Pokemon GO
עמוד 106 מתוך 285 ראשוןראשון ... 65696104105106107108116156206 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,576 עד 1,590 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    בן
    מריל הסתכל אליך במבט עצוב
    "מר מריל מריל.." |אני הלכתי לאיבוד..| אמר מריל בעצב

מייקל
    היא כרגע נשאבת לסופת אש!
    ~~~
    בלייס התחילה לטעון כדור אנרגיה וירתה אותו אבל עפה לתוך הסופה, וולפיקס נפגעה אלב לא קשה יחסית לעומת בלייס שהייתה עמוד בתוך סופת אש רצינית
    "לאיבוד? מי המאמנים שלך?" אני שואל אותו מבולבל.
    'איך לא שומרים על פוקימון שכזה' אני חושב לעצמי.
    'טוב נו ,אני עדיין לא יודע מה בדיוק קרה' אני חושב ומנסה לחשוב על אפשרויות שלא ישמעו גרועות.

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    בן
    "מר מריל.." |אין לי בעלים..| הוא אמר
    "מריל מריל מר מריל מרי ריל ריל מריל "| ציידת עקבה אחרי מהאגם שלי ואז הגעתי לפה בטעות| קרא מריל בעצב

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [COLOR="DarkSlateBlue"]
    מייקל
    היא כרגע נשאבת לסופת אש!
    ~~~
    בלייס התחילה לטעון כדור אנרגיה וירתה אותו אבל עפה לתוך הסופה, וולפיקס נפגעה אלב לא קשה יחסית לעומת בלייס שהייתה עמוד בתוך סופת אש רצינית
    " בלייס! תנסי לצאת משם! בבקשה! תנסי להשתמש בסופת עלים כדי להעיף את הסופה ואז כדור אנרגיה חזק!" אני אומר ומתחיל להיות הלחץ אדיר
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    [quote=sigal123;1099137]איתי
    המשחק פה בכלל לא הגיוני, חוץ מזה הוא אצלה לא קצת זמן
    אתה תראה ודרך אגב, השחקן הכי ותיק שלי עדין לא קיבל התפתחות לפוקימונים ההתחלתי אז איך הוא יכול בתוך שניות ?
    ~~~~
    "נו אתה חייב לי משהו" היא אומרת ומחייכת לאחר שהכנסת את צרמנדר, והתחלת להילחץ

אני נלחץ ואז קולט משהו ואומר למאמנת "את אמרת שלא נלחמים על אקסיו, שנלחמים סתם!
    לכן אני לא חייב לך כלום!
    ודרך אגב, את נראית לי מאמנת חזקה.
    רוצה להצטרף אליי למסע?" אשאל את המאמנת.
    נערך לאחרונה על ידי lucario, 05-19-2011 בשעה 06:24 PM

5. משתמש מנוסה
    בן
    "מר מריל.." |אין לי בעלים..| הוא אמר
    "מריל מריל מר מריל מרי ריל ריל מריל "| ציידת עקבה אחרי מהאגם שלי ואז הגעתי לפה בטעות| קרא מריל בעצב
    'ציידת?' אני חושב בדאגה.
    "איפה היא נמצאת עכשיו אתה יודע מריל?" אני שואל אותו ובראשי מתגלגלות המחשבות ואני מתחיל לדאוג לגביי הפוקימונים שנמצאים כאן.
    'אני מקווה שהיא רחוקה מכאן' אני חושב לעצמי לפניי שמריל משיב.

6. משתמש מנוסה
    מייקל
    בלייס עוצרת תסופה אם סופת עלים אבל מותשת מאוד, היא משתמשת בכדור אנרגיה שפוגע בוולפיקס אבל היא לא נפגעת קשה" זנב ברזל!" קראה בריאנה, בלייס התחמקה בפעם הראשונה אבל נפגעה מהשנייה ועפה אחורנית והתחילה להתעצבן

איתי
    "אממ אתה נראה חלש" היא אמרה בחיוך" בוא נרא המה תוכל להביא לי, צרמנדר לא אז, בוא נראה כמה אתה טוב, תשיג אותו " היא אומרת ומצביעה על חתול שחור כחול אם כוכב בזנב

בן
    "מר מריל מרי ריל ריל מר מר מר מריל מריל ריל מר מריל מר " |היא הייתה מאוד קרובה לכאן ויש לך חללית ענקית למרות שזאת חללית אחת שיצאה מחללים קטנה יותר| אמר מריל בעצב ופחד
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-19-2011 בשעה 06:30 PM

וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    מייקל
    בלייס עוצרת תסופה אם סופת עלים אבל מותשת מאוד, היא משתמשת בכדור אנרגיה שפוגע בוולפיקס אבל היא לא נפגעת קשה" זנב ברזל!" קראה בריאנה, בלייס התחמקה בפעם הראשונה אבל נפגעה מהשנייה ועפה אחורנית והתחילה להתעצבן

[COLOR="Red"]]
    "בלייס! את ימכולה לעשות את זה! תשתמשי בסופת עלים ואז כדור אנרגיה!" אני אומר לבלייס בלחץ ובתקווה ושהיא לא תיפגע יותר מדי ואולי תלמד אפילו מתקפה שחזקה על אש

8. משתמש מנוסה
    מייקל

איתי
    "אממ אתה נראה חלש" היא אמרה בחיוך" בוא נרא המה תוכל להביא לי, צרמנדר לא אז, בוא נראה כמה אתה טוב, תשיג אותו " היא אומרת ומצביעה על חתול שחור כחול אם כוכב בזנב

בן
    "מר מריל מרי ריל ריל מר מר מר מריל מריל ריל מר מריל מר " |היא הייתה מאוד קרובה לכאן ויש לך חללית ענקית למרות שזאת חללית אחת שיצאה מחללים קטנה יותר| אמר מריל בעצב ופחד
    'מה לעשות מה לעשות' אני נכלא לתוך גל של מחשבות מבולבלות.
    "הם עכשיו באחריות שלי" אני אומר וקם על שתי רגליי חזרה.
    "אוקיי נוטו טורצ'יק אני צריך את העזרה שלכם,תעזרו לי לפנות את כל הפוקימונים שנמצאים למכון מסתור ולאחר מכן... נחפש את הציידת" אני אומר בבטחון רב ומוכן לצאת לפעולה.

9. משתמש מנוסה
    מיקל
    בלייס לכדה את וולפיקס בסופת עלים ובכדורי אנרגיה שהכניסה לסופה" קפצי משם!" קראה בריאנה, וולפיקס פקחה את עייניה וקפצה בזריזות שני הפוקימונים היו מותשים מאוד "להביור!" קראה בריאנה,
    בלייס קראה כדור אנרגיה שנשרף מהלהביור , היא נפגעה קשה ווולפיקס גם נפגעה קצת
    בן
    נוטו וטורציק מקשיבים לך, נוטו מדבר אם פידג'י אחד והוא וחבריו עוזרים לו, טורציק מסתכל סביב ומוצא מערה ענקית, הוא קורא צעקה גדולה וכולם מקשיבים לו, כול פוקימוני העשב השתמשו בסופות עלים ויצרו מין מיטות קטנות, רטה וקאטרפרי סחבו שיח גדול להסתיר תפתח ופידג'י טורציק ונוטו הביאו את כולם לתוך המערות, תוך כמה שניות לכול פוקימון (חוץ מנוטו וטורציק) היה מיטה שהוא היה עליה וכמה פירות למאכל לידו בתוך מערה שהייתה מוסוות בשיחים ועצים נוטו וטורציק היסתכלו אליך והרגשת איך אתה מחייך חיוך גדול

וספארמרית מתקדמת

10. משתמש מנוסה
    בן
    נוטו וטורציק מקשיבים לך, נוטו מדבר אם פידג'י אחד והוא וחבריו עוזרים לו, טורציק מסתכל סביב ומוצא מערה ענקית, הוא קורא צעקה גדולה וכולם מקשיבים לו, כול פוקימוני העשב השתמשו בסופות עלים ויצרו מין מיטות קטנות, רטה וקאטרפרי סחבו שיח גדול להסתיר תפתח ופידג'י טורציק ונוטו הביאו את כולם לתוך המערות, תוך כמה שניות לכול פוקימון (חוץ מנוטו וטורציק) היה מיטה שהוא היה עליה וכמה פירות למאכל לידו בתוך מערה שהייתה מוסוות בשיחים ועצים נוטו וטורציק היסתכלו אליך והרגשת איך אתה מחייך חיוך גדול
    רגשות גאווה עוברים בי.
    'איזה מזל יש לי שיש לי את שני הפוקימונים האלו' אני חושב ומסתכל אליהם בחיוך.
    "אוקיי אין זמן" אני אומר ומסמן לטורצ'יק ונוטו לבוא עימי.
    אני פונה למריל ואומר לו:"תשאר כאן חבר אני אנסה לפתור את הבעיה הזאת" ומנסה לשדר מסר של בטחון אליו.
    לאחר מכן אני יוצא בחיפושים בכל האיזור למצוא את אותה ציידת בידיעה שהיא יכולה להיות חזקה ומאיימת הרבה יותר ממני.

11. משתמש מנוסה
    מיקל
    בלייס לכדה את וולפיקס בסופת עלים ובכדורי אנרגיה שהכניסה לסופה" קפצי משם!" קראה בריאנה, וולפיקס פקחה את עייניה וקפצה בזריזות שני הפוקימונים היו מותשים מאוד "להביור!" קראה בריאנה,
    בלייס קראה כדור אנרגיה שנשרף מהלהביור , היא נפגעה קשה ווולפיקס גם נפגעה קצת
    [/COLOR]
    " בלייס, לא! תנסי להשתמש בקרן סולרית!" אני אומר בחשש ומקווה שהיא תצליח ואולי תלמד מתקפה חזקה

12. משתמש מנוסה
    בן
    "מר, מרי מריל מריל מרי ריל"|לא,רק אני יודעת איפה הוא| אמרה מריל ועלתה על כתפיך,
    היא הצביעה ללמעלה, שם הייתה ספינה גדולה מאוד יחסית, שרעדה קצת

מייקל
    בלייס ניסה להשתמש בקרן סולרית אבל יצאה לה חלשה מאוד "סיחרור אש!" קראה בריאנה בלחץ, המתקפה עברה באמצע של הסחרור אש ושני הפוקימונים היו ממש ממש מותשים, בלייס השתמשה בסופת עלים "וולפיקס יכולת מערבולת! " קראה בריאנה קצת בלחץ, והתחלת להילחץ, שני המתקפות התנגשו והיה פיצוץ ענק, בלייס נשאבה לסופה ווולפיקס ניסתה לא להישאב אבל בסוף נשאבה, הסופה הפסיקה, ושני הפוקימונים נחתו, בלייס הסתכלה חייכה ,והתעלפה, "והמנצח הוא בריאנה!
    היא זוכה בסרט וב500 שקלים! והמנצח השני זה שעלה לגמר מקבל דיסק למתקפה של פוקימון אש ו400 שקל!"קראה לילאן,
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-19-2011 בשעה 07:01 PM

וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    איתי

אני חושב לעצמי: 'הממ... בוא נראה: מתקפות אש משפיעות על שינקס רגיל, אז נשתמש נגדו בכל המתקפות!'
    "צ'ארמנדר", אצעק, "צא על שינקס בגחלת, תחכה למתקפה שלו, תנסה להתחמק ממנה ותשתמש בהצלפת זנב ואז דחיפה!" אצרח ואחכה למתקפות שיפגעו בשינקס.
    נערך לאחרונה על ידי lucario, 05-19-2011 בשעה 06:58 PM

14. משתמש מנוסה
    בן
    "מר, מרי מריל מריל מרי ריל"|לא,רק אני יודעת איפה הוא| אמרה מריל ועלתה על כתפיך,
    היא הצביעה ללמעלה, שם הייתה ספינה גדולה מאוד יחסית, שרעדה קצת
    "אוקיי..." אני אומר חסר אונים,'הוא היחיד שיוביל אותי אליה' אני חושב לעצמי.
    "אוקיי בוא נלך" אני אומר לנוטו וטורצ'יק ומתחיל ללכת לכיוון שאותו יגיד מריל אשר יושב על כתפי.
    'נקווה שיהיה בסדר' אני חושב.

15. משתמש מנוסה
    איתי
    שינקס מתחמק מהגחלת ומשתמש במכת ברק אבל צרמנדר מתחמק, שינקס משתמש בזנב ברזל וצרמנדר בהצלפת זנב ושניהם עפי אחורה, פתאום צרמנדר מתעלף הוא תשוש מהקרב הקודם !
    בן
    אתה מתחיל לכת ומריל מצביעה על הספינה הענקית , פתאום אתה רואה שהיא רועדת ואז מתפוצצת, משהו ירוק יוצא ממנה קופץ למטה לאוויר ונעלם

וספארמרית מתקדמת

עמוד 106 מתוך 285 ראשוןראשון ... 65696104105106107108116156206 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •