Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 37 ראשוןראשון ... 223031323334 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 466 עד 480 מתוך 551
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~The KoDaK~
    "אוי לא! ליליפאפ!" אתה קורא וממשיך "אתה בסדר? עכשיו תשתמש במבט!
    כשהוא מעט ירתע מהמבט, תשתמש מולו בדחיפה ותדחוף אותו אחורה! לאחר מכן נשיכה!".
    ליליפאפ קם בקושי ואז משתמש במבט שמרתיע את פנסיר קצת ואז ליליפאפ משתמש בדחיפה שפוגעת בו ישר.
    פנסיר עף קצת אחורה ואז ליליפאפ נושך את פנסיר במהירות וכך מלעף אותו.
    "קרב טוב." אומר הילד ואז מחזיר את פנסיר שלו לפוקדור שלו ואז נפתח דלת ממולך.

the New World
    אתה אומר לאישה עם השיער הורוד: "בואי נראה פוקימוני עשב אני שונא אז לא בא לי לתפוס אותם.
    פוקימוני מים אני אוהב ומתחשק לי לתפוס אחד כזה.
    אני אוהב במיוחד פוקימוני אש אז אני רוצה לתפוס כרגע פוקימון אש חזק מאוד, בהמשך המסע שלי אני אנסה להשיג פוקימון מים אז... את עוזרת לי לתפוס פוקימונים?"
    "אני לא עוזרת לתפוס אני נותנת לך להילחם נגד הפוקימונים ואז הם תנצח אותי תקבל את הפוקימון" אומרת האישה עם השיער הורוד ואז היא פותחת את המזוודה שלה.
    אתה רואה שני פוקדורים שם ואז היא פותחת אותם ויוצא מהפוקדורים ; .
    "רוצה לנסות לקבל אחד?" שואלת האישה עם השיער הסגול.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Naruto Uzumaki צפה בהודעה
    [B][]

the New World
    אתה אומר לאישה עם השיער הורוד: "בואי נראה פוקימוני עשב אני שונא אז לא בא לי לתפוס אותם.
    פוקימוני מים אני אוהב ומתחשק לי לתפוס אחד כזה.
    אני אוהב במיוחד פוקימוני אש אז אני רוצה לתפוס כרגע פוקימון אש חזק מאוד, בהמשך המסע שלי אני אנסה להשיג פוקימון מים אז... את עוזרת לי לתפוס פוקימונים?"
    "אני לא עוזרת לתפוס אני נותנת לך להילחם נגד הפוקימונים ואז הם תנצח אותי תקבל את הפוקימון" אומרת האישה עם השיער הורוד ואז היא פותחת את המזוודה שלה.
    אתה רואה שני פוקדורים שם ואז היא פותחת אותם ויוצא מהפוקדורים ; .
    "רוצה לנסות לקבל אחד?" שואלת האישה עם השיער הסגול.
    . אני בודק את שני הפוקימונים בפוקיג'ר שלי אני אומר לנערה "אני רוצה להילחם בפוקימון הנר ולהשיג אותו ". אני אומר לפוקימון השני " מצטער שאני לא בוחר אותך. פשוט באלי להשיג את הנר .אל תחשוב שאתה חלש אתה חזק מאוד.אני מאמין שמאמנים יקחו אותך ". אני מוציא את רוקי שלי לקרב שיתכונן להלחם נגד פוקימון הנר ואז אומר לנערה " את מוזמנת להתחיל להילחם נגד הרוקי שלי עם הפוקימון שלך "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    טוב חשבתי כמה זמן מי משקיען השבוע וגיליתי שיש שלושה אנשים שהשקיעו השבועה!
    אבל אני חייב לבחור רק אחד אז זה:
    עידו - Pooh! כול הכבוד עידו!

Pooh
    תבחר פוקימון שתרצה לפגוש במסע שלך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי פורליאון! בוא נסיים את זה!" אתה צועק בנחישות, "שריטה בכל הכוח!"
    'אני מקווה שזה יחסל אותו...' אתה חושב לעצמך בתקווה.
    פורליאון ישר רץ לעבר הפוקימון הסנאי בדיוק שציפורניו יוצאות מהידיים שלו ופוגעות בפטרט.
    פטרט נפגע מהמתקפה קשות ועף קצת אחורה, נופל על האדמה בעזרת אבן קטנה ואז אתה רואה שהוא התעלף.

]
    יש
    תודה
    אממ.... סינדקוויל
    ---
    "כל הכבוד פורליאון!" אני אומר בשמחה וגאווה ומלטף את פורליאון על הניצחון, "עבודה טובה מאוד." אני אומר לו בנוסף ולאחר מכן מחזיר אותו לפוקדור.
    לאחר מכן, אמשיך במסע כשאני עם חיוך קטן שמודבק על פניי בזכות הניצחונות.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

4. משתמש מנוסה
    טוב חשבתי כמה זמן מי משקיען השבוע וגיליתי שיש שלושה אנשים שהשקיעו השבועה!

אבל אני חייב לבחור רק אחד אז זה:
    עידו - Pooh! כול הכבוד עידו!

Hattrick
    אתה נכנס ורואה את הילדה, ואז אתה עונה לה "ברור" בחיוך.
    לאחר מכן אתה משחרר החוצה את אושווט "ליידיס פירסט" אתה אומר לה בחיוך.
    "תודה רבה" אומרת הילדה ואז מוסיפה: "טימבור בעיטה נמוכה!".
    טימבור רץ לעבר אושווט ופוגע בו ישר בבעיטה הנמוכה שלו ואז חוזר לילדה במהירות.
    "ליאה" אומרת הילדה "שמי ליאה, מה שמך?" מוסיפה הילדה תוך כדי שאושווט חוזר לרגליו ומחכה לפקודה שלך.
    "תומאס" אני עונה לה בחיוך קליל "קדימה אושווט, צור בועות ושלח אותם לעברה, ואז רוץ אליה ותקוף עם חיתוך אווירי, נפץ את הבועות כדי שיפתיעו אותו, ואז תמשיך עם החיתוך אווירי!" אני מצווה עליו.

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ~The KoDaK~
    "אוי לא! ליליפאפ!" אתה קורא וממשיך "אתה בסדר? עכשיו תשתמש במבט!
    כשהוא מעט ירתע מהמבט, תשתמש מולו בדחיפה ותדחוף אותו אחורה! לאחר מכן נשיכה!".
    ליליפאפ קם בקושי ואז משתמש במבט שמרתיע את פנסיר קצת ואז ליליפאפ משתמש בדחיפה שפוגעת בו ישר.
    פנסיר עף קצת אחורה ואז ליליפאפ נושך את פנסיר במהירות וכך מלעף אותו.
    "קרב טוב." אומר הילד ואז מחזיר את פנסיר שלו לפוקדור שלו ואז נפתח דלת ממולך.
    "ליליפאפ אתה מצויין!" אומר בהתרגשות ואחזיר אותו, "קרב טוב רון,שמחתי להילחם בך..הייתי רוצה שלאחר הקרב תמשיך איתי במסע..אז אם תרצה,תחכה פה..בסדר?" אומר ואז אכנס לדלת.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    ~The KoDaK~
    "ליליפאפ אתה מצויין!" אתה אומר בהתרגשות ומחזיר אותו לפוקדור, "
    קרב טוב רון, שמחתי להילחם בך... הייתי רוצה שלאחר הקרב תמשיך איתי במסע.
    אז אם תרצה, תחכה פה... בסדר?" אתה מוסיף ואז אתה רואה שרון ממשיך ואז אתה נכנס לדלת שנפתחה.
    אתה רואה בחדר השני איש עם מברג ויש לו כובע צהוב .
    "שלום הגעת לחדר השני, פה תילחם נגדי" אומר האיש בנחמדות ואז מוציא פוקדור שיוצא ממנו פוקימון דמוי גלידה .
    "תוציא את הפוקימון שלך ותתחיל את הקרב" מוסיף האיש בנחמדות.

Hattrick
    "תומאס" אתה עונה לה בחיוך קליל
    "קדימה אושווט, צור בועות ושלח אותם לעברה, ואז רוץ אליה ותקוף עם חיתוך אווירי,
    נפץ את הבועות כדי שיפתיעו אותו, ואז תמשיך עם החיתוך אווירי!" אתה מצווה עליו.
    אושווט כרגיל מקשיב לך ומנסה לייצר בועה וזה מצליח לו! ואז הוא שולח אותה לעבר טימבור.
    לאחר מכן הוא רץ ומנפץ אותה בחיתוך אווירי שפוגע ישר בטימבור קשות בבטן.
    טימבור עף קצת אחורה אבל הוא מתאושש ותוקף במהירות בשבירת לבנים חזקה במיוחד.

Pooh
    בהצלחה.
    ~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך בדרכך בדרך אחד ורואה שיחים שזזים ואתה לא מבין איך.
    אתה בודק איך השיחים זזים ואז אתה רואה שם פוקימון מוזר שיוצא ממנו להבות והוא בצבע צהוב כתום .

the New World
    אתה בודק את שני הפוקימונים בפוקגייד שלך

"ליטוויק, פוקימון הנר, ליטוויק הוא מסוג רוח\אופל והוא אוהב מאוד להיות בחושך או להפחיד אנשים."

"טפיג, פוקימון החזיר, טפיג הוא מסוג אש ואז בהתפתחות שלו נוסף לו סוג לוחם, טפיג מאוד אוהב בוץ ואש."

ולאחר הבדיקה אתה אומר לאישה עם השיער הסגול: "אני רוצה להילחם בפוקימון הנר ולהשיג אותו".
    ואז אתה אומר לפוקימון השני: "מצטער שאני לא בוחר אותך, פשוט באלי להשיג את הנר, אבל אל תחשוב שאתה חלש אתה חזק מאוד בעיני".
    אתה מוציא את רוקי שלך לקרב שיתכונן להלחם נגד פוקימון הנר ואז אתה אומר לאישה: "את מוזמנת להתחיל להילחם נגד הרוקי שלי עם הפוקימון שלך."
    "אוקיי, ליטוויק כדור צל!" צועקת האישה עם השיער הסגול ואז הפוקימון הנר שולח כדור ענקי לעבר רוקי.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B][COLOR="Gray"][U][SIZE="3"]~The KoDaK

the New World
    אתה בודק את שני הפוקימונים בפוקגייד שלך

"ליטוויק, פוקימון הנר, ליטוויק הוא מסוג רוח\אופל והוא אוהב מאוד להיות בחושך או להפחיד אנשים."

"טפיג, פוקימון החזיר, טפיג הוא מסוג אש ואז בהתפתחות שלו נוסף לו סוג לוחם, טפיג מאוד אוהב בוץ ואש."

ולאחר הבדיקה אתה אומר לאישה עם השיער הסגול: "אני רוצה להילחם בפוקימון הנר ולהשיג אותו".
    ואז אתה אומר לפוקימון השני: "מצטער שאני לא בוחר אותך, פשוט באלי להשיג את הנר, אבל אל תחשוב שאתה חלש אתה חזק מאוד בעיני".
    אתה מוציא את רוקי שלך לקרב שיתכונן להלחם נגד פוקימון הנר ואז אתה אומר לאישה: "את מוזמנת להתחיל להילחם נגד הרוקי שלי עם הפוקימון שלך."
    "אוקיי, ליטוויק כדור צל!" צועקת האישה עם השיער הסגול ואז הפוקימון הנר שולח כדור ענקי לעבר רוקי.
    אני אומר לרוקי " אוקי תתחמק במהירות מן כדור הצל של ליטויק. לאחר מכן תשתמש בסילון אקוה על ליטויק.נסה לפגוע בו עם סילון האקוה שלך.סוג האש של ליטויק חלש נגד אבן ומים אז יש לנו יתרון נגדו.תמש בדחיפה הכי חזקה שלך על ליטוויק הזה "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    [Pooh
    בהצלחה.
    ~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך בדרכך בדרך אחד ורואה שיחים שזזים ואתה לא מבין איך.
    אתה בודק איך השיחים זזים ואז אתה רואה שם פוקימון מוזר שיוצא ממנו להבות והוא בצבע צהוב כתום .

]
    אני בודק על הפוקימון בפוקגייד.
    'וואו סינדקוויל?' אני חושב לעצמי בהפתעה, 'תמיד רציתי אחד כזה...'
    אני מחפש בסביבה פירות ואני קוטף אותם ומתכופף לעבר סינדקוויל, "שלום סינדקוויל," אני אומר לו בקול רגוע ומגיש לו את הפירות שקטפתי, "אין לך ממה לפחד, אתה רוצה אולי להצטרף לצוות שלי?" אני שואל אותו בחיוך קטן ומנסה ללטף את ראשו.
    Ido

| | Boshoku | |

9. משתמש מנוסה
    Pooh
    אתה מוציא את הפוקגייד במהירות ובודק את הפוקימון בפוקגייד.

"סינדקוויל, פוקימון עבר האש, סינדקוויל מאוד אוהב לתקוף את האויבים שלו בצורות שונות."

'וואו סינדקוויל?' אתה חושב לאחר מכן לעצמך בהפתעה, 'תמיד רציתי אחד כזה...'
    אתה מסתכל על הסביבה ורואה כמה פירות ומגיש לסינדקוויל כמה.
    סינדקוויל שואב את הפירות ואז הוא קופץ בשמחה ומחבק אותך משמחה.
    אתה שואל אותו אם הוא רוצה להצטרף אליך ואז הוא מסתכל אליך, שמח ואז הוא אומר: "סינדי! סינדי!".
    אתה בודק מה שהוא אומר בפוקגייד ואתה שומע בתירגום: "אני רוצה להצטרף אליך אבל קודם נעשה קרב!"

the New World
    אתה אומר לרוקי: "אוקיי תתחמק במהירות מן כדור הצל של ליטויק.
    לאחר מכן תשתמש בסילון אקוה על ליטויק, ונסה לפגוע בו עם סילון האקוה שלך.
    סוג האש של ליטויק חלש נגד אבן ומים אז יש לנו יתרון נגדו אז תשתמש בדחיפה הכי חזקה שלך על ליטוויק הזה".
    ליטוויק מנסה להתחמק מהכדור צל אבל הוא לא מצליח ונפגע קשות ונופל על האדמה.
    רוקי קם לאחר מכן ותוקף בסילון אקווה שפוגע בליטוויק קשות ואז לאחר מכן הוא תוקף בדחיפה שעוברת דרך ליטוויק.
    "ליטוויק הוא סוג רוח ומתקפה כמו דחיפה לא משפיעה עליו, אז ליטוויק כדור אש!" צועקת הילדה ואז ליטוויק שולח לעבר רוקי כדור אש ענקי.

10. משתמש מנוסה
    Pooh
    אתה מוציא את הפוקגייד במהירות ובודק את הפוקימון בפוקגייד.

"סינדקוויל, פוקימון עבר האש, סינדקוויל מאוד אוהב לתקוף את האויבים שלו בצורות שונות."

'וואו סינדקוויל?' אתה חושב לאחר מכן לעצמך בהפתעה, 'תמיד רציתי אחד כזה...'
    אתה מסתכל על הסביבה ורואה כמה פירות ומגיש לסינדקוויל כמה.
    סינדקוויל שואב את הפירות ואז הוא קופץ בשמחה ומחבק אותך משמחה.
    אתה שואל אותו אם הוא רוצה להצטרף אליך ואז הוא מסתכל אליך, שמח ואז הוא אומר: "סינדי! סינדי!".
    אתה בודק מה שהוא אומר בפוקגייד ואתה שומע בתירגום: "אני רוצה להצטרף אליך אבל קודם נעשה קרב!"
    ]
    "אין בעיה סינדקוויל." אני אומר בחיוך ושולף פוקדור, "צא פורליאון!" אני צועק ומוציא את פורליאון לקרב. "בוא נתחיל עם שריטה על סינדקוויל! נוכיח לו מה אנחנו שווים!"
    Ido

| | Boshoku | |

11. משתמש מנוסה
    Pooh
    "אין בעיה סינדקוויל." אתה אומר בחיוך ושולף את הפוקדור של פורליאון,
    "צא פורליאון!" אתה צועק ומוציא את פורליאון לקרב. "בוא נתחיל עם שריטה על סינדקוויל! נוכיח לו מה אנחנו שווים!"
    פורליאון יוצא בשמחה ואז רץ לעבר הסינדקוויל הזוהר בשריטה אבל סינדקוויל מתחמק בקלילות ושולח מסן עשן.
    מהפה שלו יוצא עשן בצורת כדור שפוגעת בפורליאון ומסנוורת אותו ואז סינדקוויל תוקף בגלגל להבה שפוגעת בחוזקה בפורליאון המסנוור.
    "סינד!" צועק סינד ואז הפוקגייד מתרגם ואומר: "סינדקוויל אומר: 'בוא נראה אותך מעלף אותי'."

12. משתמש מנוסה
    Pooh
    "אין בעיה סינדקוויל." אתה אומר בחיוך ושולף את הפוקדור של פורליאון,
    "צא פורליאון!" אתה צועק ומוציא את פורליאון לקרב. "בוא נתחיל עם שריטה על סינדקוויל! נוכיח לו מה אנחנו שווים!"
    פורליאון יוצא בשמחה ואז רץ לעבר הסינדקוויל הזוהר בשריטה אבל סינדקוויל מתחמק בקלילות ושולח מסן עשן.
    מהפה שלו יוצא עשן בצורת כדור שפוגעת בפורליאון ומסנוורת אותו ואז סינדקוויל תוקף בגלגל להבה שפוגעת בחוזקה בפורליאון המסנוור.
    "סינד!" צועק סינד ואז הפוקגייד מתרגם ואומר: "סינדקוויל אומר: 'בוא נראה אותך מעלף אותי'."
    אני מצחקק, "אין בעיה." אני אומר לו במבט נחוש, "צא פורליאון! תן לו נהמה ואז סיוע!" אני צועק בנחישות ומצביע לעבר סינדקוויל.
    Ido

| | Boshoku | |

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B][COLOR="Purple"]Pooh

the New World
    אתה אומר לרוקי: "אוקיי תתחמק במהירות מן כדור הצל של ליטויק.
    לאחר מכן תשתמש בסילון אקוה על ליטויק, ונסה לפגוע בו עם סילון האקוה שלך.
    סוג האש של ליטויק חלש נגד אבן ומים אז יש לנו יתרון נגדו אז תשתמש בדחיפה הכי חזקה שלך על ליטוויק הזה".
    ליטוויק מנסה להתחמק מהכדור צל אבל הוא לא מצליח ונפגע קשות ונופל על האדמה.
    רוקי קם לאחר מכן ותוקף בסילון אקווה שפוגע בליטוויק קשות ואז לאחר מכן הוא תוקף בדחיפה שעוברת דרך ליטוויק.
    "ליטוויק הוא סוג רוח ומתקפה כמו דחיפה לא משפיעה עליו, אז ליטוויק כדור אש!" צועקת הילדה ואז ליטוויק שולח לעבר רוקי כדור אש ענקי.
    אני אומר לילדה " שכחתי מזה לגמרי אבל זה לא יפריע לרוקי שלי להביס את הליטויק שלך". אני אומר לרוקי " טוב זו מן המקום שבו אתה עומד במהירות אדירה ככדי להתחמק מן כדור האש שלו. לאחר מכן תשתמש בסילון אקוה שוב על ליטויק ואז הגנה על עצמך "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ~The KoDaK~
    "ליליפאפ אתה מצויין!" אתה אומר בהתרגשות ומחזיר אותו לפוקדור, "
    קרב טוב רון, שמחתי להילחם בך... הייתי רוצה שלאחר הקרב תמשיך איתי במסע.
    אז אם תרצה, תחכה פה... בסדר?" אתה מוסיף ואז אתה רואה שרון ממשיך ואז אתה נכנס לדלת שנפתחה.
    אתה רואה בחדר השני איש עם מברג ויש לו כובע צהוב .
    "שלום הגעת לחדר השני, פה תילחם נגדי" אומר האיש בנחמדות ואז מוציא פוקדור שיוצא ממנו פוקימון דמוי גלידה .
    "תוציא את הפוקימון שלך ותתחיל את הקרב" מוסיף האיש בנחמדות.

'פידוב לא כדאי כאן,אז אני אבחר בליליפאפ' אחשוב ואומר "ליליפאפ צא החוצה שוב!"
    ולאחר שאוציא אותו אבדוק את הפוקימון המוזר בפוקגייד תוך כי שאני חושב 'חח..גלידה..אף פעם לא ראיתי כזה..הוא בטח יהיה טעים לליליפאפ! חחח' ולאחר מכן אומר לליליפאפ "תשתמש בדחיפה ואז נשיכה!"

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    Hattrick
    "תומאס" אתה עונה לה בחיוך קליל
    "קדימה אושווט, צור בועות ושלח אותם לעברה, ואז רוץ אליה ותקוף עם חיתוך אווירי,
    נפץ את הבועות כדי שיפתיעו אותו, ואז תמשיך עם החיתוך אווירי!" אתה מצווה עליו.
    אושווט כרגיל מקשיב לך ומנסה לייצר בועה וזה מצליח לו! ואז הוא שולח אותה לעבר טימבור.
    לאחר מכן הוא רץ ומנפץ אותה בחיתוך אווירי שפוגע ישר בטימבור קשות בבטן.
    טימבור עף קצת אחורה אבל הוא מתאושש ותוקף במהירות בשבירת לבנים חזקה במיוחד.
    "התחמק!" אני קורא בתקיפות ומסמן לו לזוז הצידה "לאחר מכן, השתמש בהתקלה, ועבור מיד לאקדח מים!" אני קורא.

עמוד 32 מתוך 37 ראשוןראשון ... 223031323334 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •