פורסם במקור על ידי
Yuma Tsukumo
Naruto Uzuzamaki
האחות ג'וי אומרת לך:"בגלל הסערה באי איירון כיותר ממאה מאמנים הגיעו הנה,דווקא במשמרת שלי".
היא לוקחת את הפוכדורים,לא אחרי כמה שניות,אלא אחרי כמה דקות,אולי עשר מגיעה אחות ג'וי אחרת לגמרי ומחזירה לך את הפוכדורים.
The New World
צ'רן אומר לך:"מי אמר שקיבלת צו הרחקה,הם שלחו לך אבל צב אחר,סקווירטל!" הוא צוחק מהבדיחה של עצמו,אתה רואה שהוא זורק פוכדור לשמיים ותופס אותו כמו מאמן שמוכן לתפוס פוקימון חדש.
KoDakThe
מאסטר הקרח אומר לך:"זה לא הכי טוב בעולם,בגלל שזה אומר שסניבי נמצא בעמדה של מתקפת קרח ישירה אחת והוא מחוסל,אבל לא נורא במילא היה הקרב כיף,סנובר סיים את זה בקרן על קרח!"אתה רואה קרן קרח עצומה פוגעת בסניבי ומביסה אותו.
Uchihe Sasuke
אתה מבחין בזה שארון כאילו מחפש משהו שאבד לו,אתה רואה את קובצ'ו ואת פיקאצ'ו מסתכלים על ארון,אתה שומע את פיקאצ'ו שואל את ארון:"פיקה פי?" ארון עונה לו:"ארו,ארו ארון!".
SportMan
המאמן מחייך אליך ואומר לך:"הרוזרייד החזק שאתה רואה היה בהתחלה באדו צעיר מאוד וחלש מאוד,אך פגשתי שלושה מאמנים נחמדים,אש,דון וברוק,נלחמתי נגד אש ודון,בסוף הקרב נגד דון התפתח הבאדו לרוזליה,ולאחר שהשגתי את התג החמישי שלי מידיו של וויק המרסק,מנהיג מכון המים לפני חמש עשרה שנים,הוא התפתח לרוזרייד שאתה רואה היום".
Scizor-X
*יש לך סיכויים של 30% לתפוס אותו,ומה אתה רוצה באמצע המכון לתפוס אותו,טיפ קטן תתקדם לסאנישור.
אתה ממשיך בדרכך לחפש פוקימונים,אתה רואה שלושה זורא חוסמים לך את הדרך,מאחוריהם עומד זורארק זוהר ועצבני.
קאקאשי סנסיי**
המאמן שעזרת לו אומר לך:"כן אני יודע איפה זה,אני במקור מהעיר סאנישור אז אני מכיר את האגם הזה די טוב,אבל את המערה אני לא מכיר,בוא נלך,אגב שמי טום ואתה?".
PikaRevolution
אתה ושני חבריך החדשים,ליאו וג'ואי נכנסים למערה,אתה רואה מאמן פוקימונים יושב לו על אבן,הוא מתרומם ואומר לשלושתכם:"אני מאתגר אתכם לקרב משולש אדיר,שלושת הפוקימונים שלי נגד פוקימון אחד מכול מאמן מכם,אם לא הבנתם:
אני שולח שלושה פוקימונים,וכול אחד שולח אחד,ככה שזה יוצא שלושה על שלושה,אבל בו זמנית,הולך?".