Pokemon GO
עמוד 98 מתוך 285 ראשוןראשון ... 488896979899100108148198 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,456 עד 1,470 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    מייקל
    אני יודעת אבל זה נשאב לתוך המערבולת
    ~~~~~
    ביוטפלי לאט לאט מצליח לעלות למעלה, הוא לא מצליח ניקוז ג'יגה אז משתמש באס אווירי שפוגע חזק בוויגל והוריד לו לא מעט נקודות! "וויגל ניקור !" קרא ג'ו ופיפלאפ ניקר את כנפיו של ביוטפלי , ביוטפלי נפגע אבל עף גבוהה כך שלא נפגע קשה! "עכשיו קרן בועות!" קרא ג'ו ווויגל שלח קרן בועות לעבר ביוטפלי!

[/COLOR]
    "מצוין ביוטיפליי! תחמוק,ואז תשתמש באס אווירי שוב ואז רוח כסופה כדי להעיף אותו אל הקיר!" אני אומר בהתלהבות לביוטיפליי ומחכה לראות אם הוא יצליח
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    מייקל
    ביוטפלי מתחמק וגם וויגל ביוטפלי מנסה שנית ולא מצליח ויורד לו עוד ועוד נקודות, הוא מנסה פעם שלישית ומצליח! וויגל נפגע קשה ומתנגש בקיר ויורדות ל הרבה נקודות "וויגל אס אווירי וניקור!" קרא ג'ו ווויגל פגע בביוטפלי בחוזקה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    מייקל
    ביוטפלי מתחמק וגם וויגל ביוטפלי מנסה שנית ולא מצליח ויורד לו עוד ועוד נקודות, הוא מנסה פעם שלישית ומצליח! וויגל נפגע קשה ומתנגש בקיר ויורדות ל הרבה נקודות "וויגל אס אווירי וניקור!" קרא ג'ו ווויגל פגע בביוטפלי בחוזקה
    "אל תדאג ביוטיפליי! עכשיו, שוב פעם אס אווירי ואז על חושי כדי לגמור את זה!" אני צועק בחשש גדול לביוטיפליי שלי ומקווה שהוא יצליח לנצח
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    עומר
    למזלך הרב שפכת בצורה מדויקת ביותר וכלום לא נשפך! לינה שיבחה אותך ולקחה את כול המגשיות עשתה בכול פאפין שלושה חורים ושמה בתנור, תוך 20 דקות הם היו מוכנות והיא הוציאה אותם ורוקנה כול מגש לכול צלחת והביאה לך תצלחת שלך, ראיתה על הצלחת כ10 פאפינים כתומים סגלגלים
    אוציא את 'גבייט','אייס' ואת 'סטאר' ואומר להם:"זוכרים את הפרס שהבטחתי לכם,תאכלו ותהנו,אם תריבו לא אהסס ואחזיר אתכם ואוציא את השלישייה האחרת ועד שלא תלמדו להיתנהג יפה לא תילחמו בקרבות,ברור?".

5. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    סהר
    "אני במרחק 5 מטר ממך!" אמרה הנערה "אוקי תקשיב הידיים שלך קשורות בקשר רגיל אתה רק צריך לנער אותן לשים את יד ימין מעל שמאל ואז לנער אותן שנית (אני סתם מחרבשת ( לאחר מכן תקפל אותן קצת למעלה ואת יד ימין לשמאל ואת שמאל לימין ותנער וזה ישתחרר כבר" אמרה הנערה
    "אוקי אין בעיה!" אגיד לנערה ואתחיל לעשות את כל ההוראות שהיא נתנה לי בכדי להשתחרר כבר מהחבלים המעצבנים האלה
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: דור
    תקשיבו היום הייתי אם חבורת מחר אני יעדכן בבקשה בלי לשאול אותי דברים כאלה זה כבר מתחיל לעלות על העצבים

בראיינט
    טרטוויג מעיף את פיפלאפ בצעקה מה שמוריד לה נקודות, הוא משתמש בעלי טער וגורם להם להסתובב כסופה ולומד סופת עלים! הוא משתמש בפוזוסינטזה אבל אין שמש! הוא מצליח לקלוט קצת אור מהמנורה ולהתרפא קצת, פיפלאפ נסלף לסופה ויורד לו נקודות

דור
    אפחד לא אמר שהצלחתה להוריד תתפוחים עדין אז אל תאמר אחרי זה, והפוקימונים שלך מאוד עייפים אני ממליצה לך להימנע קצת מקרבות ולנסות להגיע בהקדם למרכז הפוקימונים ביחוד שלדון,
    ~~~~~~
    שלדון נרא המותש קצת וסקווירטל ופאנפי מתאמנים אבל הם גם תשושים, אתה מבין שהם לא במצב הכי טוב להילחם

נל
    חכי הקרב לא מתחיל לפני השעון
    ~~~~~
    סניבי יוצאת אבל היא עייפה! (היא הייתה בהופעה אני ממליצה לך אל טאפיג ) "את בוחרת באותו פוקימון לשני השלבים?" שאלה לילאן אותך בהפתעה

סהר
    "תרגיע עכשיו אתה באמת עושה כאב ראש!" צעקה הילדה "אני אומרת לך בפעם האלף ושלוש אנחנו לא מרזיקים אותך האנשים של הציידת ג'י מחזיקים! נראה לך שאני ורצה להיות פה?!" צעקה אליך הנערה

מייקל
    אתה הולך ורואה שאתה נלחם מול ג'ו! הוא כבר עלה לזירה אם פוקדור איתו ודי חששת שזה היה סוולו

בן
    טורציק משתמש בגחלת לעבר נוקו שמחתמק בזריזות ויוצא בניקור לעבר טורציק שמחזיר לו בניקור שניהם מתחרים מי יותר טוב בניקור וזה נראה קרב מאוד רציני
    אני הולך איתם למרכז הפוקימונים הקרוב ומחפש דברים מעניינים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    תעדכני לי את שילדון בבקשה

הפוקימונים הכי טובים [לדעתי]:
    1. טורטרה
    2.דיאלגה
    3.פראליגייטר
    4.זקרום
    5.סרפריור

הfc שלי בלבן : 1077-0701-1775
    הfc שלי בלב זהב: 4641-6475-0178

7. משתמש מנוסה
    שם: ben
    בן
    טורציק עוצר אותו בניקור וקצת
    קשה לו אז הוא מעיף את נוטו על עץ בגחלת שנהיית עבה יותר ויותר עיסתית, נוטו הקטן נפגע בעץ ומתעלף
    [/COLOR]
    "כל הכבוד!" אני צועק בשמחה לטורצ'יק וישר ממהר להוציא כדור מהתיק שלי.
    אני מחפש ומחפש בלחץ רב ומוצא את הפוכדור,אני מכוון לעברו של נוטו וזורק.

8. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    ]איתי
    "תשכח מזה הקיבאגו הזה שלי" המאמן אומר, וזורק פוקדור, אתה רואה שזה עכשיו או לעולם לא [/quote]

אני מוציא את הפוכדור שלי בזריזות וצועק "צא, פוכדור!" ואני ממשיך לקוות שקיבאגו יהיה שלי.

9. משתמש מנוסה
    מיקל
    ביוטפלי משתמש באס אוירי אבל במקום על חושי הוא משתמש ברוח כסופה שעפה אחריו מנצנצת וגורמת לו להראות יפה, וויגל מתחמק אבל ביוטפלי עושה סיבוב פרסה ופוגע בכנף שלו וזה מוריד לוויגל לא קצת נקודות "וויגל אקדח מים!" קרא ג'ו ווויגל פלט אקדח מים שפגע בביוטפלי בחוזקה
    עומר
    לשמחתך שלושת הפוקימונים לוקחים פאפין אחד ולינה נותנת לך שקית שתוכל לארוז להמשך
    סהר
    עשיתה כהוראתיה של הנערה והחבל השתחרר בקלות, ניערתה את ידיך הכואבות והסתכלתה סביב וראיתה רק חושך, "הם עושים את זה בעיקר כדי להפחיד לך ישר ואז נראה לי ימינה יש שם מתג אם איני טועה "אמרה הנערה

דור
    אתם מתחילים ללכת אבל לא לפני שסקוווירטל ופאנפי מורידים תאגסים, אתה הולך איתם ואם שלדון ואתה לא רואה שום מרכז פוקימונים
    !
    בן
    אתה זורק את הפוקדור אבל הוא קצת עף לך הצידה אבל פיפלאפ מחזיר אותו חזרה למסלול והוא פוגע בנטו הקטן המעולף,
    נידנוד ראשון..
    נידנוד שני..
    נידנוד שלישי..
    נתפס!

איתי
    אתה זורק גם פוקדור והילד המסתכלת אליך בעיצבון " מדקיפ אקדח מים!" קראה הילדה והפוקדור שלך נשטף באקקדח מים הצידה והפוקדור שלה לכד אותו תוך שניות ספורות " מה אתה חושב שאתה עושה ?!" צעקה הילדה "הקיבאגו הזה היה שלי!"

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    [COLOR="Green"]
    בן
    אתה זורק את הפוקדור אבל הוא קצת עף לך הצידה אבל פיפלאפ מחזיר אותו חזרה למסלול והוא פוגע בנטו הקטן המעולף,
    נידנוד ראשון..
    נידנוד שני..
    נידנוד שלישי..
    נתפס!
    [COLOR="Red"]
    [/]
    "יש,כל הכבוד לנו" אני אומר לטורצ'יק ורץ אל עבר הפוכדור המונח על אדמת היער.
    לאחר שאני מכניס את הפוכדור לתיק אני מרים את טור'ציק.
    "זה צעד ראשון אל עבר המשך דרכנו בייחד" אני אומר לטורצ'יק וממשיך בדרכי ביער.

11. משתמש מנוסה
    בן
    טורציק נראה שמח ומחייך , אתה לוקח תפוקדור ואתם ממשיכים בדרכם שפתאום אתם שומעים קול מאחורי כמה עצים

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    בן
    טורציק נראה שמח ומחייך , אתה לוקח תפוקדור ואתם ממשיכים בדרכם שפתאום אתם שומעים קול מאחורי כמה עצים
    אני הולך לי בגאווה אחריי הניצחון הראשון שלי וגם אחרי שתפסתי את הפוקימון הראשון שלי שלפתע הרעש הנשמע ביער מסיח את דעתי.
    "מה זה יכול להיות" אני אומר בשקט ובטיפה לחץ.
    אני מחליט להסתכן ולגשת למקור הרעש,אני מתחיל ללכת בצעדים קטנים ואיטיים מרוב חשש.

13. משתמש מנוסה
    בן
    אתה הולך לראות מה זה ואתה רואה נער שדופק פעם אחת בעץ פעמיים בצד ימין של העץ פעם בצד שמאל ופעם נוספת באמצע, אתה מתחיל לחשוב שהוא ממש מוזר ופתאום נפתח דלת מהץ והיא מובילה למדרגות, הוא נכנס פנימה וסוגר תדלת אחריו וזה כבר נראה כמו עץ רגיל

וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה
    בן
    אתה הולך לראות מה זה ואתה רואה נער שדופק פעם אחת בעץ פעמיים בצד ימין של העץ פעם בצד שמאל ופעם נוספת באמצע, אתה מתחיל לחשוב שהוא ממש מוזר ופתאום נפתח דלת מהץ והיא מובילה למדרגות, הוא נכנס פנימה וסוגר תדלת אחריו וזה כבר נראה כמו עץ רגיל
    "מה קורה פה..." אני אומר בהתפעלות ממה שעייני ראו.
    "איך זה יכול להיות?פתח?בתוך עץ?..." אני אומר בפה פעור.
    אני מסכל משמאל ומימין לבדוק האם ישנם עוד אנשים באיזור ואולי עוד ראו את מה שאני ראיתי.
    לאחר סריקה קלה אני מחליט להסתכן,'נו מה כבר יכול לקרות' אני חושב לעצמי ומנסה להדחיק מחשבות רעות.
    הסקרנות משפיעה עליי ואני מתקרב אל עבר העץ תוך כדי שאני אוחז בטורצ'יק ומנסה לפתוח את פתח העץ באותה הדרך שבה הילד פתח אותו.

15. משתמש מנוסה
    בן
    אתה עושה בדיוק אותו דבר כמו שהילד עשה, אתה מסתכל על העץ ופתאום הוא נפתח ואתה רואה מדרגות אפלוליות

וספארמרית מתקדמת

עמוד 98 מתוך 285 ראשוןראשון ... 488896979899100108148198 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •