכן אומר לפיפלאפ "אל תדאג..אני אגן עליך..מבטיח!"

Spoiler ספוילר

4. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    'אוויישש.. לעזלל, המצב לא טוב..' אתה חושב לעצמך לחוץ ודמעות של זיעה זולגות מן המצח שלך.
    אתה מסתכל במתרחש ומנסה לחשוב על משהוא, אתה פוקד בהחלטיות מהירה על קרוקנה וקיובון להעסיק את קליידול ובלטויי!
    הם משנים את מסלולם מאייפום עליהם קורקנה מתיח בכוח קרן בועות שמזיקה לקיידול אך הוא נכנס בקורקנה עם כדור הגיירו ומעיף אותו על אחד מקירות המערה, קורקנה קם בזריזות.
    קיובון ובלטוי רבים בניהם כאשר בלטוי גם הוא משתמש בכדור ג'יירו ללא חט וקיובון מחזיר לו עם מכות עצם.
    אייפום בנתיים ממשיך להתעסק עם נוזפאס ותוקף באגרוף מאך, אך אז נוזפאס משתמש בגל הלם ושמרחיק את אייפום ומעביר בוא זרמים שמהממים אותו!
    טיילו מעופף סביב ומחכה לפקודה.
    מה תעשה?
    לא הוצאתי את טיילו..>_<"
    ------------------
    "טיילו מכת כנף בכל הכוח על נוזפס!"אקרא אליו
    "קרוקנו תטיח את בלטוי בקרן בועות!"אפקוד עליו במהירות
    "אייפום חזור!וקיובון,הכה את קליידול במכות עצם רבות!"אומר ואחזיר את אייפום מזירת הקרב.

קרדיט ענק לרועי!

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    אביב:
    הוצאת גם הוצאת כך שתי עדכונים אחורה (אין צורך ללכת למשחק הקודם אפילו)
    דרך אגב.. טיפ קטן: פוקימוני אדמה כמו קליידול ובלטוי חלשים על מעופף כמו טיילו, לעומת זאת פוקימוני אבן כמו נוזפאס חזקים עליו Xd
    ואדמה כמו קיובון חזק על אבן כמו נוזפאס..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממהר להגיב בעוד פוקודות ולהדריך אותם בכדי לסיים את הקרב סופית.
    טיילו יוצא אל נוזפאס במכת כנף, הוא מתאמץ בכל כוחו ועף במהירות רבה, הוא דוחף תוך כדי המכה את נוזפאס לאחור.. אך בתור פוקימון אבן הוא לא נפגע ממשית.
    נוזפאס דוחף ומרעיד את חלק המערה בו אתה נמצא, אבנים קטנות וגדולות נופלות מן התקרה על טיילו אך הוא מתמרן ומנווט בכשרון ויוצא מהם, כמעט ולא נפגע...
    אתה משנה בין העמדות של קורקנה וקיובון, עכשיו קיובון מכה את קליידול ואילו קוקנה מפציץ את בלטוי בקרן בועות חזקה.
    בלטויי עף אל אחת קירות המערה אך קורקנה לו מפסיק ומצמיד אותו עם קרן הבועות עד שבלטוי לבסוף מתעלף!
    קליידול מתעצבן והוא מעיף את קרוקנה וקיובון עם בלבול לאוויר ואז גם פוגע באים עם כדור ג'יירו, נראים שהפ נפגעו כהוגן..

קודק:
    אני ישתדל כמה שיותר, יכול ליהיות שאני יוצא עם חברים.. ואני יודע שלאט, לפעמים נפלט לי לעט כי יש לי בעיה בין "לאט" ו"מעט" XP
    ~~~~~~~~~~~~~
    אתה מנסה לנחש אילו פוקימונים אלה יכולים ליהיות, אתה מיד שולף את הפוקדע, הוא משמיע כמה קולות אלקטרונים מראה לך תמונות ואומר:
    בורמי, פוקימון הגולם הצווחן, הוא נקרא כך בגלל קולו הצפצפני. הוא מחובר לעץ באמצעות המחוש על ראשו, ניזון דרך העץ ומתפתח בוא מכוון בגלל זה צומחות עליו עלים.
    פאראס. פוקימון סרטנון היער, פאראס מגדל פטריות בגבו שמפיצות ריח מתוק בכדי שהתחבב על הסובבים אותו יש לו ראיה מצויינת בכל מצב שהוא ולסתות חזקות שאיתם הוא מפרק סוגים שונים של מזון!
    בורמי משחק לו שם ומתנדנד ואילו פאראס מבחין בכם ומחייך לפיפלאפ, הוא נראה מאוד ידידותי..
    מה תעשה?

בר:
    לעודד את יאנמה לא יעזור, הוא משותק וצריך להגן עליו, לכמה דקות שיתאושש..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה וטרטוייג מעודדים את יאנמה אך זה לא עוזר.. פיצ'ו ומאדקיפ מחייכים זה לזה ונראים יותר בטוחים בעצמם.
    הם רצים יחד לעבר יאנמה שסרוע במרכז הזירה, טרטוייג אם מהירותו האדירה רץ ועומד מליפני יאנמה בכדי להגן עליו לזמן מה...
    הוא משגר מהענף בקצה ראשו שני זרעים פיצ'ו נפגע אך מאדקיפ מתחמק, הוא משתמש בפצצת בוץ וטרטוייג מגיב בעלי תער.
    המתקפות מתנגשות זו בזו ויוצרות פיצוץ קטן במרכז הזירה!
    אך אז מאדקיפ מקדים את טרטוייג וסוטר בחזקה בפניו עם בלימה!
    מה תעשה?

.

6. אני ניניני אני סמל מיני
    [COLOR=DarkGreen]אביב:
    הוצאת גם הוצאת כך שתי עדכונים אחורה (אין צורך ללכת למשחק הקודם אפילו)
    דרך אגב.. טיפ קטן: פוקימוני אדמה כמו קליידול ובלטוי חלשים על מעופף כמו טיילו, לעומת זאת פוקימוני אבן כמו נוזפאס חזקים עליו Xd
    ואדמה כמו קיובון חזק על אבן כמו נוזפאס..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממהר להגיב בעוד פוקודות ולהדריך אותם בכדי לסיים את הקרב סופית.
    טיילו יוצא אל נוזפאס במכת כנף, הוא מתאמץ בכל כוחו ועף במהירות רבה, הוא דוחף תוך כדי המכה את נוזפאס לאחור.. אך בתור פוקימון אבן הוא לא נפגע ממשית.
    נוזפאס דוחף ומרעיד את חלק המערה בו אתה נמצא, אבנים קטנות וגדולות נופלות מן התקרה על טיילו אך הוא מתמרן ומנווט בכשרון ויוצא מהם, כמעט ולא נפגע...
    אתה משנה בין העמדות של קורקנה וקיובון, עכשיו קיובון מכה את קליידול ואילו קוקנה מפציץ את בלטוי בקרן בועות חזקה.
    בלטויי עף אל אחת קירות המערה אך קורקנה לו מפסיק ומצמיד אותו עם קרן הבועות עד שבלטוי לבסוף מתעלף!
    קליידול מתעצבן והוא מעיף את קרוקנה וקיובון עם בלבול לאוויר ואז גם פוגע באים עם כדור ג'יירו, נראים שהפ נפגעו כהוגן..[COLOR=Navy]

"טיילו!נסה שוב מתקפת כנף רק הפעם על קליידול!"אקרא אליו בקול!
    "קרוקנו קיובון!נסו להתאושש, ולהתקיף את נוזפאס!התקיפו אותו בכל הכוח!קרוקנו השתמש באקדח מים!
    ואתה קיובון!התמש במכת בומרנג!זרוק אותה לתוך אקדח המים כדישיתפוס תאוצה!"אפקוד עליהם במהירות!.

קרדיט ענק לרועי!

7. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    וואלאס:
    מאיפה לך לדעת שהאקדח מים יפגע בוא?!?!? ועם הוא סופר חתול? ועם הוא מאותת עם המטבע שיש לו על הראש להואו שתרים את מאדקיפ באוויר ותאכל לו את הראש?!?!?!?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כלב!" אתה מלמל במרמור וחושב על האירוניה שבכך...
    לך מכן אתה מסתכל על מאדקיפ והוא מחייך כליך במן זיו פנים רציני שכזה, אתה מצביע על מיאו ופוקד על מאדקיפ "תשתמש באקדח מים.. סמוך עליי זה בכל מקרה יפגע בו ואולי יאט אותו!"
    ואז מיד מוסיף "לאחר מכן, סטירת בוץ! אל תיתן לו לפגוע בך!"
    מדקיפ יורה ומיאו נעדף מעט לאחור אך קופץ הצידה ומגביר בכל כוחו את הקצב, הוא נושך את מאדקיפ בבטנו ומנער אותו.
    זה קורה בדיוק לכמה שניות זעומות עד שלפתע מאדקיפ סוטר בעצמה עם סטירת בוץ!
    זה משחרר מן האחיזה של מיאו שעף ומתגלגל על העשב, הפעם הוא באמת מעולף ומסוחרר לגמריי.
    מה תעשה?

"קדימה, מאדקיפ, בוא נלך מפה." אני אומר למאדקיפ, כועס על מיאו הקקה. אנחנו ממשיכים בדרך מספר 001, מביטים סביב ומקווים לפגוש עוד פוקימונים נחמדים לאימון.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

8. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    ניב
    פירסמתי בעמוד קודם ולא אמרת עם התקבלתי או לא..
    שם בפורום: ~JustDor~ (פרטי: דור)
    שם השחקן: פרטי: דרייק, משפחה: מארק
    תיאור/ספרייט:
    רקע אישי: אימו של דרייק הייתה השוטרת ג'ני, אימו תמיד עבדה עד מאוחר והוא לא זכה לאהבת אם במשך השנים. אביו של דרייק היה מדען גדול וחשוב ודרייק הקטן לא זכה ממנו לצומת לב רבה מידי מפני שהוא כל הזמן ערך ניסויים ומחקרים. כשדרייק הגיע לגיל 10 הוא החליט, הוא החליט לעשות משהו עם החיים שלו, הוא רצה להגיע הכי רחוק שרק אפשר! הוא רצה להוכיח לעצמו שהוא יוכל להסתדר בכוחות עצמו!
    פוקימונים: בוחר בטורצ'יק
    אצל הפרופ':
    חפצים:
    פוקדורים (X6),תיק למסע, פוקדע, חכה ישנה , מחסנית תגים, פוקגיר/פוקאץ' , תרופות (X3)
    כסף: 1000$
    הערות/בקשות מיוחדות: להירשם

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

9. משתמש מנוסה
    סם:
    Spoiler ספוילר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "גיבל, סקורפי השארו חזקים תישאר חזק!" אתה קורא לו מעט לחוץ... מיד לאחר מכן אתה מדריך אותו "תתקדם לסקווירטל ותשתמש בלעיסה! אחר-כך מהר לשלוח עוד זעם דרקונים"
    "סקורופי תאחוז מהר בסטאריו בחניקה! אחר כך תוך כדי שאתה מחזיק בו תשתמש בזנב רעל שיפגע בו"
    ומוסיף לסיום כאשר הם תוקפים תתחמקו בחפירה"
    גיבל פוער את פיו וחושף את שיניו החדות, הוא תופס נושך את סקוירטל שמנסה להתחמק אך לא מצליח וגיבל נושך את רגלו ולועס אותו בפרעות!
    סקווירטל נאנק מכאבים, אך לפתע הוא מצליף בכוח בפניו של גיבל ומשתחרר!
    גיבל שוב ממלא את פיו ומראה את האנרגיה המוזרה הזאת ושוב משתמש בזעם הדרקון, סקוירטל לא נשאר חייב ותוקף בקרן בועות.
    המתקפות מתנגשות ויוצרות פיצוץ חזק גיבל יורד למטה עם חפירה וסקוירטל מהחשש קופץ חזרה למים...
    סקורפי כורח את עצמו בצורה הפוכה שביב סטאריו, סטאריו שוב צולל לתוך המים ומנסה להטביע אותו, אתה מבחין בגלים קטנים ובועות מהמקום בוא הם נמצאים במים.
    זנבו של סקורפי קורן בסגול וחובט בסטאריו ומרעיל אותו, סטאריו משתמש בכוכבים ומעיף את סקורפי מן המים!
    אתה אומר לספייק בחיוך שאתה לא צריך את גרידוס כי יש לך את טריקו למקרה הצורך, אתה מביט בעץ עליו הוא שכב אך הוא איננו!
    מה תעשה?

[/B][/COLOR]
    אה חחח,הטבע לא משפיע על סטאטים נכון?
    וסטאריו מורעל נכון?

"טריקו?" אומר, "איפה אתה נמצא? טריקו!" אצעק בחשש ואנסה להסתכל סביב.
    "גיבל תצא מהאדמה ותחכה שסקווירטל ייצא מהמים! ותיתן לו להתקרב אליך! כשהוא מספיק קרוב תשרוט אוו בחוזקה ואז תנשך אותו ותעיף אותו לאוויר בפרעות!" אומר לגיבל.
    "סקורופי גם אתה תחכה שסטאריו ייצא מהמים! אחר כך עוקצי רעל! מיד לאחר מכן עוד זנב רעל! תשתמש בחפירה להתחמק!" אומר לסקורופי ואסתכל סביב לראות איפה טריקו.

10. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    התחלה:
    אתם קמים משינה, לא ביקיצה טבעית. בגלל השעון המעצבן, שולחים עליו ידכם בכבדות ונותנים לו כמה מכות, אחת המכות מסובבת אותו עליך.
    וממבט חטוף אתם רואים שהשעה 8:34 ואז נזכרים צריך להיות במעבדת הפrרופסור עד 11:00, זהו היום מתחילים דרך חדשה בחיים!
    קמים מן המיטה, מתמתחים היטב ולוקחים את הנשימה הנורמאלית הראשונה של הבוקר.. משם אתם הולכים על חדר השירותים, שוטפים פנים ומצחצחים שאת השיניים היטב היטב!
    ואחרי התנקות אחרונה עם המגבת אתם מסתכלים במראה ועולה לכם חיוך, חיוך של התרגשות שכזה ביחד עם הרבה שאלות של "מה יהיה?" , "כמה רחוק אגיע?" , "מה אראה במסע?"
    משם את רצים במהירות בחזרה על החדר ואל ארון הבגדים.. פותחים את הארון בכוונה להחליט מה ללבוש ואז אתם רואים שם מארז שקוף ובוא הבגדים חדשים יפים ונקיים, חגורת לנייד את הפוקדורים ותיק לדברים שתצטרכו לקחת עמכם..
    לוקחים את זה מחייכים וחושבים לכם בראש "אמא, את הכי בעולם!" לאחר שלבשתם את הבגדים והכנסתם את כל הדברים שאתם צריכים לתיק אתם לוקחים את הכל ויורדים למטה אל המטבח..
    שם מחכה לכם אמא שלכם:
    עם חיוך גאה שמעולה בעצב, אתם רק באים להגיד לה שאין מה לדאוג והיא פשוט מושכת לכם את היד עליה ואז מחבקת אתכם חזק חזק!
    ואז היא מביאה לכם בקבוק מים גדול לדרך וסנדוויץ' עם הממרח שאתם הכי אוהבים ולבסוף מעטפה עם 1000$ למסע החדש.
    אתם ממש מודים לה מחבקים אותה עוד חיבוק אחרון ופונים על הדלת, אתם פותחים הדלת ונושמים נשימה ארוכה ואומרים לעצמכם "זהו אני יוצא עכשיו לשנות את חיי!"
    לאחר הליכה של 7 דקות את מגיעים למעבדת הפרופסור בחשש קל דופקים על הדלת 3 פעמים,ולפתע הדלת נפתחת תוך שניות!
    מהמעבדה יוצא אדם עם שיער אדום לבוש בחולצה שחורה ומבט רצני:
    אתם נתקלים בוא בטעות ושניכם נופלים אל הרצפה, לפתע הוא מסתכל עליכם במבט טיפה רוטן ואומר לכם: תגיד אתה משתמש "בעיניים שלך לפעמים?"
    אתם מחזירים: "כן ואתה?"
    ואז הוא משיב לכם: "יש לך מזל שאני ממהר, אחרת אתה והפוקימון שאתה הולך לבחור הייתם חווים את ההפסד הראשון שלכם!" ומסתובב.. וממשיך ללכת.
    אתם צועקים לו: "בפעם הבאה שנפגש נראה מי יהיה המפסיד ומי יהיה המנצח!"
    הוא מרים את היד ועושה איתה צורה של "פקה פקה" ומסתלק מין המקום..
    אתם שכולכם עצבניים מההתנהגות של אותו ילד כלפיכם חושבים לעמכם: בפעם הבאה שניפגש הוא עוד יראה...
    ואבל לרגע אתם מפסיקים לחשוב על העניין וחוזרים לעניינכם, פותחים את הדלת ולפתע פוגשים באדם בעל שיער אפור חלוק לבן וחיוך סקרן על פניו:
    ואז הוא פונה עליכם ואומר: שלום אני פרופסור ראלף, מה שמך בחור צעיר?
    ואתם משיבים: שמי הוא אנדרו.
    ואז הפרופסור שואל אותך בהתעניינות מרובה: "נו.. אז חשבת באיזה פוקימון תבחר?"
    אתם מהנהנים בראשכם בהתלהבות ואומר: "כן, כן, אני אבחר בצ'ימצ'אר.
    ואז הפרופסור משיב בחיוך: "בחירה מעולה, הוא פוקימון מאוד חברותי, חזק ומעניין" הוא אומר בעודו הולך להביא את הפוקדור.
    ואז הוא מושיט את היד ובידו פוקדור: "הנה הוא, ברכותיי" הוא גם מביא לכם 3 פוקדורים ופוקידע.
    אתם מודים לו מאוד מברכים אותו לשלום ויוצאים מן המעבדה, משם את פותחים את המפה ופונים לדרך 001!
    כשאתם מגיעים לשם את כבר מתחילים ליראות את הפוקימונים מבין השיחים ועצים, מסתכלים עליכם במבט חטוף ומתחבאים מיד.
    את האוויר הנקי ואת הטבע שקורא לך לצאת למסע..
    אך אתם נעצרים, מוציאים את הפוקדור של צ'ימצ'אר מסתכלים עליו לכמה רגעים לוחצים על הכפתור במרכז הפוקדור והוא יוצא.
    מה תעשו?
    "שלום צ'ימצ'אר,אני אנדרו ואני אהיה המאמן שלך.אנחנו נתחזק וננצח את כולם ביחד!"אני מסמן לצ'ימצ'אר לקפוץ אלי ואי מחבק אותו.לאחר מכן הוא מתיישב לי על הכתף ואני והוא צועדים לעבר המשך המסע שלנו.

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    דור- מה יש לי לומר? מס' הרשומים מלא, רואים בדף של המשחק ואני לא מוסיף, כי גם ככה המשחק זז לעט וקשה לי להגיב. מצטער עם פגעתי.
    גח שמח והמשך יום נעים!
    הודעות שוב למי שלא ראה:

1. החלטתי להוסיף לפוקימונים טבע, כאן זה לא מוריד או מעלה סטטים אלה במצביע על האופי של הפוקימון, זה יאייפן אותו בהתנהגות אפילו בקרב!
    2. אתמול היה בפורום לילה לבן.. חבל שלא ההיתם מחוברים, ההינו יכולים להתקדם המון וגם היה ממש נחמד פה יחסית.

אנדרו:
    שם לב להודעות כתבתי שם שיש טבע..
    ~~~~~~~~~~~
    לאחר שצ'ימצ'אר יוצא מן הפוקדור אתה הוא נראה מעט המום, הוא לא מבין היכן הוא נמצא ואז הוא בוהה בך..
    אתה מחייך אליו ואומר לו בחיוך "שלום צ'ימצ'אר,אני אנדרו ואני אהיה המאמן שלך.אנחנו נתחזק וננצח את כולם ביחד!" ואז מושיט ידיך לחבק אותו.
    הוא מסתובב מעט הצידה ואומר "צ'ימצ'ה!.." בשחצנות, נראה שהוא לא ממש מוכן לחבק אותך ומסתייג ממך..
    מה תעשה?
    ~~~~~~~~~~~

לפי מה שכתוב לך בדף רשומים וגם בטח הבנת הטבע שלו הוא "בודד". הוא חושב שהוא צריך להסתובב אצמעי.
    ולא בחברה, הוא יהיה קצת אגואיסט בהתחלה ושחצן תצטרך לעבוד עם זה וכך לשנות אותו, בהצלחה

סם:
    לא מושפע... אופי של הפוקימון!
    ומראש אני אומר שהקרב ישאר הוגן אחד על אחד.. אתה כבר תבין אותי בעדכון.
    ~~~~~~~~
    "טריקו? טריקו!?" אתה קורה בדאגה "ספייק אומר אל תדאג אני וטורקול נמצא אותו!" וקורץ לך.
    אתה מסמן לו שבסדר אך עדיין דואג ולא מרוכז לגמריי בקרב, אתה פוקדע על גיבל וסקורפי לחכות שסקווירטל וסקורפי יצאו מן המים..
    לפתע הם מזנקים החוצה, אתה מבקש מגיבל לחכות אך הוא מוחרך לפעול כבר ויוצא בברוטליות אל סקווירטל עם שריטה, סקווירטל נחבט בנשרט בפניו ובטנו כמה פעמים.
    אך אז הוא מתכנס בשיריון שלו, גיבל מסתכל ולא יודע מה לעשות שלפתע מאחד החורים בקונחיה יוצא מטח מים אדיר שפוגע ברגליו ומפיל אותו!
    סטארמי יוצא במהירות בסחרור מהיר, אך סקורפי מיירת אותו בעוקצי רעל ומתחמק ברגע שמגיע אליו סטאמי נופל ומסק על הדשא.
    ואז סקורפי מנחיט בוא במהירות עוקץ רעל חזק, האבן האדומה של סטאריו במרכזו חודלת מלזהור. ואתה מבין שהוא התעלף, ונשאר רק סקווירטל.
    בנתיים טורקול בדריל וספייק עדיין מחפשים אחר טריקו.
    מה תעשה? איך תגיב?

וואלאס:
    טוב אתה XDD "מיאו הקקה" טוב שלא ירקת לו על העשר שקל במצח XD
    ~~~~~~~~~~~~
    "קדימה, מאדקיפ, בוא נלך מפה..." אתה אומר כעוס ורותן על מיאו, מדאקיפ מקפץ ועושה שטיות בצורה ממש חמודה.
    לאחר מכן מוציא למיאו לשון והולך איתך מחוייך וגאה על הנצחון שלו..
    לפתע אתם שומעים מאיזה מקום זמזומים חזקים ומחרשי אוזניים, אתה מביט מעט ורואה שני פוקימונים דמויי צירעה שמציקים ומאיימים על זחל קטן ותמים.
    אתה מתקרב ומסתיר את עצמך ואת מאדקיפ מאחורי עץ אז הם אינם מבחינים בך!
    מה תעשה?

אביב:
    קליידול ממשיך ומתקדם באיטיות אל קרוקנה וקיובון הפצועים, אתה מסתכל מעט בלחץ ואז מבחין בטיילו.
    אתה פוקד עליו להפתיע את קליידול ולתקוף אותו במתקפת כנף, טיילו מצדיע עם קנפו ומיד טס כאשר כנפו קורנת באור לבן ובוהק וכה את קליידול חזק בגב!
    קורקנה מבחין בכך ואז מיד מנתר ומסיים אותו באקדח מים חזק...
    קיובון בנתיים רץ ומכה עם בומראנג את נוזפאס, נוזפאס מסתובב עליו מתנדנד לצדדים במבט זועף ושולח משתמש בגל הלם אך זה לא משפיע כלל על קיובון!
    קורקנה בא לעזור הוא יורה אקדח מים שעודף ופוגע ישירות בנוזפאס, הוא לא מתעלף הוא עדיין עומד ומנסה לעדוף את זה.
    קיובון מסובב את עצם בידו ואז קופץ וזורק עוד מתקפת בומראנג אל תוך אקדח המים, היא זזה במהירות ופוגעת פגיעה קשה היישר במצח של זונפאס, גם הוא מתעלף.
    מה תעשה?

.

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודק:
    אני ישתדל כמה שיותר, יכול ליהיות שאני יוצא עם חברים.. ואני יודע שלאט, לפעמים נפלט לי לעט כי יש לי בעיה בין "לאט" ו"מעט" XP
    ~~~~~~~~~~~~~
    אתה מנסה לנחש אילו פוקימונים אלה יכולים ליהיות, אתה מיד שולף את הפוקדע, הוא משמיע כמה קולות אלקטרונים מראה לך תמונות ואומר:
    בורמי, פוקימון הגולם הצווחן, הוא נקרא כך בגלל קולו הצפצפני. הוא מחובר לעץ באמצעות המחוש על ראשו, ניזון דרך העץ ומתפתח בוא מכוון בגלל זה צומחות עליו עלים.
    פאראס. פוקימון סרטנון היער, פאראס מגדל פטריות בגבו שמפיצות ריח מתוק בכדי שהתחבב על הסובבים אותו יש לו ראיה מצויינת בכל מצב שהוא ולסתות חזקות שאיתם הוא מפרק סוגים שונים של מזון!
    בורמי משחק לו שם ומתנדנד ואילו פאראס מבחין בכם ומחייך לפיפלאפ, הוא נראה מאוד ידידותי..
    מה תעשה?
    אפשר שבורמי יהיה בן?אם אני אתפוס אותו..

"אוקי..פיפלאפ תשתמש בניקור לכיוון בורמי! לאחר מכן תשתמש בבועות כלפי המחוש שלו כדי שהוא ייפול! בבקשה פיפלאפ,אחרי שנתפוס אותו נעשה מה שתרצה! אבל רק תבצע מה שאני אומר לך..בסדר?" אומר לו ואחכה לתשובתו

Spoiler ספוילר

13. אני ניניני אני סמל מיני
    דור-
    אביב:
    קליידול ממשיך ומתקדם באיטיות אל קרוקנה וקיובון הפצועים, אתה מסתכל מעט בלחץ ואז מבחין בטיילו.
    אתה פוקד עליו להפתיע את קליידול ולתקוף אותו במתקפת כנף, טיילו מצדיע עם קנפו ומיד טס כאשר כנפו קורנת באור לבן ובוהק וכה את קליידול חזק בגב!
    קורקנה מבחין בכך ואז מיד מנתר ומסיים אותו באקדח מים חזק...
    קיובון בנתיים רץ ומכה עם בומראנג את נוזפאס, נוזפאס מסתובב עליו מתנדנד לצדדים במבט זועף ושולח משתמש בגל הלם אך זה לא משפיע כלל על קיובון!
    קורקנה בא לעזור הוא יורה אקדח מים שעודף ופוגע ישירות בנוזפאס, הוא לא מתעלף הוא עדיין עומד ומנסה לעדוף את זה.
    קיובון מסובב את עצם בידו ואז קופץ וזורק עוד מתקפת בומראנג אל תוך אקדח המים, היא זזה במהירות ופוגעת פגיעה קשה היישר במצח של זונפאס, גם הוא מתעלף.
    מה תעשה?
    [/COLOR][/COLOR]
    "כל הכבוד לכם!הייתם נפלאים!"אומר לכולם בגאווה.
    "פוקדור צא!"אקעק כשאני מכניס את ידי לכיס ושולף פוקדור,ומיד אחר כך אניף ואזרוק אותו אל עבר נוזפאס.

קרדיט ענק לרועי!

14. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    [COLOR=DeepSkyBlue]
    וואלאס:
    טוב אתה XDD "מיאו הקקה" טוב שלא ירקת לו על העשר שקל במצח XD
    ~~~~~~~~~~~~
    "קדימה, מאדקיפ, בוא נלך מפה..." אתה אומר כעוס ורותן על מיאו, מדאקיפ מקפץ ועושה שטיות בצורה ממש חמודה.
    לאחר מכן מוציא למיאו לשון והולך איתך מחוייך וגאה על הנצחון שלו..
    לפתע אתם שומעים מאיזה מקום זמזומים חזקים ומחרשי אוזניים, אתה מביט מעט ורואה שני פוקימונים דמויי צירעה שמציקים ומאיימים על זחל קטן ותמים.
    אתה מתקרב ומסתיר את עצמך ואת מאדקיפ מאחורי עץ אז הם אינם מבחינים בך!
    מה תעשה?
    חחחח עלק פוקימון, כולה חתול מסכן שמחטט בזבל...
    ~~~
    אני מחכה בשקט שהם יעברו. 'אלה בטח בידריל...' אני חושב לעצמי. 'פוקימונים מפותחים, ועוד שניים, נגד מאדקיפ שעכשיו יצא מקרב - לא הרעיון הטוב ביותר...'

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

15. משתמש מנוסה
    [U][B]
    סם:
    לא מושפע... אופי של הפוקימון!
    ומראש אני אומר שהקרב ישאר הוגן אחד על אחד.. אתה כבר תבין אותי בעדכון.
    ~~~~~~~~
    "טריקו? טריקו!?" אתה קורה בדאגה "ספייק אומר אל תדאג אני וטורקול נמצא אותו!" וקורץ לך.
    אתה מסמן לו שבסדר אך עדיין דואג ולא מרוכז לגמריי בקרב, אתה פוקדע על גיבל וסקורפי לחכות שסקווירטל וסקורפי יצאו מן המים..
    לפתע הם מזנקים החוצה, אתה מבקש מגיבל לחכות אך הוא מוחרך לפעול כבר ויוצא בברוטליות אל סקווירטל עם שריטה, סקווירטל נחבט בנשרט בפניו ובטנו כמה פעמים.
    אך אז הוא מתכנס בשיריון שלו, גיבל מסתכל ולא יודע מה לעשות שלפתע מאחד החורים בקונחיה יוצא מטח מים אדיר שפוגע ברגליו ומפיל אותו!
    סטארמי יוצא במהירות בסחרור מהיר, אך סקורפי מיירת אותו בעוקצי רעל ומתחמק ברגע שמגיע אליו סטאמי נופל ומסק על הדשא.
    ואז סקורפי מנחיט בוא במהירות עוקץ רעל חזק, האבן האדומה של סטאריו במרכזו חודלת מלזהור. ואתה מבין שהוא התעלף, ונשאר רק סקווירטל.
    בנתיים טורקול בדריל וספייק עדיין מחפשים אחר טריקו.
    מה תעשה? איך תגיב?

[U]ו
    "יפה מאוד סקורופי! תנוח!" אומר ואחזיר אותו לפוכדור שלו.
    "גיבל תמשיך להילחם! קום מהר ותשתמש בזעם דרקונים! אחר כך לעיסה בכל הכוח!" אומר לו
    "בסדר!" אומר לספייק

עמוד 4 מתוך 8 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •