Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 68 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 1012
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    תומר:
    מארקרוו השמח חוזר לפוקדור שלו והוא מרוצה מאוד.
    אתה משתגר אל העיר הרטהום הישר אל המרכז. אתה נכנס אל המרכז ורואה את האח ג'ון וצ'נסי [פרטים באנשים נוספים]. אתה ניגש אליהם ומבקש שירפאו לך את הפוקימונים, וצ'נסי השמחה לוקחת לך אותם ולאחר כמה דקות מחזירה לך עם חיוך. אתה שואל לגבי לינה במרכז את האח ג'ון, "בוודאי, יש לנו חדר פנוי." הוא אומר ונותן לך מפתח שכתוב עליו 24, "אתה עולה במדרגות אל המסדרון שם תמצא את החדר." הוא אומר ומצביע לעבר גרם מדרגות. אתה הולך לפי הוראותיו ומגיע לעבר חדר לא קטן ולא גדול, עם מיטה זוגית, מקלחת, טלוויזיה ואפילו מחשב.

ליאור:
    אתה משוטט בעיר גולדנרוד ואתה מחפש מה לעשות. לאחר כמה דקות של שיעמום בהליכה, אתה כבר מתחיל להתייאש.
    אתה ממשיך ללכת בכל זאת, כשלפתע אתה רואה מולך את מכון הפוקימונים של העיר גולדנרוד.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    תומר:
    מארקרוו השמח חוזר לפוקדור שלו והוא מרוצה מאוד.
    אתה משתגר אל העיר הרטהום הישר אל המרכז. אתה נכנס אל המרכז ורואה את האח ג'ון וצ'נסי [פרטים באנשים נוספים]. אתה ניגש אליהם ומבקש שירפאו לך את הפוקימונים, וצ'נסי השמחה לוקחת לך אותם ולאחר כמה דקות מחזירה לך עם חיוך. אתה שואל לגבי לינה במרכז את האח ג'ון, "בוודאי, יש לנו חדר פנוי." הוא אומר ונותן לך מפתח שכתוב עליו 24, "אתה עולה במדרגות אל המסדרון שם תמצא את החדר." הוא אומר ומצביע לעבר גרם מדרגות. אתה הולך לפי הוראותיו ומגיע לעבר חדר לא קטן ולא גדול, עם מיטה זוגית, מקלחת, טלוויזיה ואפילו מחשב.
    'אני צריך להתקלח קודם...' אחשוב לעצמי ואז אכנס למקלחת בלי בגדי,
    אתקלח בשמחה ואז שאסיים להתקלח אלך למיטה ואשן בה כדי להגיע ליום חדש.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [b]

ליאור:
    אתה משוטט בעיר גולדנרוד ואתה מחפש מה לעשות. לאחר כמה דקות של שיעמום בהליכה, אתה כבר מתחיל להתייאש.
    אתה ממשיך ללכת בכל זאת, כשלפתע אתה רואה מולך את מכון הפוקימונים של העיר גולדנרוד.
    אני אמר לעצמי" למה לא אולי אני אנסה לנצח במכון הזה.זה רק יכול לאמן את הפוקימנים שלי ". אני נכנס למכון ואז אומר למנהיגת המכון" אני מאתגר אותך לקרב מכון .אז קדימה תסבירי את החוקים "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה נכנס להתקלח, ולאחר כמה דקות כשאתה יוצא אתה רואה שכבר הפוקימונים שלך שוכבים אצלך במיטה וישנים. אתה נכנס למיטה והולך לישון יחד עם הפוקימונים שלך.
    אתה קם בבוקר ואתה שומע צלצול מוכר מלוח המשימות שעל השולחן.

ליאור:
    אתה נכנס למכון העיר גולדנרוד, אל מין מקום חשוך מאוד, והדבר היחידי שאתה רואה חוץ מחושך זה מאמן מוזר שמוארת ע"י נר אחד שכבר עומד להכבה. אתה קצת בשוק ואתה ניגש אליו ושואל אותו בלחש אם הוא רוצה להלחם איתך... לפתע, כל האורות במכון נדלקים והמאמן קופץ ממקומו אחורה ואתה רואה שזה בעצם ליצן! "ברוך בואך למכון הליצנות!" הוא אומר וצוחק בחוזקה, "החוקים פשוטים: 3 פוקימונים לכל אחד בקרבות של 1 על 1! למנהיג המכון אסור להחליף פוקימונים אבל לך מותר!" הוא אומר תוך כדי צחוק, "מוכן?" הוא שואל ומכין פוקדור בידו, "צא אייפום!" הוא אומר וצוחק ומוציא אייפום חמוד מהפוקדור שמתחיל לעשות ג'אגלינג עם הזנב שלו.
    Ido

| | Boshoku | |

5. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה נכנס להתקלח, ולאחר כמה דקות כשאתה יוצא אתה רואה שכבר הפוקימונים שלך שוכבים אצלך במיטה וישנים. אתה נכנס למיטה והולך לישון יחד עם הפוקימונים שלך.
    אתה קם בבוקר ואתה שומע צלצול מוכר מלוח המשימות שעל השולחן.
    "יש משימה!" אצעק בשמחה ואז אקח את הלוח משימות ואבדוק את המשימה החדשה שמוטלת עלי כעת.

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [b]
    ליאור:
    אתה נכנס למכון העיר גולדנרוד, אל מין מקום חשוך מאוד, והדבר היחידי שאתה רואה חוץ מחושך זה מאמן מוזר שמוארת ע"י נר אחד שכבר עומד להכבה. אתה קצת בשוק ואתה ניגש אליו ושואל אותו בלחש אם הוא רוצה להלחם איתך... לפתע, כל האורות במכון נדלקים והמאמן קופץ ממקומו אחורה ואתה רואה שזה בעצם ליצן! "ברוך בואך למכון הליצנות!" הוא אומר וצוחק בחוזקה, "החוקים פשוטים: 3 פוקימונים לכל אחד בקרבות של 1 על 1! למנהיג המכון אסור להחליף פוקימונים אבל לך מותר!" הוא אומר תוך כדי צחוק, "מוכן?" הוא שואל ומכין פוקדור בידו, "צא אייפום!" הוא אומר וצוחק ומוציא אייפום חמוד מהפוקדור שמתחיל לעשות ג'אגלינג עם הזנב שלו.
    אני אומר לליצן " כן אני מוכן לקרב המכון הזה " .אני מוציא את סיוט מהפוכדור שלו שילחם נגד איפום. אני אומר לסידוט " טוב תשתמש בירית זרעים על האיפום שלך.אני רוצה שתיתן את כול מה שאתה יכול בקרב הזה "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [B][SIZE="3"][COLOR="Sienna"]
    יואב:
    "תשתמש בהדהמה קרוגאנק!" צועק המאמן, וממש לפני שסטארלי פוגע בקרוגאנק, הוא משתמש בהדהמה חזקה ומעיף את סטארלי אל הקרקע. "עכשיו תוסיף עקיצת רעל!" צועק המאמן וקרוגאנק מתחיל לרוץ לעבר סטארלי.
    "סטארלי, תתחמק ואז תשתמש במתקפת כנף!" אני אומר ומקווה שהוא יצליח
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

8. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    יש לי שאלה: יש פה מישהו מהמשחק שהוא ספרייטר מאוד מאוד טוב ומאוד מתקדם?
    אני צריך עזרה במשהו שקשור למשחק ומי שיעזור לי אני אפצה אותו במשחק

~~~~~~~~~~~

דור:
    איווי יוצא מהפוקדור שלו לראשונה והוא נראה שמח מאוד! איווי, שנראה קצת מבולבל מאיך הוא הגיע לכאן, ניגש אליך ואתם עושים הכרה אחד עם השני, והוא נראה מאוד שמח ממך.
    איווי מהנהן להוראותיך, ומיד יוצא במתקפה מהירה שפוגעת בבידוף המופתע שלא מבין מאיפה זה פגע בו. בידוף מתחיל לרוץ די באיטיות כי הוא שמנמן לעבר איווי, בניסיון לדחיפה.
    סורי... פרסמתי מלא חתימות רוץ לראות אתה תיהנה (;
    ~~~
    "איווי תתחמק מהשמנמן הזה!" אני קורא בנחישות. "לאחר מכן, תשתמש במתקפה מהירה שוב!"
    'אולי יש לאיווי פיצול אישיות...' אני חושב בדאגה. 'הוא קודם היה שמח, ואז מבולבל... אני אקח אותו לפוקילוג אחרי הקרב.'

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

9. משתמש מנוסה
    ליאור:
    סידוט יוצא מהפוקדור שלו חמוד ונרגש מתמיד לקראת הקרב הראשון שלו. סידוט ממהר ושולח יריית זרעים לעבר אייפום, "תתחמק!" צועק הליצן, ומיד אייפום מתחמק בקפיצה וגלגול לאחור מרשימים מאוד. הליצן מוחא כפיים וצוחק, "כל הכבוד אייפום! עכשיו שריטה!" אומר הליצן בחיוך רחב ולפתע אייפום קופץ לעבר סידוט.

יואב:
    סטארלי מנסה להתחמק ממתקפתו של קרוגאנק, אך קרוגאנק מהיר מאוד וזריז מאוד, וסטארלי לא מצליח להתחמק ונפצע קשה באחת מכנפיו מעקיצת הרעל של קרוגאנק וסטארלי נופל לקרקע.
    "מצויין קרוגאנק!" צועק המאמן ומצחקק צחוק מרושע, "עכשיו תוסיף רדיפה!" וקרוגאנק יוצא בריצה וחיוך ערמומי לעבר סטארלי שעדיין מנסה להתאושש.

דור:
    איווי מצליח להתחמק בקלות מבידוף השמנמן וקופץ מעליו באלגנטיות. לאחר מכן, איווי תוקף שוב במתקפת מהירה שפוגעת בבידוף ומעיפה אותו כמה מטרים אחורה. בידוף נראה כבר די תשוש ופצוע, אך הוא לא נכנע ותוקף בדחיפה את איווי, שלא שם לב ומתגלגל מעט לאחור.

תומר:
    אתה לוקח את לוח המשימות ופותח בו את ההודעה החדשה שהתקבלה, ולפניך מופיעה ההודעה הבאה:
    שלום רון, זוהי המשימה החדשה שלך:
    :::לנקות את דרך 14:::
    מסיבות שאנחנו לא יכולים לחשוף, דרך 14 באונובה היא מאוד חשובה לנו ועלינו לשמור עליה. נודע לנו שכמה חיילים בצוות ונום השתלטו על דרך 14 ואנחנו חושבים שהם גם פוגעים בחלק שחשוב לנו מאוד בדרך 14. המשימה שלך היא ללכת לשם ולסלק את החיילים. יש באזור תמיד 2 חיילים, אז אני מקווה שתוכל להביס את שניהם ביחד ולגרש אותם משם.
    בהצלחה, אליסון.

C
    Ido

| | Boshoku | |

10. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה לוקח את לוח המשימות ופותח בו את ההודעה החדשה שהתקבלה, ולפניך מופיעה ההודעה הבאה:
    שלום רון, זוהי המשימה החדשה שלך:
    :::לנקות את דרך 14:::
    מסיבות שאנחנו לא יכולים לחשוף, דרך 14 באונובה היא מאוד חשובה לנו ועלינו לשמור עליה. נודע לנו שכמה חיילים בצוות ונום השתלטו על דרך 14 ואנחנו חושבים שהם גם פוגעים בחלק שחשוב לנו מאוד בדרך 14. המשימה שלך היא ללכת לשם ולסלק את החיילים. יש באזור תמיד 2 חיילים, אז אני מקווה שתוכל להביס את שניהם ביחד ולגרש אותם משם.
    בהצלחה, אליסון.

C
    "יופי משימה..." אמלמל לעצמי ואז ארד למרכז הפוקימונים, אחזיר לאחות ג'וי את המפתח של החדר ואז אשתגר לדרך 14 באונובה ואבדוק מה קורה שם.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    סידוט יוצא מהפוקדור שלו חמוד ונרגש מתמיד לקראת הקרב הראשון שלו. סידוט ממהר ושולח יריית זרעים לעבר אייפום, "תתחמק!" צועק הליצן, ומיד אייפום מתחמק בקפיצה וגלגול לאחור מרשימים מאוד. הליצן מוחא כפיים וצוחק, "כל הכבוד אייפום! עכשיו שריטה!" אומר הליצן בחיוך רחב ולפתע אייפום קופץ לעבר סידוט.
    ]
    אני אומר לסידוט " תתחמק במהירות מן השריטה של האיפום הזה. לאחר מכן תשתמש בהתקפה מהירה על איפום שלו. נסה לפגוע באיפום ואז תירה לעברו את ירית הזרעים הכי חזקה שלך.קדימה אתה מסוגל להביס את האיפום הזה "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה משתגר אל דרך 14 באונובה שהיא דרך יפיפייה. המון שדות ועצים, ואתה רואה מרחוק את המפלים היפים והחזקים. אתה מתחיל ללכת בדרך שם ולאחר כמה דקות של הליכה אתה לא מבחין באף חייל של צוות ונום או פוקימון של צוות ונום. לפתע, אתה שומע רעש חזק של אופנוע, ומיד אתה מסתובב ומבחין בשני אופנועים ועליהם רכובים שני חיילים בצוות ונום, ולאחר כמה שניות הם מגיעים אליך ועוצרים את האופנועים מולך, "הלו ילד מה אתה עושה פה?" אחד מהם אומר ומצחקק צחוק מרושע.

ליאור:
    סידוט מנסה לקפוץ ולהתחמק ממתקפתו של אייפום, ולתקוף במתקפה מהירה אך הוא לא מספיק ואייפום תוקף אותו בשריטה חזקה שמפילה אותו לקרקע.סידוט מנסה להשתמש ביריית זרעים נוספת שהפעם פוגעת באייפום ומפילה אותו לאחור. "לא נורא אייפום בוא נמשיך!" צועק הליצן וצוחק מעט ואז מצביע אל סידוט, "קדימה תתקוף בחיתוכי זעם!" ומיד אייפום יוצא בקפיצה שוב לעבר סידוט.
    Ido

| | Boshoku | |

13. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה משתגר אל דרך 14 באונובה שהיא דרך יפיפייה. המון שדות ועצים, ואתה רואה מרחוק את המפלים היפים והחזקים. אתה מתחיל ללכת בדרך שם ולאחר כמה דקות של הליכה אתה לא מבחין באף חייל של צוות ונום או פוקימון של צוות ונום. לפתע, אתה שומע רעש חזק של אופנוע, ומיד אתה מסתובב ומבחין בשני אופנועים ועליהם רכובים שני חיילים בצוות ונום, ולאחר כמה שניות הם מגיעים אליך ועוצרים את האופנועים מולך, "הלו ילד מה אתה עושה פה?" אחד מהם אומר ומצחקק צחוק מרושע.
    "מסלק אותכם מהדרך הזאת, אתם לא רצווים כאן! אז לכו!" אגיד לאנשים ואז אוציא את מארקרוו ואת מגנמייט במהירות.
    "מארקרו תשתמש בניקור על אנשים ומגנמייט תשלח מכת ברק שתחשמל את האנשים!" אגיד לפוקימונים שלי לאחר מכן.

14. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    איווי מצליח להתחמק בקלות מבידוף השמנמן וקופץ מעליו באלגנטיות. לאחר מכן, איווי תוקף שוב במתקפת מהירה שפוגעת בבידוף ומעיפה אותו כמה מטרים אחורה. בידוף נראה כבר די תשוש ופצוע, אך הוא לא נכנע ותוקף בדחיפה את איווי, שלא שם לב ומתגלגל מעט לאחור.
    "קדימה איווי, הוא חלש! מתקפה מהירה!" אני אומר בחיוך, אך מעט מודאג לשלומו של איווי שנפגע.
    ~~~
    למה אתה לא ממליץ לפתח את איווי? הוא חלש לאאלה ואני רוצה גלסאון(♥)

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]

ליאור:
    סידוט מנסה לקפוץ ולהתחמק ממתקפתו של אייפום, ולתקוף במתקפה מהירה אך הוא לא מספיק ואייפום תוקף אותו בשריטה חזקה שמפילה אותו לקרקע.סידוט מנסה להשתמש ביריית זרעים נוספת שהפעם פוגעת באייפום ומפילה אותו לאחור. "לא נורא אייפום בוא נמשיך!" צועק הליצן וצוחק מעט ואז מצביע אל סידוט, "קדימה תתקוף בחיתוכי זעם!" ומיד אייפום יוצא בקפיצה שוב לעבר סידוט.
    אני אומר לסידוט " אוקי תשתמש במתקפת נגד על חיתוכי הזעם. מתקפת הנגד היא ירית זרעים. תירה זרעים בזמן שהוא רץ אליך לתקוף אותך.קח אתה אמור לפגוע בו.לאחר זאת תשתמש שוב בהתקפה מהירה על איפום"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 21 מתוך 68 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •