Pokemon GO
עמוד 58 מתוך 285 ראשוןראשון ... 848565758596068108158 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 856 עד 870 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    עומר
    ליפאון וגלאסיון הסתכלו אליך, "יכול להיות ש.." אמר האיש והסתכל לרצפה ואל איווי שלך ואל ליפאון וגלאסיון
    אני מסתכל על האיש ואז על הרצפה לבסוף אשאל בטמטום:"על מה בדיוק אנחנו מסתכלים?".

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    עומר
    "אהה אל כלום.. פשוט חשבתי.." אמר האיש וסקרן אותך "תראה פעם הבאנו לפרוסור ביצת איווי של ליפאון וגלאסיון, היו לנו שתים, אחת נתנו לבת שלנו השניה לפרופסור, אז אולי.." אמר האיש ופתאום התמונה התבהרה לך

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    עומר
    "אהה אל כלום.. פשוט חשבתי.." אמר האיש וסקרן אותך "תראה פעם הבאנו לפרוסור ביצת איווי של ליפאון וגלאסיון, היו לנו שתים, אחת נתנו לבת שלנו השניה לפרופסור, אז אולי.." אמר האיש ופתאום התמונה התבהרה לך
    אני אסתכל על האיווי שלי ואז אומר לאיש:"אוקיי,אז האיווי שלי הוא אותו איווי שנתתם לפרופסור,זה שהוא הבן של גלסיון ולפיון אבל דבר אחד לא הבנתי,למה אנחנו מסתכלים על הרצפה?".
    ואז אומר:"שאלה,הבת שלכם,האיווי שלה הוא בן או בת,ואם בת אז היא איבדה אותה או שיחררה?".

4. משתמש מנוסה
    עומר
    "האיווי שלה בן והוא נמצא איתה.. אני חושב ש.. האיווי שלך הוא הבן של ליפאון וגלאסיון.." אמר האיש והסתכל אל סטאר

וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    עומר
    "האיווי שלה בן והוא נמצא איתה.. אני חושב ש.. האיווי שלך הוא הבן של ליפאון וגלאסיון.." אמר האיש והסתכל אל סטאר
    אסתכל על האיש ואומר לו:"כן גם לי נראה,אחרי האיווי הזה שכונה 'סטאר' קיבלתי אותו מהפרופסור,אבל רק שאלה אחת לא נשארה לי ברורה,למה אנחנו מסתכלים על הרצפה?".

6. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    נל
    "כן הייתה לי בת! היא הלכה אם ידידים שהיא הכירה שבאו להתארח למסע שלה יחד אם הפוקימונים שלה, אולי תראי אותה קוראים לה בריאנה " אמרה ג'קלין וחשת הקלה עצומה "כן יש לנו ביצים למכירה!" אמר רימונד "ליפאון גלאסיון תראו לה את הדרך " אמר דימונד והביא לגלאסיון מפתחות,שהיא הרזיקה בפיה, הלכתם בחושך לעבר הבית הענק, גלאסיון פתחה את הדלת בעזרת המפתח וליפאון קפץ אל המתג והדליק תאור, ראית מלא ביצים, מסודרים במין מכונה קטנה ששומרת אליהם , אם כול מיני גוונים, ראית שלושה דלתות בהמשך לשלושה חדרים "נו אוהבת?" אמרה ג'קלין מאחוריך והפתיעה אותך
    "יש! תודה רבה לך!" אקרא. "יש לך במקרה אולי ביצה בצבע חום קצת בהיר וקצת צבע קרם צהוב כזה?" אשאל. " או אולי ביצה בצבע כחול כהה וצהוב בהיר עם קצת כתום כהה?" אשאל. 'מהביצה הראשונה ששאלתי יכול לצאת באנירי ואיווי, ומהשנייה סינדקוויל!' אחשוב לי. "טוב, שאלה אחרונה, יש לך ביצה בצבע תכלת עם קצת לבן?" אשאל אותה ואחשוב לי קצת. 'יכול לצאת ממנה דרטיני בטח!' אחשוב לי בתקווה שכן. "יש לך את החום-צהוב או את התכלת-לבן?" אשאל אותה.
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    כולם לענות להודעה הפרטית ששלחתי להם!
    מי שענה יופי מי שלא שיענה וכמובן תירשמו לתחרות!
    עומר
    "אנשים מסתכלים לרצפה שהם חושבים או חוששים ממשהו ולא רוצים להסתכל" אמר האיש והסתכל אל איווי שלך שהסתכל אליך

נל
    "אממ היו לי שתי ביצי איווי, מליפאון וגלאסיון שלי ושל בעלי, אחת נתתי לילדה שלי בריאנה ואחת לפרופסור, אבל יש לי ביצה שעל בטוח תעניין אותך, היא עלולה לבקוע מחר או מחרתיים, שהיא בוקעת תחפשי מישהו שמבין בביצים לדוגמא הבת שלי הנה קחי את המספר שלה " אמרה ג'קלין והכנסת את המספר לפוקדע, היא ניגשה לסוף התור והביאה ביצה בצבע תכלת אם לבן בקצוות

וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    כולם לענות להודעה הפרטית ששלחתי להם!
    מי שענה יופי מי שלא שיענה וכמובן תירשמו לתחרות!
    עומר
    "אנשים מסתכלים לרצפה שהם חושבים או חוששים ממשהו ולא רוצים להסתכל" אמר האיש והסתכל אל איווי שלך שהסתכל אליך
    אני אענה לו בנימה חושדת מעט:"אוקיי,אז אני יכול ללכת,אם איווי שלי רוצה להישאר הוא יכול להישאר הוא יכול להישאר,עם המשפחה שלו,מה אתה מעדיף איווי,ללכת איתי או להישאר פה עם אביך ואימך?".

9. משתמש מנוסה
    עומר
    איווי מסתכל אל הוריו ואז מסתכל אליך, אתה מבין שהוא רוצה להישאר איתך
    "אממ יש לי רעיון! " אמר האיש "אולי תישנו פה ואז איווי שלך יוכל להישאר אם ההורים שלו עוד קצת והם יבואו איתך עד לבריאנה הבת שלי שם הם יבואו אלינו דרך מרכז הפוקימונים" אמר האיש ואיווי שמח וגם ליפאון וגלאסיון

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    עומר
    איווי מסתכל אל הוריו ואז מסתכל אליך, אתה מבין שהוא רוצה להישאר איתך
    "אממ יש לי רעיון! " אמר האיש "אולי תישנו פה ואז איווי שלך יוכל להישאר אם ההורים שלו עוד קצת והם יבואו איתך עד לבריאנה הבת שלי שם הם יבואו אלינו דרך מרכז הפוקימונים" אמר האיש ואיווי שמח וגם ליפאון וגלאסיון
    אחייך אל המאמן ואומר לו:"תודה לך על הצעתך,אני בטוח שזה ישמח את איווי" אני הולך אחרי המאמן לחדר שבו אני אשן,ואשאיר את 'סטאר' ואת הוריו לבד.

11. משתמש מנוסה
    נל
    "אממ היו לי שתי ביצי איווי, מליפאון וגלאסיון שלי ושל בעלי, אחת נתתי לילדה שלי בריאנה ואחת לפרופסור, אבל יש לי ביצה שעל בטוח תעניין אותך, היא עלולה לבקוע מחר או מחרתיים, שהיא בוקעת תחפשי מישהו שמבין בביצים לדוגמא הבת שלי הנה קחי את המספר שלה " אמרה ג'קלין והכנסת את המספר לפוקדע, היא ניגשה לסוף התור והביאה ביצה בצבע תכלת אם לבן בקצוות
    סיגל, אני לא אוכל להשתתף כי אני נוסעת ליומיים לצפון.
    ---
    "וואו! אני כמעט בטוחה שזו אלטריה!" אקרא בקול. "אני מקווה שתבקע בקרוב." אומר. "אז... כמה היא עולה?" אשאל את ג'קלין. "וואו, לראות אנשים מבוגרים מתעסקים בביצי פוקימונים ומשקיעים בזה זה נפלא, אבל ילדים? זה כל כך מדהים לדעת המון על ביצי פוקימונים." אומר לג'קלין. "תגידי, את יודעת איפה בריאנה במקרה? היא יצאה למסע או משהו?" אשאל אותה ואבחן את הביצה מקרוב יותר. 'אני בטוחה שזו אלטריה, מאה אחוז!' אחשוב לי.
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    עומר
    "זה חדר האורחים אז פה אתה תישן" אמר האיש ועזב תחדר
    ליפאון וגלאסיון הסתכלואליך ונראו שמחים מאוד,
    שמעתה קול קטן מהבית הענק

נל
    אה לא נורא
    את יכולה לעשות תהופעה ותהיהי בשלב הראשון ותקרב שלך אני פשוט יתן לך תוצאות מוקדם יותר, אז תקני מדבקות ותעשי כמה שיותר היום בערב וככה תוכלי לעשות כיאלו תחרות, לפחות תשלב הראשון, תשני .. אני ינסה לעשות כמה שאפשר
    ~~~
    "היא עולה 150 בגלל שהיא פה הרבה זמן וכן , הבת שלי לומדת על ביצים מאז שהייתה מאוד קטנה,והיא יצאה למסע עם חבריה,בעיר השניה" אמרה ג'קלין והסתכלה אל הביצה שלך שזהרה לשניה אחת

וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    יואב
    אתה שואל אותם אם הם היו אי פעם בקרב מכון,
    מייקל מביט לרצפה, וג'ו נהיה שקוע באוכל שלו ,מתעלם
    "אני הייתי" אמרה לילה, והראתה לך קופסא , ובה שתי תגים , אחד דמוי שמש ואחד דמוי להבה
    "אני הייתי פעם אחת וגם ניקי" אמרה ליירה, היא הראתה לך תג קטן בצורת עיגול ובפנים לב,
    והכריחה את ניקי להראות עוד תג, שנראה כמו יהלום.
    נראה שהם לא מתים על התגים שלהם כול כך.
    "אני זכיתי בסרט" קרעה לירה את הדממה, והראתה לך סרט בצבע תכלת ובפנים עיגול מקושט בצבע זהב
    "נחמד! אני עוד לא ניסיתי, אבל אני בטוח הולך לזכות בתג הראשון!" אני אומר בהתלהבות ומסתכל על כל הפוקימונים שלי בחיבה, ובנתיים מסיים לאכול ומתקשר אל בריאנה כדי לומר לה שתגיד לבראיינט שכבר ניפגש בתחרות.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

14. משתמש מנוסה
    הודעה חשובה!
    כולם לתת להם פירוט מדויק בהודעה פרטית על ההופעה שלהם, שבפירוט זה בעצם שהם אומרים מה הפוקימונים שלהם עושים וזה צריך להיות מכו בחזרות! כלומר לא משהו מוגזם מידי!
    עוד הודעה חשובה
    אני הולכת להצגה ואני יחזור עוד שעתיים בערך,
    מחר אני לא בלימודים כלומר יש לי את הערב ומחר להופעות אז מי שלא בעיר השנייה שהיה שם וזה בעיר השנייה כי אין לי כוח להתחיל לעשות שכולכם צריכים ללכת עד העיר השלישית בקושי לעיר השניה הגעתם
    יואב
    אתה מתקשר אל בריאנה והיא אומרת לך שיש עוד זמן,
    נראה שהשמש יורדת ולאט לאט מתחלף ללילה,
    "אני חושבת שנשכיר חדר במרכז הפוקימונים" אמרה ליירה והלכתם לעבר מרכז הפוקימונים

וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה
    נל
    אה לא נורא
    את יכולה לעשות תהופעה ותהיהי בשלב הראשון ותקרב שלך אני פשוט יתן לך תוצאות מוקדם יותר, אז תקני מדבקות ותעשי כמה שיותר היום בערב וככה תוכלי לעשות כיאלו תחרות, לפחות תשלב הראשון, תשני .. אני ינסה לעשות כמה שאפשר
    ~~~
    "היא עולה 150 בגלל שהיא פה הרבה זמן וכן , הבת שלי לומדת על ביצים מאז שהייתה מאוד קטנה,והיא יצאה למסע עם חבריה,בעיר השניה" אמרה ג'קלין והסתכלה אל הביצה שלך שזהרה לשניה אחת
    אולי אני אספיק חלק בהתחלה וחלק בסוף
    ---
    "טוב, אני אקנה אותה ממך!" אומר לג'קלין ואוציא מתיקי 150 שקלים ואמסור אותם אליה ואז אקח את הביצה לידיי. "את חושבת שבריאנה תסכים לי להצטרף למסע שלה?" אשאל במעט חשש מהתשובה. "גם אני פעם למדתי קצת על ביצים אבל הפסקתי לפני די הרבה זמן..." אומר לג'קלין.
    Spoiler ספוילר

עמוד 58 מתוך 285 ראשוןראשון ... 848565758596068108158 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •