Pokemon GO
עמוד 78 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2868767778798088 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,156 עד 1,170 מתוך 1427
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה

אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
    ~~~
    למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
    ~~~
    מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
    ~לרעה~
    תומר- 24
    ניב- 12
    קודאק- 33
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 6
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
    ~~~
    האוונט יתחיל היום בשעה 19:00 (נדחה שוב עקב חוסר נוכחות) בערב! עד אז, מרתון תגובות. אבקש מכולכם להיות כאן!

קודאק;
    אתה תראה... זה מתחיל בתגובה הבאה (:
    ~~~
    'אתה יודע...' היא אומרת, 'לא ממש רעים, אבל מתרחקים ממני.' היא מוסיפה בקול סתמי, כאילו היא מקריאה את רשימת הרכיבים בקורנפלקס.
    לפתע, אתה מרגיש רעידה בספינה, וקול אומר מרמקול גדול 'נא לצאת אל הסיפון במהירות!'
    אתם רצים למעלה במהירות, ארבעתכם ואיווי, ומגיעים לסיפון תוך רגע. אתם מבחינים בפוקימון עצום בצבע כתום שמתקיף את הספינה, ועל גבו מאמן לא ידוע.
    'כל הרשעים על הסיפון מתבקשים לרחף!' אומר קול בראשך, ואתה, לונה ווואלאס מרחפים לאחר שהוא מחזיר את איווי לפוכדור שלו.
    מאמנים נוספים מרחפים, והאיש משדר הוראות נוספות, 'אתם מתבקשים לתקוף את הסיפון!'

מה עם סיארה? לא מרחפת!?

אנסה למצוא את סיארה ואקרא לשאר 'חכו רגע!' ואז אחפש אותה,לאחר שאמצא אותה אקרא לה גם לרחף.
    ארחף לכיוון הפוקימון הגדול ואשאל 'למה? בסדר..צאו כולם!' ואוציא את הפוקימונים שלי.
    'תוציאו גם אתם!' אומר לחברי ואמיד אורה על הפוקימונים שלי 'ורטרטל תשתמש באקדח מים,ליט התפרצות להבות,פידג' סופת רשע,טינמו קרן רשע,מיאו ואתה תישאר לידי!' אומר להם ואחכה להוראות נוספות.

Spoiler ספוילר

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    אתה מיד מוציא את מאנקי והוא משתמש בבעיטה נמוכה שמכשילה את הפוקימון האייל והוא נופל.
    הוא קם מהר, ומשתמש בבלבול על מאנקי שפוגע חזק. מאנקי מתרגז, ואתה בודק בינתיים בפוקדקס.

סטנטלר, פוקימון הקרן הגדולה. בהייה ממושכת בקרניו גורמת להרגשה מוזרה מאוד ואף לבלבול.
    הסטנטלר לפתע בורח, כשהבחור המפחיד עם האודיש נוחת מולך. הוא מצחקק, ואתה מתחיל לברוח יחד עם מאנקי.
    אתם מגיעים לרחבת הר הירח, כשלפתע מאמן רכוב על פוקימון דרקון כתום ועצום נוחת מולכם. האחות ג'וי ומספר אנשים לא רשעים בורחים מן מרכז הפוקימונים הקרוב, בעקבותיהם מספר מאמנים רשעים.
    קרב גדול מתחיל בין הרשעים, שמרחפים באוויר, למאמנים הרגילים שמגנים על עצמם.
    בחורה צעירה מגיחה מולך, ולצידה פוקימון קופיף סגול שמזנק לעבר מאנקי ותוקף אותו בשבירת לבנה.
    *היא רעה?
    "אז כנראה שזה קרב ביננו!" אומר לבחורה ואגיד למאנקי:"מאנקי-השתמש בבעיטה נמוכה על הפוקימון ולאחר מכן בשבירת לבנים!" ולאחר מכן אחפש מידע על הפוקימון שנגדי בפוקידע תוך הסתכלות בקרב.

3. משתמש מנוסה
    שם: דור~

~~~
    למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 27
    ניב- 12
    קודאק- 33
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 6
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
    ~~~
    האוונט יתחיל היום בשעה 19:00 (נדחה שוב עקב חוסר נוכחות) בערב! עד אז, מרתון תגובות. אבקש מכולכם להיות כאן!

תומר;
    אתה נתקל במספר מאמנים ומדביק אותם יחד עם פייטון, כשהרביעי מביניהם מגן על עצמו עם פוקימון מים גדול ותכלכל, שריון על גבו.
    "לפרס, קרן קרח!" הוא קורא, אך צ'ארמיליון משתמש בגחלת וממיס את הקרח. פייטון בינתיים ממשיכה ונלחמת במאמנת עם ויילפלום.
    "לפרס, גלישה!" צועק האיש. אתה מרגיש עלי תער חולפים מעל ראשך, ולפרס מתחילה לגלוש באוויר לעברכם, ואתם נופלים על הסיפון. מספר מאמנים רצים לצדדים, וצרחות בהלה נשמעות מכל עבר.
    קרבות מקיפים אתכם, ולפרס מתקרב לעבר צ'ארמיליון הפעם, בגלישה נוספת. צ'ארמיליון מתחמק.

קודאק;
    אופס, היא בעצם כן.
    ~~~
    סיארה מתקרבת אליך בריחוף, ולפתע שאגה נשמעת מלמטה ואתה רואה שוטרת ג'ני עם ארקניין.
    הוא שולח להביור לעברך, וסיארה מתרחקת, ומותקפת על ידי אגקסקיוטור שתוקף בעלי תער.
    היא מטפלת בו בזמן שארקניין טוען להביור נוסף ושולח אותו לעברך. אתה מתחמק ונתקל בפירו.
    אתה נופל אל הסיפון, והארקניין מתקרב לעברך, ומאחוריו השוטרת ג'ני.
    אתה מוציא את וורטרטל, והוא שולח אקדח מים במהירות לעבר ארקניין שנפצע קשה. טינו, ליט, פידג' ומיאו יוצאים גם כן ומתפזרים, מלבד מיאו.

עמית;
    כן.
    ~~~
    מאנקי משתמש בבעיטה נמוכה ומפיל את אייפום שצועק בכאב. הוא קם במהירות ומשתמש בכדור צל.
    מאנקי משתמש בשבירת לבנה ומנפץ את הכדור, ומיד לאחר מכן פוגע באייפום באותה המתקפה.
    צרחות נשמעות מכל עבר, והפוקימון הכתום נעלם עם מאמנו. ההרס ממשיך, ואייפום משתמש בכדור צל נוסף.
    מאנקי נפצע, ואתה בודק בפוקדקס, אך מאמן לבוש מדי משטרה נתקל בך בטעות ואתם נופלים. אתה שמח לגלות שהוא לא רשע, והקרב בין מאנקי לאייפום נמשך.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 27
    ניב- 12
    קודאק- 33
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 6
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~

תומר;
    אתה נתקל במספר מאמנים ומדביק אותם יחד עם פייטון, כשהרביעי מביניהם מגן על עצמו עם פוקימון מים גדול ותכלכל, שריון על גבו.
    "לפרס, קרן קרח!" הוא קורא, אך צ'ארמיליון משתמש בגחלת וממיס את הקרח. פייטון בינתיים ממשיכה ונלחמת במאמנת עם ויילפלום.
    "לפרס, גלישה!" צועק האיש. אתה מרגיש עלי תער חולפים מעל ראשך, ולפרס מתחילה לגלוש באוויר לעברכם, ואתם נופלים על הסיפון. מספר מאמנים רצים לצדדים, וצרחות בהלה נשמעות מכל עבר.
    קרבות מקיפים אתכם, ולפרס מתקרב לעבר צ'ארמיליון הפעם, בגלישה נוספת. צ'ארמיליון מתחמק.
    אני אשדר לעבר צ'ארמיליון במהירות: 'צ'ארמיליון תשתמש בזעם דרקונים ואז תתקוף בלעיסת רשע!'

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. NYO HO HO
    עמית;
    כן.
    ~~~
    מאנקי משתמש בבעיטה נמוכה ומפיל את אייפום שצועק בכאב. הוא קם במהירות ומשתמש בכדור צל.
    מאנקי משתמש בשבירת לבנה ומנפץ את הכדור, ומיד לאחר מכן פוגע באייפום באותה המתקפה.
    צרחות נשמעות מכל עבר, והפוקימון הכתום נעלם עם מאמנו. ההרס ממשיך, ואייפום משתמש בכדור צל נוסף.
    מאנקי נפצע, ואתה בודק בפוקדקס, אך מאמן לבוש מדי משטרה נתקל בך בטעות ואתם נופלים. אתה שמח לגלות שהוא לא רשע, והקרב בין מאנקי לאייפום נמשך.
    סליחה על ההודעה הפרטית, התבלבלתי..
    ----------------------------------------------------
    "מאנקי-תשתמש בשבירת לבנה שוב!" אומר למאנקי בביטחון, כי אני יודע שהסוג של מאנקי חזק על זה של האייפום היריב.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    [CENTER][URL=http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?

[B]ברנדון;[/B]
    אתה שומע לפתע רעידה עצומה, והמים מתחילים לזרום במהירות ולסחוף אתכם ולהשאיר את הפוקימונים הפראיים רחוקים.
    'מ- מה קורה פה?' שואלת קיילי, ואתה נופל במפל, ממנו אתה מגיע לחוף ורואה את קצה המערה. מפולת סלעים מתחילה.
    אתה, צ'ארמיליון וקיילי רצים אל היציאה ומספיקים להגיע החוצה, כשלפתע אתם מותקפים על ידי חבורת מאמני רשע.
    אתה מבחין במאמנים רגילים נוספים סביבכם שנלחמים בהם, ובפוקימון דרקון עצום שעל גבו נמצא מאמן לא מזוהה.
    שתי תאומות צעירות רצות לעברך ולעבר קיילי, ושולחות כנגדכם וולפיקס וגלום.
    "ג'ירפרינג קדימה!" אומר ואוציא אותה מהפוכדור.
    "תשתמשי בזריזות ותנועי במהירות לגיוון גלום ותשתמשי במכה על חושית!" אומר לה.
    "צ'רמיליון זעם דרקונים על וולפיקס ולאחר מכן טופרי מתכת!" אומר לצ'רמיליון

7. משתמש מנוסה

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 27
    ניב- 12
    קודאק- 33
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 6
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~

תומר;
    צ'ארמיליון משתמש בזעם דרקונים, ופוגע בלפרס. היא שולחת קרן קרח כשהוא מתקרב, והוא נפצע בינוני.
    הוא משתמש בנשיכת רשע, ולפרס מגיב בגלישה ועולה על צ'ארמיליון, מוקף מים.
    צ'ארמיליון נראה חלש, ומשתמש בזעם דרקונים נוסף שפוגע בלפרס. האחות ג'וי מתקרבת אליך עם הנוגדן.

עמית;
    אין מה להצטער חחח
    ~~~
    מאנקי משתמש בשבירת לבנה נוספת ואייפום מיד מתעלף. אתה מרסס אותו ואת המאמנת שלו, והם מצטרפים לקרב בצד שלכם.
    אתה שומע רעש משמאלך, ובחור צעיר עם קדברה מתקרב אליך, ומשתמש בטלקנזיס על מאנקי שמרחף באוויר.
    הוא משתמש בבלבול, ומאנקי מתעלף כמעט מיד. קדברה והמאמן הרשעים רצים לעברך.

ברנדון;
    צ'ארמיליון וג'ירפריג' יוצאים לקרב בקרן על חושית וזעם דרקונים על גלום ו-וולפיקס.
    שני הפוקימונים נפצעים ומשיבים בגחלת על ג'ירפריג' ועלי תער על צ'ארמיליון, אך צ'ארמיליון משתמש בטופרי מתכת ומרחיק את עלי התער.
    שני הפוקימונים מוסיפים לשלוח אבקת שיתוק ובקש לאש (Will-o-wisp) שמבעירים את צ'ארמיליון ומשתקים את ג'ירפריג'.

8. NYO HO HO
    עמית;
    אין מה להצטער חחח
    ~~~
    מאנקי משתמש בשבירת לבנה נוספת ואייפום מיד מתעלף. אתה מרסס אותו ואת המאמנת שלו, והם מצטרפים לקרב בצד שלכם.
    אתה שומע רעש משמאלך, ובחור צעיר עם קדברה מתקרב אליך, ומשתמש בטלקנזיס על מאנקי שמרחף באוויר.
    הוא משתמש בבלבול, ומאנקי מתעלף כמעט מיד. קדברה והמאמן הרשעים רצים לעברך.
    "צ'ארמיליון-צא!" אומר ואוציא את צ'ארמיליון ואפקוד עליו להשתמש במסך עשן ולאחר מכן בטופרי מתכת.לאחר מכן אשאל את הנערה שלצידי:"מה שמך?" ואחכה לתגובה ממנה.
    NYO HO HO BITCH

9. לא ברור בכלל

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 27
    ניב- 12
    קודאק- 33
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 6
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~

קודאק;
    אופס, היא בעצם כן.
    ~~~
    סיארה מתקרבת אליך בריחוף, ולפתע שאגה נשמעת מלמטה ואתה רואה שוטרת ג'ני עם ארקניין.
    הוא שולח להביור לעברך, וסיארה מתרחקת, ומותקפת על ידי אגקסקיוטור שתוקף בעלי תער.
    היא מטפלת בו בזמן שארקניין טוען להביור נוסף ושולח אותו לעברך. אתה מתחמק ונתקל בפירו.
    אתה נופל אל הסיפון, והארקניין מתקרב לעברך, ומאחוריו השוטרת ג'ני.
    אתה מוציא את וורטרטל, והוא שולח אקדח מים במהירות לעבר ארקניין שנפצע קשה. טינו, ליט, פידג' ומיאו יוצאים גם כן ומתפזרים, מלבד מיאו.
    'אוקי..צא גם אתה מיאו!' אקרא ואוציא אותו.
    'מיאו חפירה על ארקניין! ליטוויק התפרצות להבות על אגקסקיוטור ואז להבות רשע ולבסוף בקש לאש! טינמו קרן טעינה על פירו ואז הלם רעם! פטרטל תעלה על פידג' ותסתכלו מלמעלה,במידה ואחד הפוקימונים שלנו יצטרך עזרה תעזרו לו מלמעלה!" אשדר ואנסה לחשוב על אסטרטגיה.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 27
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~

עמית;
    צ'ארמיליון יוצא, ומציף את הזירה במסך עשן, אך הוא מפוזר כמעט מיד מנפנופי כנף של פוקימונים רבים באזור סביבכם.
    אתה מרגיש אקדח מים חולף מעל ראשך, ומתכופף; דעתו של קדברה מוסחת והוא משתמש בטופרי מתכת.
    אתה מביט ימינה, ורואה שהבחורה כבר נלחמת ברשע אחר. "ליסה!" היא צועקת לעברך. קדברה משיב בבלבול וצ'ארמיליון נזרק לעברך, פוגע בך, ושניכם נופלים על הארץ.
    קדברה והמאמן שלו מתקרבים.

קודאק;
    הוא יצא, הוא פשוט לא התפזר כי ביקשת ממנו להישאר לצידך. ואל תתערב בקרבות של אחרים, אתה נלחם נגד ארקניין בלבד לבינתיים.
    ~~~
    מיאו משתמש בחפירה על ארקניין ונעלם באדמה בזמן שליטוויק מסייע לסיארה נגד אגקסגיוטור.
    מיאו יוצא ותוקף את ארקניין ולפתע עולה בלהבות ובוער. טינו תוקף את פירו, אך הפירו כבר נעלם והוא כרגע רחוק מאוד מכם.
    טרטל עולה על פידג' והם מרחפים סביב יחד עם ליט וטינו והם מתרחקים. קולו של ליט נשמע במחשבתך, ואתה מרחף באוויר.
    אתה רואה שליט נלחם בדיוגונג גדול ולבן, והוא משתמש באקדחי מים מהם ליט מתחמק.
    ארקניין מובס על ידי חפירה נוספת של מיאו, ואתה מדביק אותו ואת ג'ני שמיד רצים להילחם במאמנים רגילים ולהדביק אותם.

11. לא ברור בכלל

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 27
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~

קודאק;
    הוא יצא, הוא פשוט לא התפזר כי ביקשת ממנו להישאר לצידך. ואל תתערב בקרבות של אחרים, אתה נלחם נגד ארקניין בלבד לבינתיים.
    ~~~
    מיאו משתמש בחפירה על ארקניין ונעלם באדמה בזמן שליטוויק מסייע לסיארה נגד אגקסגיוטור.
    מיאו יוצא ותוקף את ארקניין ולפתע עולה בלהבות ובוער. טינו תוקף את פירו, אך הפירו כבר נעלם והוא כרגע רחוק מאוד מכם.
    טרטל עולה על פידג' והם מרחפים סביב יחד עם ליט וטינו והם מתרחקים. קולו של ליט נשמע במחשבתך, ואתה מרחף באוויר.
    אתה רואה שליט נלחם בדיוגונג גדול ולבן, והוא משתמש באקדחי מים מהם ליט מתחמק.
    ארקניין מובס על ידי חפירה נוספת של מיאו, ואתה מדביק אותו ואת ג'ני שמיד רצים להילחם במאמנים רגילים ולהדביק אותם.
    רשמת שהיא מותקפת על ידו,אבל לא מתקיפה אותו
    'טינו תשתמש בקרן טעינה על דיוגונג! ליט תעזור לו וכל פעם כשדיוגונג משתמש במתקפת קרח תמיס אותה עם להבות רשע או התפרצות להבות! מיאו בוא איתי!" אומר להם ואעוף עם מיאו לכיוון טינו,טרטל,פידג' וליט.
    לאחר מכן אשדר לשותפיי 'איפה אתם? מה אתם עושים?'

Spoiler ספוילר

12. NYO HO HO
    עמית;
    צ'ארמיליון יוצא, ומציף את הזירה במסך עשן, אך הוא מפוזר כמעט מיד מנפנופי כנף של פוקימונים רבים באזור סביבכם.
    אתה מרגיש אקדח מים חולף מעל ראשך, ומתכופף; דעתו של קדברה מוסחת והוא משתמש בטופרי מתכת.
    אתה מביט ימינה, ורואה שהבחורה כבר נלחמת ברשע אחר. "ליסה!" היא צועקת לעברך. קדברה משיב בבלבול וצ'ארמיליון נזרק לעברך, פוגע בך, ושניכם נופלים על הארץ.
    קדברה והמאמן שלו מתקרבים.
    "שם יפה ליסה.." אומר לליסה ולאחר מכן אתרכז בקרב שלי ואגיד לצ'ארמיליון:"צ'ארמיליון-השתמש בזעם דרקון על הקדברה!" אומר ואחפש מידע עליו בפוקידקס תוך כדי הסתכלות בקרב.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 27
    ניב- 12
    קודאק- 35
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 8
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~
    האוונט, לצערי, הפך כרגע לחלק מהעלילה. גם מי שלא היה יזכה לפגוש בדרגונייט ולהגן על עצמו, לרסס נוגדנים וכד'.
    זה נעשה בעקבות חוסר הנוכחות של המשתמשים באוונט. לכן, אני אמשיך את האוונט לכולם ולא רק למי שהיה פה.

קודאק;
    הא. אופס.
    ~~~
    טינו משתמש בקרן טעינה על דיוגונג ופוצע אותו בחוזקה, בעוד ליט מסייע לו וממס את קרני הקרח.
    מיאו עולה על גבך ואתם עפים לעבר טינו וליט, בזמן שפידג' וטרטל מרחוק נלחמים ברייהורן ופריימייפ.
    'אני נלחמת באגקסגיוטור,' עונה סיארה. 'אני עם לונה, ואנחנו נלחמים בשני נערים עם צוות מלא.' עונה וואלאס. 'ראפלט, מתקפת כנף!' אתה שומע.
    דיוגונג משתמש בגלישה ופוצע את טינו וליט; ליט כמעט מתעלף, וטינו בקושי נפצע. דיוגונג משותק.
    טרטל ופידג' תוקפים בבועות רשע וכנף רשע, ופוצעים את רייהורן ואת פריימייפ בחוזקה, שמשיבים בזריקת סלע ושבירת לבנה.
    אתה מבחין שדרגונייט והמאמן מתרחקים בתעופה, וקולו אומר, 'אני הולך להעיר את הרשעים בערים האחרות..'
    אתה מבחין מרחוק שקרב דומה מתרחש בעיר ורמיליון, וכך גם במקומות נוספים.

עמית;
    "תודה," היא אומרת. "מה שמך? שבירת לבנה!" היא צורחת ואיפום תוקף ג'יודוד קטן ורשע.
    צ'ארמיליון משתמש בזעם דרקון על הקדברה ומביס אותו, אתה שולף את הפוקדקס והוא מתבלבל מכמות הפוקימונים.
    אתה ממשיך לרוץ מסביב לאחר שאתה מרסס את קדברה והבחור, כשלפתע נער צעיר ופוקימון דמוי צב אדום רשעים מופיעים מולכם.

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר

~~~
    ~~~
    ~לרעה~
    תומר- 27
    ניב- 12
    קודאק- 33
    סיגל- 7
    ~לטובה~
    תמיר- 5
    עמית- 6
    ברנדון- 9
    נועם- 5
    דוד- 6
    ~~~
    ~~~

תומר;
    צ'ארמיליון משתמש בזעם דרקונים, ופוגע בלפרס. היא שולחת קרן קרח כשהוא מתקרב, והוא נפצע בינוני.
    הוא משתמש בנשיכת רשע, ולפרס מגיב בגלישה ועולה על צ'ארמיליון, מוקף מים.
    צ'ארמיליון נראה חלש, ומשתמש בזעם דרקונים נוסף שפוגע בלפרס. האחות ג'וי מתקרבת אליך עם הנוגדן.
    אני אתן לאחות ג'וי אגרוף בפרצוף המכוער שלה ואז אפקוד על צ'ארמיליון: 'צ'ארמיליון תשתמש בגחלת עם זעם דרקונים בשילוב טופר מתכת!'

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. משתמש מנוסה
    [CENTER][URL=http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?
    [B]ברנדון;[/B]
    צ'ארמיליון וג'ירפריג' יוצאים לקרב בקרן על חושית וזעם דרקונים על גלום ו-וולפיקס.
    שני הפוקימונים נפצעים ומשיבים בגחלת על ג'ירפריג' ועלי תער על צ'ארמיליון, אך צ'ארמיליון משתמש בטופרי מתכת ומרחיק את עלי התער.
    שני הפוקימונים מוסיפים לשלוח אבקת שיתוק ובקש לאש (Will-o-wisp) שמבעירים את צ'ארמיליון ומשתקים את ג'ירפריג'.
    מבעירים את צ'רמיליון? הוא פוקימון אש...

"קדימה אתם יכולים להצליח!" אעודד אותם להמשיך.
    "ג'ירפרינג תשתמשי מהר בגל על חושי עוד פעם על גלום! אחר תפתיעי את וולפיקס בבעיטה כפולה!".
    "צ'רימיליון תרוץ מצד לצד ותשסע את וולפיקס בטופרי מתכת! אחר כך מיד גחלת על גלום!" אומר להם.

עמוד 78 מתוך 96 ראשוןראשון ... 2868767778798088 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •